arkadaşlar merhaba
17 kasım adet zamanım dı olmadı .18 de test yaptım 3 tane 3 ü de silik ikinci cizgi çıkdı.sonra 19 da kan testi yaptırdım 21.01 cıkdı .dok sordum kesin bişi denmez pazartesi kantesti yaptır 40 olursa pozitif dedi . ama ben 19 gece adet oldum .ne oldu anlamadım pazarteside bir türlü olmuyo bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen . 4 yıllık evliyım ve bu ilk bu kadar yaklaşma bebişe
teşekkürler.
Bende işyerinde neti sınırladılar.evdede pc bozuldu şuan garanti servisinde.Beni merak eden olduysa anlatayım: şuan izmirdeyim otobüsüm 15:00 de .ankaraya dönücem ailemin yanındaydım.p.tesi randevum var kalp atışlarını duymak için gidicem.inşallah herşey yolundadır.yanlız ben çok iştahsızım kendimi çok suçlu hissediyorum süt,et yiyemiyorum tiksindim bulantılarım oluyor hafif hafif.ve inanılmaz kabızlık sorunum var çok rahatsız ediyor.neyse canlarım kendinize çook iyi bakın sonra görüşmek üzere.ha bu arada idilim galiba daha doğum yapmadın inşallah iyisindir.
selam kızlarr ben ankaraya geçtim memleketten birazda burdatakılcam sonra evim evim evim güzel evime gelicemm özledim evimi yaaaçok şükür abimde iyii korktuğum gibi deilmişş
sağol canım kardeşim kaza yaptı araba pert oldu ama çok şükür kardeşim iyiselizzcimmmm canım anladıgım kadarıyyla sizde kaza geçirmişlsinizz neyseki bi sorun yokk sanırım allahım bununla geçirmiş olsunnn.emoşumm senle telde konuştuk zatennn abin iyi dimi çıktımı hastaneden
[/QUOTE]Selizcim[/B][/COLOR] yanlış anlamadıysam siz de mi kaza geçirdiniz yoksam?Şayet öyleyse çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm gerçekten ama sanırım hepiniz iyisiniz en önemlisi de bu Allah'ım korusun her birinizi.
selam kızlarr ben ankaraya geçtim memleketten birazda burdatakılcam sonra evim evim evim güzel evime gelicemm özledim evimi yaaaçok şükür abimde iyii korktuğum gibi deilmişş
kızlar bu siteye neolmuş böyle hiç ama hiç sevmedim ben bu halini
smarttttttt naber şekercimmm
sarılalecim nasılsın canım?
bizden başka kimse yok....
Smartta burda canımm
Ben iyiyim ya sen nasılsın
ben smartı göremiyorum şuan
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
Seliz,SariLale+,
bende iyiyim canım beşiktaş maçını izliyoruz ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?