Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
naneeeeeem çok sevindim canım yaa inşallah tutar Rabbim gönlünüze göre verir
nezaman başlıyorsun tedaviye?yan, nezman transfer edilecek?

adetimi bekliyoruz şimdi adet başlayınca tedavi başlayacak yumurtalar istenen olgunluga gelince, yumurtalar dışarı alınacak döllenecek 3 gün dışarıda bekleyecekmiş sonra ana rahmine yerleştircekler ondan sonra artık bekleme süreci ve sonra tutup tutmadıgını öğrenmiş olcaz canım...
inşallah bitanem ilk seferde tutar...

Ayyy idilim yaaa kıyamam ben sana. Baharımızı getir bize minnoşum :) hemeeeencecik olur inşallah hiiiç acıtmaz annesini :)

canımmmm yazını görünce yazmadan gecmek istemedimm..
senin adına inan cok mutlu oldumm rabbim inşallah cifter cifter nasip eder..inşallah adetin en kısa zamanda gelir ve tedaviye start verirsiniz..
kuşummm belki sende ikiz annesi olucann ayy ne mutlu sana yaa sanki kendim tedaviye başlıcak gibi heyecan sardı...hastanede içine sinmesi güzel olmuşş inşallahh allahım aralık sonunda sendende güzel haberler almayı nasip edecek bizlerede...

bende cok teşekkür ederim canım allah razı olsun..dinleniyorum sadece size bakmak için arada giriyorum...
cok öpüyorum canım cok sağol..

kızlarr hemen cıkıyorum nanemin yazısına cevap yazmak için girdimm...

ben cıkıyorum kızlar vakit geldi hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
inşallah idilim durumun iyidir bizi habersiz bırakma emi meraktan ölürüz valla:)

saol bitanem benimm inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...
sizi böyle heyecanlı ve mutlu görünce inanın ben sizden daha çok mutlu oluyorum sizin desteginizi hissetmek gerçekten çok önemli benim için..
iyiki varsınız bitanem benim...
ayrıca çok saol canım sırf bana cvp yazmak için girdiğin için...canımsın benim yaaa....çok öptüm bebegim aman çok çok dikkat et kendine dualarım seninle..koccaman öpüyorum...

selam kızlarrr
ay ben sitenin bu halinden nefret ettim yaa,içimden bişi yazmak bile gelmiyor valla..
çok yoğun bi bayram sonrasında dün 2.aşımı da oldum ve dünden beri kötüyüm..mikroplar fena çarptı beni..
geçmişi okuyamıyorum ama idili çok merak ediyorum

nanecim canım tedaviye az kalmış inan ben de senin kadar heyecanlıyım canım ya :))
inşallah Rabbim gönlünüze göre verir,inşallah ilk seferde meleğin ya da meleklerin geliverir aminnnnn..
Hrs'yi biliyorum gerçekten çok güzel bi hastane,benim de belki orada doğum yapma
ihtimalim var ama bakalım:)
hakkınızda hayırlısı olsun balımmmm dualarım seninle

geçmiş olsun canım

ay idil'i ben de merak ettim acaba doğum mu başladı bahar'cığımız mı geliyorrrrr
hayırlı haberlerle gelir inşallah..

hatice canımcımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm çok şükür kese görünmüş oh maşallah bundan sonrasıda böyle güzel olur umarım..kendine dikkat et sakın iş falan yapma yorulma,pekmez ve üzüm falan ye kan yapsın benim de kanım düşük ben de kan şurubu içiyorum hergün..
önemli olan bebişlerimiz,bi de kendimize de iyi baktık mı tamamdır :) :13:

Son düzenleme:
kızlar ben de demin geldim üçlü testimiz vardı bugün..
ultrasonda çok şükür herşeyi güzeldi,gayet sağlıklıydı kuzum,büyümüş 246 gr olmuş :)
maşallah bir de kan aldılar onun sonucu da haftaya çıkacak..ayrıca cinsiyetine de baktılar ama bu kez bizim sıpa açmadı bacakları :)) bu gidişle ben 9 ay boyunca öğrenemicem heralde herzaman kıpır kıpırdı her gidişimde erken görünmez dediler,şimdi tam öğrenme zamanı ama bu kezde o inat etti açmadı :)) öğrenemedik yine yani..ama olsun onu gördüm ya o bana yeter..haftaya bugün inşallah sonuçları alıp kendi doktorumuza gidicez,orda öğreniriz umarım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

emos9835......................22 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

papatyaa16...........................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Suuuuuu bakalım sen bugün hastane dönüşü ne haber vereceksin bizeeee ayyy kız mı erkek mi çok merak ediyoruuuummmm

canım merak etmişsin çok teşekkür ederim
ama yine öğrenemedik bu seferde pıtırcık bacaklarını açmadı çok uğraştık açsın diye ama olmadı inat etti :) haftaya artık inşallah..

su cum nasılsın...
doktora gitmissin . senin kuzucuga masallah.
bayadır konusamıyoruz. ben baya yogunum oglumla.

su cum nasılsın...
doktora gitmissin . senin kuzucuga masallah.
bayadır konusamıyoruz. ben baya yogunum oglumla.

canım iyiyim çok şükür sağol,evet kuzucuğum büyümüş
bide bacaklarını açsaydı iyi olacaktı :)
sen nasılsın,oğluşun nasıl o da büyümüş maşallah ne çabuk geçiyo zaman

sucum bende 20. haftada öğrenmiştim
bu arada maşallah kuzucuğuna büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…