canım teşekkür ederim senin prensesin de büyümüş maşallah
sen de geç öğrendin demek :) belki benimki de kızdır ondan nazlanmıştır
evet canım yanlış alarm....benim de ödüm koptuu doğuma hiç hazır olmadığımı anladım bugünnn... ya panik oluyor insan, hele de evde yalnız isen...eşim uzakta çalışıyor onu aramadan gittim arabayla düşünnnn....
şimdi iyiyim
ben çıkıyorum şimdi canım kendine iyi bak
olabilir cnm
sağlıklı olsunda meleğin
kızlar geç görünüyo diyolar bakalım nolcak
ama bnm içime seninki kız gibi geliyo
yanlış alarm kızlardoğum sancısı değilmiş
dayanamadım hastaneye gittim ama
açılma filan yok....
kızım benimle dalga mı geçiyorsunnnnnn :2:
spasfon diye bir ilaç verdiler sancıları azaltmak için
öyle işte :2:
merhabalar..bıraz yardıma ıhtıyacım var..
bu ay asılama yaptırdım bugun asılamanın12.gunu ve fortel test yaptım az önce ve sillik bir ikinci çizgi gördum ...sızce nedır arkadaslar umıtlenmelımıyım...
fortel bildiğim kadarıyla erken gebelik testi,yani silik çizgi varsa büyük ihtimal
hamiş olabilirsin canım..ben de hamileliğimi adetimden önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim..
gölge gibi çıkmıştı daha sonra hergün biraz daha koyulaştı..sen de 1-2 gün sonra bidaha yap bakalım..
hakkında hayırlısı olsun..
bu arada selam kızlarr
çok tesekkur ederım... aynen gölge gibi gercekten..cok heyecanlandım
hoşgeldiniz kızlar bende hazırım kocişe saçlar makyajlar yapıldııııı.topuklu ayakkabılar giyildi zilin çalmasını bekliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bileveeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?