Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kıslar nasılsınız bayram nasıl geçti

günaydınn yıldızımm hoşgeldinnnn..nasılsınnn iyisin değilmi..benim bayramım öyle sıradan bir gün gibiydi sadece kurban teleşı vardı o kadar..onun haricinde evdeydim hep....sen neler yaptın bakalım....

günaydınnn topiğiminnnn güzelleriii hayırlı haftalarr..bu kadar dinlemeden sonra çalışmak zor gelecektir eminim..
ama yiterrr yaniii sıkıldık burdaa geldiğiniz iyi oldu...

günaydın kıslar nasılsınız bayram nasıl geçti

Günaydın bitanem davşanın gitmiş çok üzüldüm ama pembenin de dediği gibi en azından erken kaybettin, daha ilerleyen zamanlarda kendini hissettirdikten sonra kaybetseydin çok daha kötü olurdu, hayırlısı böyleymiş bitanem, üzme kendini olur mu bidaha olur, bu sefer daha sağlıklı olur inşallah

günaydın canımm..iyiydi benim çok şükür.can sıkıcı bi durum olmadı..senin nasıldı??

aman iyi olsun canım . iyi çok şükür 5 gün daha izin alacaktım. bugünde işime devam etme kararı aldım. çalışmalar başlamaış gözün aydın

hoşgeldin şerommm...maşallah nede erken yumurtluyon sen öylee bencede bu ay 9. gün başla inşallahh siz bu iştahla böyle giderseniz olucak bu iş....
maşallah adet biterle bitmezzz ne bu acele..

Ayyyy hiç sorma bomba gibim başladık valla, Allah sonunu hayır etsin :)))

Tamam kuşum akşam msn.den anlatırım ben sana,veririz siparişini )

inşallahhh canım allah razı olsunn cok heyecanlı ve birazda stresliyimm..inşallahh rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder..

Ay hadi hayırlısı bitanem, inşallah göreceksin meleğini :) güsel haberlerini bekliyoruz )

Günaydın kızlaarrr :))

yine bir iş günü daha eheuehu :)

cuma günü eskişehirden döndüm ama eşim ankaraya gideceği için annemlerde kalıyorum görünümlü kardeşimde kaldım :)

dün akşam gene acildeydik
aynı sorunum devam ediyo yani doktor bu sefer reflü olabilir endoskopi yapılmsı lazım dedi ama midemde sorun yok biliyorum sonra
damar romatizması olabilir ayrıca ani bebek ölümleride damar romatizmasından olur sıklıkla
ilk önce buna bakılması lazım kadın doğum doktorunuz söylemedimi dedi söylemedi tabii ki söylese gitmezmıydım işte gene ekg çekildi test yapıldı gene bişey çıkmadı kalp için yaptırdıgım tetkiklerde temiz çıkmıştı en ufak bi sorun yok demıstı kardiyolojiden sonra şimdide romatolojiye gidicem sanırım galiba bilemiyorum ( ama çok fena oldu bu sefer daha uzun sürdü kardeşimgil hemen yetiştirdiler sağolsunlar kocişimde istanbula inmek üzeredir...haberi bile yok daha öyle işte

evet bencede hayır etsinn ama olucak inş. bu ay...bebiş gelicek...

ayyy sorma şeromm cokk heyecanlıyımmm..inşallahh allahım meleğizin pıt pıtlarını görmemizi nasip eder..

aman iyi olsun canım . iyi çok şükür 5 gün daha izin alacaktım. bugünde işime devam etme kararı aldım. çalışmalar başlamaış gözün aydın

Canım benim duyunca çok üzüldüm şimdi nasılsın
lütfen çok üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla gene gelir bebiş işe hemen dönmen iyi olmuş kafa dağıtırsın en azından

günaydınn ayşemm hoşgeldin kuşumm...
cok gecmiş olsunn allah allah yaa hiçbirşey yokta madem neden bu şekilde oluyo acaba onu anlamıyorum...birde ramotolojiye git bakalım orda ne dicekler ama yani bu neden kaynaklanıyo bulunsun bari sürekli sürekli sende yıpranırsın..sonucta insan stres oluyo..

tek tesllim canım kalbini duymamamdı. tekrar gelecek davşanım ama kaç ay beklemeliyim bilmiyorum sence üç ay yetrlimi

Geçmiş olsun bitanem yaa neden oluyo acaba ben de çok merak ediyorum, neyse sen de ihmal etme de şu damar romatizması ihtimalinin üstünde dur bakalım bu sefer de, artık kesin bi sonuç çıksa da biyerden, sen de ona göre önlemini alsan hayatım yaa

evet bencede hayır etsinn ama olucak inş. bu ay...bebiş gelicek...

ayyy sorma şeromm cokk heyecanlıyımmm..inşallahh allahım meleğizin pıt pıtlarını görmemizi nasip eder..

Ay hadi inşallah

çok geçmiş olsun canım.

tek tesllim canım kalbini duymamamdı. tekrar gelecek davşanım ama kaç ay beklemeliyim bilmiyorum sence üç ay yetrlimi

Canım benim doktorun bi süre vermedi mi sana korunmak için ? Bana kimyasal gebeliklerimde hiçara verdirmedi doktorum, dış gebeliğimde de 3 ay verdirmişti, ama senin için 3 aya bile gerek yok bana kalırsa, 2 ay yeterli

biliyomusun hep seni ve yavyumu düşündüm o haldeyken senin sabrın geldi aklıma
yok artık düşünmüyorum bile sadece sabah yazdığım mesajda tickerde üç aya girmişti sildim.

valla hatcem benimde canıma yetti inanki hep karşıma geçip bişeyin yok demelerine iflit oluyorum
psikolojikmi diye düşünüyorum bazen ama hayır inan ki stresim falan yok şu ara evet doğumdan sonraki 1-2 ay gerçekten çok kötüydüm ama şimdi çok çok iyiyim şükürler olsun
ne yapıcamn bende şaşırdım ramotolojiye gideyim gene bişşey çıkmazsa artık check-up falan yaptırırım heralde

sağol şerom ihmal etmiyorum ama biyerdende bişey çıkmıyo ki ya yarın gene doktora giderim heralde özel hastanedeki kalp doktoruna göstereceğim tahliller var oradanda sonuç aldıktan sonra giderim romatolojiye

anladım canım iki ay bekleyeyim.göğüslerimde süt var normallli acaba ikide kocaman

biliyomusun hep seni ve yavyumu düşündüm o haldeyken senin sabrın geldi aklıma
yok artık düşünmüyorum bile sadece sabah yazdığım mesajda tickerde üç aya girmişti sildim.

canım ya dayanmak çok zor ama hayat devam ediyo işte biyerden sonra rutine dönüyo insan ister istemez sende melek annesi oldun o yok olmadı seni bekliyo gene inşallah gene gelir bebişin

ben hala silemedim blogumdaki tickeri elim varmıyo bi türlü oluyo öyle canım zor ama bu da sınav

az daha dr. gidemiyodum kızlar pazartesi olduğu için doluymuşş acil hasta dışında kabul etmiyolarmışş dedim koyu akıntım 3 gündür birde tahlillerimizi göstericez dedim akıntıyı duyunca tamam dedi..ama gercektende var akıntım öyle cok değil ama sonucta koyu sarı gibi beni korkutuyo...koçişim gelsin gidicez birzdann...

inşallah iyidir canım tahlil sonuçların o lekelenmelerde acaba yumurtalığındaki yapışıklıktanmı oluyodur yaa
doktor daha önce bişey söyledimi o konuda inşallah gecer canım zamanla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…