Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadı bakın bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım allah yuzunu hp guldursun..

senın nasıl gıdıyor canım

Nasıl olsun beklemedeyim.11 ocağı?? Aslında geçen ay 3 gün gecikti; gebelikten bu yana ilk defa.Çok ümitlenmiştim , eşim de hatta:çok üzgünüm: Sonu hüsran tabi...
O yüzden belki yine gecikeceği tutar.Çok aşırı çalışmadım.3,4 deneme:dilcikar: Bilmiyorum bakalım

umarım guzl habrlrı bklıyoruzdur..4 calısma ıyı canım az dgıl ben ogluma tek calısmada hamıl kalmıstımm..

umarım guzl habrlrı bklıyoruzdur..4 calısma ıyı canım az dgıl ben ogluma tek calısmada hamıl kalmıstımm..

Ben de canım geçen nisan ayında tek denemeyle gebe kaldım.Ama hayırlı değilmiş,aldırmak zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
O yüzden çok çalışmak, az çalışmak değil olay biliyorum.Denk getirebilmek.Tabi şansı arttırmak için olası yumurtlama günlerini dikkate almak önemli. Ya da en temizinden tutturamayınca takip yaptırmak doktorda.CADIARZU

arkadaslar adetime 3 gün önce beta 8.42 cıktı adetim 1 gün gecti 17 cıktı hamilemiyim ama cok mu düşük deger nolur yardım edin

34 faaln çıkması gerekirmiş ama anladığım kadarıyla çok yeni bir gebelikmiş bence doktora git eğer kurtarılabilecek bir durum varsa sonradan 2ahh keşke' demenden iyidiri.

yapacagımız tk sy belırtı falan aldırmayıp zamanımızı bklmek canım..hadı hayırlısıııııı

ya ama ben artık çift çizgili bir test görmek istiyorum, gerçekten moralim düzelecek vallahi dünkü tek çizgide duvara toslar gibi olduydum ya gene kist var diye

Dün de söylemiştim sana ama cidiye almadın moralin çok bozuktu.İlaçlardan zonra düzenin bozulmuş olabilir belki geç oalcaksındır nedden kiste yorumluyorsun diye!

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Ya negatifse gelmem demişti acaba dilim varmıyor ama ondan mı gelmedi bu kız yaaaaaaaaaa! :çok üzgünüm:

yaaaa ngatıf olmasın yaaa..face de de baktım yok...ne yazmıs bılıyormusun baba bır masal anlat bana icind denızle balıklar yagmurla kar olsun gunesle ay...cok duygulandım yaaa

34 faaln çıkması gerekirmiş ama anladığım kadarıyla çok yeni bir gebelikmiş bence doktora git eğer kurtarılabilecek bir durum varsa sonradan 2ahh keşke' demenden iyidiri.

hamilemiyim yani doktor bi daha kan wer dedi sonuc artmalı die yani nedir bunun nedeni bi yardım edin

yaaaa ngatıf olmasın yaaa..face de de baktım yok...ne yazmıs bılıyormusun baba bır masal anlat bana icind denızle balıklar yagmurla kar olsun gunesle ay...cok duygulandım yaaa

Bilmiyorum canım ama onun bu saate kadar gelmemesi hayra alamet değil senağlama
Off ya çokkk üzülmese bağri;bi daha deneriz olmadı bi daha bi dahaaa.......!!!

Arkadaşlar sıkmayın canınızı bunlara yaaaaaaaaaaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…