Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Gününüz aydın olsun aşk böcükleri, Nasılsınız...

Şero canımcım mantar olmuşsun sanırım çok geçmiş olsun kuzu adet gününü bilsen aslında bebek akıntısıda olabilir
Hatçe test maşAllah kuzu artık eminsindir hamiş olduguna neyse öğleden sonra hepten rahatlarsın
Tinkerr Kıs senin oğluşun maşAllah öle yakışıklı ki karizması ile tarz yaratır küpeye falan ihtiyac duymaz o
Yıldız Bende arada çok nadir giyiyorum topuklu ama eskisi gibi yüksek değilde daha alçakları tercih ediyorum ama çok nadiren :)

Ben accık evimi toplayim yemek yapim arada bakarım yine

canım benim kız senin kız naz yapıyo..ama o kadar olur kız evi naz evi anası gibi güzel mi güzel nazlı mı nazlı olcak .....ooooh tam egeme layık.....bende kaynana olarak çatlıyacam
ve bu çok uzun sürmeyecek emin ol..azcık naz yapıyo o kadar...gelecek ve evinizi şenlendirecek...ben buna inanıyorum hem de çoook içten ...

canım kzın olacağı kesinleşmiş...senin gibi fırlama yaramaz birsey olacak ay dun vıdeolarına baktım yenı farkettım cok guldum kızzzz

valla çok ilginç minik kromuzzzzzzzz...

hoşgeldın canmmmm kolay gelsınnn :78:

canım kzın olacağı kesinleşmiş...senin gibi fırlama yaramaz birsey olacak ay dun vıdeolarına baktım yenı farkettım cok guldum kızzzz

Kardeşimle olan video yamı ???

Yani kesin derken eskiden kıza benziyor diolardı sonra %90 kız dediler dünde %95 oldu
%5 le erkek olmaz herhaldee

Kız maşallah herkeşlere laf yetiştirip kaçtın gene delü karı hadi kolay gelsin bitanem ama yorma kendini bak hala tehlikedesin biliyosun, çok ayakta kalıp yorulmak yok, dinlene dinlene yap işlerini emi

Ay hiç anasına çekmemiş ama yaa ben hiç nazlı değilim ki ben babasını bi gördüm hooooopppp kucağına attım kendimi ay ne fenayım dimi ama korkma kızçem anası gibi hoppa değil nazlı olacağı şimdiden belli kendini ağırdan satacak tam sizin aileye göre valla

kızlarr ben cıkıyorum...kan testimizi yaptırmaya gidiyoruz..bizim için bol bol dua edin şekerler..
ayşeyle fatoşa msj atacağım sonuctan onlar haber verir size..öptümm siziiii en kocamanından başş başşş..

sorma neslim yaa,artık iyice yormaya başladılar ama ben onlara kavuşmak için ne çabalar sarfettim..buna da katlanırım... keşke sütüm yetse de hepsini emzirebilsem bi süre.. emzik konusunda kesinlikle kararlıyım daha hastanedeyken tepcem ağızlarına,sonra başa çıkamam valla üçüyle..
ege de, duygusal çocuk baksana...yalancı bişeyi emmek istemiyo sıpa dokunmak istiyor kuzum benim

hadı bakalımmm bır de kan da onaylatt meleğinı gel bıze de gusel haberlerını verrr topıkce kutlamalara başlayalımm allahın ıznıyleeeeee :79:

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem her ne kadar duaya ihtiyacın olduğunu düşünmesem de dualarımız seninle balım benim, müjdeni bekliyoruz sabırsızlıkla

merhaba kızlar.ben artık giremiyorum işyerinden nete sınırlamışlar.evdekiide arızalı şimdilik giremiyorum.daha sonra görüşürüz.kendinize iyi bakın.

Kız maşallah herkeşlere laf yetiştirip kaçtın gene delü karı hadi kolay gelsin bitanem ama yorma kendini bak hala tehlikedesin biliyosun, çok ayakta kalıp yorulmak yok, dinlene dinlene yap işlerini emi
Terazi özelliği diyelim istersen buna
Yok canımcım yormuyorum öle accık ortalık topluom onuda yapim yoksa çok büyüdü dötüm göbegim

Heyecanla bekliyoruzzz Gerçi ben biliomda

benm kızlarım çok kokoş olucaklar..kısacık kısacık etekleri giydirip çıkarıcam onları hep
erkekim de tam bi tarz olucak... hafif uzun,dağınık saçlar, küpeli, kendine has bi tarzı olan bi yakışıklı olucak allahın izniyle

ayyyyy heyecanlandım ben

Terazi özelliği diyelim istersen buna
Yok canımcım yormuyorum öle accık ortalık topluom onuda yapim yoksa çok büyüdü dötüm göbegim

Ay evet tipik terazi aynı beeeeeeeeeeeennnn

kız cadııı izledin mi osmanı akşam benim kociş zıpladı hemen,izleyemedim yine ben

Ben izlediiiiiiiiiiiiimmm bayılıyorum o osmana yaaaa Ali de ölecek mi ne :26: ölmesin sürünsün inşallah

benm bu arkadaşımın kocası kesın ökuzzzzzzzzzzzzzz

Noldu kız napmış gene

ayy 1.5 yıldır evlılerr kız bebek ıstıyoo adam ıstemıoooo

ne olur ne olmazmışş evlılıklerııııı, bıraz daha zamana ıhtıyaçları varmış, bebek sorumlulukmuşşşş muş muş muşş kız tlfnda ağlıyorduuuuu hayır bır de kocasının anasııı sureklıı kıza bebek yap dıyıp duruyoooo kız da kocasına soyluooo ama kocasıı mall çok affedersınız de yanııı evlerı var arabaları varr adam subayy daha ne olsunnn kız öğretmen borçları var ama olee bebek yapamayacak derece de değillll kızı sınır hastası ettı evlendı evlenenlıııı uff yazık yaaaa

anasının derdıııı oğlunun derdıııı bıdı bıdı bıdı kız erıyıp gıdecekkkk yaaa allahım hayırlı ınsanlarla karşılaştrsınnnn

canım kocacığımın kıymetını çok ıyı bılıoyorummm boylee dınledıkçee arkadaşımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…