kızlar selaaam :))) geçmiş bayramınız mübarek olsuuun
Kızlar ben heyecanlanıyorum ve korkuyorum zaman geçtikce....2 aralıkta bir ebeyle görüşecem düşünün yani artık sona geldik az kaldı
hem kızımı hemen kucağıma almak istiyorum, bir yandan da korkuyorum normal doğumdan canım acır, yapamam beceremem diye, bebişime bir şey olur diye...duygularım çok karışık........ :/
Kızlar derslerim çok yoğun, ben kaçayım artık, öğleden sonra eve geçince gelirim yine size güsel sohbetler şekerlerim
a.s canım hoş geldin nasıl gidiyor hamilelik
Superisi hoşgeldin canım....
Elifim evet ya ben de sinir oldum bi sonraki sayfaya geçmiyo bi türlü
Gökcemmmmmmmmmmmmm Hoşgeldin lolipopum
Kızlar biri beni teselli etsin :))
saol canım hoş geldin düğününüz hayırlı olsun amanda aman ben faceye giremem burdaki albüme koy resimlerini merak ettim bak şimdislm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzz?
geçmiş bayramınız kutlu olsun...uzun süredir giremedim ya o kadar yogundumki hiç dinlenemedim şu tatilde bol bol koşturdum:))
neler neler olmuş topikte yeni yeni haberim oldu...
yıldızcım canım benim çok geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm canım nolur kendini suçlama vardır Rabbimin bi bildiği...inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım kendini üzme lütfen...
yavyum balım benim tayin işin olmamış 2 yılı doldurman gerekiyormuş biraz daha sabret canım sonunda eşinle hepberaber olucaksın inş canım...
selizcim inşallah kardeşinin durumu iyidir..Allah saglık sıhhat versin..
hatcemmm canım benimmm inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle...
ayşecim doktora gitmişsin kalbinle ilgili bi sorun yokmuş çok şükür..inş en kısa sürede sıkıntılarındanda kurtulursun canım...bence hamilelik için bekleme kararı almanda çok dogru bi karar vermişsin.. önce şu durumların düzelsin inş saglıklı bir şekilde hamilellik geçirirsin bebegim...
karasuyum yine pro yükselmiş canını sıkma sakın Allahın izniyle bu ay preseed vesilesiyle hamiş kalırsın balım...
yavyum adresini ver sana bendeki preseedi göndereyim sana vesile olur inş sanırım bu ay karar almışsın çalışmalara başlamak için...bugün adresini verirsen yarın kargoyla gönderirim sana...
çok özlemişim ya sizi..çok yogundu düğünümüz felan vardı 3 gün 3 gece düğün oldu valla:))ama çok güzeldi...
resimlerimi daha eklemedim akşam eklerim faceten görürsünüz bakalım begenecekmisiniz:))
herkes beni çok begendi milletin gözü kaldı valla bende:))kocişimde sürekli oturtmaya çalıştı beni dikkat çekiyorum diye ama ben dururmuyum hiç:))
işte öyle...
sizler naptınız?
hoşbuldum idilim. ay çok az kalmış senin kııızçok acayip geldi şimdi bakınca son resimdesinnnn :)) ay çok kötü yapmışlar siteyi yaaa bu ne yaaa
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzz?
geçmiş bayramınız kutlu olsun...uzun süredir giremedim ya o kadar yogundumki hiç dinlenemedim şu tatilde bol bol koşturdum:))
yıldızcım canım benim çok geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin çok üzüldüm canım nolur kendini suçlama vardır Rabbimin bi bildiği...inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım kendini üzme lütfen...
yavyum balım benim tayin işin olmamış 2 yılı doldurman gerekiyormuş biraz daha sabret canım sonunda eşinle hepberaber olucaksın inş canım...
hatcemmm canım benimmm inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle...
ayşecim doktora gitmişsin kalbinle ilgili bi sorun yokmuş çok şükür..inş en kısa sürede sıkıntılarındanda kurtulursun canım...bence hamilelik için bekleme kararı almanda çok dogru bi karar vermişsin.. önce şu durumların düzelsin inş saglıklı bir şekilde hamilellik geçirirsin bebegim...
karasuyum yine pro yükselmiş canını sıkma sakın Allahın izniyle bu ay preseed vesilesiyle hamiş kalırsın balım...
yavyum adresini ver sana bendeki preseedi göndereyim sana vesile olur inş sanırım bu ay karar almışsın çalışmalara başlamak için...bugün adresini verirsen yarın kargoyla gönderirim sana...
çok özlemişim ya sizi..çok yogundu düğünümüz felan vardı 3 gün 3 gece düğün oldu valla:))ama çok güzeldi...
resimlerimi daha eklemedim akşam eklerim faceten görürsünüz bakalım begenecekmisiniz:))
herkes beni çok begendi milletin gözü kaldı valla bende:))kocişimde sürekli oturtmaya çalıştı beni dikkat çekiyorum diye ama ben dururmuyum hiç:))
işte öyle...
sizler naptınız?
korkma canım biz abartyoruz bu hamileliği doğurmayı önceden doktormu varmış
düşün afrikalılarda nufusun yüksekliğini o kadınlar doktorlamı doğuruyor demekki doğum denen şey çok basit bişi . senin yanı başında doktor ebe hemşirwe ilaç herşey olacak sen içini ferah tut
saol canım hoş geldin düğününüz hayırlı olsun amanda aman ben faceye giremem burdaki albüme koy resimlerini merak ettim bak şimdi
evet yaaa çok az kaldı :/ çok heyecanlıyım
Hoşgeldin nanemmmm :)
hemşom valla elimde değil....korkuyorummm
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzz?
işte öyle...
sizler naptınız?
ayyyyyy hade yaaaaa :S ne zaman doğum tarihi 21 aralık demi ayyy tam bir ay sonrada beniiiimmmm çok merak ediyorum küçük kurbağamııııdaha bende o korku başlamadı yaaa ama sanırım başlıycak ama yani düşününce herkes yapıyo bizde yapabiliriz demekki. yani abartanlar var sonuçta biliyorsun. bide ben düşündüm benim vajinal yolum biraz aşağıya inmiş hissediyorum böyle bakıyorumda ordan hemencecik çıkabilecek sanki. hani şişkoluktan bööle aşağıya iner ya ööle olmuş sanki.
nane şekerimmm hoşgeldin datlummm :*
evet yaaa çok az kaldı :/ çok heyecanlıyım
Hoşgeldin nanemmmm :)
hemşom valla elimde değil....korkuyorummm
hoşgeldinn canımmmmmmmmmmm
hoşbulduk idilimmmmm...ay ne kadar az kaldı doguma inş bebegim rahat bir şekilde dogurursun stres yapma emi sakın kasma kendini demesi kolay diceksin ama stres yaptıkca daha ço kasırlırsın bitanem kucagına alacagın anı hayal et
ayy tatlımm korkma yawwww ne güsell kızın gelioo işte hayırlısıylaaa.hem yıldızın dedigi gibi eskiden doktormu varmış kendi kendilerineee doguruyolarmışş.hemm güzel şeylerr hepp zordurrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?