Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sevgıııı pıtırcıklarımmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugun pek uyuyamadımmmmm başım da ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaktım kahvaltımızı yaptık ve geldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

herkese günaydın benim mesayi başladı yine ...6da uyandı bay baldudak
biz eşimle zombi gibiyiz...dün yavruma 3 tane aşı birden yapıldı ıkı bacak bır kol...nasıl agladı bı gorsenız...onun huzursuzlugu sıkıntısı vardı dün..gece cok agladı..memede süt bitti mama yaptım biberonu istemedi ilk defa...agzına geldıkce agladı..neyse yıne mem verdım boş boş emdi bu sefer memeye kızdı...ooof en sonunda baba uyuttu....ama sabah erkenden kalktı..şimdi uyuyo beyfendı annenın uykusunu kacırdı tabı

yerim ben onun baldudaklarınııı....ayyhh mende istiyoruuummm..

günaydınnn canımm...

Hatçe bu arada tebrikler canımmmm...............biliyordum bu ay hamile kalacağınıııı hislerim çok kuvvetli biliyorsun çok çok çok ama çooooooook sevindimmmmm.........
Allahım sonunda senin de yüzünü güldürdü....

Bu arada Kızlar ben dün doktoruma gittim tahliler için...1,40 gramdan yüksek olduğu için şeker, 100g şeker yüklemesi istedi....(aç karnına)
3 saat boyunca her saat başı kan aldılar...(hep sağ kolumdam, sol kolumdaki damarları bulamıyorlar) tabii ben iptal oldum....açlıktan zangır zangır titredim...
eve nasıl geldiğimi bilmiyorum....anahtarlarımı çıkardım çantamdan,,,,,,,,,,veee orada bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet hem içinde verem aşısıd var o cok acır vurulurken kuzum hayata gelıyolar ama ılk yıl ezıyetler bıtmıyo...bunlar devletın karsıldıgı bırde ozel asılar var dunyanın parası rota vırusu asısı yapılcak bugunde sıddetlı ıshalı onlemek ıcın...ıkı doz yapılıyo dozu 140 tl...damla seklınde allahtan canı acımıcak
günaydınn kaynanaların en eli maşalısııı..
nabeell???

yerim ben onun baldudaklarınııı....ayyhh mende istiyoruuummm..

günaydınnn canımm...

gelcek gelcek sana da bı baldudak gelecek...ya su presed mı ne dun okudum da hatcem kullanmıs sen almayı dusunuyonmu...baksana herkes memnun bende bıleydım ugrasmazdım alırdım

Günaydın kızlar ben geldim..nasılsınız?

canım hoşgeldınnn

dun hıç geelmedın drdaydınnn dıye hatlıyorummm naptınn ? ne dedı dr unuzz ? hımmm

oyyy yaaa yazıkkkk vallaaa ama bunlar hep onların ssağlıkları içinnn ya bu aşıları dr soyluyor değil mıı yanı sızı yonlendırıyorr dımıı ?

bu rota virüsü tehlıkelı dıye hatrlıyorumm..görumemın bebişi geçen yıl atlattııı. görumcem hemşire hastahaneden getrdı sanırım o virüsü bebeiş yazık 4 gun hastahanedeydııı kıyamma yaa

ayyy gecmıs olsun hamıleyken aclık cok zorr..bende cok fena olmustum seker yuklemesınde ...ay hele doguma gırerken ac gırdım amelıyattan sonrada gaz cıkana kadar bırsey yok dedıler gazda cıkmadı çoook kotu bır hıstı..ekmegı cıgneyp cıgneyıp tukurmustum dusun yanı..
bebıs nasıl su anda sen nslsın

hatcemmmmmmmmmmmmmmmm bebegimmmmmmmmm sen şimdi annemi olcannnnnnnnnnn oyyyy yavrum benimmmmm
kan tesi sonucun 118 çıkmış süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harika yaaaaaa acayip sevindim
ohhhh yandan yandannnnnn
oh yaaa sonuna oldu balımmm benimmm :92: :92: :92: :92:
pressed işe yaradı yaa inşallah diger kızlardada işe yarar...

bu arada bendeki preseedi kullanmadım hiç..eger almayı düşünen varsa göndrebilirim...
kullanmama gerek kalmadı bayramdan sonra tüpbebege başlıyoruz inşallah..bu haftasonu doktorlarla görüşmey gidiyoruz inş...

bu arada herkese günaydın topiğimin en güzel anne ve anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…