Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şerooo bu anlarr yılların deneyımı gbı konuşuyorrrrrrrrrrrrr

ayhh dovucem senı şimdıkk heeeeeeeeeee hala yumurtlamadım dıoooo sankı tastıklıelonde belgesıı var yaaa anaaaaaaaaaaaaa ne ınatçısınn kızım sana ınat değil mı bence sen yumurtladın değerlendır gunlerınıı

kızlar evde temizlik var kadın pc odamı temizlicekmiş bana çık dio birazxdna gelirim bende gidiyim biraz ütü yapayım bariimm yardım edeyim öpüldünüz kızlar

hala yumurtlamadım diyo yaaaaaaaa şeroooooo

Yok hayatım kafama taktığım falan yok yani merak etme sen ama ben herzaman hissederdim yumoşlarımın çatladığını, bu ay hiç bi çatlama belirtisi olmadı, akıntı bile olmadı o yüzden diyorum, ama takılmıyorum yani bu konuya, zaten 3 ayı gözden çıakrdım ben söylediğim durumdan ötürü

şeroooo kıs yumurtlamadığını nerden anlıyon kıssssssss

Hayatım benim her ay yumurtlama günümde yoğun şeffaf akıntım ve aşırı gazım varmış gibi kasıklarımda şişkinliğim ve batmalarım olur, hatta o günlerde yaramaslık yaparken sanki karnımda şişkin bi balon varmış da ona baskı yapılıyo gibi hissederim hep, bu söylediğim belirtilerin hiçbiri olmadı bu ay , bi de göğüslerim hep yumurtlamadan sonra acımaya başlardı, yumurtlama gününe kadar hiçbişey yokken, o gün acımaya başlardı adete kadar sürerdi, bu sefer çok erken başladı, 10. günden itibaren aşırı acıyo çok canımı yakıyo onların yüzünden kocişime bile sarılamıyorum dokununca öyle canımı yakıyo ki
İşte bu anlattıklarımdan dolayı bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum şekerim

canım gözleme çektııı :2:

Ayyyyy bak benim de çekti şimdi yaaaaaaaa zaten son günlerde iştahım acayip arttı, yiyorum, aradan 1 saat geçmiyo yine acıkıyorum yemek demeyin bana sizi bile yiyebilirim

yok canım sen o üç aya bakma bizede üç ay da kendine gelir dediler iki aydan oldu o hiç belli olmaz . valla bende yumurtlamadım diyodum ne akıntı vardı ne başka bişey o kitlerde silikti ama yumurtlamışım görüyomusun. sen hiç yorma kafanı ve ben daha o yumurtlama döenmlerimde gögüslerime eşimi yaklaştırmıyordum uçları kalınlaşmıştı demkki onda tutmuştu o yüzden sen dikkatli ol yinede ağır kaldırma belki tutmuştur

Ben anlarım yılların olmasa da 1.5 yılın deneyimi konuşuyo kızım burda boru muuuuuuuuuuuu

Kızlar bu takım çok mu erkeksi?

Ay bu takım çok tatlı yaa, hastanede bi yeni doğanın üzerinde görmüştüm aynısını bayılmıştım ama o erkekti sanırsam :26:

Kızlar bu takım çok mu erkeksi?

evet bu benım oğluma yakışırrrr erkeğimsı çunkummm

ye bızı nagişşşşşşşşşşşşş

deneyımı bıraksan kendı halıneee bebişinn senınle olacakk meleğimmmm

evet:2: dha renkli olsun baharımız ismine uygun yane

evet bu benım oğluma yakışırrrr erkeğimsı çunkummm

ye bızı nagişşşşşşşşşşşşş

tamam anlaşılmıştırr

Kociş zaten bugünden itibaren hiçbi iş yaptırmaz bana, her ay öyle yapıyo zaten umut varsa da yoksa da nolur nolmaz diye hiçbişeye elimi sürdürmüyo
Hayırlısı artık

Kociş zaten bugünden itibaren hiçbi iş yaptırmaz bana, her ay öyle yapıyo zaten umut varsa da yoksa da nolur nolmaz diye hiçbişeye elimi sürdürmüyo
Hayırlısı artık

inşallah ya en umutsuz bendim biliyosun neden olmasın. daha öncede oldu hem bence eşindede çok büyük sorun yok olsa öncede olmasdı göğüslerin beni şüphelendirdi valla

nagişşşşşş bana gözleme yapsanaaaaaaaaaaaaaaa
Kuşum yakın olsam valla yapar gönderirdim ama sana gelene kadar soğur o beee Ama bu akşam meyveli Şarlot pastası yapacam ona bişeycik olmas ondan gönderiyim sana :13:

inşallah ya en umutsuz bendim biliyosun neden olmasın. daha öncede oldu hem bence eşindede çok büyük sorun yok olsa öncede olmasdı göğüslerin beni şüphelendirdi valla

Bakalım canım hayırlısı, cumartesi doktora gidip bi film çektirmek istiyorum, bazı bölgeler acayip sertleşti, kitle mitle çıkmasın da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…