günaydın kıslar nasılsınız bayram nasıl geçti
günaydın canımm..iyiydi benim çok şükür.can sıkıcı bi durum olmadı..senin nasıldı??
hoşgeldin şerommm...maşallah nede erken yumurtluyon sen öylee bencede bu ay 9. gün başla inşallahh siz bu iştahla böyle giderseniz olucak bu iş....
maşallah adet biterle bitmezzz ne bu acele..
günaydınn canımm..
adetinin çok gecikmemesine sevindimm..
akşam msn e gelde..preseed siparrişi verelim beraber..ben hangisi nekadar bilmiyorumm...
bendede kaşıntı başladı sanırımm mantar oldummm...
dr.a gidip önce bunun icabına baktırmam lazımm...
sonra klomen yazdırıcam...
1 ay önceki sonuçları göstermedim hala..onları göstericemmm...
dr.kızmasa barii..
ama kızlar yaa eşimle böyle uzaktaykene mantıklımı yaa çocuk düşünmekkk...
korunmaya devammı etsekkk(((
inşallahhh canım allah razı olsunn cok heyecanlı ve birazda stresliyimm..inşallahh rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder..
Ayyyy hiç sorma bomba gibim başladık valla, Allah sonunu hayır etsin :)))
Tamam kuşum akşam msn.den anlatırım ben sana,veririz siparişini)
Ay hadi hayırlısı bitanem, inşallah göreceksin meleğini :) güsel haberlerini bekliyoruz)
aman iyi olsun canım . iyi çok şükür 5 gün daha izin alacaktım. bugünde işime devam etme kararı aldım. çalışmalar başlamaış gözün aydın
Günaydın kızlaarrr :))
yine bir iş günü daha eheuehu :)
cuma günü eskişehirden döndüm ama eşim ankaraya gideceği için annemlerde kalıyorum görünümlü kardeşimde kaldım :)
dün akşam gene acildeydik
aynı sorunum devam ediyo yani doktor bu sefer reflü olabilir endoskopi yapılmsı lazım dedi ama midemde sorun yok biliyorum sonra
damar romatizması olabilir ayrıca ani bebek ölümleride damar romatizmasından olur sıklıkla
ilk önce buna bakılması lazım kadın doğum doktorunuz söylemedimi dedi söylemedi tabii ki söylese gitmezmıydım işte gene ekg çekildi test yapıldı gene bişey çıkmadı kalp için yaptırdıgım tetkiklerde temiz çıkmıştı en ufak bi sorun yok demıstı kardiyolojiden sonra şimdide romatolojiye gidicem sanırım galiba bilemiyorum( ama çok fena oldu bu sefer daha uzun sürdü kardeşimgil hemen yetiştirdiler sağolsunlar kocişimde istanbula inmek üzeredir...haberi bile yok daha öyle işte
tek tesllim canım kalbini duymamamdı. tekrar gelecek davşanım ama kaç ay beklemeliyim bilmiyorum sence üç ay yetrlimiGünaydın bitanemdavşanın gitmiş çok üzüldüm ama pembenin de dediği gibi en azından erken kaybettin, daha ilerleyen zamanlarda kendini hissettirdikten sonra kaybetseydin çok daha kötü olurdu, hayırlısı böyleymiş bitanem, üzme kendini olur mu bidaha olur, bu sefer daha sağlıklı olur inşallah
Günaydın kızlaarrr :))
cuma günü eskişehirden döndüm ama eşim ankaraya gideceği için annemlerde kalıyorum görünümlü kardeşimde kaldım :)
aynı sorunum devam ediyo yani doktor bu sefer reflü olabilir endoskopi yapılmsı lazım dedi ama midemde sorun yok biliyorum sonra
damar romatizması olabilir ayrıca ani bebek ölümleride damar romatizmasından olur sıklıkla
ilk önce buna bakılması lazım kadın doğum doktorunuz söylemedimi dedi söylemedi tabii ki söylese gitmezmıydım işte gene ekg çekildi test yapıldı gene bişey çıkmadı kalp için yaptırdıgım tetkiklerde temiz çıkmıştı en ufak bi sorun yok demıstı kardiyolojiden sonra şimdide romatolojiye gidicem sanırım galiba bilemiyorum( ama çok fena oldu bu sefer daha uzun sürdü kardeşimgil hemen yetiştirdiler sağolsunlar kocişimde istanbula inmek üzeredir...haberi bile yok daha öyle işte
evet bencede hayır etsinn ama olucak inş. bu ay...bebiş gelicek...
ayyy sorma şeromm cokk heyecanlıyımmm..inşallahh allahım meleğizin pıt pıtlarını görmemizi nasip eder..
çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlaarrr :))
tek tesllim canım kalbini duymamamdı. tekrar gelecek davşanım ama kaç ay beklemeliyim bilmiyorum sence üç ay yetrlimi
biliyomusun hep seni ve yavyumu düşündüm o haldeyken senin sabrın geldi aklımaCanım benim duyunca çok üzüldüm şimdi nasılsın
lütfen çok üzülme inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla gene gelir bebiş işe hemen dönmen iyi olmuş kafa dağıtırsın en azından
günaydınn ayşemm hoşgeldin kuşumm...
cok gecmiş olsunn allah allah yaa hiçbirşey yokta madem neden bu şekilde oluyo acaba onu anlamıyorum...birde ramotolojiye git bakalım orda ne dicekler ama yani bu neden kaynaklanıyo bulunsun bari sürekli sürekli sende yıpranırsın..sonucta insan stres oluyo..
Geçmiş olsun bitanem yaa neden oluyo acaba ben de çok merak ediyorum, neyse sen de ihmal etme de şu damar romatizması ihtimalinin üstünde dur bakalım bu sefer de, artık kesin bi sonuç çıksa da biyerden, sen de ona göre önlemini alsan hayatım yaa
Ay hadi inşallah
biliyomusun hep seni ve yavyumu düşündüm o haldeyken senin sabrın geldi aklıma
yok artık düşünmüyorum bile sadece sabah yazdığım mesajda tickerde üç aya girmişti sildim.
az daha dr. gidemiyodum kızlar pazartesi olduğu için doluymuşş acil hasta dışında kabul etmiyolarmışş dedim koyu akıntım 3 gündür birde tahlillerimizi göstericez dedim akıntıyı duyunca tamam dedi..ama gercektende var akıntım öyle cok değil ama sonucta koyu sarı gibi beni korkutuyo...koçişim gelsin gidicez birzdann...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?