hala yumurtlamadım diyo yaaaaaaaa şeroooooo
şeroooo kıs yumurtlamadığını nerden anlıyon kıssssssss
canım gözleme çektııı :2:
yok canım sen o üç aya bakma bizede üç ay da kendine gelir dediler iki aydan oldu o hiç belli olmaz . valla bende yumurtlamadım diyodum ne akıntı vardı ne başka bişey o kitlerde silikti ama yumurtlamışım görüyomusun. sen hiç yorma kafanı ve ben daha o yumurtlama döenmlerimde gögüslerime eşimi yaklaştırmıyordum uçları kalınlaşmıştı demkki onda tutmuştu o yüzden sen dikkatli ol yinede ağır kaldırma belki tutmuşturAy hiç sorma bizim topiğin adam çatlatmakta üstüne yok zatenalıştık artık çatlarız biz de napalım
Kuşum valla ben pre seedi aldım ama sadece 2 kere kullandım bu ay, çünkü yumurtlamadığımı düşünüyorum, göğüslerimn 10. günden itibaren aşırı derecede acıyo dokumanıyorum balon gibi oldularprolaktin yine çok yükseldi heralde, boşa harcamiyim preseedleri de dedim sadece 2 kere kullandım bu ay, zaten kociş de 3 ay kullanması gereken bi ilaca başladığı için ben 3 ayı gözden çıkardım yani bu aydan ve önümüzdeki 2 aydan hiç ümidim yok, preseedi de sırf tadına bakalım diye kullandık anlican :78:
İnşallah 3 ayın sonunda kocişim de ilacın faydasını görecek spermişkolar füze gibim olacaklar bi de üstüne pre seed bombardımanına tuttukmu tamamdır bu iş
Ocak ya da Şubatta patlatacam bombayı inşallah
Kızlar bu takım çok mu erkeksi?
şerooo bu anlarr yılların deneyımı gbı konuşuyorrrrrrrrrrrrr
ayhh dovucem senı şimdıkk heeeeeeeeeee hala yumurtlamadım dıoooo sankı tastıklıelonde belgesıı var yaaa anaaaaaaaaaaaaane ınatçısınn kızım sana ınat değil mı bence sen yumurtladın değerlendır gunlerınıı
Yok hayatım kafama taktığım falan yok yani merak etme senama ben herzaman hissederdim yumoşlarımın çatladığını, bu ay hiç bi çatlama belirtisi olmadı, akıntı bile olmadı o yüzden diyorum, ama takılmıyorum yani bu konuya, zaten 3 ayı gözden çıakrdım ben söylediğim durumdan ötürü
Hayatım benim her ay yumurtlama günümde yoğun şeffaf akıntım ve aşırı gazım varmış gibi kasıklarımda şişkinliğim ve batmalarım olur, hatta o günlerde yaramaslık yaparken sanki karnımda şişkin bi balon varmış da ona baskı yapılıyo gibi hissederim hep, bu söylediğim belirtilerin hiçbiri olmadı bu ay , bi de göğüslerim hep yumurtlamadan sonra acımaya başlardı, yumurtlama gününe kadar hiçbişey yokken, o gün acımaya başlardı adete kadar sürerdi, bu sefer çok erken başladı, 10. günden itibaren aşırı acıyo çok canımı yakıyoonların yüzünden kocişime bile sarılamıyorum dokununca öyle canımı yakıyo ki
İşte bu anlattıklarımdan dolayı bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum şekerim
Ayyyyy bak benim de çekti şimdi yaaaaaaaazaten son günlerde iştahım acayip arttı, yiyorum, aradan 1 saat geçmiyo yine acıkıyorum yemek demeyin bana sizi bile yiyebilirim
Ben anlarımyılların olmasa da 1.5 yılın deneyimi konuşuyo kızım burda boru muuuuuuuuuuuu
Ay bu takım çok tatlı yaa, hastanede bi yeni doğanın üzerinde görmüştüm aynısını bayılmıştım ama o erkekti sanırsam :26:
evet:2: dha renkli olsun baharımız ismine uygun yane
Ben anlarımyılların olmasa da 1.5 yılın deneyimi konuşuyo kızım burda boru muuuuuuuuuuuu
Ay bu takım çok tatlı yaa, hastanede bi yeni doğanın üzerinde görmüştüm aynısını bayılmıştım ama o erkekti sanırsam :26:
evet bu benım oğluma yakışırrrr erkeğimsı çunkummm
ye bızı nagişşşşşşşşşşşşş
yok canım sen o üç aya bakma bizede üç ay da kendine gelir dediler iki aydan oldu o hiç belli olmaz . valla bende yumurtlamadım diyodum ne akıntı vardı ne başka bişey o kitlerde silikti ama yumurtlamışım görüyomusun. sen hiç yorma kafanı ve ben daha o yumurtlama döenmlerimde gögüslerime eşimi yaklaştırmıyordum uçları kalınlaşmıştı demkki onda tutmuştu o yüzden sen dikkatli ol yinede ağır kaldırma belki tutmuştur
Kociş zaten bugünden itibaren hiçbi iş yaptırmaz bana, her ay öyle yapıyo zaten umut varsa da yoksa da nolur nolmaz diye hiçbişeye elimi sürdürmüyo
Hayırlısı artık
kızıma güzel bi takım bulamadım
kızıma güzel bi takım bulamadım
Kuşum yakın olsam valla yapar gönderirdim ama sana gelene kadar soğur o beeenagişşşşşş bana gözleme yapsanaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah ya en umutsuz bendim biliyosun neden olmasın. daha öncede oldu hem bence eşindede çok büyük sorun yok olsa öncede olmasdı göğüslerin beni şüphelendirdi valla
bu nasıll?? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?