- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
günaydın balııııııııııım hoşgeldingunaydın kızlar:82:
günaydın şekerim hoşgeldinGünaydin kizlarrr.nasilsinizz...
ya bebeğem sen nezaman kütraj oldungökçemmmmmmmmmmmmmmm prolaktin yoksa sendeee fazladannn vereyimm ben bi kürtajjj oldum sütt taş tı sütttt memişlerrdennn
inş cnm.bizde eşimle beğendik şarkıalrını çok güzellllhımm anladım canm benımmm ınş. oyledırrrr ... ınş. bem de sutum çok olur da cap cap cap mertışkom emer benııı annesı yesın onuuuu
bız tarkan ın tum şarkılarını beegndık bu son kasetındeee oynayıp durduk bebeğimleee
Yaaaa..kolay değilmiş dimi öyle dr.lara gitmekkk...
Inşallah benim kocişte bişey yoktur yaaa..tamam hamiş kaldım ama yinede baktırcaz sanırımmm... :26:
merhebe hayatim .gecmisi okudum takma kafana benim yumurcakta 33. haftasinta ve 2.400gr ve seker taramam sifir cikti.stres yapma yoksa
olmayan sekeri cikaricaksin:90:
hımm cnm ben de anlayamadım yaaaa :18::
ciddi misinnnn kızzz senin bebiş 2400gram mı??? ama galiba benim şekerim biraz yüksek yaaa
<1,4 olacak normalde yani 1,4'den düşük
benim ki 1,47
ay bilemedim kiiii yarın bi doktoruma gideyim bakalım ne diycek
:84: :84: :84:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız geliyo bu topiğe bi tane daha kızzzzzz
ayyyy acaba kimin bebişi kız
ciddi misinnnn kızzz senin bebiş 2400gram mı??? ama galiba benim şekerim biraz yüksek yaaa
benim ki 1,47
kızz durr ne ağlıosun bakımm sennn çok yuksek değilkı o degerlerde olması gerekıyorsa egerrr 1.40 değil de 1.47 ne var sankııı ...hem karagull burda mı ona soralımmmm
KARAGULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ciddi misinnnn kızzz senin bebiş 2400gram mı??? Ama galiba benim şekerim biraz yüksek yaaa
benim ki 1,47
evet sekerim.senin verdigin degerlerden anlamadim ama50gr seker yüklemesinde benim de yüsek cikmisti söylesylim140 olmasi gereken deger 144cikti,bende senin gibi telas yaptim iki hafta sekerli hic bisey yiyemedim kizz sikintidam.sonraki asil testte ise sifir ckti.takma hayatimmm.yarin grceksin
hemşom ya sakın korkma biz herşeyi bilmek istiyoz bu yüzdende hep endişe ediyoz başkaları merak bile etmiyo hastanede bitanesine sordum geçen bthcg kaç diye hamileyim ama bilmiyorum doktorda kağıt diyo ve beş senedir olmuyomuş. Ben kendimi düşündüm bütün değerler ezberimde aslın da bizimki yanlış.ben 3 tane kan testi yaptırdım millete hamileyim diyemedim oysaki başkalarına bakıyorum testi pozitif çıkmış var ve gerçekten takmadıkları için var.biraz bilmezlikten gelsek endişe etsek bile yapabileceğimiz bişey yok aslında
sıkıntı etme sakın normaldir inşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız geliyo bu topiğe bi tane daha kızzzzzz
ayyyy acaba kimin bebişi kız
evet buda süper canımayyyyyyy gökçemmmmm ben zatennn tarkannn hastasıyımmmmmmmmmmmmmmm bu albümdeee yıkıyooooo ortalıgııııııııııııııı
Senden ne bir haber
Ne selam gelir oldu
Yoksa yerim mi doldu?
Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim
Unutup mu soldu?
Hani kader bizi ayırsa da bi gün;
Kalpler bir olacaktı
Yoksa gurbetin o yalan kucakları
Seni de mi uyuttu?
Heyy, hey gidi günler hey
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla
Heyy, heyy gidi günler heyy
Ne çabuk attın o günlerin pabucunu dama
hele bu şarkıııııııııııııııııııı offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hemşom ya sakın korkma biz herşeyi bilmek istiyoz bu yüzdende hep endişe ediyoz başkaları merak bile etmiyo hastanede bitanesine sordum geçen bthcg kaç diye hamileyim ama bilmiyorum doktorda kağıt diyo ve beş senedir olmuyomuş. Ben kendimi düşündüm bütün değerler ezberimde aslın da bizimki yanlış.ben 3 tane kan testi yaptırdım millete hamileyim diyemedim oysaki başkalarına bakıyorum testi pozitif çıkmış var ve gerçekten takmadıkları için var.biraz bilmezlikten gelsek endişe etsek bile yapabileceğimiz bişey yok aslında
sıkıntı etme sakın normaldir inşallah
GÜNAYDIN CANIM HOŞ GELDİNİZBUDA BENİM DAVŞANIMA
İSMİ LAZIM DEĞİL AMA BAŞ HARFİ BENMİYİM KIZ BEBEĞİ OLACAK BEN ÇOK İSTİYORUM.TABİ ÖNCE SAĞLIKLISINI VERSİN RABBİM:82:
:18: :18: offff yarını nasıl beklicem ben
bilmiyorum gokceeee
haklısın aslında bazen ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyooooo.........
Benim doktorum ufak tefek sorunları bana söylemiyoo, bebişin biraz iri şekerden olabilir diyince kafayı yedimmmmmmYani doktorum bile bunu diyosa tamamdırrr kesin şeker vardır dedim
idilişkomm aşkolsıunn yaa sana yakışıyor muuu lutfenn amaa bak yarın goreceksın hıçbır şeucık yok sonucunda allahın ıznı kuvvetıyleee lutfenn alını koy göbüşüneee ve bahar ı optüğümu soyle şimdık onaa tmm mıııo senı uzmez annesıııı o çok ama çok ıyıııı sen de ıyı ol kı onun da keyfıne keyıf kat ordaaa hadı bakalımmm gulumsuyourzzzzzzzzzzzzz
eevt doktor çok haklı bal topağı var karnında adıda bahar iyi bak iyi olsun hemşom
yarini düsünme yoksa zaman gecmez sekerim .baska seyler düsün:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?