evet canım sürekli sabo acıkk zaten bende normalde ayaklarımda patik corap ve terliksiz asla gezmem yaz olsa bile..ama zaten benim normaldede böbrekler hep rahatsızdır hep sistit olurum..
sorma şeromm yaa deli oluyo insan.
Evet bana da doktorum öyle demişti, ne yatmak ne de progestan almak bebek düşecekse düşmesini engellemez asla, ancak geciktirir, ama önünde sonunda o bebek gider gideceği varsa, bu da sana faydadan çok zarar getirir demişti
Açık açık ben hastalarıma progestanı sırf psikolojik olarak rahatlatmak için veriyorum, hele de kanaması bi kere başlamışsa progestanın hiç anlamı yok benim için demişti
balım menim günaydınn naber??
Geçmiş olsunn...
Bencede kesinlikle rahatsızlıklarının adı konulana kadr hamiş kalmaa..allah korusunn aynı acıları yine yaşamanı istemem,,istemeyizz..
Aman diyiym ayşee..
önce senn...
Kızlaar yaa..okadar kararsızımkiii..
Korunmaya devam edeyimmii...yalnızken hamile kalmakkk mantıklımıı...
çok kararsızım be yafuuu..eşim malum günleerde gelebilecekmiii... :26:
dün bi arkadaşla konuştuk.aynı dönemde hamile kalmışızz..onun sağlıklı bi şekilde deevam ediyor hamileliği..4 ay olmuş..dr.kesinlikle yolculuk yasak demiş ona hamile kaldığındaa..1 saatlik yola bile gitmedim diyorr...
benseee....
herşeyin hayırlısı ne diyimmm...
Günaydınnnnn
oh be nihayet topik eski haline geri döndü ama site değişmemiş ya hiç sevmedim bu halini sitenin((
nasılsınız kızlar? nasıl geçti bayram tatiliniz?
benim bugün hastanede anestezistle randevum var 11'de...
abooo son kareye geçmişimmmm
Yok hayatım benim dediğim bayağı kanama yani, benim öyle olmuştu melesa kanamam başladı, azdı ama bildiğin kandı yani kahve leke falan değildi, bana progestan veri ama çaresizliğimi ve üzüntümü gördüğü için biraz olsun psikolojik olarak rahatliyim diye verdi, azıcık geciktirsin düşüşü, ben de kendimi bu duruma biraz daha hazırliyim diye verdi, bunu da açık açık söyledi sonrasında, nitekim benim kanamam progestana başladığım ilk iki gün durdu ama 3. gün parçalar gelmeye başladıprogestanı almasaydın ilk günün akşamı atardın sen o parçaları, biz sadece senin psikolojin için geciktirdik dedi
Ama senin kanaman falan yok zaten merak etme, dediğin gibi bayramda çok yordun demek ki kendini
günaydın kızlaarrr
nasılsınız bakalım,geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yıldızcım öncelikle sana geçmiş olsun,allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah....
ben bayramın 2.günü 3 gün gecikmeli olarak regl oldum malesef.ama bitti çalışmalara devam edicez artık
hoş geldin hemşom helaL sana bu safaya geldin yaGünaydınnnnn
oh be nihayet topik eski haline geri döndü ama site değişmemiş ya hiç sevmedim bu halini sitenin((
bende kendimi suçluyorum dinlenmedim diye canım bide küvete girip yattım sebep olarakta onu biliyorum
Günaydın canım :) senin de geçmiş bayramın mübarek olsunsen de benim gibi bayram gazisi oldun haa olsun bu ay daha sıkı çalışırız biz de
günaydın kızlaarrr
yıldızcım öncelikle sana geçmiş olsun,allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah....
ben bayramın 2.günü 3 gün gecikmeli olarak regl oldum malesef.ama bitti çalışmalara devam edicez artık
Günaydınnnnn
günaydın kızlaarrr
anladımm canımm allahım inşallah sanada birdaha böyle birşey yaşatmaz...dr. ne kadar mantıklı konuşmuşş allahım herkezi böyle dr. karşılaştırsın inş..
benimde lekeler yatınca geciyo biraz kıpırdayınca yine devam bende yatıyorum ama şimdi dr. gidicez yine çanakkale bir saatlik yol artık arabanın arkasına yatarak gidicem..burda hiç iyi dr yok mecburm oraya gitmeye yoksa hiç istemiyorum bu halde o kadar yola gitmeyi. ..allahım korusun ne diyeyimm... .
hoş geldin hemşom helaL sana bu safaya geldin ya
gözüme pek bi hoş görünüyosun.
hoşgeldin canım iyidir hamdolsun sen naıslsın :)
eheuehu ayy aralıkın 10'an itibaren hergün doğdumu doğcakmı diye bekleriz
ay ben tanıyamadım :s
kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm site ne kadar kötü olmuş yaaanasıl geçti tatilinizz ben izmirdeydimm allaha şükür iyi geçtiii gezdikk bol boll.
yıldızcım tekrar çok çok geçmiş olsun canımmm
hoşgeldin canım iyidir hamdolsun sen naıslsın :)
eheuehu ayy aralıkın 10'an itibaren hergün doğdumu doğcakmı diye bekleriz
ay ben tanıyamadım :s
geçnlerde bi bebk gördüm. normalde beni sevmez bebekler ama o bakıp bakıp gülüyodu bana. evet canım sadece doğurmakla anne olunmuyocanım dinlenmek önemlki tabii ki ama senın için önemli çünkü vücudun çok daha fazla çalıştıgı için
yorgunluklaın ağrıların olabilir.ama bebiş orda rahat oluyo çok biyerde okumustum hiç endişelenmeyin diyodu
bebek için en ama en güvenli yer anne rahmidir :)
ama sıcak su dolu küvete uzanmak sakıncalı bunu üzül diye söylemiyorum herşeyde bi hayır var ben suya girmediğim halde gitti
ilk bebeğim 2,5 aylıkken yani olacaksa her şekılde oluyo bişeyi düşünme üzülme eşim hep bana öyle der
belki yaşasa hiç iyi olmıycaktı belki dahada üzülücektin sıkma canını der sende üzülme
inanki herşeyin hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :) annelik bu çileyi çekmekmiş içinde bebek sevgisi şevkat olan
her kadın annedir canım sadece doğuran dğeil :)
Tatlım oluruna bırak bence ne olacağı varsa engel ol ne de olmazsa canını sık, bırak Allah biliyo senin için hayırlı zamanı, korunma ama çok da üstünde durma bence en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?