bu arada gunaydınn gusel arkadaşlarımmmmmmmmmm hepinıze guselll keyıflı bır hafta saonu dılıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydııın
gunaydınn ayşecımm
sonuçlarının guseel çıkmasına çok sevındımm en azından kalplee ılgılı herhan bır şeyy yokk superrr
bu arada dr unu sevmene hastahaneyı sevmene de ayrı sevındım çnku bunlr gerçekten onemlı faktorlerrr ..inş. tez zamanda hayırlı sağlıklı bır şekılde bebişine de kavuşursunn canm benımmmmher şeyın başı sağlıkk o yuzden sağlıklarımıza ıyı bakalımmm
günaydın canım..kesinlikle haklısın...devlet çekilcek gibi değil..paran varsa rahatsın bu memlekette...bızde medıcal parka gıdıyoruz..hamılelıgımde bır basladım cokta memnun kaldım...ege dogduktan sonra sarılık ıcın yattık o zman da ıyıydı...devlette olsan pis odalar kalabalık....doktorlar gece bıle gelıp bebege bakıyodu...rutin bir sekılde..hemsıreler ne desen yapıyo..devlette bır sey ıstede muameleyı gor...allahtan guvencemız var ..saglık guvencesı olmayanlar napsın..bu arada unıversıte hastanesı dr un dedıgı gıbı cok mantıklı....orda da bi ucretlı bı ucretsız muayene var zannedersem...bızım burdakı unı.de kadın dogum profları hep ucretlıymıs..nasıl oluyorsa...ben gıtmedım ama en azından arastırma hastanelerı oldugu ıcın herseyı ırdelıyorlar...her sey paraya bakıyo dr da demıs yardım yap muayene ol dıye..bencede canım öle yapın imkanınız varsa..zaten özel dr muayenesıne gıdıyorsun en az 100 tl ucret...bırde tahlıller ıcın senı kendı calıştıgı devlet hastanesıne yonlendırıyo hastaneye gıdıyon tanımıyo:)) en guzelı ya ozel hastane yada unıv...
yok ya dünde özel aşısını oldu rota virüsü diye...iki gündür geceleri huy değiştirdi ağlayarak uyuyo...vallahi napcam bilmiyom bu gecede yola çıkıyoz...offgunaydın cnm nasılsınn ege nasıl oldu huursuzluğu geçtı mı ?
Günaydın canım sağol bende coks evındım kalp önemli zira :))
evet ya hastaneyi çok sevdık gene özele gidiyoduk gene aynı parayı veriyoduk ama
hastane daha çağdışıydı ne bılelım biz bura daha iyiymıs vesile oluyo işte bişeyler :)
tinkercim evvelden safa hastanesıne gidiyordum evıme en yakını oydu hoş medicanada
yakın ama....safada normal muayene ücreti 50 tl ssk lı 15 tl medicanada nromal muyane
110 tl ssk lı 12 tl.......tahlıl yazdııkları zaman devlet hastanesine yaptırabilirsiniz
diyolar gidip devlet hastanesınde yaptırıtrım yani :)) be n dün devlet hastanesınde sonucu
gösterseydım doktor bıseyın yok dicekti gıcık bi tavırla ve derdimi dinlemıcektı bıle
ama en azından burdakı doktor dınledı tavsiyede bulundu şöle yapalım böyle yapalım
yardımcı oldu ınsanın istediğide bu zaten...bide ne yapacagını da bilmıyosun en
kötüsü o
evet bundna sonra hamıle kaldıgımda üni hast.ne gidicem ıns.ama dediğin gibi paran
olmassa bakmıyo hiçbiyer devlet bakıyoda oda ölürken bakıyo şikayetını dınlemıyo hiç
ben devlet hast. doğum yaptım gayet iyilerdi ama sancı çekiyorum yıgıldım kaldım
doğumhanenın ortasına gel çatala çık diyo bana kadın yürüyemıyorum kalkamıyorum
öyle beterki doğum sancısı bagırıolar bide ama bebeğim sağlıklı olsa doğurmazdım
devlette ben sırf arastırma yapılsın diye gittim çünkü araştırma hastanesıydı
ve güzelde arastırıldı ama bişey çıkmadı neyse bundna sonra ınsallah aynı şeyleri
yaşamam yaşamaz hıc kımse hakkımızda hayırlısı olsun :)
amma uzun yazdım yauu
yok ya dünde özel aşısını oldu rota virüsü diye...iki gündür geceleri huy değiştirdi ağlayarak uyuyo...vallahi napcam bilmiyom bu gecede yola çıkıyoz...off
doğru diyosun canım...ay tokattakı ebeler ne bagırıyon bana mı sordun yaparken dıyomus ebe arkadasım anlatıyodu...ay gecen haberlerdede bı ebe dogum yapan kadına tukurmus neden bagırıyon dıye sonrada vurmus traji komik
Günaydın kızlar, Nasılsınız
Ayşecim çok geçmiş olsun canım temiz çıkmış çok sevindim
kızlar merhaba
dün gittik hastaneye ama bi sıra bi sıraa anlatamam bizde dedik olmıycak böyle
özel hastaneye gidelim dedik medicana ya gittik orda muayene oldum sonuca baktı
doktor dedi kalple ilgili hiçbişey yok çokşükürr.....bende sıkıntılarımı anlattımm
bebeğimi anlattım o zamandan berid evam eden şişliklerimi fln doktor tahlıl yapalım
tekrar bakalım şimdi bişey diyemeyiz dedi işte bayramdan sonra vercem tahlil
malum bu akşam eskişehire gidiyoruz...öyle işte bissürü bilmediğim şeylerin
tahlılını ıstemış neyse bakalım inş. bayramdan sonra nolucak böle işte hersey yolunda
yani....bu arada medicana ya bayıldık fiyatlarıda gayet uygun ssk ındırımı vs
personelde çok hoşbeş sevdik biz bundan sonra Allah mecbur düşürmesın ama ıhtıyacımız
oldugunda ordayız
Ayrıuca doktor...tekrar hamile kaldıgında üni. hastanesine git bi prof. gözetsin seni
bundan sonrası ciddi artık......bi hocayla iletişime gecın dedi bende dedimki
biz nasıl iletişime gecıcezkı profla üni. hastanesıne gidiosn aynı doktorlar muayene
ediyo dedim döner sermayeye katkıda bulunarak faydalanabilirsiniz diye bilgilendirdi
hiçbi doktora kötüdür demıyorum ama 2 kere olmus kı ıkıncısı enteresan bı olay
sebepde bulunamamıs sizin için en iyisi profa gözükmeniz baska yerlerde vakıt
kaybetmeyın dedi sağolsun güzelce konsutu çok içime sindi :)
İnşallah bir dahakı hamılelıgımde öyle yapıcaz böle işte kızlaarr :)
günaydın canım kolay gelsin
gunaydın bebişimmmmmmmmmmmmmmm kolay gelsınnn sanaaaaa
gunaydın arkadaşlar benım adetımın gecıkmesının nedenı polistik over sendromuymuş.bu nasıl bır hastalık hanile kalmama engelmı yardım lutfen.doktor adet olunca hormon testı yapalım dedi kafayı yemek uzereyım
Günaydın kızlar, Nasılsınız
Ayşecim çok geçmiş olsun canım temiz çıkmış çok sevindim
gunaydın arkadaşlar benım adetımın gecıkmesının nedenı polistik over sendromuymuş.bu nasıl bır hastalık hanile kalmama engelmı yardım lutfen.doktor adet olunca hormon testı yapalım dedi kafayı yemek uzereyım
Hoşbuldum gökçecimmmmmgunaydın hoşgeldın fatoşcummmmm
Günaydın kız annesi
GÜNAYDINNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNN...:92: :92: :92:
ben geldimm şekerler..
ben geldimm şekerler..
Hoşbuldum gökçecimmmmm
oyyy oyy ne güzel oldu bu beeeee :87:
ben geldimm şekerler..
Hayatım kafayı yicek bişey yok niye abarttın bu kadar anlamadım, ne dediler de korkuttular seni bu kadar :26: açtığın topikte vermiştim bu soruya cevabını ama yeterli olmadı sanırsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?