Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım sağol bende coks evındım kalp önemli zira :))
evet ya hastaneyi çok sevdık gene özele gidiyoduk gene aynı parayı veriyoduk ama
hastane daha çağdışıydı ne bılelım biz bura daha iyiymıs vesile oluyo işte bişeyler :)

tinkercim evvelden safa hastanesıne gidiyordum evıme en yakını oydu hoş medicanada
yakın ama....safada normal muayene ücreti 50 tl ssk lı 15 tl medicanada nromal muyane
110 tl ssk lı 12 tl.......tahlıl yazdııkları zaman devlet hastanesine yaptırabilirsiniz
diyolar gidip devlet hastanesınde yaptırıtrım yani :)) be n dün devlet hastanesınde sonucu
gösterseydım doktor bıseyın yok dicekti gıcık bi tavırla ve derdimi dinlemıcektı bıle
ama en azından burdakı doktor dınledı tavsiyede bulundu şöle yapalım böyle yapalım
yardımcı oldu ınsanın istediğide bu zaten...bide ne yapacagını da bilmıyosun en
kötüsü o
evet bundna sonra hamıle kaldıgımda üni hast.ne gidicem ıns.ama dediğin gibi paran
olmassa bakmıyo hiçbiyer devlet bakıyoda oda ölürken bakıyo şikayetını dınlemıyo hiç
ben devlet hast. doğum yaptım gayet iyilerdi ama sancı çekiyorum yıgıldım kaldım
doğumhanenın ortasına gel çatala çık diyo bana kadın yürüyemıyorum kalkamıyorum
öyle beterki doğum sancısı bagırıolar bide ama bebeğim sağlıklı olsa doğurmazdım
devlette ben sırf arastırma yapılsın diye gittim çünkü araştırma hastanesıydı
ve güzelde arastırıldı ama bişey çıkmadı neyse bundna sonra ınsallah aynı şeyleri
yaşamam yaşamaz hıc kımse hakkımızda hayırlısı olsun :)
amma uzun yazdım yauu

gunaydın cnm nasılsınn ege nasıl oldu huursuzluğu geçtı mı ?
yok ya dünde özel aşısını oldu rota virüsü diye...iki gündür geceleri huy değiştirdi ağlayarak uyuyo...vallahi napcam bilmiyom bu gecede yola çıkıyoz...off

doğru diyosun canım...ay tokattakı ebeler ne bagırıyon bana mı sordun yaparken dıyomus ebe arkadasım anlatıyodu...ay gecen haberlerdede bı ebe dogum yapan kadına tukurmus neden bagırıyon dıye sonrada vurmus traji komik

ayy kıyamamm yaaaa canm benımm demek canı yanıyorrrr allahım şifalık versınnn

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tukurmuş muu
allahım yarabbım yaaaaaaaaa..sonumuz ne olacak acabaaaa ben anlamıorumm bu devlettekıler ne yapmaya çalışıyorrrrr

Günaydın kızlar, Nasılsınız
Ayşecim çok geçmiş olsun canım temiz çıkmış çok sevindim

gunaydın arkadaşlar benım adetımın gecıkmesının nedenı polistik over sendromuymuş.bu nasıl bır hastalık hanile kalmama engelmı yardım lutfen.doktor adet olunca hormon testı yapalım dedi kafayı yemek uzereyım

Canım yaa amma da uzadı senin bu iş, sürekli erteleniyo ama vardır bunda da bi hayır ne diyelim :26: ama doktor haklı bence de tekrar hamile kaldığında üniv. hastanesine prof.a git mutlaka, bana bile dediler kaç defa ama gitmedim aslında gitmek gerek :26:

günaydın canım kolay gelsin

Günaydın şekerparem Egemu huysuz ha son zamanlarda inşallah yolculuk sırasında zorluk çıkarmaz mışıl mışıl uyur yaaa

gunaydın bebişimmmmmmmmmmmmmmm kolay gelsınnn sanaaaaa

Sağol kuşuuuuuuuummm

gunaydınn
bu konu hakkında fazla bı bılgım yokk ama arkdaşlar kesın yrdmcı olurrr

Hayatım kafayı yicek bişey yok niye abarttın bu kadar anlamadım, ne dediler de korkuttular seni bu kadar :26: açtığın topikte vermiştim bu soruya cevabını ama yeterli olmadı sanırsam :26:

Hayatım kafayı yicek bişey yok niye abarttın bu kadar anlamadım, ne dediler de korkuttular seni bu kadar :26: açtığın topikte vermiştim bu soruya cevabını ama yeterli olmadı sanırsam :26:

evet canım çok korktuummm arkadaşa anlattımm dıyokı olmaz benım bı arkadaşımda puko vardı 5 yıl sonra ancak oldu bebeği diye çok moralımı bozduuu

Kızlar dün gece rüyamda tosun tosbalak tombul bi oğluşum vardı ve onu emziriyodum biliyo musunuuuuuuuuuuzzzz cok cok emiyodu yaa sıpam beniiiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…