Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canım bende normal doğum yapçam bi aksilik çıkmazsa. yalnız sana bişi sorcam. mesela benim şuanda vajinama hatta makata kadar aşağıya doğru oğlum iktiriyo yani ağrı yok ama seyirme gibi böyle sanki bebeğe hıçkırık tutmuş gibi ama vajinama iktiriyo kafa atıyo gibi. sendede oluyomu o. ağrısız ama yani.

Hoşgeldin gökcemm nasılsın mertimiz nasıl bakalım?

ayyy amin kızzzzz. benimde az kaldı evet yaaa. ama çok bekledikkkk. yani inanki şu bekleme süreci hiçte öyle kısa değil. nerdeyse bir sene yaa. bitsin ve gelsin artık minik kurbağam :)

haaa canım o bende de çok oluyoo bebişi hıçkırık tutuyoo :) merak etme önemli bişey değil

hoşgeldin tatlım. evet gerçekten çok saçmalamış site. benimde hiç hoşuma gitmedi.

canm merhabaa
o dedıklerının aynısı ben de oluyorrrr ama benım içim bı tuaf oluyorr baya sert sert vuruyorr .benım bebeğimm daha dönmemiş zatenn kafası mıdemın altında ayakları daa rahımın ustunde tam ve dr bu tarz şeyler olacak dedi banaaaa.ama nasıl kasılıorum o oyle vurdukça anlataammamm yanııı baya gerıooooo karnımııı rahmımııııı

mertımız de ıyı teyzesı nasıl olsunnnnn baya bayaaa hopluyoo zıplıoooo karnımın içindee donuyorrrr benım de içim gdıyorr ben hala alışamadımmmm hareketlerıneee nedensee içim bı tuaf oluyooo boyleeeee :):):)

haaa canım o bende de çok oluyoo bebişi hıçkırık tutuyoo :) merak etme önemli bişey değil

hade yaa :) iyi bari tırstıydım bende :)) aman doğmasındaaa. zaten rahım ağzı kısalığım var fırt diye çıkçakmış gibi geliyo. inşallah bişi olmaz erkenden yaa. kortizonu vuruldum gerçi içim daha rahat ama olsun zamanında gelsin denizim inşallah.

evet canım yaa en iyisi o olcak hayırlısı bakalım :)

eklersen bakarız şeker :)

selam bal böcekleri nasılsınız

arı diyosun yani dolaylama eheueh :))

hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın

hadi yaaa dönmemişmi. benim yumurtalıklarımın hizasında o kadar aşağıdaki kafası ultrasonla bakarken kukişime tutuyo doktor ultrasonu. çokta hareketli maşallah.

selam fıstığımmm. hoşgeldinnnn

evet canım yaa en iyisi o olcak hayırlısı bakalım :)

eklersen bakarız şeker :)

arı diyosun yani dolaylama eheueh :))

hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın

ahhahahaha allah iyiliğini versin kız :) alemsin haaa. hiç aklıma gelmemişti öyle diyince arı. deli kız

kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz benim soruma bi cevap verin lütfen !benim adetimin 21. günü bugün normalde 14. gün yumurtlarım adetim düzenli bu ay ovulasyon testi kullandım çizgi 15. gün çok netti neyse günleri değerlendirdik preseedle ama bugün ve önceki günler akıntım yumurta akı gibi yani yyumurtlama gününde gelen gibi yapışkan önce böyle olmazdı beyaz süt kesiği gibi olurdu adetim yaklaştıkça hamile olabilirmiyim sizce??? göğüslerdede hassasiyet var ama bilemiyorum kafam karıştı....

valla oylee yapacak bşey yokkkk
daha donmedığı ıçin zaten aşırıı ayaklarıylaaa baskı var rahmımeeeee ve dediğin gbı bu ara mert kağan da çok ama çok hareketlı maşallahhhh buyudukçee ıyıce hıssettırıyorlar kendılerınııı

ahhahahaha allah iyiliğini versin kız :) alemsin haaa. hiç aklıma gelmemişti öyle diyince arı. deli kız

eheueheu pericim bende kocişime hep bal böceğim derim

oda bana kısaca arı demiyosunda uzatıyosun der ordan şaaptım çaldım itiraf ediyom eheueh

Hoşgeldinnn Fateyyy :)

ne güzellll hoplasın zıplasın tabiii :) alışırsın kızzz benim kız yeri daraldığı için canımı çok acıtıyo bu aralar bazen yanlardan çıkacakmış gibi oluyoo sanki tırnağını geçiriyo bir yerlerime...

korkma kızzz deniz hıçkırıyo :) fırt diye çıkamaz sen merak etme :) daha erken 1 ay daha dayansın sonra isterse doğsun ama şimdi erkennn
oğluna söyle bunları....annesinin kuzusuu daha erkennn de :) anneyi üzme 1 ay daha sabret sonra kavuşacaz dee oğluşuna o seni dinlerr

ben gıdeyımmm pılavımı da yapayım da oylee geleyımmmmm
daha bı ton utumm varrrr offffffffffff zaten başım da ağrıyorrr çok fennaaaaaa
boyle tatıllerden sonraaa çamaşırr utu yemek derdıı çok fena oluyor yaaaa

canımbenimm..tayin olmadı evettt...
2 yıl dolmadan olmaz dedii...amcasının kızı olsaydı onada aynı şeyi dermiydi acaba...
BEKLİYCEZ BAKALIMMM..BUDA BİZİM SINAVIMIZZ..BEKLİYCEZZZ...

PRESEEDİ GÖNDEREBİLİRSİN AMA ÜCRETİNİ YOLLARIMM.AKSİ TAKTİRDE KABUL EDEMEM GÜLÜMMM...
ÜZGÜNÜMMM...
KABUL ETMİYOSAN SİZDE KEYFİİ KULLANIN..
ÇOK ZEVKLİ OLUYOMUŞŞŞ...
DÜĞÜN FOTOLARINI KOY MUHAKKAK MERAK ETTİMM.AKŞAM BAKARIMM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…