Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm arkadaslar.
hamilelik ilişkiden kac gun sonra bellı oluyor yanı kac gun sonra kan testı yaptırabılırım?

gamzelikız senin adına da çooook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook istiyordun allah gönlüne göre verdi.herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
teşekkür ederim yarencimm..evet cok istiyordum rabbim sonunda nasip etti..inşallah şimdiden sonrada herşey güzel olursa daha mutlu olucam...

merhaba smartcım uzun zamandır seni görmüyoruz burda özledik valla..
benim bayramamım yanlız sıradan bayramlar gibi gecti...

bu arada canım vallahi görmemişim senin yazını ama asla sen unuttu diye dşünmedim eminim okumuştur dedim..
ama ben özür diliyorum yazını görmediğim için kusura bakmaa cokkk teşekkür ederim rabbim bütün isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda cok sağolll...

selamm kızlarrr artık eskisi gibi gelemiyorum...artık mide bulantılarım başladı ve halsizim sürekli uyuyorum nerdeyse..dün misafirlerim vardı ve gezmeye gittik akşam geldimk ve akşam kahve akıntım geldi biraz sürekli yatıp dinelniyorum..:18:.yarın allah izin verirse dr. gidice hepinizden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum inşallah bebişimi görmek nasip olur..
bu arada topiğin bu hali hiç güzel değil hala alışamadım....kızlarr hepinizi öpüyorum ben hemen cıkıyorum arada gelir bakarımm başşş başşş..:79:

kızlar, neredesiniz, hadiiiii gelin artık yaaa!!!!!!!!

ben çok çalıştım bugünde çalışıcam, artık tutarsa tutar bakalım bir iki tanede test alayım, ara ara yaparım. çok heyecanlıyım çooookkkkk

kızlaaaarrr..
ben döndüm eve...nekadan mutluyum bilemezsinizz...
sıradan bi bayramdı...
bu ay adetten sonra çalışmalara başlıyoruz Allahın izniyleee...kocişi nasıl bi araya gelicez o sorunn...
hepinizi öpüyorummm...

canım biliyosun eskiden en cok ben dururdum burda ama artık gelemiyorum uykucu modundayım...
senin cok çalıştığından inan hiç şüphem yok eminim bu ay olacak meleğin sana gelecek..inşallah güzel haberlerini alıcaz burdan...testleri hazırla sen şimdide..

sıradanda olsa resimlerini gördüm canım cok mutlu gecmiş belli..bu ay sendede çalışmalar başladı desene heee birde preseed alıcaktın galiba inşallahh koçişin yumurtlama dönemine denk gelir ve bebişin en kısa zamanda gelirr...kızlarr hepiniz dualarımdasınız....

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de bugun geldım tatıldennn baya bı dınlendıkk ama çok sıkıldımm..oğluma alışveriş yaparken keyıflendıkk ama :) mevlüt takımı aldıkk ,chıcco dan ayıcıklıı muzıklıı gece lambasıı olan bı oyuncak aldıkkkkkk ayyy çok şekerrr yaaa bır de nıke dan ılk yurume ayakkabası aldıkkk :):):) bı doğsa hayırlısıyla da hepsinı gıydırsekk sevsekk opsek koklasakkkkkk...
bu aradaa kötu kötu şeyler duydummm çok uzuldummm okurkenn ..yıldızcımmm allahım bır daha yaşatmasın boyle acı .offf hıç konuşamam boyle durumlarda allahım sabır versınnnn...

kızlarr sıtenın bu halını hıç ama hıç begenemedımm bu ne yaaaaaaa...ıfadeler nerde bulamıorummmm :S:S

herkesler ıyıdır ınş. yarın görüşmek uzereeeeee

canım yarın inşallah bebişini ve pıtpıtları görürsünüz,herşey yolundadır inşallah dualarım seninle

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

nihonjin.........................14 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
emos9835......................22 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
merhaba ben bişey sormak istiyorum..regl olmama 8 gün var ve hafif kanamam oldu ve bulantım var. ayrıca mide rahatsızlıgım var doktar şikayetin artabilir gebe kalınca dedi vee midemde yanmalar çoğaldı... acaba hamile miyim ne dersiniz??

Kepeleklerim Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bayramın ilk günü adet oldum yani 10. gün yumurtlamışım yine maşallah yumoşlarıma ne de çabuk büyüyüp çatlıyolar ilaçsız dimi bu ay 9. günden itibaren başllicam preseedli çalışmalara zaten ikimizde de bi iştah var bugünlerde sormayın, dün adetim bitti, öğlen bi posta akşam bi posta yaptık yine de doyamadık

hoşgeldin şerommm...maşallah nede erken yumurtluyon sen öylee bencede bu ay 9. gün başla inşallahh siz bu iştahla böyle giderseniz olucak bu iş....
maşallah adet biterle bitmezzz ne bu acele..

günaydınn canımm..
adetinin çok gecikmemesine sevindimm..
akşam msn e gelde..preseed siparrişi verelim beraber..ben hangisi nekadar bilmiyorumm...
bendede kaşıntı başladı sanırımm mantar oldummm...
dr.a gidip önce bunun icabına baktırmam lazımm...
sonra klomen yazdırıcam...
1 ay önceki sonuçları göstermedim hala..onları göstericemmm...
dr.kızmasa barii..
ama kızlar yaa eşimle böyle uzaktaykene mantıklımı yaa çocuk düşünmekkk...
korunmaya devammı etsekkk(((

canım yarın inşallah bebişini ve pıtpıtları görürsünüz,herşey yolundadır inşallah dualarım seninle

inşallahhh canım allah razı olsunn cok heyecanlı ve birazda stresliyimm..inşallahh rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…