Yok canım gitmedim. doktorum çok olmadı sana bakalı gelip yorulmanı istemiyorum randevumuz 22 kasım onda gel dedi bende beklicem şimdi giderim kalbini duymam naparımda çıldırırım en iyi beklimyıldız duyudnmu sen kalp atışlarıın bebşin.ne zaman gidecekain doktora
amin canım senindeHoşgeldiniz çiğdoş :)
hemşommm allah gönlüne göre versin
bu da dünyadaki bütün bebişlere
Yok canım gitmedim. doktorum çok olmadı sana bakalı gelip yorulmanı istemiyorum randevumuz 22 kasım onda gel dedi bende beklicem şimdi giderim kalbini duymam naparımda çıldırırım en iyi beklim
amin canım seninde
hiç korkma bu vakte kadar gelmiş bebeğin gerildiğini sıkıntılı olduğunu anlar hı
üzme baharımızı gereksiz yere çok tın de bakim
tamam gökcem haklısın baharım iyi keyfi yerinde.........annesini üzmicekkk
:86: Bal topammm benim minik kızımmmm
evet evet başka şeyler düşüneyimmm
kızzzzz TOPUKLUUUUUU....
sende fatoş gibi at ortaya lafıı.sonra kenara çekill.söyle bakimm.kimin kızı oluyo???
SU'yunmu FATOŞ'unmu????
hadi bakimmm...çabuk söyleee...
idilcimmmmmmmmmmm yüksek falan degill degerinnnnnnn araştırdım sadece çok az yüksekk orta degerdeee o yüzden muhtamelen doktorun dikkat etmeni söler yadaaa 100 gr lık şekere bakarrr endişeee yokk yaneeee
kızzzzz TOPUKLUUUUUU....
sende fatoş gibi at ortaya lafıı.sonra kenara çekill.söyle bakimm.kimin kızı oluyo???
SU'yunmu FATOŞ'unmu????
hadi bakimmm...çabuk söyleee...
Yok canım gitmedim. doktorum çok olmadı sana bakalı gelip yorulmanı istemiyorum randevumuz 22 kasım onda gel dedi bende beklicem şimdi giderim kalbini duymam naparımda çıldırırım en iyi beklim
amin canım seninde
hiç korkma bu vakte kadar gelmiş bebeğin gerildiğini sıkıntılı olduğunu anlar hı
üzme baharımızı gereksiz yere çok tın de bakim
banada bayram sonrası gel 20 gün sonra demişti cnm.bende çatlıyorum ya o zamana kadar.bide sanji bebek yokmuş gibi geliyo hani görmedim ya daha.ilk zamanalr iştahım çok açıktı şimdi hiç bişey yiyemiyorum ben sadece uyuymak istiyorum
tamam takmıyorummmm yarın doktoruma göstercem sonuçları ....
Evet yaaaa çiğdoş niye öyle dedin bakimmm
tamam canım :) iyiyim şimdiii takmıyorum yarın öğreniriz ne de olsa
bu arada kızlar ayın 22sinde hastaneye gitcem anestezistle randevum varrr, anestezi testi yapılacak epidural içinn...daha önce bu testlerden geçmiş olan var mııı
yok anacım önce biz çatlayalım sonra sölerAyyyyyy kimin kızı oluyomuş kimin kiminsuyun mu fatoşun muuuuuuuuuuu
Ayyyyyy kimin kızı oluyomuş kimin kiminsuyun mu fatoşun muuuuuuuuuuu
yok anacım önce biz çatlayalım sonra söler
şero presediyi kullandınmı bu ay senden de bekliyoz bak ona göre çalış
:94::84:gerçi sen çalışmışındır ben
Ay hiç sorma bizim topiğin adam çatlatmakta üstüne yok zatenalıştık artık çatlarız biz de napalım
Kuşum valla ben pre seedi aldım ama sadece 2 kere kullandım bu ay, çünkü yumurtlamadığımı düşünüyorum, göğüslerimn 10. günden itibaren aşırı derecede acıyo dokumanıyorum balon gibi oldularprolaktin yine çok yükseldi heralde, boşa harcamiyim preseedleri de dedim sadece 2 kere kullandım bu ay, zaten kociş de 3 ay kullanması gereken bi ilaca başladığı için ben 3 ayı gözden çıkardım yani bu aydan ve önümüzdeki 2 aydan hiç ümidim yok, preseedi de sırf tadına bakalım diye kullandık anlican :78:
İnşallah 3 ayın sonunda kocişim de ilacın faydasını görecek spermişkolar füze gibim olacaklar bi de üstüne pre seed bombardımanına tuttukmu tamamdır bu iş
Ocak ya da Şubatta patlatacam bombayı inşallah
selizzzzzzz,
akşam yazdım sana kız okumadın mı, süpürgen nasıl ben de çoktandır istiyorum onlardan sen RT 119 mu RT 122 mi aldın bir de ne kadara aldın, ben 12 voltluk olandan istiyorum hani daha çok çeker diye, kullandın mı nasıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?