Kızlar ben sonuçlarımı almaya gidiyorum dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnn
bir yarım saat sonra burda olurum özleyin beniiii
hayırlısı olsun cnmm nezamandır düşünüyorsunuz???
günaydın canımmm...günaydın kızlarrrrrrr
of yaaaa ben şimdi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorumGünüm ne zaman benim yaaaa
Geçen ay 10. Gün yumurtladım, ama ondan önceki ay 16. Gün yumurtlamıştım :44: Göğüslerimin acısı hep yumurtlamadan hemen sonra başlardı bu ay 10. Gün başladı, ama 10. Gün yumurtlamış olamam çünkü ilaç kullanmadım hiç bu ay :44: Zaten yumurtamın çatladığını da hiç hissetmedim, ne 10. Gün ne 16. GünBitek dün yani 17. Gün bi şişkinlik verdı ve hafif hafif kasıklarıma sancı girdi, dünü de değerlendirdik akşam ama bilmiyom yaaa kafam karıştı :26: Böyle ilaçsız doktorsuz da bütün ayarım kaçıyo benim işte
yakında bombayı patlatacam ama naaabeeeeeeeeeellllPırt diye fırlatacam çatır çatır doğuracam göreceniz ozaman şeroda ne marifetler varmış
şimdi kocişim olsa bir bir anlatırdı hatununun marifetlerini ama neyse girmeyelim o konulara aramızda rahibeler var
günaydınnnnn lolipop şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?
Beni soracak olursanız hiç uyumadım, biraz sonra sonuçları almaya gidicem allahım inşallah bişey yokturrrrr..............................
günaydın fıstıklar
evet canım 2 hafta önce gittiğimde 800 gr dı dr gelişimi çok çok iyi demişti
hımm oh ohh maşallahhhh canım benımmm
ben dun gıttım dr a yaa kılosuna da bakıldıı tam 28 haftalıkk ve kılosuu 1.150 çıktı maşallah dedıkkıkı hafta oncee 780 gr ıdı.. zaten bu saatten snraa her hafta 250 gr alacaksın dedııı bakalımmm bebek 250 gr alacaksaaa acaba ben kaç kıloyla bıtırıcemmmm
valla kızlar başka bir ağrıda olabilir ayaklarımı falanmı üşüttüm bilmiyorum akşama kdr geçmezse giderim.zaten yarın ankaraya gidicem ya tahliller için ztn doktor muayene eder heralde o duruma göre hemen yapalım veya yapmayalım der.bayramdan sonraya atacak büyük ihtimal
ankarada oturan yok demi aranızda????
günaydın canımmm...
bende aynıyım gülümm.ilaçsız nezaman yumurtladığımı daha doğrusu yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamıyorum...
tüüü..rezillllll..... :82:
günaydın canm..inşallah herşey yolundadır gülüm menimm...
günaydınnnn...
oyy yerim ben onu maaşallah
hmmm demek bu haftadan sonra hızlı bir şekilde kilo alacak
vallaha canım şu an 75 kiloyum herhalde 85 ile doğuma giderim diye düşünüyorum
gerçi 2 haftadır diyetteyim belkide çok kilo almam bilmiyorum ama takmıyorumda zaten kiloyu
ankda oturan yok ama ank lı olan varr doğma buyumeeeehayırdır
Biz 5 aylık evliyiz. Evlendiğimizden beri düşünüyoruz.:90: Ama bir ay doğum kontrol hapı kullandım, kist için. Bir ay tatilde orda burda gezerken çok çalışamadık.:90: Yani aslında 3. denememiz diyebiliriz. Bu ay nedense çok ümitliyim. Adetimin bittiği günden beri çalışıyoruz. Düzenli bir şekilde. :90: 48 saatten erken birlikte olmadık. Sperm kalitesini düşürmeyelim diye. 2 günü de geçirmemeye çalıştık. En fazla 2.5 günde ilişkiye girdik. Bakalım bayramda güzel haberler almayı umuyoruz. Senin nasıl? Ne zamandır istiyorsunuz? İnşallah gönlümüzce olur herşeyyyy! :13:
canım zekai tahir burak kadın hastanesini biliyomusun oraya sevk edildim o devletmi özelmi canım?
hüseyin yeşilyurt yapıcak....
şerooooobu preesedı bende aldım cuma günü sipariş ettim .ondan sonrada laparoskopi olacağımı öğrendim.artık onu 2 ay kullanmam senin çok hoşuan gitmişti preesed demi şekerim?bide nezaman ulaşır bana 4 gün oldu siparişi vereli...
buarada eşimin testi yapıldı bugünnnn:92::92:
bnm bu kocişim çok komik yaaaa dr eline vermiş şişeyiii git tuvaletde yap getir demiş
kocişimde ben orda nasıl yapayım demiş evim hemen şurda gidip geleyim demiş dr.da hemen getir 30 dk içindde demiş bende uyuyordum sabah sabah bu kim diyorum saat 9
bide bakarımki kociş şişe elinde gelmiş
buarada eşimin testi yapıldı bugünnnn:92::92:
Bnm bu kocişim çok komik yaaaa dr eline vermiş şişeyiii git tuvaletde yap getir demiş
Kocişimde ben orda nasıl yapayım demiş evim hemen şurda gidip geleyim demiş dr.da hemen getir 30 dk içindde demiş bende uyuyordum sabah sabah bu kim diyorum saat 9
Bide bakarımki kociş şişe elinde gelmiş
kızlarr kızlarr gelemmmiiii yanagızdann öpemmiii sizzz anannnızz koynunda ben soguktan ölemmiiikızlarrr bi giriom bi çıkıyomm delirdim yawww ayy çok yogun neysekii hafifledi ascıkk ama birini bekliom do gelsin dışarı gidicess bi sürü iş varr sokaklar benii beklerrrrrr :))))))) kızlar yüregim sızlar derdime derman kızlarrrr
canım bnm burdaki doktorum beni oraya sevk etti sanırım özel bende niye sormadıysam birazdan arıcam hastaneyi.burdaki doktoruma çok güveniyorum ben arasıra kızıyorum ama elim kolum o ne dersede yaparım yane ondan başka doktor yapacağı için biraz tedirginim.aslında ümitköyü falanda çok ii biliyorum ama neyse bi bakim...sağol bitanem....hımm sanırım cebecı tarafındaydııı o hastahanee ama tam olarak bılmıorummmm canm benımmm
bak eğer ozelı düüşünursen muhakkak kı umıtkoydekı nıhal malkan ı tercıh etmenı tavsıye ederım şiddetleee
harıka bır drr.. ank da olsamm kendımı ona teslım ederdımmm .. hem guleryuzluu hem tatlı hem sevecenn hemm mantıklı hem de pozıtıf bır bayannnn ....
bende kocişin bayılıyacağına eminim oda kuruluktan biraz dertli oflayıp puflayıp duruyor bende onu çalışmalara başlayınca kullanayım tekrar diyorum dr aralıktada korun derse preesedlarım boşuna gitmesinKuşum bizimki tam 10. gün geldi, haticeninki 2 haftada, naneninki de tam 1 haftada gelmişti sanırsam, eğer köyde falan değilsen 10 güne kalmaz gelir merak etme
Sen de bayılacaksın eminim gerçekten harika bişey :78: benim kociş bayıldı
kızlarr kızlarr gelemmmiiii yanagızdann öpemmiii sizzz anannnızz koynunda ben soguktan ölemmiiikızlarrr bi giriom bi çıkıyomm delirdim yawww ayy çok yogun neysekii hafifledi ascıkk ama birini bekliom do gelsin dışarı gidicess bi sürü iş varr sokaklar benii beklerrrrrr :))))))) kızlar yüregim sızlar derdime derman kızlarrrr
canım bnm burdaki doktorum beni oraya sevk etti sanırım özel bende niye sormadıysam birazdan arıcam hastaneyi.burdaki doktoruma çok güveniyorum ben arasıra kızıyorum ama elim kolum o ne dersede yaparım yane ondan başka doktor yapacağı için biraz tedirginim.aslında ümitköyü falanda çok ii biliyorum ama neyse bi bakim...sağol bitanem....
bende kocişin bayılıyacağına eminim oda kuruluktan biraz dertli oflayıp puflayıp duruyor bende onu çalışmalara başlayınca kullanayım tekrar diyorum dr aralıktada korun derse preesedlarım boşuna gitmesin
hoşgeldin ballllıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?