gel gel gel guselımm gel hıç acımıycakk gel gel gel guzelımm gel söz acımıycakk kalbınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbınnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bizde 2.5 yıl olmak üzere evleneli... ama biz geçen yıl kasımda korunmayı bıraktık ve rastgele yaptıkk..doğrusunu söylemek gerekirse çok sıkı çalıştıgım bi ay olmadı...bakalım bu ayy ilk defa böyle çalışıyoss..adetim bitti 8.10.12.14.16 günleri yaptık 18 20 ve 22.günüde yapabilirsek Allah ın izniyle bu ay tam anlamıyla çalıştık diyebilicemmm ben dr a da gittimm allttan baktı ultrasonlaa hiçbirşey yok dediii temiz dedi bi sorun yok dedi adetlerin düzenlimi eminmiisn dedi evet dedim şaşırdı niye olmuyo dercesine bu arada eşimde test yaptımıştı sorun yok sizde dedi bakalım bu adet olursan gel tekrar bakalımm dedi... ayy nerden girdim nerden çıktımmm özetle bendede böyle gelişmeler oldu cnm Rabbim çok bekletmeden verir inş.herkese..
canım bnm burdaki doktorum beni oraya sevk etti sanırım özel bende niye sormadıysam birazdan arıcam hastaneyi.burdaki doktoruma çok güveniyorum ben arasıra kızıyorum ama elim kolum o ne dersede yaparım yane ondan başka doktor yapacağı için biraz tedirginim.aslında ümitköyü falanda çok ii biliyorum ama neyse bi bakim...sağol bitanem....
bende kocişin bayılıyacağına eminim oda kuruluktan biraz dertli oflayıp puflayıp duruyor bende onu çalışmalara başlayınca kullanayım tekrar diyorum dr aralıktada korun derse preesedlarım boşuna gitmesin
hoşgeldin ballllıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:80:
gunaydın kızlar:82:
saçmalama canım ya bnm ablamında çok büyümedi oda 85 falan takıodu son zamanlarda bile.ama maşallah 2 doğumundada bir süt geldi tazikli akıo iki bebeğinide emzirdi ikiside tosun gibi ama emmeyi bırakınca zayıflıyolar oda ayrı mesele fakat alacağı vitamini aldı her ikiside inş seninde öyle olur.doğumdan sonra bol bol süt yapacak yiyecekleri tüketirsin mesela dereotu müthiş süt yaparyaa kızlarr benım göğüslerim küçücükk yaaaa yanı hıç kocaman olmadılarr haal 85 takıorummm bı ara çok dolgundu şimdı oyle değill tabı bı tokluk var gbıı eskıye nazarnnnn eskısı daha kıbardıışimdı kılo aldığım için kabakaşmış olabılırrr ama ole dolu dolu değiller yanııı .. ben burda busuru hamış göruyorumm anacım maşallahh göbeğim kadfar hepsinın göğüslerı varrr şaşurdum kaldımmm
acaba sutum mu olmayacak benımm :18:
gel gel gel guselımm gel hıç acımıycakk gel gel gel guzelımm gel söz acımıycakk kalbınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbınnnnnnnnnnnnnnnnn
gökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennnsaçmalama canım ya bnm ablamında çok büyümedi oda 85 falan takıodu son zamanlarda bile.ama maşallah 2 doğumundada bir süt geldi tazikli akıo iki bebeğinide emzirdi ikiside tosun gibi ama emmeyi bırakınca zayıflıyolar oda ayrı mesele fakat alacağı vitamini aldı her ikiside inş seninde öyle olur.doğumdan sonra bol bol süt yapacak yiyecekleri tüketirsin mesela dereotu müthiş süt yapar
Şansım varsaaaaaaaaaaaaaaa ben ona talibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir gel dese kapının önündeyim
bende şarkının bu kısmını çok seviom yaaa
saçmalama canım ya bnm ablamında çok büyümedi oda 85 falan takıodu son zamanlarda bile.ama maşallah 2 doğumundada bir süt geldi tazikli akıo iki bebeğinide emzirdi ikiside tosun gibi ama emmeyi bırakınca zayıflıyolar oda ayrı mesele fakat alacağı vitamini aldı her ikiside inş seninde öyle olur.doğumdan sonra bol bol süt yapacak yiyecekleri tüketirsin mesela dereotu müthiş süt yapar
Şansım varsaaaaaaaaaaaaaaa ben ona talibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir gel dese kapının önündeyim
bende şarkının bu kısmını çok seviom yaaa
Günaydin kizlarrr.nasilsinizz...
gökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennn
buarada eşimin testi yapıldı bugünnnn:92::92:
Bnm bu kocişim çok komik yaaaa dr eline vermiş şişeyiii git tuvaletde yap getir demiş
Kocişimde ben orda nasıl yapayım demiş evim hemen şurda gidip geleyim demiş dr.da hemen getir 30 dk içindde demiş bende uyuyordum sabah sabah bu kim diyorum saat 9
Bide bakarımki kociş şişe elinde gelmiş
gunaydın kızlar:82:
ben geldim sonuçlarla ama bişey anlamadım :84: :84: yarın doktoruma göstercem
50g şekeri içtikten sonra kandaki şeker 1,47g/l - 8,16mmol/l diyo kızlar çok mu?
Proteinuria : 0,25 g/l
kafam karıştı nedir bunlar yaaa
ayyyyyyy gökçemmmmm ben zatennn tarkannn hastasıyımmmmmmmmmmmmmmm bu albümdeee yıkıyooooo ortalıgııııııııııııııı
Senden ne bir haber
Ne selam gelir oldu
Yoksa yerim mi doldu?
Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim
Unutup mu soldu?
Hani kader bizi ayırsa da bi gün;
Kalpler bir olacaktı
Yoksa gurbetin o yalan kucakları
Seni de mi uyuttu?
Heyy, hey gidi günler hey
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla
Heyy, heyy gidi günler heyy
Ne çabuk attın o günlerin pabucunu dama
hele bu şarkıııııııııııııııııııı offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?