bırsey soracaktım ben 4 aylık evlıyım süphelı ilişkiden 1 hafta sonra kan testınde cıkar mı hamıle olup olmadıgım SAT 5 kasım
bırsey soracaktım ben 4 aylık evlıyım süphelı ilişkiden 1 hafta sonra kan testınde cıkar mı hamıle olup olmadıgım SAT 5 kasım
hayatım bugün benim başaıma geldi canım reglime 5 gün var kanda hcg 6.1 çıktı bir anlam veremedim yani aklını karıştırırsın biraz daha bekle
kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile
ooo bu güzel bir işaret bence bebeğin gelicek yakındır
çok düşük oluyo değerler ilk hafta canım yaa.. ama azda olsa anlaşılma ihtimali var sanki...
Su canım sen de doktora gitmişsin.Maşallah bebeğin ne de güzel büyümüş öyle;çok sevindim bu duruma.Bacaklarını açmamış ama yine miniğin bir dahaki haftaya inşallah o merakınızda gider;ben bile çok merak ediyorum valla:)))
kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile
canım çok teşekkür ederimsenin de sanırım ikili testin temiz çıkmış,
çok sevindim gözünüz aydın..
benim minikim evet açmadı bacaklarını :) anlaşılan çatlatacak meraktan bizi :)
inşallah dediğin gibi haftaya öğrenirizz:81:
ayy ne güzel nasıl kazanmış biz de şansımızı deneyelimm :87:
bu aslında mart nisanda yapılmış bir çekilişmiş. kazanmışız ama bizim bebek gidince hiç ilgilenmedik sayfalarla. eşimin adına üye olmuştk. oda 1 haftadır hakkımızı alalım diye uğraşıyormuş,bugünde bana söyledi süpriz oldu yani... ne gelecek onuda bilmiyoruz yaaa, ne çıkarsa şansımıza artık..
hatunsultan nerelerdesin sen bakim nabıyorsun
bu arada selam kızlarr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
size bi türlü haber veremedim çok tempolu geçti 5gün. cumt. kontrole gittim dr. muayene etti hiç problem yok dedi doğuma daha çook var 1aralık günü sezeryana karar vermiştik. ama dr bayramda 3gün olamıcağını ne olur olmaz başka drla tanıştırcağını söyledi diğer dr.la tanıştık tel.ini verdi falan ama tabi doğum olmıcağı için ben dr.a bakmadım bileveeeeee bayramın
1.günü gece saat 3de suyum geldi dr.u aradım ulaşamadım çaldı meşgule attı tekrar aradım kapalı. kendi dr.umu arıyorum açmıyo falan allahım çıldırcammm korktum panik oldum daha 36+4 deyim düşünün.. hastaneyi aradım gelin dedi hemşire.. biz ulaşıcas dedi. sonra hemen hastaneye gittik çok kızdım ama dr.lara. hemşireye ulaşamadığımı anlattım falan. meğer kadının şarzı bitmiş yeni dr.un yani. pekte inanmadım ya.. neyseee nst ye girdim sancı yok denecek kadar az. alttan muayne ettiler açılma hiç yok. mecburen sezeryanla minik kızımı aldım kucağıma.. 17.11.2010 çarşamba saat:6 da :) allahıma şükürler olsun iyiyiz ikimizde. 2.750 gr boyu 48cm. maşallahh diyin kızıma. emziriyorum da. 2.günü ayaklandım zaten ama tabi dinleniyorum arada.
çok karmaşık duygularım çok tuhaf geliyo hala. sanırım hiç beklemediğim bi anda hemde suyun gelmesiyle korktum panik oldum.. şimdi evdeyiz ve eşim ben oğlum ve kızım.. herkes gitti cümbüş geçti çok yoruldum o kalabalıktan telefonlardan. birazda lousalıktan bugün ağla ağla şiştim ama rahatladım şimdi iyiyim
hepinizi çok öpüyorumm çokda özledim
bugünn ilk günaydınnn benden olsunnn...
GÜNAYDINNNNNNNNN TOPİKİMİN ŞEKERLERİİİİ AMA DAHA KİMSELER YOK SANIRIM....:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?