inşallah canım sen korunmayı ne zamn bırakacaksıncanım ya dayanmak çok zor ama hayat devam ediyo işte biyerden sonra rutine dönüyo insan ister istemez sende melek annesi oldun o yok olmadı seni bekliyo gene inşallah gene gelir bebişin
ben hala silemedim blogumdaki tickeri elim varmıyo bi türlü oluyo öyle canım zor ama bu da sınav
az daha dr. gidemiyodum kızlar pazartesi olduğu için doluymuşş acil hasta dışında kabul etmiyolarmışş dedim koyu akıntım 3 gündür birde tahlillerimizi göstericez dedim akıntıyı duyunca tamam dedi..ama gercektende var akıntım öyle cok değil ama sonucta koyu sarı gibi beni korkutuyo...koçişim gelsin gidicez birzdann...
ilk olduğunda dr. söylemiştim büyük ihtimalle yerleşme kanamsı dedi ve hiç olmamıştı bayramda misafir gelince biraz falz ayakta kaldım galiba ondan diye düşünüyorum ama dr. söylicem tabi...he birde benim boşluklarım yani böbreklerim ağrıyo nedenki onuda söylicem belki üşüttüm bir yoluna bakar hiç olmassa...inşallah iyidir canım tahlil sonuçların o lekelenmelerde acaba yumurtalığındaki yapışıklıktanmı oluyodur yaa
doktor daha önce bişey söyledimi o konuda inşallah gecer canım zamanla :))
hiç ihmal etme canım beni dinlersen sürekli yat. ben yatmadım
inşallah canım sen korunmayı ne zamn bırakacaksın
haklısın canım. inşallah şifa bulursun biran önce dualarım seninle allahım korusunCanım 1 aralıkta bitiyo yasak yani 8 gün sonra 6 ay doluyo ama şu rahatsızlıklarımın adı konmadan
hamile kalamam kalırsamda çok sıkıntı çekerim çünkü nasıl oldugnu biliyorum hamilelik sıkıntısının
2011 haziranına kadar biraz daha bekliycem çok sıkı korunmayı düşünmüyodum hazirana kadar ama
şu rahatsızlığım anlaşılana kadar sıkı sıkı korunmaya devam edicem dün sancıdan çığlık çığlığa gittik hastaneye
dayanamıyodum çünkü o kadar ağrıyordu...aynılarınıı hamileliklte yaşamak istemem bende bilmiyorum nolucağını
Allah hayr etsin inşallah
ben zaten forumu anlamaya çalışmaktan ne yazacağımıda unutuyorum. motive olamadım
ilk olduğunda dr. söylemiştim büyük ihtimalle yerleşme kanamsı dedi ve hiç olmamıştı bayramda misafir gelince biraz falz ayakta kaldım galiba ondan diye düşünüyorum ama dr. söylicem tabi...he birde benim boşluklarım yani böbreklerim ağrıyo nedenki onuda söylicem belki üşüttüm bir yoluna bakar hiç olmassa...
canım ihmal etmiyorum sürekli yatıyorum sadece bayramda biraz yoruldum ondan diye düşünüyorum..ama hiç dün kalkmadan bir uyumuşumki sormaa kafamı kaldıramadımm..inşallah birşey yoktur cokk heyecanlıyım....
hiç ihmal etme canım beni dinlersen sürekli yat. ben yatmadım
ilk olduğunda dr. söylemiştim büyük ihtimalle yerleşme kanamsı dedi ve hiç olmamıştı bayramda misafir gelince biraz falz ayakta kaldım galiba ondan diye düşünüyorum ama dr. söylicem tabi...he birde benim boşluklarım yani böbreklerim ağrıyo nedenki onuda söylicem belki üşüttüm bir yoluna bakar hiç olmassa...
canım ihmal etmiyorum sürekli yatıyorum sadece bayramda biraz yoruldum ondan diye düşünüyorum..ama hiç dün kalkmadan bir uyumuşumki sormaa kafamı kaldıramadımm..inşallah birşey yoktur cokk heyecanlıyım....
ayy sorma yazıyı yazıyon birde figürleri eklemek için gelişmiş cevaba basıyonn ne kadan sacma olmuşşş hiççmi hiçç sevmedim..
canım 1 aralıkta bitiyo yasak yani 8 gün sonra 6 ay doluyo ama şu rahatsızlıklarımın adı konmadan
hamile kalamam kalırsamda çok sıkıntı çekerim çünkü nasıl oldugnu biliyorum hamilelik sıkıntısının
2011 haziranına kadar biraz daha bekliycem çok sıkı korunmayı düşünmüyodum hazirana kadar ama
şu rahatsızlığım anlaşılana kadar sıkı sıkı korunmaya devam edicem dün sancıdan çığlık çığlığa gittik hastaneye
dayanamıyodum çünkü o kadar ağrıyordu...aynılarınıı hamileliklte yaşamak istemem bende bilmiyorum nolucağını
allah hayr etsin inşallah
kötü bi durum yoktur inşallah caım korkma
yıldızcım ya yatmakla hiç alakası yok biliyomusun bende doktora öyle sormustum e ben hiç kalkmadan yatıym
bi daha hamile kalınca demiştimde hiçbi faydası yok yatmıssın veya ayakta durmussun önemi yok demişti
evet canım sürekli sabo acıkk zaten bende normalde ayaklarımda patik corap ve terliksiz asla gezmem yaz olsa bile..ama zaten benim normaldede böbrekler hep rahatsızdır hep sistit olurum..anladım canım evet belkide üşütmüşsündür....çok sıcak olmaması kaydıyla sıcak tut kendini emi :) çıplak ayakla yere basma
Al benden de okadar
Evet bana da doktorum öyle demişti, ne yatmak ne de progestan almak bebek düşecekse düşimesini engellemez asla, ancak geciktirir, ama önünde sonunda o bebek gider gideceği varsa, bu da sana faydadan çok zarar getirir demişti
Açık açık ben hastalarıma progestanı sırf psikolojik olarak rahatlatmak için veriyorum, hele de kanaması bi kere başlamışsa progestanın hiç anlamı yok benim için demişti
bende kendimi suçluyorum dinlenmedim diye canım bide küvete girip yattım sebep olarakta onu biliyorumyıldızcım ya yatmakla hiç alakası yok biliyomusun bende doktora öyle sormustum e ben hiç kalkmadan yatıym
bi daha hamile kalınca demiştimde hiçbi faydası yok yatmıssın veya ayakta durmussun önemi yok demişti
anladım canım evet belkide üşütmüşsündür....çok sıcak olmaması kaydıyla sıcak tut kendini emi :) çıplak ayakla yere basma
Yok hayatım benim dediğim bayağı kanama yani, benim öyle olmuştu melesa kanamam başladı, azdı ama bildiğin kandı yani kahve leke falan değildi, bana progestan veri ama çaresizliğimi ve üzüntümü gördüğü için biraz olsun psikolojik olarak rahatliyim diye verdi, azıcık geciktirsin düşüşü, ben de kendimi bu duruma biraz daha hazırliyim diye verdi, bunu da açık açık söyledi sonrasında, nitekim benim kanamam progestana başladığım ilk iki gün durdu ama 3. gün parçalar gelmeye başladıamanınnnnn allah korusunn kızzzz gerci hiç öyle kanamam olmadı cok şükürr sadece peceteye silince kahve gibi sarı gibi akıntım oluyo o kadar...rabbim korusun bebeğime ona emanetizz..dediğin gibi olacak oldumuydu ne yapsan olmaz ama yiyecek ekmeği varsada ne olursa olsun doğar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?