Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi olmana sevindim canım bebekte iyiymiş...siz iyi olunda aman gerisi önemli deil...
bende çok şükür iyiyim balım...

Hoşgeldin canım...teşekkür ederim....
aaaa canım yine miyorgunsun senn....vitamin eksikliği mi var acabaaa sen de...her sabah yorgunum diyorsunn........portakal suyu iç her sabah canımmm olmaz böyle aaaa
ya da eczaneden vitamin takviyesi al

evet ayşem çok zor gerçekten anne olmak
ben daha çok bebişime üzülüyorum, o da aç kalmak zorunda kaldıı :85:
dikkat etmeye çalışıyorumm canım
sen nasılsın??

anaaa banada ı öyle yapcaklar ama ben amniyosentezden korkuyom yaa :18:

olmadıgım bi o kalmıştı zaten aman eksik olmasın

inşallah sağlıkla büyüsün canım bebiş yaa bu arada kan sulandırıcı iğne kullanmaya

ne zaman başlıycakmışsın ???

eliffcım bana da gunaydınnn dımıı :92:
ımmmm..çok pardonn bacummm..
günaydın sanadaa..günaydınnlarınn en güseli sana hattaaa...

ayyy daha neler öğrencez acabaaa.. ekmek bile yiyemedinmi beee.. :26:

günaydın canımm..ben alıcam ama bayramdan sonra haberleşirizz..ben alırım sendekini.. temam...

günaydınnnn yelizcimmmmmm hoşgeldin tatlımmmmmm...yinemi yorgunsun yinemiii

günaydın tatlişkooooooooooo:86:

yelizcim sanada günaydın babyy:86:

gunaydın canım hoşgeldin

saolunn kızlarrrrrrrrrr ya nanemmm sormaaaa zatennn 2 gündür hep koşturmayla geçtiii bide üzerine geç yatınca iptal oldummm sanırım yatagımızıdaaa degiştirmenin zamanı geldiii hiçç rahatt degil artıkkk:2::2:

ne yapayım canım...bu memlekette her dakka başı minibüs geçmiyo kiii
otobüs beklicen 1 saat...
eşim de çalışıyor mecbur kaldım yani...

idilcim geçmiş olsun tatlım geçmişi tam okuyamadım şimdi çıkıcam nasılsın?

teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın

valla olabilirr idilimmm herşeyim eksik zatennnnn senn iyisin dimi şimdiiii

Günaydınnn bebişkooo :)

sağol canım sen nasılsın mertimmm nasıl

mertişkomuz da maşallah ıyıı hareket ettıkçee azcıcıkk canm acıyorrrrrr senın kızı alacaz mert kağan a dımııı

gunaydon aşkıtommmmmm

idilcim geçmiş olsun tatlım geçmişi tam okuyamadım şimdi çıkıcam nasılsın?

canım bende iyiyim ne olsun pazar gununden beri gribim ama bugun daha iyiym sankı
sadece burnum tıkalı oda gecer inş. bayrama kadar
dün gecede gec yattım eskısehıre gidicez cuma akşamı gıderken halıları yıkamaya vericem
anca yıkanır bız gelene kadar gelıncede temız temız sererım diye düşündüm :)))

bavul hazırladım falan baya yoruldum bugunde öğleden sonra kalp doktoruna gidicez işte
eko ekg sonuclarını göstermeye raporda hafif mitral yetmezliği yazıyo ama bakalım
doktor ne diycek böyle işte.....bide idrarda proteıne baktırıcam yaa bende kesın tansıyon
var emınım artık buna az bi tuzlu yesem hemen ellerim şişiyo veya baska bişşey var bılmıyorum
onlara baktıtırcam işte napimm

ayyyyyyyyyyyyyy aşkummmmmmmmmmmmmmm teşekkur ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla olabilirr idilimmm herşeyim eksik zatennnnn senn iyisin dimi şimdiiii

yeliz ciddiyim canımmmm sen her sabah yorgunum uykum var diyorsunnn....ya eşin uyutmuyo seni ya da vitamin eksikliği diyorum başka bir şey demiyorumm

ben iyiyim canım sağol...daha iyiyim.

mertişkomuz da maşallah ıyıı hareket ettıkçee azcıcıkk canm acıyorrrrrr senın kızı alacaz mert kağan a dımııı

gunaydon aşkıtommmmmm

yoooooooooo ben kızımı kimseye vermem turşusunu kurcam

gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem

şekerlerime günaayydıınnn :))))))))

ay kızlar memleketime gideceğim ya çoook heycanlıyım allah kimseye gurbet yaşatmasın bazen lanet olsun istifa et memleketınde don dıyo ama ekmek parası malum...hava bahar gıbıdır ordam sımdı bız burda donuyoz annemler soba bıle yakmamıslar daha....ahhh ahhh

tatlım sanırım o labaratuarda inceleme yöntemi ile ilgili bişii. yani ne kadarlık yerde ne kadarla çalışıldı gibi yanii...

ne yapayım canım...bu memlekette her dakka başı minibüs geçmiyo kiii
otobüs beklicen 1 saat...
eşim de çalışıyor mecbur kaldım yani...

teşekkür ederim canım iyiyim...sen nasılsın

iyiyim canım napim işte bende koşturmaca bii dün bende 2 saate yakın hastanelerdeydim.aynı sen gibi aç karna gittim.5 tüp kan aldılar,ekg çekildi üstümü soydular bişeyler yapıştırdılar falan.bide akciğer grafiğimi çektirdim ordada soyundum dün habire soyundum 10da gittim 12de çıktım yani düşün.bende açlıktan bayılacaktım arabayı zor kullandım.eşimde gelemedi müşterisi vardı sonra arayıp ona bağırdım milletin yanında kocası var sen nie götürmüyosun beni diyee halbukiii kimseyi görmedim bidaha bişey olursa sen götüreceksin dedim

şimdide kayınvaldemin evini temizletmeye gidiyorum kendileri ankarada anahtarı bıraktılar.kociş anahtarı unutmuş götürmüş şimdi gönderiyoda onu bekliyorum

sus kız kaçırırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz vallaaaa

gokcegokce+, idilcan+, SeKeR_NaNe, Seliz, tinkerbell09+, Yavyum, yelizcem

günaydınnnnn bacummmm

şekerlerime günaayydıınnn :))))))))

canımm faceye sökeye gidicegini yazmışsın memleket orası heraldeeee.çokk şirin bi yer orası yaaa bizimde davutlar sahil tarafında yazlıgımız varrrr havası denizi herşeyiyleee süperr oralarrrrr

canım evet ya onu sorcaktım..geçmiş olsun tatlım..nerden çıktı bu kalp rahatsızlığı ya..
bakalım ne diycek doktorun umarım kötü bir şey yoktur.
eskişehirde napcan kız akrabalar filan mı var orada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…