Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar:82:
günaydın balııııııııııım hoşgeldin
Günaydin kizlarrr.nasilsinizz...
günaydın şekerim hoşgeldin
gökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennn
ya bebeğem sen nezaman kütraj oldun peki kaç aylık hamileydin cnm bnm çok üzüldüm Allahım tekrardan nasip etsin bebişini
inş cnm.bizde eşimle beğendik şarkıalrını çok güzellll
Yaaaa..kolay değilmiş dimi öyle dr.lara gitmekkk...
Inşallah benim kocişte bişey yoktur yaaa..tamam hamiş kaldım ama yinede baktırcaz sanırımmm... :26:

ama bi görmeliydin yaa gül gül öldüm.neyseki hmn halletik banyosuna bile girdi çıktı götürdü hastaneye.banyodan çıktı saçlarını kuruttu yaa babam anlar şimdi banyodan çıktığımı saçlarım kabardı dioo saçmalama dedim jöle fln sürdü gitti
ay bu bnm kociş bi aleeeeeeeeem

merhebe hayatim .gecmisi okudum takma kafana benim yumurcakta 33. haftasinta ve 2.400gr ve seker taramam sifir cikti.stres yapma yoksa
olmayan sekeri cikaricaksin:90:

ciddi misinnnn kızzz senin bebiş 2400gram mı??? ama galiba benim şekerim biraz yüksek yaaa
<1,4 olacak normalde yani 1,4'den düşük
benim ki 1,47

ay bilemedim kiiii yarın bi doktoruma gideyim bakalım ne diycek

hımm cnm ben de anlayamadım yaaaa :18::

:84: :84: :84:

Son düzenleyen: Moderatör:

kızz durr ne ağlıosun bakımm sennn çok yuksek değilkı o degerlerde olması gerekıyorsa egerrr 1.40 değil de 1.47 ne var sankııı ...hem karagull burda mı ona soralımmmm

KARAGULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

evet sekerim.senin verdigin degerlerden anlamadim ama50gr seker yüklemesinde benim de yüsek cikmisti söylesylim140 olmasi gereken deger 144cikti,bende senin gibi telas yaptim iki hafta sekerli hic bisey yiyemedim kizz sikintidam.sonraki asil testte ise sifir ckti.takma hayatimmm.yarin grceksin

hemşom ya sakın korkma biz herşeyi bilmek istiyoz bu yüzdende hep endişe ediyoz başkaları merak bile etmiyo hastanede bitanesine sordum geçen bthcg kaç diye hamileyim ama bilmiyorum doktorda kağıt diyo ve beş senedir olmuyomuş. Ben kendimi düşündüm bütün değerler ezberimde aslın da bizimki yanlış.ben 3 tane kan testi yaptırdım millete hamileyim diyemedim oysaki başkalarına bakıyorum testi pozitif çıkmış var ve gerçekten takmadıkları için var.biraz bilmezlikten gelsek endişe etsek bile yapabileceğimiz bişey yok aslında
sıkıntı etme sakın normaldir inşallah

:18: :18: offff yarını nasıl beklicem ben

haklısın aslında bazen ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyooooo.........
benim doktorum ufak tefek sorunları bana söylemiyoo, bebişin biraz iri şekerden olabilir diyince kafayı yedimmmmmm yani doktorum bile bunu diyosa tamamdırrr kesin şeker vardır dedim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız geliyo bu topiğe bi tane daha kızzzzzz
ayyyy acaba kimin bebişi kız

GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİNİZ BUDA BENİM DAVŞANIMA
İSMİ LAZIM DEĞİL AMA BAŞ HARFİ BENMİYİM KIZ BEBEĞİ OLACAK BEN ÇOK İSTİYORUM.TABİ ÖNCE SAĞLIKLISINI VERSİN RABBİM:82:

evet buda süper canım

bende sana katılıyorum.ne geliyosa başımıza çok bilmekten geliyor.eğer ben zamanında şu kürlere çok takmasaydım belkide çoktan gelecekti bebeğim.aslında fazla bilip araştırmakta ii değil cnm çok haklısın

GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİNİZ BUDA BENİM DAVŞANIMA
İSMİ LAZIM DEĞİL AMA BAŞ HARFİ BENMİYİM KIZ BEBEĞİ OLACAK BEN ÇOK İSTİYORUM.TABİ ÖNCE SAĞLIKLISINI VERSİN RABBİM:82:

Hoşgeldiniz çiğdoş :)

hemşommm allah gönlüne göre versin

bu da dünyadaki bütün bebişlere

bilmiyorum gokceeee

idilişkomm aşkolsıunn yaa sana yakışıyor muuu lutfenn amaa bak yarın goreceksın hıçbır şeucık yok sonucunda allahın ıznı kuvvetıyleee lutfenn alını koy göbüşüneee ve bahar ı optüğümu soyle şimdık onaa tmm mııı o senı uzmez annesıııı o çok ama çok ıyıııı sen de ıyı ol kı onun da keyfıne keyıf kat ordaaa hadı bakalımmm gulumsuyourzzzzzzzzzzzzz

eevt doktor çok haklı bal topağı var karnında adıda bahar iyi bak iyi olsun hemşom

tamam gökcem haklısın baharım iyi keyfi yerinde.........annesini üzmicekkk

eevt doktor çok haklı bal topağı var karnında adıda bahar iyi bak iyi olsun hemşom

:86: bal topammm benim minik kızımmmm

yarini düsünme yoksa zaman gecmez sekerim .baska seyler düsün:79:

evet evet başka şeyler düşüneyimmm

kızzzzz TOPUKLUUUUUU....
sende fatoş gibi at ortaya lafıı.sonra kenara çekill.söyle bakimm.kimin kızı oluyo???
SU'yunmu FATOŞ'unmu????
hadi bakimmm...çabuk söyleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…