Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aaaaaaa sedeff doğummu yapmışşş
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

bırsey soracaktım ben 4 aylık evlıyım süphelı ilişkiden 1 hafta sonra kan testınde cıkar mı hamıle olup olmadıgım SAT 5 kasım

bırsey soracaktım ben 4 aylık evlıyım süphelı ilişkiden 1 hafta sonra kan testınde cıkar mı hamıle olup olmadıgım SAT 5 kasım

hayatım bugün benim başaıma geldi canım reglime 5 gün var kanda hcg 6.1 çıktı bir anlam veremedim yani aklını karıştırırsın biraz daha bekle

hayatım bugün benim başaıma geldi canım reglime 5 gün var kanda hcg 6.1 çıktı bir anlam veremedim yani aklını karıştırırsın biraz daha bekle

bence hamilesin sen, bak gör canım yaa... başka bişey gelmiyo aklıma.. yavaş yavaş yükseliyo olmasıda güzel, inşallah cumaya sevinicez..

kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile

canım çok teşekkür ederim senin de sanırım ikili testin temiz çıkmış,
çok sevindim gözünüz aydın..
benim minikim evet açmadı bacaklarını :) anlaşılan çatlatacak meraktan bizi :)
inşallah dediğin gibi haftaya öğrenirizz:81:

kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile

ayy ne güzel nasıl kazanmış biz de şansımızı deneyelimm :87:

bu aslında mart nisanda yapılmış bir çekilişmiş. kazanmışız ama bizim bebek gidince hiç ilgilenmedik sayfalarla. eşimin adına üye olmuştk. oda 1 haftadır hakkımızı alalım diye uğraşıyormuş,bugünde bana söyledi süpriz oldu yani... ne gelecek onuda bilmiyoruz yaaa, ne çıkarsa şansımıza artık..

hımm anladım canım tabi alın hakkınızı madem kazandınız
valla çok sevindim,bu ayda bebişiniz geldi mi tamamdır

hatunsultan nerelerdesin sen bakim nabıyorsun
bu arada selam kızlarr

canım buralardayım ben de senle pek denk gelemedik işte, iyi miyim değilim valla bıktım yine diplere vurmak üzereyim, smartım olsaydı toparlardı beni tutardı ellerimden kaldırırdı, o da gelmiyor artık,

sen neler yapıyorsun, nasıl ev hanımlığı ay ne güzel keşke biz de ev hanımı olsaydık bebişin de iyi de mi, valla sana hep oğlan diyordum ama kız çıktı, su'ya da hep kız diyoruz bakalım tersi mi olucak ne,

NANECİMMM, canım hayırlı olsun inşallah, allah gönlüne göre versin

valla sitenin bu halinden de bıktım, çiğdemin dediği gibi hiç yazasım gelmiyor, zaten klavye de donuyor yazarken, yazıyorum yazıyorum yazdıklarım çıkmıyor, arkadan hepsini birden yazıyor şu an görmeden yazmaya çalışıyorum işte

sedef ablacım cok sevindimmmm allah bebişinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsinn...
maşallah kısceye dayanamadı gününe kadar..ablacım yeniden tebrik ederimm cok öpüyorummm...

bugünn ilk günaydınnn benden olsunnn...
GÜNAYDINNNNNNNNN TOPİKİMİN ŞEKERLERİİİİ AMA DAHA KİMSELER YOK SANIRIM....:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…