Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaarrr
nasılsınız bakalım,geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yıldızcım öncelikle sana geçmiş olsun,allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah....
ben bayramın 2.günü 3 gün gecikmeli olarak regl oldum malesef.ama bitti çalışmalara devam edicez artık

evet canım sürekli sabo acıkk zaten bende normalde ayaklarımda patik corap ve terliksiz asla gezmem yaz olsa bile..ama zaten benim normaldede böbrekler hep rahatsızdır hep sistit olurum..

sorma şeromm yaa deli oluyo insan.

anladım canım geçer inşallah ya

evet canım bunu doktorum bana hamıleyken söylemıstı progestanın bi anlamı yok demıstı
sadece bende pıhtı vardı o pıhtıyı küçültür kurutur baska bı işe yaramıyoı duscekse duser dediydi yani

yaffyumm günaydın :) sağol canım ya bende öyle düşünüyodum ben iyi olıymda bebiş de iyi olur inşallah
hayırlısı bakalım yaa randevu almaya çalışıyorum bakalım

Tatlım oluruna bırak bence ne olacağı varsa engel ol ne de olmazsa canını sık, bırak Allah biliyo senin için hayırlı zamanı, korunma ama çok da üstünde durma bence en güzeli

Günaydın balııııııııııııııımmm hoşgeldin

Son düzenleme:

anladımm canımm allahım inşallah sanada birdaha böyle birşey yaşatmaz...dr. ne kadar mantıklı konuşmuşş allahım herkezi böyle dr. karşılaştırsın inş..
benimde lekeler yatınca geciyo biraz kıpırdayınca yine devam bende yatıyorum ama şimdi dr. gidicez yine çanakkale bir saatlik yol artık arabanın arkasına yatarak gidicem..burda hiç iyi dr yok mecburm oraya gitmeye yoksa hiç istemiyorum bu halde o kadar yola gitmeyi...allahım korusun ne diyeyimm....

Günaydın canım :) senin de geçmiş bayramın mübarek olsun sen de benim gibi bayram gazisi oldun haa olsun bu ay daha sıkı çalışırız biz de

hoş geldin hemşom helaL sana bu safaya geldin ya
gözüme pek bi hoş görünüyosun.

bende kendimi suçluyorum dinlenmedim diye canım bide küvete girip yattım sebep olarakta onu biliyorum

canım dinlenmek önemlki tabii ki ama senın için önemli çünkü vücudun çok daha fazla çalıştıgı için
yorgunluklaın ağrıların olabilir.ama bebiş orda rahat oluyo çok biyerde okumustum hiç endişelenmeyin diyodu
bebek için en ama en güvenli yer anne rahmidir :)

ama sıcak su dolu küvete uzanmak sakıncalı bunu üzül diye söylemiyorum herşeyde bi hayır var ben suya girmediğim halde gitti
ilk bebeğim 2,5 aylıkken yani olacaksa her şekılde oluyo bişeyi düşünme üzülme eşim hep bana öyle der
belki yaşasa hiç iyi olmıycaktı belki dahada üzülücektin sıkma canını der sende üzülme
inanki herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :) annelik bu çileyi çekmekmiş içinde bebek sevgisi şevkat olan
her kadın annedir canım sadece doğuran dğeil :)

saol canım . az bi süreliğine de olsa anne olacam fikri güzeldi en kısa zamanda tekrar olur inşallah hayırlıysa tabi. sende bol bol çalış

Selammmmm kızlarrrr nasılsınızzz sitenin bu yeni halini hiç beğenmedim sıradan forum sayfası gibi olmuşşş inş. Eski haline döner ne var ne yok herkes iyidir inşallah ..

hoşgeldin canım iyidir hamdolsun sen naıslsın :)

eheuehu ayy aralıkın 10'an itibaren hergün doğdumu doğcakmı diye bekleriz

ay ben tanıyamadım :s

canım senin durumun beni endişelendirmeye başladı biran önce git doktora, şunu bil doktorunda yapacağı bişey yok herşey sende bitiyo sen sadece stres yapma için rahat olsun güzel haberlerle gel

kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm site ne kadar kötü olmuş yaaa nasıl geçti tatilinizz ben izmirdeydimm allaha şükür iyi geçtiii gezdikk bol boll.
yıldızcım tekrar çok çok geçmiş olsun canımmm

hoş geldin hemşom helaL sana bu safaya geldin ya
gözüme pek bi hoş görünüyosun.

Hoşbulduk canım hemşommm....nasılsın sen? biraz toparladın mı kendini?

hoşgeldin canım iyidir hamdolsun sen naıslsın :)

eheuehu ayy aralıkın 10'an itibaren hergün doğdumu doğcakmı diye bekleriz

ay ben tanıyamadım :s

evet ne zaman istiyorsa o zaman gelsin :))

kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm site ne kadar kötü olmuş yaaa nasıl geçti tatilinizz ben izmirdeydimm allaha şükür iyi geçtiii gezdikk bol boll.
yıldızcım tekrar çok çok geçmiş olsun canımmm

Hoşgeldin Yeliz....nasılsın? zeytin nasıl :)))

kızlarr biz cıkıyoruzzz...arkamdan bol bol dua edinn...sizi cok öpüyorumm güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallahhhhh...

geçnlerde bi bebk gördüm. normalde beni sevmez bebekler ama o bakıp bakıp gülüyodu bana. evet canım sadece doğurmakla anne olunmuyo

Tatlım oluruna bırak bence ne olacağı varsa engel ol ne de olmazsa canını sık, bırak Allah biliyo senin için hayırlı zamanı, korunma ama çok da üstünde durma bence en güzeli

doğru diyosun gülümm yaa..oluruna bırakalım en iyisi dimi...
preseedi almıyım o zaman..bi araaya gelince (ozamana kadar olmazsa) alırımm..
hayırlısı Rabbimdennn...

Hatçem bence de bir an önce git doktora....kahverengi lekelenmeler bende de olmuştu ama iki gün sürmüştü sonra öyle bişey olmadı....
kan kırmızısı olmaması iyi ....her neyse sen bi doktora git bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…