Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet büyüdükleri için daha çok gibi geliyo. bende bazen acayip oluyorum karıncalanıyo :))

kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz benim soruma bi cevap verin lütfen !benim adetimin 21. günü bugün normalde 14. gün yumurtlarım adetim düzenli bu ay ovulasyon testi kullandım çizgi 15. gün çok netti neyse günleri değerlendirdik preseedle ama bugün ve önceki günler akıntım yumurta akı gibi yani yyumurtlama gününde gelen gibi yapışkan önce böyle olmazdı beyaz süt kesiği gibi olurdu adetim yaklaştıkça hamile olabilirmiyim sizce??? göğüslerdede hassasiyet var ama bilemiyorum kafam karıştı....

Canımcım erkenden bir belirti malesef ki olmuyor yani aynı adet belirtisi oluyor. benimde en son yumurtklama takibimde su gibi akıntım oluyordu ama daha büyümemişti yumurtam sonradan dediğin gibi süt kesigine dönmüştü
ama suan hamilesin yada değilsin diyemeyiz ama preesed le hamile kalan çok arkadasımız var

Hoşgeldinnn Fateyyy :)

Hoşbuldum İdoşummmmm

biliyorum ama şu an ilk defa oluyor yani dedim ya siz hamile kaldığınız ay akıntınız nasıldı?

heuhue:))) bende iyiyim misafirlerim var oturuyoruz öle
Bu arada doktorda sorun çıkmamış çok sevindim canımcım

Hoşbuldum canımcımmm

evet ya eko ve ekg de sorun çıkmadı ama dün akşam feci ağrılarla gene hastanedeydim
bağrış çağrış gittik ya çok kötü oldum bu sefer ve daha uzun sürdü
damar romatizması olabilir dediler bu seferde kolum da ağrı oluyor diye
ve ayrıca ani bebek ölümlerinde ilk bakılması gereken şey damar romatizmasıymış mutlaka romatolojiye muayene ol
dedi doktor bakalım muayene olcam of çok yoruldum fatoş anlatamam :S

ayşemmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn ınş. guselce sonuçlanır da bır daha yaşatmaz rabbım sana bu sıkıntıyı yaaaa

superisi hoşgeldin canım....
Elifim evet ya ben de sinir oldum bi sonraki sayfaya geçmiyo bi türlü
gökcemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin lolipopum

canımbenimm..hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı..o yüzden ne desek boşş..ama benim hissettiğimm hamilelik olabileceği..yumurtlamışsınn.testle kontrolde etmişsinn.preseedde kullanmışsınn..düzenli çalışmışsınn.sorun yoksaa olmuştur yani bence..

inşallah kızzz beklemek çok zorrr.......

inşallah canım benim....

günaydın balımmmm benimm hoşgeldin... ay sorma ya hiç sevmedim şu sitenin halini 50 kere giriş yapıyosun gıcıkkk..

selam bal böcekleri nasılsınız

hoşgeldinnn sarı çiçeğimmmm benimmmmm

evet canım yaa en iyisi o olcak hayırlısı bakalım :)

eklersen bakarız şeker :)

tamam şekerim akşam ekleyimde bakın:)

hayırlısı olur inş bitanem sakın sıkma canını...herşeyde vardır bi hayır dierek sabretmek lazım ..
tamam canım tamam...sen adresi ver ben göndereyim sana bi işime yaramıycak nasılsa en azından sana yarasın canım...

tamam akşam koyarım resimleri inş:)

Son düzenleme:
biliyorum ama şu an ilk defa oluyor yani dedim ya siz hamile kaldığınız ay akıntınız nasıldı?
Akıntı sürekli devam ediyor benim 17 hafta bir fiil akıntım var ama kesin belirti diyemem inşAllah hamilesindir canım

Anlıyorum canımcım ama sabret sabretki bir daha aynı acıları yaşamayalım... Az kaldı Allahın izni ile bir dahaki hamileliğinde hem bu acıların geçmiş olacak hemde saglıkla kucagına alacaksın
Ayşe yabende de başladı ama çok hafif aniden kalbimde agırlık hissediyorum sonra nefesim kesiliyor ama toplamda 30sn falan sürüyor gecen hafta arada oluyordu bugunlerde sürekli olmaya başladı .

ah ayşem benim ya( insan bunalmazmı sürekli aynı agrılar aynı şikayetler ama sonuç yok sürekli doktordan doktora gidiorsun nasıl bunalmışsındır belirsizlik gerçekten çok yıpratıyor insanı inş canım en kısa zamanda geçer bu şikayetlerin...

tamam..akşam adresi atarım facetenn...anlaştıkkk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…