canım bu ay başlayabilirdik ama...ben 1 ay daha bekliycemm...bugün eşim gelecek inşallahhh..belkide yumurtlama günlerimin içindeyimm.ama önümüzdeki ay başlıycam inşallahhh... içimde şüphe olur şimdi..erkenmi diyee..
sende kan sonuçlarını al.içimiz rahat etsinn inşallahhh...
valla sana yazdım bi tane bayrama kadar yavaş yavaş oku kız işte
elektiriklerin kesilmeme sebebi kuvvetli lodos olması canım..burdada bir lodos varki sorma gitsin dışarı cıksan ucurcak insanı..:92:
evet ayşemm bu sabahki dahada koyulaştı ayrıca akıntı artık normal şefaf akıntıyada döndü..inşallahh kan testimizde güzel cıkarsa kutlama yapıcaz..
valla o dr. bozuntusu iyice hak ediyo herşeyi ama neysem..birde diyoki adetin gelmesse 10 gün sonra gell bende içimden dedimki bekle sen gelirim ben sana birdaha..
sağlıklı olsunda gökcecim hiç önemli değil koçişimde kızı seviyoo zaten.
anam apartmanda hiç erkek yok benimde kızım olursa artıkın facede yazdığım gercek olacak..
ayşem hatırladınmı dam dolusunu..
[COLOR="Blue"]oy sen beni bi görsen acırsın halime işe geliyorum. ordan eve ordan saat 11 e kadar okula dün 8 de çıktım okuldan, bi komşuya toplanıp hayırlı olsuna gittik ordan 12 de geldik. ev bark dağınık. gece iki kere uyandım kasık ağrısıyla sabah 6,30 da uyandım tekrar bir günüm böle ben s-nasıl söz vereyim yoksa neden olmasın ama yinede bi vakit bulacam senin için[/COLOR]
günaydın tatlım hoşgeldin..cıss olmuşsun gecmiş olsun..bu arada gece ne ağrın olduki..merhaba kızlarrr
ben cıss yaptırdım geldimm.. ama ölüyorum uykusuzluktan..dün bütün gece uyuyamadım ağrıdan..gözlerim kapanıyor
sağlıklı olsunda gökcecim hiç önemli değil koçişimde kızı seviyoo zaten.
anam apartmanda hiç erkek yok benimde kızım olursa artıkın facede yazdığım gercek olacak..
ayşem hatırladınmı dam dolusunu..
öyle senin anladığın şekil kutlama değil şekercim topikce kutlucaz dedim..
artık biz perhize girerizz koçişim yaklaşmazz hamişken..yaklaşsada başka türlüsünü hallederiz anlarsınya..
merhaba kızlarrr
ben cıss yaptırdım geldimm.. ama ölüyorum uykusuzluktan..dün bütün gece uyuyamadım ağrıdan..gözlerim kapanıyor
ayyy canım benim sağol...allahım sana da en tatlısından yollasın ben de onu seveyim...tinkerr canım yaa senin oğluşu gördüktenn sonra bende erkek bebiş istiyom..maşallahh kuzum cok tatlı yaaa...tabiki rabbim önce sağlıklısını nasip etsin kız olmuş erkek olmuş hiç fark etmez..ama senin oğluşuu cok seviyomm...
ay evet güzel bi hareket çekerizayh kızlar elektirikler gidiyo gelıyo gidiyo geliyo manyak oldum yaa :/
hatcem testın kıppkırmısı çıkmıss yaa ohh çok sevındım genee
inşallah kan testıde güzel çıkar ayyyy
o doktora da güzel bi hareket çekleriz tee burdann
ayyy o saçlar dökülüyo tutam tutam kelleşti oğlummmcanm benm sureklı yee ama ..işe yaramadı dıye bırakmaa ınan çok faydalı oluyorrrrr.. eveett evet pırasa da çok faydalı bağırsakları çalıştrma hususundaaaa..
ayyy 3 gunde 1 çıksamm ben kesın patlamaya hazır bomba gbı olurum uyaaaaa allah sana kolaylık versın ınş. tez zamanda duzene gırer bu durumm
yemeyımmm anneciğiii yerıme ellerınden ayakcıklarından op amaaaa maşallah maşallahhh maşallahhhh2 aylık amaa şuraya bak saçlıı buyumuş de kuçulmuş sankııı
öyle senin anladığın şekil kutlama değil şekercim topikce kutlucaz dedim..
artık biz perhize girerizz koçişim yaklaşmazz hamişken..yaklaşsada başka türlüsünü hallederiz anlarsınya..
ayyy canım benim sağol...allahım sana da en tatlısından yollasın ben de onu seveyim...
ay evet güzel bi hareket çekeriz
ayyy o saçlar dökülüyo tutam tutam kelleşti oğlummm
bencede ben hamılelıkte hıc haz etmemıstım o işi zaten eşimde korkuyodu..o stresle zaten tadı tuzu olmuyo...biz bıraktık o nedenle hamılelıkte arada manuel yolla yapıldı ...o kadar
günaydın tatlım hoşgeldin..cıss olmuşsun gecmiş olsun..bu arada gece ne ağrın olduki..
eğer uykusussan yat uyu uykunu alınca gelirsin..
ağlama annecıkkkk gelır ege nın saçlarıııı gur gur maşallahhhhhsaçları da uzarr kendı de uzarrr kupesinı de takarrr gezerr tıky tıkyy
ağlama annecıkkkk gelır ege nın saçlarıııı gur gur maşallahhhhhsaçları da uzarr kendı de uzarrr kupesinı de takarrr gezerr tıky tıkyy
hoşbuldum canım...ay evet yaa cıss oldumhaftada bir gün başka cıs, her akşam başka cıss heryerim delik deşik oldu artık..
karnım iyice gerilmeye başladı..rahim kaslarım geriliyor ve canımı çok yakıyor...kımıldayamıyorum bazen ağrıdan..dün gece de öyle bir geceydi işte
anammmmmm tam hayalimdeki erkekyerim ben o tiky egemuyu
anammmmmm tam hayalimdeki erkekyerim ben o tiky egemuyu
ay zaten tarzı olan biri olsun istiyorum sıradan olmasın oğlum ..fazla saçaklı sevmem ama küpeli hoş olur babası da birsey demez zaten ...ama dedesinden şüpheliyim ay benim babam çok kızar öle şeylere...orta okuldayken hint kınası almıştık ablamla omzuma ablam dövme yapmıştı..babamı kandırdım gercek dıye...bulaşık süngerinin ters tarafıyla sürtmeye başlamasınmı kolumu kıpkırmızı olmuştu
vallahi şu an birsey söylenemez ama benim oğlum çok sert tavırlı bence tam bir maçooo olacak ..küçük kırooooooo
hoşbuldum canım...ay evet yaa cıss oldumhaftada bir gün başka cıs, her akşam başka cıss heryerim delik deşik oldu artık..
karnım iyice gerilmeye başladı..rahim kaslarım geriliyor ve canımı çok yakıyor...kımıldayamıyorum bazen ağrıdan..dün gece de öyle bir geceydi işte
Kız o ne tatlılık yaaa yerim senin tatlı oğluşunu ne şirin görünüyo nasıl da güsel gülmüş öyle maşalllah yaa
Egeyi gördükçe içim gidiyo biliyomusun, hani konuşuyoduk ya dünür olacas diye, Egeye kızımı verecektimAaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh gelemedi bitürlü nazlı kızım
bıtanemmm kendın dıyorsunn n kızın nazlı o yuzden bıraz nazalanıyor sabret allahın ıznıyle yakındaa gelecek sağlıklı sıhhatlıceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?