Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gelcek gelcek sana da bı baldudak gelecek...ya su presed mı ne dun okudum da hatcem kullanmıs sen almayı dusunuyonmu...baksana herkes memnun bende bıleydım ugrasmazdım alırdım

inşallaaaahhh canımbenimm...
aslında bu ay büyük fırsat kaçırıyorum,,tam yumurtlama günlerimde eşim geldi.bayram tatilide var .10 gün beraberiz inşallah ama..korunuyoruzz...ben olurda yine kalırsam kendimi yerim acaba rahim toparlandımı acaba erkenmi falan diyee... :26:
o yüzden riske atmıyım dedim..bu ayıda gözden çıkardık..aslında dr.un verdiği süre doldu..
preseed bende alıcam inşallahh.bayramdan sonra vericem siparişi..valla haticenin tek tüpü kapalıymış bide..o halde maşşallahhh Allah nazarlardan korusunn...hamile kaldı..
belkim bende hemencik kalırımm.uğraşmadannn...alıcam yanniii...

ayy canım benim ya çok geçmiş olsun...çok zor bir gün geçirmişsin şimdi nasıl oldun bitanem iyisindir umarım...kendine dikkat et bebegim ya son zamanların zaten... az kaldı biraz daha sık dişini

sağol canım çok kötü ya ilk defa böyle bir şey yaşadım....çok korktum..
o halde bir de araba kullandım düşün...
bebişin keyfi yerinde ama benim başım çok fenaaa

şimdık ıyı mısınnn ıdılışkommmmmmmmmm

iyiyim canımm dediğim gibi başım ve kollarım çok fena
bir şişe şekeri bitiremezken iki şişe getirdiler ne iğrenç bişey bu yaaa midem kalktııı :84:
sonuçları cumartesi alıcam umarım herşey yolundadır yoksa diyete başlıcaz

ayy canım benim ya çok geçmiş olsun...çok zor bir gün geçirmişsin şimdi nasıl oldun bitanem iyisindir umarım...kendine dikkat et bebegim ya son zamanların zaten... az kaldı biraz daha sık dişini

teşekkür ederim nanem....ben iyi sayılırım.sen nasılsın canım?
evet başka yolu yokk sıkcaz dişimizii..

Günaydın kızlaaarr :)))

GÜnaydın ayşem yaa seni özledimm uzun zamandır göremiyorum seni topikteee

evet ya en iyisi öle ...allah nasip etti mi veriyo işte..bu arada sen doktorunu dinle canım...benden sana da nacızane bı tavsıye hamıle kaldıgını ogrendıgın andan ıtıbaren ılk 3 ay ılıskıye gırmeyın...dr sorun yok gırebılırsın desede gırme bence bana hıc ole bırsey demedı ama ben yıne de gırmemıstım ben bıraz pimpirik bi insanım ama benım mantıgım öle olması gerektıgını soluyo..cunku rahım ıster ıstemez kasılıyo o işte...aman nerden geldiyse aklıma...

gunaydınnnn şeker portakalımmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydınn ayşemmmmmmmmmmm

ayşemm seni bekliyom ticker için..son adet 9 ekim...

canım yaa kardesımdeydık beraber bişeylere bakıyoduk ben hiç görmemeısım yazdıkalrını

kusura bakma canım şimdi yapayım tickerını

4 hafta +5 günlük hamilesin ve bebeğin inşallahhh 16 temmuz da dünyaya gelicek

ticker linkinde bu :))) http://tickers.baby-gaga.com/p/dev196pr___.png

tekrar tekrar hayırlı olsun canım Allah bu sefer sağlıkla kucaklamanı nasib etsin inşallah :))

:13:

ay_she, gokcegokce, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09, Yavyum

gübaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzzz.ben yine aşırı ve aşırı yorgun uyandımm ((((((((((((

idilimmm geçmişşş olsunn canımmmm

Günaydınnn bebişkooo :)

sağol canım sen nasılsın mertimmm nasıl

idilcim gecmıs olsun canım yaaa şimdi naıslsın iyisin inşallahh

ah ah ne zor anne olmak dimi ama kızçeni kucaklayınca puff unutucaksın hepsini :))

az kaldı canım az daha sabır....inşallah sağlıkla gelsinde o :) sende dikkat et ama kendine :)

günaydın kuşummmmm

günaydınnnn yelizcimmmmmm hoşgeldin tatlımmmmmm...yinemi yorgunsun yinemiii

gunaydı
sağol canım çok kötü ya ilk defa böyle bir şey yaşadım....çok korktum..
o halde bir de araba kullandım düşün...
bebişin keyfi yerinde ama benim başım çok fenaaa
yaaa sen nıye araba kullanıyorsun kı o koca gobekle allah korusun anı bı fren yapman lazım olur ...aaaa kızdım bak şimdi...benım o kadar ıcım gıtsede kullanmadım hıc...mecbur oldugum durumlarda oldu ama mınıbus kullandım bence artık kullanma derım
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar:86:
gunaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…