- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
konyayla canım...Konulara bakıyordur o gelir canımcım
beşiktaşın kimle maçı var bugun
merhabalarrr sekerler
teşekkür ederim yarencimm..evet cok istiyordum rabbim sonunda nasip etti..inşallah şimdiden sonrada herşey güzel olursa daha mutlu olucam...gamzelikız senin adına da çooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook istiyordun allah gönlüne göre verdi.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
Arkadailar Merhaba...
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun!Umarım hepiniz keyifli ve sevdiklerinizle birlikte bir bayam geçirmişsinizdir.
Görüşmek dileğiyle....
Not:Hatice'cim hamile olduğunu ilk gününde öğrendim ve tebrik edip heyecanını paylaştım;sanırım sen gözden kaçırdın.
Sakın beni unuttu diye düşünme;umarım herşey gönlüncedir.
canım biliyosun eskiden en cok ben dururdum burda ama artık gelemiyorum uykucu modundayım...kızlar, neredesiniz, hadiiiii gelin artık yaaa!!!!!!!!
ben çok çalıştım bugünde çalışıcam, artık tutarsa tutar bakalım bir iki tanede test alayım, ara ara yaparım. çok heyecanlıyım çooookkkkk
kızlaaaarrr..
ben döndüm eve...nekadan mutluyum bilemezsinizz...
sıradan bi bayramdı...
bu ay adetten sonra çalışmalara başlıyoruz Allahın izniyleee...kocişi nasıl bi araya gelicez o sorunn...
hepinizi öpüyorummm...
selamm kızlarrr artık eskisi gibi gelemiyorum...artık mide bulantılarım başladı ve halsizim sürekli uyuyorum nerdeyse. .dün misafirlerim vardı ve gezmeye gittik akşam geldimk ve akşam kahve akıntım geldi biraz sürekli yatıp dinelniyorum..:18:.yarın allah izin verirse dr. gidice hepinizden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum inşallah bebişimi görmek nasip olur..
Kepeleklerim Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben bayramın ilk günü adet oldum yani 10. gün yumurtlamışım yine maşallah yumoşlarıma ne de çabuk büyüyüp çatlıyolar ilaçsız dimi bu ay 9. günden itibaren başllicam preseedli çalışmalara zaten ikimizde de bi iştah var bugünlerde sormayın, dün adetim bitti, öğlen bi posta akşam bi posta yaptık yine de doyamadık
Kepeleklerim Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben bayramın ilk günü adet oldum yani 10. gün yumurtlamışım yine maşallah yumoşlarıma ne de çabuk büyüyüp çatlıyolar ilaçsız dimi bu ay 9. günden itibaren başllicam preseedli çalışmalara zaten ikimizde de bi iştah var bugünlerde sormayın, dün adetim bitti, öğlen bi posta akşam bi posta yaptık yine de doyamadık
canım yarın inşallah bebişini ve pıtpıtları görürsünüz,herşey yolundadır inşallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?