tabi de me ama, ne yapalım iki kerecik daha katlanırız hem belki bu arada zorlama falan belki adet olurum kistim varsa falan patlar de me
çiçeğim doğru söylüyorsun inşallah öyledir de ben yorulurum sorun olmaz, ama gerçekten çok şaşırdım geçen ayı sayma ondan önceki aylarda hep 13 ve 15 günler arasında bu akıntım olurdu benim iki aydır bu akıntıdan görmedim bugüne kadar, gerçekten tuhaf, biraz bakınayım ben de ovulasyon topiğine bakalım.
senın nasıl gıdıyor canım
Nasıl olsun beklemedeyim.11 ocağı?? Aslında geçen ay 3 gün gecikti; gebelikten bu yana ilk defa.Çok ümitlenmiştim , eşim de hatta:çok üzgünüm: Sonu hüsran tabi...
O yüzden belki yine gecikeceği tutar.Çok aşırı çalışmadım.3,4 deneme:dilcikar: Bilmiyorum bakalım
pembedanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bence de onun ne durumda haber var mı
umarım guzl habrlrı bklıyoruzdur..4 calısma ıyı canım az dgıl ben ogluma tek calısmada hamıl kalmıstımm..
arkadaslar adetime 3 gün önce beta 8.42 cıktı adetim 1 gün gecti 17 cıktı hamilemiyim ama cok mu düşük deger nolur yardım edin
Ben de canım geçen nisan ayında tek denemeyle gebe kaldım.Ama hayırlı değilmiş,aldırmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
O yüzden çok çalışmak, az çalışmak değil olay biliyorum.Denk getirebilmek.Tabi şansı arttırmak için olası yumurtlama günlerini dikkate almak önemli. Ya da en temizinden tutturamayınca takip yaptırmak doktorda.CADIARZU
ya ama ben artık çift çizgili bir test görmek istiyorum, gerçekten moralim düzelecek vallahi dünkü tek çizgide duvara toslar gibi olduydum ya gene kist var diye
yapacagımız tk sy belırtı falan aldırmayıp zamanımızı bklmek canım..hadı hayırlısıııııı
pembedanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ya negatifse gelmem demiştiacaba dilim varmıyor ama ondan mı gelmedi bu kız yaaaaaaaaaa! :çok üzgünüm:
34 faaln çıkması gerekirmiş ama anladığım kadarıyla çok yeni bir gebelikmiş bence doktora git eğer kurtarılabilecek bir durum varsa sonradan 2ahh keşke' demenden iyidiri.
Hah işte buyurun Tezer'de hamile
yaaaa ngatıf olmasın yaaa..face de de baktım yok...ne yazmıs bılıyormusun baba bır masal anlat bana icind denızle balıklar yagmurla kar olsun gunesle ay...cok duygulandım yaaa
o kım????:uhm:
küçük kadınlardaki Utku'nun sevgilisi;ama onlar da çok nadir takılıyorlardı aslında
Çocuk şimdi hapiste :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?