Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlısı olsun cnmm nezamandır düşünüyorsunuz???

Biz 5 aylık evliyiz. Evlendiğimizden beri düşünüyoruz.:90: Ama bir ay doğum kontrol hapı kullandım, kist için. Bir ay tatilde orda burda gezerken çok çalışamadık.:90: Yani aslında 3. denememiz diyebiliriz. Bu ay nedense çok ümitliyim. Adetimin bittiği günden beri çalışıyoruz. Düzenli bir şekilde. :90: 48 saatten erken birlikte olmadık. Sperm kalitesini düşürmeyelim diye. 2 günü de geçirmemeye çalıştık. En fazla 2.5 günde ilişkiye girdik. Bakalım bayramda güzel haberler almayı umuyoruz. Senin nasıl? Ne zamandır istiyorsunuz? İnşallah gönlümüzce olur herşeyyyy! :13:

günaydın kızlarrrrrrr
günaydın canımmm...

bende aynıyım gülümm.ilaçsız nezaman yumurtladığımı daha doğrusu yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamıyorum...

tüüü..rezillllll..... :82:

günaydınnnnn lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?

Beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................

günaydın canm..inşallah herşey yolundadır gülüm menimm...

günaydın fıstıklar

günaydınnnn...

evet canım 2 hafta önce gittiğimde 800 gr dı dr gelişimi çok çok iyi demişti

hımm oh ohh maşallahhhh canım benımmm

ben dun gıttım dr a yaa kılosuna da bakıldıı tam 28 haftalıkk ve kılosuu 1.150 çıktı maşallah dedıkk ıkı hafta oncee 780 gr ıdı.. zaten bu saatten snraa her hafta 250 gr alacaksın dedııı bakalımmm bebek 250 gr alacaksaaa acaba ben kaç kıloyla bıtırıcemmmm

oyy yerim ben onu maaşallah
hmmm demek bu haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo alacak
vallaha canım şu an 75 kiloyum herhalde 85 ile doğuma giderim diye düşünüyorum
gerçi 2 haftadır diyetteyim belkide çok kilo almam bilmiyorum ama takmıyorumda zaten kiloyu

Kızlar ben sonuçlarımı almaya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnn
bir yarım saat sonra burda olurum özleyin beniiii

tmm cnm benmmm hayırlısıyla gusel sonuçlarla gelırsın ınş. dualarımız senınleeee

ankda oturan yok ama ank lı olan varr doğma buyumeeee hayırdır

aynen şuanda ben de 75 kıloyummm .. ben de kıloyu takmıorummm aslaaa bebeğim sağlıklı sıhhatlı doğsun da ben verırım kıloyuuuu azımmmm soz konusu ordaaa dediğin gbı 85 ıle bıtecek sanrımmmm abooooooooooowwwwwwwww

canım bizde 2.5 yıl olmak üzere evleneli... ama biz geçen yıl kasımda korunmayı bıraktık ve rastgele yaptıkk..doğrusunu söylemek gerekirse çok sıkı çalıştıgım bi ay olmadı...bakalım bu ayy ilk defa böyle çalışıyoss..adetim bitti 8.10.12.14.16 günleri yaptık 18 20 ve 22.günüde yapabilirsek Allah ın izniyle bu ay tam anlamıyla çalıştık diyebilicemmm ben dr a da gittimm allttan baktı ultrasonlaa hiçbirşey yok dediii temiz dedi bi sorun yok dedi adetlerin düzenlimi eminmiisn dedi evet dedim şaşırdı niye olmuyo dercesine bu arada eşimde test yaptımıştı sorun yok sizde dedi bakalım bu adet olursan gel tekrar bakalımm dedi... ayy nerden girdim nerden çıktımmm özetle bendede böyle gelişmeler oldu cnm Rabbim çok bekletmeden verir inş.herkese..

Son düzenleme:
canım zekai tahir burak kadın hastanesini biliyomusun oraya sevk edildim o devletmi özelmi canım?
hüseyin yeşilyurt yapıcak....

hımm sanırım cebecı tarafındaydııı o hastahanee ama tam olarak bılmıorummmm canm benımmm

bak eğer ozelı düüşünursen muhakkak kı umıtkoydekı nıhal malkan ı tercıh etmenı tavsıye ederım şiddetleee

harıka bır drr.. ank da olsamm kendımı ona teslım ederdımmm .. hem guleryuzluu hem tatlı hem sevecenn hemm mantıklı hem de pozıtıf bır bayannnn ....

Kuşum bizimki tam 10. gün geldi, haticeninki 2 haftada, naneninki de tam 1 haftada gelmişti sanırsam, eğer köyde falan değilsen 10 güne kalmaz gelir merak etme
Sen de bayılacaksın eminim gerçekten harika bişey :78: benim kociş bayıldı

Son düzenleme:
kızlarr kızlarr gelemmmiiii yanagızdann öpemmiii sizzz anannnızz koynunda ben soguktan ölemmiii kızlarrr bi giriom bi çıkıyomm delirdim yawww ayy çok yogun neysekii hafifledi ascıkk ama birini bekliom do gelsin dışarı gidicess bi sürü iş varr sokaklar benii beklerrrrrr :))))))) kızlar yüregim sızlar derdime derman kızlarrrr

buarada eşimin testi yapıldı bugünnnn:92::92:
bnm bu kocişim çok komik yaaaa dr eline vermiş şişeyiii git tuvaletde yap getir demiş
kocişimde ben orda nasıl yapayım demiş evim hemen şurda gidip geleyim demiş dr.da hemen getir 30 dk içindde demiş bende uyuyordum sabah sabah bu kim diyorum saat 9
bide bakarımki kociş şişe elinde gelmiş

yaa kızlarr benım göğüslerim küçücükk yaaaa yanı hıç kocaman olmadılarr haal 85 takıorummm bı ara çok dolgundu şimdı oyle değill tabı bı tokluk var gbıı eskıye nazarnnnn eskısı daha kıbardıı şimdı kılo aldığım için kabakaşmış olabılırrr ama ole dolu dolu değiller yanııı .. ben burda busuru hamış göruyorumm anacım maşallahh göbeğim kadfar hepsinın göğüslerı varrr şaşurdum kaldımmm

acaba sutum mu olmayacak benımm :18:

hahahahaahhahaahhahhaahahah

gel gel gel guselımm gel hıç acımıycakk gel gel gel guzelımm gel söz acımıycakk kalbınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbınnnnnnnnnnnnnnnnn

canım bnm burdaki doktorum beni oraya sevk etti sanırım özel bende niye sormadıysam birazdan arıcam hastaneyi.burdaki doktoruma çok güveniyorum ben arasıra kızıyorum ama elim kolum o ne dersede yaparım yane ondan başka doktor yapacağı için biraz tedirginim.aslında ümitköyü falanda çok ii biliyorum ama neyse bi bakim...sağol bitanem....
bende kocişin bayılıyacağına eminim oda kuruluktan biraz dertli oflayıp puflayıp duruyor bende onu çalışmalara başlayınca kullanayım tekrar diyorum dr aralıktada korun derse preesedlarım boşuna gitmesin

hoşgeldin ballllıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:80:

anladım şeker portakalım aklında bulunsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…