Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sana bakmak için geldimmmm ordamısınnnnnnnnnnnnnnnnn

canım teşekkür ederim senin prensesin de büyümüş maşallah
sen de geç öğrendin demek :) belki benimki de kızdır ondan nazlanmıştır

olabilir cnm
sağlıklı olsunda meleğin
kızlar geç görünüyo diyolar bakalım nolcak
ama bnm içime seninki kız gibi geliyo

yanlış alarm kızlar doğum sancısı değilmiş
dayanamadım hastaneye gittim ama
açılma filan yok....

kızım benimle dalga mı geçiyorsunnnnnn :2:

spasfon diye bir ilaç verdiler sancıları azaltmak için

öyle işte :2:

heh faceden okudum yanlış alarmmış.ödümüz koptu valla hazırlıksız yakalandın sandım kızzz iyimisin şimdi???

evet canım yanlış alarm....benim de ödüm koptuu doğuma hiç hazır olmadığımı anladım bugünnn... ya panik oluyor insan, hele de evde yalnız isen...eşim uzakta çalışıyor onu aramadan gittim arabayla düşünnnn....
şimdi iyiyim

ben çıkıyorum şimdi canım kendine iyi bak

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam tatlım geçmiş olsun valla bende çıkıyorum sende k.i.b cnm

kızlaaaaaaaaar bugün kocişe çok özel hazırlandım.banyoma girdim mis gibi cicimi yaptım.ince ten rengi çoraplarımı çektim :124:bacağıma ohh minicik kısa eteğimide giydim.üstümede straplez badiii.yemeklerimde hazıııııııııır ohhh ziyafet çekicez buakşam.
şimdide saçlarımı yapıp makyajımıda yaptımmı bu iş tamam kızlarr

merhabalar..bıraz yardıma ıhtıyacım var..
bu ay asılama yaptırdım bugun asılamanın12.gunu ve fortel test yaptım az önce ve sillik bir ikinci çizgi gördum ...sızce nedır arkadaslar umıtlenmelımıyım...

olabilir cnm
sağlıklı olsunda meleğin
kızlar geç görünüyo diyolar bakalım nolcak
ama bnm içime seninki kız gibi geliyo

evet canım genelde herkes kız gibi hissediyo ya bakalım:) dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

ay canım merak ettim seni baharcık geliyo sandım heyecanlandım :) neyseki doğum sancısı değilmiş..ikinizin de iyi olmanıza sevindim,geçmiş olsun canım

fortel bildiğim kadarıyla erken gebelik testi,yani silik çizgi varsa büyük ihtimal
hamiş olabilirsin canım..ben de hamileliğimi adetimden önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim..
gölge gibi çıkmıştı daha sonra hergün biraz daha koyulaştı..sen de 1-2 gün sonra bidaha yap bakalım..
hakkında hayırlısı olsun..

çok tesekkur ederım... aynen gölge gibi gercekten..cok heyecanlandım

çok tesekkur ederım... aynen gölge gibi gercekten..cok heyecanlandım

rica ederim canım,heyecanını anlayabiliyorum
ben de gölgeyi görünce ihtimal vermemiştim,test yanlıştır falan demiştim ama doğruymuş :)
inşallah sen de hamilesindir,dediğim gibi bikaç gün sonra bidaha yap
bize de haber ver olur mu:)

hoşgeldiniz kızlar bende hazırım kocişe saçlar makyajlar yapıldııııı.topuklu ayakkabılar giyildi zilin çalmasını bekliyorum

selizcim ben çıkıyorum iyi akşamlar canım afiyet olsun

Son düzenleme:
Selizcim canım çok sağol ilgin için...Çok şükür iyiyiz yolunda herşey...Bu arada kocişine komplimanda yaparmışsın yesinler.İyi eğlenceler kuzum size!
Su canım sen de doktora gitmişsin.Maşallah bebeğin ne de güzel büyümüş öyle;çok sevindim bu duruma.Bacaklarını açmamış ama yine miniğin bir dahaki haftaya inşallah o merakınızda gider;ben bile çok merak ediyorum valla:)))
Nanecim canım sanırım siz de tüp bebek tedavisine başlıyorsunuz.Allah'ım inşallah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere.Dualarım seninle...Güzel haberlerini beklicez...
İdil im canım ya sana neler oldu böyle sancıların mı tuttu...Hastaneye gitmişsin yalnız başına kıyamam sana.Ama sanırım Bahar bebeğimiz gelmiyormuş sadece yanlış bir alarmmış.İyi olduğunuza çok sevindim canım.Aman kendine dikkat et.

ayyyy ben şimdi gördümmm
minik kızımız da gelmiş,hoşgelmişşşş
sedefcim canım çok geçmiş olsun,allah sağ salim büyütmek nasip etsin minik prensesini..
maşallahh ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…