valla oylee yapacak bşey yokkkk
daha donmedığı ıçin zaten aşırıı ayaklarıylaaa baskı var rahmımeeeee ve dediğin gbı bu ara mert kağan da çok ama çok hareketlı maşallahhhhbuyudukçee ıyıce hıssettırıyorlar kendılerınııı
kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz benim soruma bi cevap verin lütfen !benim adetimin 21. günü bugün normalde 14. gün yumurtlarım adetim düzenli bu ay ovulasyon testi kullandım çizgi 15. gün çok netti neyse günleri değerlendirdik preseedle ama bugün ve önceki günler akıntım yumurta akı gibi yani yyumurtlama gününde gelen gibi yapışkan önce böyle olmazdı beyaz süt kesiği gibi olurdu adetim yaklaştıkça hamile olabilirmiyim sizce??? göğüslerdede hassasiyet var ama bilemiyorum kafam karıştı....
Hoşgeldinnn Fateyyy :)
Kızlar ben hastaneye gidiyorum kendinize iyi bakın sonra gelirim inşallah :)
heuhue:))) bende iyiyim misafirlerim var oturuyoruz öle
Bu arada doktorda sorun çıkmamış çok sevindim canımcım
Hoşbuldum canımcımmm
superisi hoşgeldin canım....
Elifim evet ya ben de sinir oldum bi sonraki sayfaya geçmiyo bi türlü
gökcemmmmmmmmmmmmm hoşgeldin lolipopum
kızlar anladığım kadarı ile hamilesiniz benim soruma bi cevap verin lütfen !benim adetimin 21. Günü bugün normalde 14. Gün yumurtlarım adetim düzenli bu ay ovulasyon testi kullandım çizgi 15. Gün çok netti neyse günleri değerlendirdik preseedle ama bugün ve önceki günler akıntım yumurta akı gibi yani yyumurtlama gününde gelen gibi yapışkan önce böyle olmazdı beyaz süt kesiği gibi olurdu adetim yaklaştıkça hamile olabilirmiyim sizce??? Göğüslerdede hassasiyet var ama bilemiyorum kafam karıştı....
ayşemmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn ınş. guselce sonuçlanır da bır daha yaşatmaz rabbım sana bu sıkıntıyı yaaaa
inşallah kızzz beklemek çok zorrr.......
gunaydın gusellerımmmm nasılsınızzz tekrardan geçmiş bayramınız kutlu olsunnnn
yemek yapıordummm forumu açmıştımm ama
ıdılımmmm sana daa kocaman bır slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...canm benım son kareye geçmişsinn ohh ne gusel iştee az kaldı baharını kucağına almayaaa
uff sıtenın bu halı çok yorucuuuu zaten 10 saatte gıremedım nedenseeee
selam bal böcekleri nasılsınız
evet canım yaa en iyisi o olcak hayırlısı bakalım :)
eklersen bakarız şeker :)
canımbenimm..tayin olmadı evettt...
2 yıl dolmadan olmaz dedii...amcasının kızı olsaydı onada aynı şeyi dermiydi acaba...
BEKLİYCEZ BAKALIMMM..BUDA BİZİM SINAVIMIZZ..BEKLİYCEZZZ...
PRESEEDİ GÖNDEREBİLİRSİN AMA ÜCRETİNİ YOLLARIMM.AKSİ TAKTİRDE KABUL EDEMEM GÜLÜMMM...
ÜZGÜNÜMMM...
KABUL ETMİYOSAN SİZDE KEYFİİ KULLANIN..
ÇOK ZEVKLİ OLUYOMUŞŞŞ...
DÜĞÜN FOTOLARINI KOY MUHAKKAK MERAK ETTİMM.AKŞAM BAKARIMM..
Akıntı sürekli devam ediyor benim 17 hafta bir fiil akıntım var ama kesin belirti diyemem inşAllah hamilesindir canımbiliyorum ama şu an ilk defa oluyor yani dedim ya siz hamile kaldığınız ay akıntınız nasıldı?
evet ya eko ve ekg de sorun çıkmadı ama dün akşam feci ağrılarla gene hastanedeydim
bağrış çağrış gittik ya çok kötü oldum bu sefer ve daha uzun sürdü
damar romatizması olabilir dediler bu seferde kolum da ağrı oluyor diye
ve ayrıca ani bebek ölümlerinde ilk bakılması gereken şey damar romatizmasıymış mutlaka romatolojiye muayene ol
dedi doktor bakalım muayene olcam of çok yoruldum fatoş anlatamam :S
evet ya eko ve ekg de sorun çıkmadı ama dün akşam feci ağrılarla gene hastanedeydim
bağrış çağrış gittik ya çok kötü oldum bu sefer ve daha uzun sürdü
damar romatizması olabilir dediler bu seferde kolum da ağrı oluyor diye
ve ayrıca ani bebek ölümlerinde ilk bakılması gereken şey damar romatizmasıymış mutlaka romatolojiye muayene ol
dedi doktor bakalım muayene olcam of çok yoruldum fatoş anlatamam :S
Nanem sende hoşgeldin gül böregiii :)))))
hayırlısı olur inş bitanem sakın sıkma canını...herşeyde vardır bi hayır dierek sabretmek lazım ..
Tamam canım tamam...sen adresi ver ben göndereyim sana bi işime yaramıycak nasılsa en azından sana yarasın canım...
Tamam akşam koyarım resimleri inş:)
tamam..akşam adresi atarım facetenn...anlaştıkkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?