ben de kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum annem 5 çocuk doğurmuş diyorum ne iğne varmış ne bişeyy ben de yaparım anamın kızıysam :))))
ama işte korkuyorummmmmm.............beceremem yapamam canım acırrr bebeğe bir şey olurrr, ne bilim bin türlü şey geliyo aklıma....
sonra prensesimi düşünüyorum kucağıma aldığımı, emzirdiğimi, kokladığımı....korkum geçiyo ama sonra tekrar düşünüyorum ya yapamazsammmm diye :)
üstelik bir ay önce kuzenim doğum yaptı, doğumu çok kötü geçmiş ''çok acıdı'' diyo, ''hele de çocuğun kafası çıktığında ölcem sandım...ıkınıyorsun çocuk çıkmıyo nefes alıyorsun çocuk geri geri gidiyo'' diye korkuttu beniiii
Bahar sen de mi normal doğum yapıcan?
gunaydın gusellerımmmm nasılsınızzz tekrardan geçmiş bayramınız kutlu olsunnnn
yemek yapıordummm forumu açmıştımm ama
ıdılımmmm sana daa kocaman bır slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...canm benım son kareye geçmişsinn ohh ne gusel iştee az kaldı baharını kucağına almayaaa
uff sıtenın bu halı çok yorucuuuu zaten 10 saatte gıremedım nedenseeee
evet canım bende normal doğum yapçam bi aksilik çıkmazsa. yalnız sana bişi sorcam. mesela benim şuanda vajinama hatta makata kadar aşağıya doğru oğlum iktiriyo yani ağrı yok ama seyirme gibi böyle sanki bebeğe hıçkırık tutmuş gibi ama vajinama iktiriyo kafa atıyo gibi. sendede oluyomu o. ağrısız ama yani.
gunaydın gusellerımmmm nasılsınızzz tekrardan geçmiş bayramınız kutlu olsunnnn
yemek yapıordummm forumu açmıştımm ama
ıdılımmmm sana daa kocaman bır slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...canm benım son kareye geçmişsinn ohh ne gusel iştee az kaldı baharını kucağına almayaaa
uff sıtenın bu halı çok yorucuuuu zaten 10 saatte gıremedım nedenseeee
evet canım bende normal doğum yapçam bi aksilik çıkmazsa. yalnız sana bişi sorcam. mesela benim şuanda vajinama hatta makata kadar aşağıya doğru oğlum iktiriyo yani ağrı yok ama seyirme gibi böyle sanki bebeğe hıçkırık tutmuş gibi ama vajinama iktiriyo kafa atıyo gibi. sendede oluyomu o. ağrısız ama yani.
haaa canım o bende de çok oluyoo bebişi hıçkırık tutuyoo :) merak etme önemli bişey değil
ayşecim doktora gitmişsin kalbinle ilgili bi sorun yokmuş çok şükür..inş en kısa sürede sıkıntılarındanda kurtulursun canım...bence hamilelik için bekleme kararı almanda çok dogru bi karar vermişsin.. önce şu durumların düzelsin inş saglıklı bir şekilde hamilellik geçirirsin bebegim...
çok özlemişim ya sizi..çok yogundu düğünümüz felan vardı 3 gün 3 gece düğün oldu valla:))ama çok güzeldi...
resimlerimi daha eklemedim akşam eklerim faceten görürsünüz bakalım begenecekmisiniz:))
herkes beni çok begendi milletin gözü kaldı valla bende:))kocişimde sürekli oturtmaya çalıştı beni dikkat çekiyorum diye ama ben dururmuyum hiç:))
işte öyle...
sizler naptınız?
selam bal böcekleri nasılsınız
canm merhabaa
o dedıklerının aynısı ben de oluyorrrr ama benım içim bı tuaf oluyorr baya sert sert vuruyorr .benım bebeğimm daha dönmemiş zatenn kafası mıdemın altında ayakları daa rahımın ustunde tam ve dr bu tarz şeyler olacak dedi banaaaa.ama nasıl kasılıorum o oyle vurdukça anlataammamm yanııı baya gerıooooo karnımııı rahmımııııı
evet canım yaa en iyisi o olcak hayırlısı bakalım :)
eklersen bakarız şeker :)
arı diyosun yani dolaylama eheueh :))
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın
hadi yaaa dönmemişmi. benim yumurtalıklarımın hizasında o kadar aşağıdaki kafası ultrasonla bakarken kukişime tutuyo doktor ultrasonu. çokta hareketli maşallah.
selam fıstığımmm. hoşgeldinnnn
ahhahahaha allah iyiliğini versin kız :) alemsin haaa. hiç aklıma gelmemişti öyle diyince arı. deli kız
mertımız de ıyı teyzesı nasıl olsunnnnn baya bayaaa hopluyoo zıplıoooo karnımın içindee donuyorrrr benım de içim gdıyorr ben hala alışamadımmmm hareketlerıneee nedensee içim bı tuaf oluyooo boyleeeee :):):)
hade yaa :) iyi bari tırstıydım bende :)) aman doğmasındaaa. zaten rahım ağzı kısalığım var fırt diye çıkçakmış gibi geliyo. inşallah bişi olmaz erkenden yaa. kortizonu vuruldum gerçi içim daha rahat ama olsun zamanında gelsin denizim inşallah.
arı diyosun yani dolaylama eheueh :))
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen naıslsın
selam fıstığımmm. hoşgeldinnnn
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzz?
Geçmiş bayramınız kutlu olsun...uzun süredir giremedim ya o kadar yogundumki hiç dinlenemedim şu tatilde bol bol koşturdum:))
yavyum balım benim tayin işin olmamış 2 yılı doldurman gerekiyormuş biraz daha sabret canım sonunda eşinle hepberaber olucaksın inş canım...
Yavyum adresini ver sana bendeki preseedi göndereyim sana vesile olur inş sanırım bu ay karar almışsın çalışmalara başlamak için...bugün adresini verirsen yarın kargoyla gönderirim sana...
çok özlemişim ya sizi..çok yogundu düğünümüz felan vardı 3 gün 3 gece düğün oldu valla:))ama çok güzeldi...
Resimlerimi daha eklemedim akşam eklerim faceten görürsünüz bakalım begenecekmisiniz:))
herkes beni çok begendi milletin gözü kaldı valla bende:))kocişimde sürekli oturtmaya çalıştı beni dikkat çekiyorum diye ama ben dururmuyum hiç:))
işte öyle...
Sizler naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?