- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlarr bu arada dr. dediki sana ikili test üçlü test yapmıcaz direk seni amniyom sentez yapıcaz dedi yani sıvı alıp sıvının sonucuna bakacakmış...daha önce 3 kez gebelik atlatınca cok dikkat edicem dedi bakalım bu dr. iyi gibi daha cok gec...
evet pembem oda öyle dedi..inşallah hiçbişiycik cıkmaz..babası öyle kız erkek takılmıyo sağlıklı olsun bir tane olsun bize yeter diyo...ama kayınvaldem rüya görmüş genelde onun rüyaları gercek olur kızıın olacak senin dedi...hayırlısı artık..bencede canım doktor gayet mantıklı bişii söylemiş. bebekte oluşabilecek herşeyi erkenden öğrenebiliyorsun. inşallah sağlıklı topaç gibi bi oğluşun olsunda, babasının havasından yanına varılmasın
anladım canım inşallah herşey çok güzel olur canım benim
hadii bakalım sevgililer gününe cinsiyeti belli olur
evet pembem oda öyle dedi..inşallah hiçbişiycik cıkmaz..babası öyle kız erkek takılmıyo sağlıklı olsun bir tane olsun bize yeter diyo...ama kayınvaldem rüya görmüş genelde onun rüyaları gercek olur kızıın olacak senin dedi...hayırlısı artık..
ayy evet cinsiyeti o zaman belli olur..zaten sıvı sonucunda kesin belli oluyo cinsiyeti kısmet artık....
kızlar bnm soruma cevap verebilecek varmı???:84::84::84:
ya test sonucu 7-8 yuvarlak hücre görüldü ne demek?:84::84::84:
bebek sağda mı solda mı canım ? haaı?
canım benim sağ kapalı zaten hem orda catlamayan kistleşmiş yumurtalar varmış..yani bu durumda soldan yumurtladım solda oluyo heralde..ama daha görünmez dedi dr. sadece rahmin durumuna baktı..rahim iyi dedi sağda catlamamış yumurtaları ve dediki sen nasıl hamile kalabildin böyle dedi...hatta sordu catlatma iğnesiylemi hamile kaldın dedi bende yok normal dedim şaşırdı...
aminn hayatım inş..adetimden önce yapmıştım silikti ve gittikce dahada koyulaştı ve bugün kesinleşti cok şükür..gamzelimmm cnm sen hamilesin yaa aman allahım çok sevindim cnm ne kadar güzel bir haber bu böyle rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm benim.
darısı benim başıma inş,varmıydı belirtin yoksa gününmü geçmişti.
Anaaaaaam Gasmzelim hamileymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ay canım benim ya inan çok sevindim.Ne güzel bir haber bu böyle
Canım benim inşallah sağ salim kucağına da alırsın
Bu arada kızın olacak senin gör bak :92:
ay mucize bebek bu yaa....
topiğimiz nasıl canlandı bu son 2-3 ayda....
çok mutluyum kızlar yaaaa
evet canım nerdeyse mucize gibi bişey..allahın mucizesi bu işte.. .
hakketan yaa her ay hamiş haberleri alıyoruz..inşallah önümüzdeki ayda sizlerin haberleriyle cokk sevinicezzzz...
o kadar heyecanlıyım ki anlatamam bende mi alsaydım şu senin preseed den yaaa!!!!!!!
gamzelimmm testinin adı neydi tatlımmm
bende bu gectiğimiz ay cok heyecanlıydım heyecanlı olmamın sebebi varmış demekki..ama ben sana güveniyorumm canımmm sen preseed kullanmasanda gelir senin bebişin...olmadı önümüzki ay alır kullanırsın sende...inşallah olucak pembem sen içini ferah tut bol bol çalışş şekercim sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?