Kız o ne tatlılık yaaa yerim senin tatlı oğluşunu ne şirin görünüyo nasıl da güsel gülmüş öyle maşalllah yaa
Egeyi gördükçe içim gidiyo biliyomusun, hani konuşuyoduk ya dünür olacas diye, Egeye kızımı verecektimAaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh gelemedi bitürlü nazlı kızım
Gününüz aydın olsun aşk böcükleri, Nasılsınız...
Şero canımcım mantar olmuşsun sanırım çok geçmiş olsun kuzu adet gününü bilsen aslında bebek akıntısıda olabilir
Hatçe test maşAllah kuzu artık eminsindir hamiş olduguna neyse öğleden sonra hepten rahatlarsın
Tinkerr Kıs senin oğluşun maşAllah öle yakışıklı ki karizması ile tarz yaratır küpeye falan ihtiyac duymaz o
Yıldız Bende arada çok nadir giyiyorum topuklu ama eskisi gibi yüksek değilde daha alçakları tercih ediyorum ama çok nadiren :)
Ben accık evimi toplayim yemek yapim arada bakarım yine
ay zaten tarzı olan biri olsun istiyorum sıradan olmasın oğlum ..fazla saçaklı sevmem ama küpeli hoş olur babası da birsey demez zaten ...ama dedesinden şüpheliyim ay benim babam çok kızar öle şeylere...orta okuldayken hint kınası almıştık ablamla omzuma ablam dövme yapmıştı..babamı kandırdım gercek dıye...bulaşık süngerinin ters tarafıyla sürtmeye başlamasınmı kolumu kıpkırmızı olmuştu
kız o ne tatlılık yaaa yerim senin tatlı oğluşunu ne şirin görünüyo nasıl da güsel gülmüş öyle maşalllah yaa
Egeyi gördükçe içim gidiyo biliyomusun, hani konuşuyoduk ya dünür olacas diye, egeye kızımı verecektimAaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhhh gelemedi bitürlü nazlı kızım
ay kıyamam ya ben bırını zor tasıdım senın son aykı halını dusunemıyom ama helal olsun çok ta yakıştı o koca göbek...sen normal sıkıntıların üç katını yaşıyorsun allah güç kuvvet versin ki evlat aşkıyla sabredıyorsundur zaten...ay çiğdem ben senın hep nasıl emzirceğini düşünüyorum...doğar doğmaz emzik tep ağızlarına alışmazlarsa çoook zor ben yaşıyorum ege bey tutmuyo ama parmak el kol ense ne bulursa emiyo ilginç bir çocuk
Şero canımcım mantar olmuşsun sanırım çok geçmiş olsun kuzu adet gününü bilsen aslında bebek akıntısıda olabilir
Hatçe test maşAllah kuzu artık eminsindir hamiş olduguna neyse öğleden sonra hepten rahatlarsın
Tinkerr Kıs senin oğluşun maşAllah öle yakışıklı ki karizması ile tarz yaratır küpeye falan ihtiyac duymaz o
Yıldız Bende arada çok nadir giyiyorum topuklu ama eskisi gibi yüksek değilde daha alçakları tercih ediyorum ama çok nadiren :)
canım kzın olacağı kesinleşmiş...senin gibi fırlama yaramaz birsey olacak ay dun vıdeolarına baktım yenı farkettım cok guldum kızzzz
canım benim kız senin kız naz yapıyo..ama o kadar olur kız evi naz evi anası gibi güzel mi güzel nazlı mı nazlı olcak .....ooooh tam egeme layık.....bende kaynana olarak çatlıyacam
ve bu çok uzun sürmeyecek emin ol..azcık naz yapıyo o kadar...gelecek ve evinizi şenlendirecek...ben buna inanıyorum hem de çoook içten ...
hoşgeldın canmmmm kolay gelsınnn :78:
ay kıyamam ya ben bırını zor tasıdım senın son aykı halını dusunemıyom ama helal olsun çok ta yakıştı o koca göbek...sen normal sıkıntıların üç katını yaşıyorsun allah güç kuvvet versin ki evlat aşkıyla sabredıyorsundur zaten...ay çiğdem ben senın hep nasıl emzirceğini düşünüyorum...doğar doğmaz emzik tep ağızlarına alışmazlarsa çoook zor ben yaşıyorum ege bey tutmuyo ama parmak el kol ense ne bulursa emiyo ilginç bir çocuk
kızlarr ben cıkıyorum...kan testimizi yaptırmaya gidiyoruz..bizim için bol bol dua edin şekerler..
ayşeyle fatoşa msj atacağım sonuctan onlar haber verir size..öptümm siziiii en kocamanından başş başşş..
kızlarr ben cıkıyorum...kan testimizi yaptırmaya gidiyoruz..bizim için bol bol dua edin şekerler..
ayşeyle fatoşa msj atacağım sonuctan onlar haber verir size..öptümm siziiii en kocamanından başş başşş..
Terazi özelliği diyelim istersen bunaKız maşallah herkeşlere laf yetiştirip kaçtın gene delü karıhadi kolay gelsin bitanem ama yorma kendini bak hala tehlikedesin biliyosun, çok ayakta kalıp yorulmak yok, dinlene dinlene yap işlerini emi
Terazi özelliği diyelim istersen buna
Yok canımcım yormuyorum öle accık ortalık topluom onuda yapim yoksa çok büyüdü dötüm göbegim
Heyecanla bekliyoruzzz Gerçi ben biliomda
benm bu arkadaşımın kocası kesın ökuzzzzzzzzzzzzzz
Terazi özelliği diyelim istersen buna
Yok canımcım yormuyorum öle accık ortalık topluom onuda yapim yoksa çok büyüdü dötüm göbegim
kız cadııı izledin mi osmanı akşambenim kociş zıpladı hemen,izleyemedim yine ben
benm bu arkadaşımın kocası kesın ökuzzzzzzzzzzzzzz
noldu kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?