Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok canım ne erkenii ben hiç korunmamıştım..bence sen korunma ama düşünmede olcağı varsa zaten olur..
ama tabiki kendini o zaman daha rahat hissederim dersen sen bilirsin...hakkında hayırlısı olsun inş..
inşallah bizde güzel haberleele gelirizz..

merhaba kızlarrr
ben cıss yaptırdım geldimm.. ama ölüyorum uykusuzluktan..dün bütün gece uyuyamadım ağrıdan..gözlerim kapanıyor

valla sana yazdım bi tane bayrama kadar yavaş yavaş oku kız işte

[COLOR="Blue"]oy sen beni bi görsen acırsın halime işe geliyorum. ordan eve ordan saat 11 e kadar okula dün 8 de çıktım okuldan, bi komşuya toplanıp hayırlı olsuna gittik ordan 12 de geldik. ev bark dağınık. gece iki kere uyandım kasık ağrısıyla sabah 6,30 da uyandım tekrar bir günüm böle ben s-nasıl söz vereyim yoksa neden olmasın ama yinede bi vakit bulacam senin için[/COLOR]

ayy ne güzel ne güzell inşallahhh canım yaa

unutamıyorum ki

bu tempoda bide bebişime bişey olursa korksuda var tabi

merhaba kızlarrr
ben cıss yaptırdım geldimm.. ama ölüyorum uykusuzluktan..dün bütün gece uyuyamadım ağrıdan..gözlerim kapanıyor
günaydın tatlım hoşgeldin..cıss olmuşsun gecmiş olsun..bu arada gece ne ağrın olduki..
eğer uykusussan yat uyu uykunu alınca gelirsin..

amın canm benımm muhım olanı o zate en başta sağlıkkkk hayırlısı olsun cnm benmmm

öyle senin anladığın şekil kutlama değil şekercim topikce kutlucaz dedim..
artık biz perhize girerizz koçişim yaklaşmazz hamişken..yaklaşsada başka türlüsünü hallederiz anlarsınya..

hımmmmmmmmmm demekkı benım kalbım fesat
ne perhızı kızzzz ayy ben hıç gırmedım perhıze falann hatta dun gece yıneeee mokokoo hahah ama az kaldııı 33.haftadan sonraa cısssssssssssssssssssss

merhaba kızlarrr

hoşgeldın bıtanemmmm
guselce bı dınlen vee uyuu canm benımmm

ayyy canım benim sağol...allahım sana da en tatlısından yollasın ben de onu seveyim...
ay evet güzel bi hareket çekeriz
ayyy o saçlar dökülüyo tutam tutam kelleşti oğlummm
öyle senin anladığın şekil kutlama değil şekercim topikce kutlucaz dedim..
artık biz perhize girerizz koçişim yaklaşmazz hamişken..yaklaşsada başka türlüsünü hallederiz anlarsınya..

bencede ben hamılelıkte hıc haz etmemıstım o işi zaten eşimde korkuyodu..o stresle zaten tadı tuzu olmuyo...biz bıraktık o nedenle hamılelıkte arada manuel yolla yapıldı ...o kadar

ağlama annecıkkkk gelır ege nın saçlarıııı gur gur maşallahhhhh saçları da uzarr kendı de uzarrr kupesinı de takarrr gezerr tıky tıkyy

günaydın tatlım hoşgeldin..cıss olmuşsun gecmiş olsun..bu arada gece ne ağrın olduki..
eğer uykusussan yat uyu uykunu alınca gelirsin..

hoşbuldum canım...ay evet yaa cıss oldum haftada bir gün başka cıs, her akşam başka cıss heryerim delik deşik oldu artık..

karnım iyice gerilmeye başladı..rahim kaslarım geriliyor ve canımı çok yakıyor...kımıldayamıyorum bazen ağrıdan..dün gece de öyle bir geceydi işte

ağlama annecıkkkk gelır ege nın saçlarıııı gur gur maşallahhhhh saçları da uzarr kendı de uzarrr kupesinı de takarrr gezerr tıky tıkyy

ay zaten tarzı olan biri olsun istiyorum sıradan olmasın oğlum ..fazla saçaklı sevmem ama küpeli hoş olur babası da birsey demez zaten ...ama dedesinden şüpheliyim ay benim babam çok kızar öle şeylere...orta okuldayken hint kınası almıştık ablamla omzuma ablam dövme yapmıştı..babamı kandırdım gercek dıye...bulaşık süngerinin ters tarafıyla sürtmeye başlamasınmı kolumu kıpkırmızı olmuştu

geçmiş olsunn cnm bnmmm

Haççeeeeeeeeeeeeeemmm kız testin ne kadan belirginleşmiş maşallah vallaha geliyo bebiş geliyoooooooooooo
Bi de kan testiyle tescille öğleden sonra ilk göbeciği ben atacam burda sana söz :87:

anammmmmm tam hayalimdeki erkek yerim ben o tiky egemuyu

benm de hayalımdekı erkek ooo .. bakalım bızımkısı nasıl olacakkkk ... heyecanla allahım o gusel gunlerı gormeyı nasıp etsın ınş. bızlereee gusellerımmm

ben de saçaklı sevmem ... gayet tıky gıyınsınnn tarzı olsunnn adı gbı mertt guvenılır olsunn kupesi olsun yakışırrrr valla benm babam bşey demez de karışmaz çnku bılıorumm kayınpederım torunluktan reddedebılırrr bakalım hayırlısıııı

vallahi şu an birsey söylenemez ama benim oğlum çok sert tavırlı bence tam bir maçooo olacak ..küçük kırooooooo

Kız o ne tatlılık yaaa yerim senin tatlı oğluşunu ne şirin görünüyo nasıl da güsel gülmüş öyle maşalllah yaa
Egeyi gördükçe içim gidiyo biliyomusun, hani konuşuyoduk ya dünür olacas diye, Egeye kızımı verecektim Aaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh gelemedi bitürlü nazlı kızım

ay kıyamam ya ben bırını zor tasıdım senın son aykı halını dusunemıyom ama helal olsun çok ta yakıştı o koca göbek...sen normal sıkıntıların üç katını yaşıyorsun allah güç kuvvet versin ki evlat aşkıyla sabredıyorsundur zaten...ay çiğdem ben senın hep nasıl emzirceğini düşünüyorum...doğar doğmaz emzik tep ağızlarına alışmazlarsa çoook zor ben yaşıyorum ege bey tutmuyo ama parmak el kol ense ne bulursa emiyo ilginç bir çocuk

bıtanemmm kendın dıyorsunn n kızın nazlı o yuzden bıraz nazalanıyor sabret allahın ıznıyle yakındaa gelecek sağlıklı sıhhatlıceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…