taparladım canım çok iyiyim bugün arkadaşlarımı ve sizi özlemişimHoşbulduk canım hemşommm....nasılsın sen? biraz toparladın mı kendini?
evet ne zaman istiyorsa o zaman gelsin :))
Hoşgeldin Yeliz....nasılsın? zeytin nasıl :)))
kızlarr biz cıkıyoruzzz...arkamdan bol bol dua edinn...sizi cok öpüyorumm güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallahhhhh...
kızlarr biz cıkıyoruzzz...arkamdan bol bol dua edinn...sizi cok öpüyorumm güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallahhhhh...
taparladım canım çok iyiyim bugün arkadaşlarımı ve sizi özlemişim
taparladım canım çok iyiyim bugün arkadaşlarımı ve sizi özlemişim
Hoşbulduk canım hemşommm....nasılsın sen? biraz toparladın mı kendini?
evet ne zaman istiyorsa o zaman gelsin :))
Hoşgeldin Yeliz....nasılsın? zeytin nasıl :)))
ben yeni sayılırım canım 3 haftadır filan forumdayım
geçnlerde bi bebk gördüm. normalde beni sevmez bebekler ama o bakıp bakıp gülüyodu bana. evet canım sadece doğurmakla anne olunmuyo
günaydınlar herkesee.yıldız çok geçmiş olsun cnm inş.en kısa zamanda tekrqr seninlw olur bebişin.ayşe sanada geçmiş olsun.inş.önemli bişey yoktur ya..
bende bugün yada yarın gidceğim bakalım doktor bayramdan sonra gel demişti duyamadım daha kalp atışlarıın.artık gitsem duyulur değilmi kaç haftalık oldu
selamm arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım rabbim çok bayramlar beraber olmayı nasip etsin inşallah
günaydınlar herkesee.yıldız çok geçmiş olsun cnm inş.en kısa zamanda tekrqr seninlw olur bebişin.ayşe sanada geçmiş olsun.inş.önemli bişey yoktur ya..
bende bugün yada yarın gidceğim bakalım doktor bayramdan sonra gel demişti duyamadım daha kalp atışlarıın.artık gitsem duyulur değilmi kaç haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?