:))ben sakinim sakinim hmm ama birazcık heyecanlı olabilirim:))))
şimdiki çocuklarla başetmek çok zor gerçektende ama biz kadınlar her zamanki gibi eninde sonunda üstesinden geliriz:))
naneeeeeem çok sevindim canım yaa inşallah tutar Rabbim gönlünüze göre verir
nezaman başlıyorsun tedaviye?yan, nezman transfer edilecek?
saol tatlımm benimm inşallahhh saol bitanem duaların için...
ayy çok sevindim ayşem ya inş hayırlısı olur hakkınızda..sen gel ankaralara yeterki ortam yaparız seninle:)))))
canım maya'yada gittik biz hiç begenmedim orayı...tatmin etmedi eşimle beni girmemizle çıkmamız bir oldu anlayacagın...
şimdi hrs'den geliyorum ve o kadar begendimki orayı doktorlar felan çok ilgililer bütün safhaları felan anlattılar kendilerinden çok eminler ve gerçekten ikna ettiler beni:)
hrs'ye gitmeden önce american medicanada yaptırmayı düşünüyorduk kesin kes kararımız orasıydı ama dedim hrs'yide övüyolar son kez oraya da bakalım öle karar verelim dedik ve bugün kararımız değişti medicanada yaptırmıcaz inş hrs'de yaptırcaz fiyatı biraz daha yüksek ama olsun gerçekten içim rahat şuan..1 hafta içinde başlarız bakalım kırmızılar gelsin önce 2.gün iğnelere başlıcaz...gerçi kırmızılar gelmeden önce doktor bi bakalım dedi yumurtalıklarına rahmine felan eger kist mist varsa önlem almış oluruz erkenden dedi bizde tamam dedik..o da bu hafta içinde belli olucak muayene olmaya gitcem..süreç başladı başlayacak Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
bu arada doktora dedimki mart 2010'da bakanlar kurulu kararıyla tek embriyo ile tüpbebek yapılabiliyormuş çogul gebelikleri engellemek için..ama ben dedim ikiz olması istiyorum kendi isteğimle birden fazla embriyo transferi yapamıyormusunuz dedim ewet yapabiliyoruz ama 2'yi geçmiyor dedi bende 2 ideal zaten dedim:)yani eger olursa inşallah ikiz olabilir :))
benden haberler bu kadar işte:)
hatcemmmmm kuzum benimmmm aman kendine çok dikkat et hiç kalkma yerinden iğnelerini ilaçlarını aksatma hiç...Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsınız bitanem...sen yeterki canını sıkma melegin şuan seninle onu düşün...
tahmın edebiliyorum canım zaten wıll smıth ın filmlerine bayılırım :)))
sen yedi yaşamı izledin mi o da çok süper ayy gözlerim dolu dolu olmuştuu :))
canımmmm yazını görünce yazmadan gecmek istemedimm..
senin adına inan cok mutlu oldumm rabbim inşallah cifter cifter nasip eder..inşallah adetin en kısa zamanda gelir ve tedaviye start verirsiniz..
kuşummm belki sende ikiz annesi olucann ayy ne mutlu sana yaa sanki kendim tedaviye başlıcak gibi heyecan sardı...hastanede içine sinmesi güzel olmuşş inşallahh allahım aralık sonunda sendende güzel haberler almayı nasip edecek bizlerede...
bende cok teşekkür ederim canım allah razı olsun..dinleniyorum sadece size bakmak için arada giriyorum...
cok öpüyorum canım cok sağol..
kızlarr hemen cıkıyorum nanemin yazısına cevap yazmak için girdimm...
ben cıkıyorum kızlar vakit geldi hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
inşallah idilim durumun iyidir bizi habersiz bırakma emi meraktan ölürüz valla:)
ben cıkıyorum kızlar vakit geldi hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
inşallah idilim durumun iyidir bizi habersiz bırakma emi meraktan ölürüz valla:)
yokk tatlımm izlemedimm bakiyimm bi
saol bitanem benimm inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...
sizi böyle heyecanlı ve mutlu görünce inanın ben sizden daha çok mutlu oluyorum sizin desteginizi hissetmek gerçekten çok önemli benim için..
iyiki varsınız bitanem benim...
ayrıca çok saol canım sırf bana cvp yazmak için girdiğin için...canımsın benim yaaa....çok öptüm bebegim aman çok çok dikkat et kendine dualarım seninle..koccaman öpüyorum...
selam kızlarrr
ay ben sitenin bu halinden nefret ettim yaa,içimden bişi yazmak bile gelmiyor valla..
çok yoğun bi bayram sonrasında dün 2.aşımı da oldum ve dünden beri kötüyüm..mikroplar fena çarptı beni..
geçmişi okuyamıyorum ama idili çok merak ediyorum
Suuuuuu bakalım sen bugün hastane dönüşü ne haber vereceksin bizeeeeayyy kız mı erkek mi çok merak ediyoruuuummmm
su cum nasılsın...
doktora gitmissin . senin kuzucuga masallah.
bayadır konusamıyoruz. ben baya yogunum oglumla.
kızlar ben de demin geldim üçlü testimiz vardı bugün..
ultrasonda çok şükür herşeyi güzeldi,gayet sağlıklıydı kuzum,büyümüş 246 gr olmuş :)
maşallahbir de kan aldılar onun sonucu da haftaya çıkacak..ayrıca cinsiyetine de baktılar ama bu kez bizim sıpa açmadı bacakları :)) bu gidişle ben 9 ay boyunca öğrenemicem heralde herzaman kıpır kıpırdı her gidişimde erken görünmez dediler,şimdi tam öğrenme zamanı ama bu kezde o inat etti açmadı :)) öğrenemedik yine yani..ama olsun onu gördüm ya o bana yeter..haftaya bugün inşallah sonuçları alıp kendi doktorumuza gidicez,orda öğreniriz umarım
sucum bende 20. haftada öğrenmiştim
bu arada maşallah kuzucuğuna büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?