Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Aminnnn inşallah çok beklemeden hamile kalırız. Zor bir süreç çünkü. İnsan denediği ilk ay hamile kalıcam sanıyor. Hevesleniyorsun. Sonra acaba hamile kalamayacak mıyım gibi paranoyalar başlıyor. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İyi çalışmalar size. :90: Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.:80:

hoşşbuludukkk kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hu huuu kızlar az once bşeycık sordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

szıce sutum az mı olacak benımmmmmmmmmmmm

saçmalama canım ya bnm ablamında çok büyümedi oda 85 falan takıodu son zamanlarda bile.ama maşallah 2 doğumundada bir süt geldi tazikli akıo iki bebeğinide emzirdi ikiside tosun gibi ama emmeyi bırakınca zayıflıyolar oda ayrı mesele fakat alacağı vitamini aldı her ikiside inş seninde öyle olur.doğumdan sonra bol bol süt yapacak yiyecekleri tüketirsin mesela dereotu müthiş süt yapar
gel gel gel guselımm gel hıç acımıycakk gel gel gel guzelımm gel söz acımıycakk kalbınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalbınnnnnnnnnnnnnnnnn

Şansım varsaaaaaaaaaaaaaaa ben ona talibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bir gel dese kapının önündeyim
bende şarkının bu kısmını çok seviom yaaa

gökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennn

hımm anladım canm benımmm ınş. oyledırrrr ... ınş. bem de sutum çok olur da cap cap cap mertışkom emer benııı annesı yesın onuuuu

bız tarkan ın tum şarkılarını beegndık bu son kasetındeee oynayıp durduk bebeğimleee

Günaydin kizlarrr.nasilsinizz...

gunaydın bebekkkk

gökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennn

valla annem 3 ay emzırmış bızı ama şu bı gerçek hamılelığım bıyuncaa teyzemın hamıleığını yaşıyormuş gbıyımışımm o da hep benım gbı olmuşşş bakalımmm sonucu ne olacakk sonuç da teyzoşum gbıyse egerr hem normal doğururum hem de 8-9 ay emzırırım mertişkoyu cap cap cappp

Yaaaa..kolay değilmiş dimi öyle dr.lara gitmekkk...
Inşallah benim kocişte bişey yoktur yaaa..tamam hamiş kaldım ama yinede baktırcaz sanırımmm... :26:

50g şekeri içtikten sonra kandaki şeker 1,47g/l - 8,16mmol/l diyo kızlar çok mu?
Proteinuria : 0,25 g/l

kafam karıştı nedir bunlar yaaa

günaydın heerkese..bizde doktor hergün çalışın demişti.12.16 günler hergün demişti.bizde 9.yada 10.gün başlamıştık hergün 16.günden sonrada 2 güne yada 3 güe bir filandı.bide sabah banyonu yap demişti doktor kalçanın altına yastık koy 1 saat bekle sonra yastığı kaldırıp yatmaya devam

ayyyyyyy gökçemmmmm ben zatennn tarkannn hastasıyımmmmmmmmmmmmmmm bu albümdeee yıkıyooooo ortalıgııııııııııııııı
Senden ne bir haber
Ne selam gelir oldu
Yoksa yerim mi doldu?
Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim
Unutup mu soldu?

Hani kader bizi ayırsa da bi gün;
Kalpler bir olacaktı
Yoksa gurbetin o yalan kucakları
Seni de mi uyuttu?

Heyy, hey gidi günler hey
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla
Heyy, heyy gidi günler heyy
Ne çabuk attın o günlerin pabucunu dama

hele bu şarkıııııııııııııııııııı offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

50g şekeri içtikten sonra kandaki şeker 1,47g/l - 8,16mmol/l diyo kızlar çok mu?
Proteinuria : 0,25 g/l

kafam karıştı nedir bunlar yaaa

hımm cnm ben de anlayamadım yaaaa :18:

ben tarkan a karşı nötrummm ama bu albumu gerçkten guseldıı yanı ne dıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…