gelcek gelcek sana da bı baldudak gelecek...ya su presed mı ne dun okudum da hatcem kullanmıs sen almayı dusunuyonmu...baksana herkes memnun bende bıleydım ugrasmazdım alırdım
Bu arada Kızlar ben dün doktoruma gittim tahliler için...1,40 gramdan yüksek olduğu için şeker, 100g şeker yüklemesi istedi....(aç karnına)
3 saat boyunca her saat başı kan aldılar...(hep sağ kolumdam, sol kolumdaki damarları bulamıyorlar) tabii ben iptal oldum....açlıktan zangır zangır titredim...
eve nasıl geldiğimi bilmiyorum....anahtarlarımı çıkardım çantamdan,,,,,,,,,,veee orada bayıldım
ayyy gecmıs olsun hamıleyken aclık cok zorr..bende cok fena olmustum seker yuklemesınde ...ay hele doguma gırerken ac gırdım amelıyattan sonrada gaz cıkana kadar bırsey yok dedıler gazda cıkmadı çoook kotu bır hıstı..ekmegı cıgneyp cıgneyıp tukurmustum dusun yanı..
bebıs nasıl su anda sen nslsın
sağol canım çok kötü ya ilk defa böyle bir şey yaşadım....çok korktum..
o halde bir de araba kullandım düşün...
bebişin keyfi yerindeama benim başım çok fenaaa
şimdık ıyı mısınnn ıdılışkommmmmmmmmm
ayy canım benim ya çok geçmiş olsun...çok zor bir gün geçirmişsin şimdi nasıl oldun bitanem iyisindir umarım...kendine dikkat et bebegim ya son zamanların zaten... az kaldı biraz daha sık dişini
Günaydın kızlaaarr :)))
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar:86:
inşallaaaahhh canımbenimm...
aslında bu ay büyük fırsat kaçırıyorum,,tam yumurtlama günlerimde eşim geldi.bayram tatilide var .10 gün beraberiz inşallah ama..korunuyoruzz...ben olurda yine kalırsam kendimi yerim acaba rahim toparlandımı acaba erkenmi falan diyee... :26:
o yüzden riske atmıyım dedim..bu ayıda gözden çıkardık..aslında dr.un verdiği süre doldu..
preseed bende alıcam inşallahh.bayramdan sonra vericem siparişi..valla haticenin tek tüpü kapalıymış bide..o halde maşşallahhh Allah nazarlardan korusunn...hamile kaldı..
belkim bende hemencik kalırımm.uğraşmadannn...alıcam yanniii...
hatcemmmmmmmmmmmmmmmm bebegimmmmmmmmm sen şimdi annemi olcannnnnnnnnnn oyyyy yavrum benimmmmm
kan tesi sonucun 118 çıkmış süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr harika yaaaaaa acayip sevindim
ohhhh yandan yandannnnnn
oh yaaa sonuna oldu balımmm benimmm :92: :92: :92: :92:
pressed işe yaradı yaa inşallah diger kızlardada işe yarar...
bu arada bendeki preseedi kullanmadım hiç..eger almayı düşünen varsa göndrebilirim...
kullanmama gerek kalmadı bayramdan sonra tüpbebege başlıyoruz inşallah..bu haftasonu doktorlarla görüşmey gidiyoruz inş...
bu arada herkese günaydın topiğimin en güzel anne ve anne adayları
günaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar:86:
geçmiş olsun ıdılımm dıkkat et kendıneeeeeekıyammammm
teşekkür ederim nanem....ben iyi sayılırım.sen nasılsın canım?
evet başka yolu yokk sıkcaz dişimizii..
günaydınnnn ayşemmmmmm balımmmmmmm
günaydın selizcim canım benimmmm
ayşemm seni bekliyom ticker için..son adet 9 ekim...
Günaydınnn bebişkooo :)
sağol canım sen nasılsın mertimmm nasıl
günaydın kuşummmmm
ay_she, gokcegokce, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09, Yavyum
gübaydınnn kızlarrrrrr nasılsınızzzz.ben yine aşırı ve aşırı yorgun uyandımm((((((((((((
idilimmm geçmişşş olsunn canımmmm
gunaydıGünaydın kızlaaarr :)))
yaaa sen nıye araba kullanıyorsun kı o koca gobekle allah korusun anı bı fren yapman lazım olur ...aaaa kızdım bak şimdi...benım o kadar ıcım gıtsede kullanmadım hıc...mecbur oldugum durumlarda oldu ama mınıbus kullandım bence artık kullanma derımsağol canım çok kötü ya ilk defa böyle bir şey yaşadım....çok korktum..
o halde bir de araba kullandım düşün...
bebişin keyfi yerindeama benim başım çok fenaaa
gunaydıngünaydııııııııııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?