Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk canım hemşommm....nasılsın sen? biraz toparladın mı kendini?

evet ne zaman istiyorsa o zaman gelsin :))

Hoşgeldin Yeliz....nasılsın? zeytin nasıl :)))
taparladım canım çok iyiyim bugün arkadaşlarımı ve sizi özlemişim

günaydınlar herkesee.yıldız çok geçmiş olsun cnm inş.en kısa zamanda tekrqr seninlw olur bebişin.ayşe sanada geçmiş olsun.inş.önemli bişey yoktur ya..

bende bugün yada yarın gidceğim bakalım doktor bayramdan sonra gel demişti duyamadım daha kalp atışlarıın.artık gitsem duyulur değilmi kaç haftalık oldu

ben yeni sayılırım canım 3 haftadır filan forumdayım

anladım canım hoşgeldın

kızlarr biz cıkıyoruzzz...arkamdan bol bol dua edinn...sizi cok öpüyorumm güzel haberlerle dönmek nasip olur inşallahhhhh...

güle güle gamzelim :)))

geçnlerde bi bebk gördüm. normalde beni sevmez bebekler ama o bakıp bakıp gülüyodu bana. evet canım sadece doğurmakla anne olunmuyo

ayy evet yaa yengemin bebişide bana bi dikiyo gözleri eheueh :) cumartesi günü de bi gülüyo bi gülüyo maşallahhh :)))
kahkaha atıyo resmen yaa :))) abisi ablası var biri 5 diğeri 3 yasında onlarda kıskanıo bebegı kucama alınca
biri omzumda biri kolumda biri sırtıumda böle çok komik oluyo :)

sağol canım yaa inşallah bakalım
9 haftalık olmus bebısın canım duyulur ınsallah :)

selamm arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım rabbim çok bayramlar beraber olmayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben heyecanlanıyorum ve korkuyorum zaman geçtikce....2 aralıkta bir ebeyle görüşecem düşünün yani artık sona geldik az kaldı
hem kızımı hemen kucağıma almak istiyorum, bir yandan da korkuyorum normal doğumdan canım acır, yapamam beceremem diye, bebişime bir şey olur diye...duygularım çok karışık........ :/

yine şekil değiştirmişler biz nedenböyle yenilikliklere açık olamıyoruz ne zaman bu şekil olsa itiraz üstüne itiraz bir türlü sevemedim.eski hali güzel

saol canım inşallah seninki en sonuna kadar devam eder. kalp atışları nı duyarsın artık git canım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…