Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaslar.... Bu gece rüyamda test yaptıgımı gördüm ve uyandım saat 4 dü gittim testimi yaptım çift çizgi gördümmmmmmmmmmm ayın 19unda hasta olmam gerekiyodu olmayınca iki gün üst üste test yapmıştım tek çıkmıştı ama bu sabah çifttt yine yanılma olasılıgıı varmıdırrrr

günaydın canımmm...
sağoll balımm nasılsın...kara verdinmi bebiş çalışmalarına..

günaydın canım hoşgeldinnn...
canım genelde yanılma payı cok düşüktür bu testlerde pozitifse vardır yani bebiş...
ama emin olmak istiyosan git kan ver hiç olmassa için rahatlamış olur..yaptırırsan bizede haber ver..

tamam randevu aldım bile

kızlarr eskiden hamile değilken sabahları kalkamazdım 11 kadar yatardım ama şimdi babişko giderken bizde kalkıyozz..aslında hamileyken cok uyunur ama benimkisi tersi oluyo galiba..ama akşamları saat 10 gibi uygum geliyo..:97:

günaydın kızlar bu site ne olmuş böle ya...hoşuma gitmedi
dünden beri yazacağım ama elim bir türlü gitmedi..bu hafta bakıcıya başladık dünden itibaren ..daha öncede anlattıgım gıbı aprtmandan bı bayan ..ben bu hafta rapor aldım ..yani ben evdeyken alışsın istiyorum en azından olası bi ağlama krizinde yanında olurum diye düşündüm ...ilk bıraktığımda o kadar ağladım ki...onsuz bir eve gelmek çooook acıymış...yanına gitmemek için tuttum kendımı...işe vurdum ev işi yaptım 1 ekadar..tam yanına gıttım mırıldanmaları kapıdan gelıyordu..içimin yağları eridi..girdiğimde öle bi acılı bakıyodu ki ben nerdeyim anne der gibi ...bakıcının yanında zor tuttum kendımı aglamamak ıcın emzırdım hemen anında memeyı tuttugu gıbı uyudu..ben yıne eve cıktım ..yıne aglamaca..3 gıbı almaya ındıgımde gayet neselıydı bakıcının kucagındaydı..kadın allahtan cok temız yuzlu ıtına gosterıyo bezını degıstırmıs sureklı..ege beni gördüğü gibi elleri bacakları hızlı hızlı kıpırdatmaya başladı..anladım ki bebeğim annesini tanıyo biliyo...hoşuma gitmedi desem yalan olur..o yaramaz çocuk eve geldiğimizde nasıl uysaldı anlatamam..sadece sarıldık ve bakıştık abartısız 1 saat öle kaldık...allah kimseyi evladından ayırmasın...çook zormuş..allah vuslatsız ayrılıklar vermesin buna da şükür..ama bılıyormusunuz allah yardım edıyo kuluna egenın sabah uykuya dalması cok zordu..bu ıkı gundur allah bana yardım edıyo sabah emzırdıkten sonra hemen uykuya dalıyo..bakıcıya bıraktıgımda uyuyo oluyo uzun bır surede uyanmıyormus...allah bozmasın onumuzdekı pazartesı goreve baslıyorum..

sağoll balımm nasılsın...kara verdinmi bebiş çalışmalarına..

ooff bilmiyom hatçem yaaa..kociş yanımda değil ya kolum kanadım kırılıyor(((
çok istiyorum amaa..
planlarımıda yapmıştımm. arı sütü polenimi aldımm.preseed alıcaktımm.adetimin bitmesine yakınn bir iki gün soğan suyu içecektimmm...
klomende yazdıracaktımm
..e daha ne olsunn..
he bu arada adetimde hiç gelmiycekmiş gibi.. bugün 31.günnn..tık yokk..35.güne kadar yolu varr.bekliycem bakalımmm... :97:

kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile

oo süppeerr :)) bebısde gelsın ınsallah hemencık :)))

canım bu ara gelcek öyle yalancı sancılar panik oluyo insan ama dimi

bu arada doğum çantanı hazırladın mı aniden işey olursa hemen kapıp çıkarsın hazır bulunsun

ayyy canım benim ya ben bile okurken gözlerim dolduu.. tabiki ne kadar yakın olsada illa evlat gözünün önünde olunca başka oluyo ama mecbur alışıcaksınız..ama maşallah oğluşa uslu ulsu büyüyo. pazartesi işe başlıyosun hadi kolay gelsin..:97:.bu arada canım öğretmenler günün kutlu olsun..

valla canım eğer yumurtlamaya denk gelirse eşin değerlendir derim...
hem sen zaten hazırlıklarınıda yapmışsın..ama soğan suyunu kullanma sonucta soğan suyu kist için sende kist olacağını sanmıyorum ama tabiki sen daha iyi bilirsin..
kızzz yoksam bu ayy kaldımı bebiş...korunmuşmuydunuz..

hamileliğimi ilk öğrendiğimde bende öyleydimm..mesai 8 de başlıyor.ben önceden en erken çeyrek kala falan kalkardımm..ama hamileliğimi öğrendimm gözümü bi açtığımda bi daha uyku tutmazdı heyecandan..iki kişi olduğunu bilmek düşünmek müthiş bi heyecandı... çok sürmedi yaa.neysee..

gülüm menimm.şanslısınkii apartmandan birini bulmuşsunn..ve güveniyosunn...egede sorun çıkarmıyosa sorunyokallahın izniylee...dua ett.yavruna kem gözle bakmasınlarrr...çalışmanın en kötü tarafıda bu iştee...çocuklarımızı gözümüzden sakınırken başkalrına emanet etmek zorunda kalıyoruz...

rahmi temizlesin diyee.kist yok canım bende bildiğim kadarıylaa....
hatçem susssssssss,,ne diyon senn.. :26:

ya aslında korunduk ama bir iki kere korunmadıkk..ama imkansız yaaa..adetimin 20-25 günleri arasıydı...yumurtamı olurmuşş o dönemlerdeee...

gunaydın gusellerımmmm tum meslektaşlarımın bu gusel gununu kutluyorummmm

BEREN ablacım doğum yapmışş ne kadar sevındım. allahım analı babalı buyutsun ınş.

SU beb,şinın cinsıyetını öğrenememış hala , ben dıyorum onunkı kız dıyeee

NANEMM gonlunuze uyan bır hastahane bulmuşsunuz sanırımm rabbım ınş. tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğinı kucağına alamyı nasıp etsın

İDİLİMMM korkutmussun kızlarıı ama doğum olmamışş azcık daha buyusun baharımızz dıkkat et kendıneee, çantanı da hazırlamayı unutmaa

TINKERCIM allah sana da kolaulık versın annelık boyle bşeyy gerçekten ben de yazdıklarını okuduğumda içim kıyıldııı kotu oldumm ama çalışaan annaler boyleee , yapacağımız bşey yok mecburennnn

oof evet kızlar bayramda çıldırdım zaten ya eşimin memleketinde..gözümden sakınıyorum evladımı bizimkilerde öpme delisi kayınvlıdeme ve kayınpederıme sınır oldum tatıl boyunca..öpmeyin dr yasakladı dedım ki hakketten en son alerjı olmustu cıldı yasak dedı adam..ben bıle opmuyom yuzunu artık kıyafetınden yada basından opuyom..ama anlamıyorlar...tamam koklucam dıye yanımda hemen şap dıye opuyo..kayınpederım butun bu uyarılara ragmen en son gozumun onunde agzını bebegın agzına soktu resmen opmuyo ama agız agıza..cahıllıge bak..bi kızdım ki kızlar kaç kere sölemem gerekiyo diye
öpmedim diyo evet baba öpmedin ama resmen ağzını ağzına soktun dedım..hayır ağzımı değil burnumu değdirdim diyo burun daha temiz bi organ sanki...allah çıldırcam yani...ve en gıcık bomba...kayınvalıdem yanı kaynanam bıberonlarını sterıl ettıgım makınayı porçözle temizlemesi...hemde bana sormadan ..düşünün ben sterıl işlemini tatlı suyla yapıyom aletın temızlıgınde sadece activex tarzı sabunlar kullanıyom..bulaşık detarjanı bıle sakıncalı bebekte..bu kadın porçöz dökuyo kireç tutmusta..görsenız kırecte bı damla bırsey ben o kırecı telle ılaçsız cıkarıyom..bız akvaryuma dokmustuk porcoz bır kere balıkla o kadar durulanmasına ragmen olmustu...o kadar kızdımkı bana sormadan nıye yapıyorsun anne hıc bebegın esyasına surulurmu o dedım esımde kızdı..ya bu kadın 3 cocuk buyutmus ama demekkı karambole buyutmus..buraya geldıgınde gordu benım annemın nasıl tıtızlendıgını kıyafetlerını ututusuz gıydırmedıgını bız egenın odasını bıle ayrı deterjanla temızlıyoz bebek deterjanı ıle..evlerıne gıttımde leş gıbı toz...bı kuvet almıs pazardan tozuyla poşete gecırmıs kalcagımız odaya koymus..anne tas aldınmı dedıgımde mutfakta kullandıgım var dedı.ben o tası bılıyom ıcıne çöp bıle koyuyo dusunun...ooof kızlar ben bu kadına bebegımı buyuk konusmayayım asla bırakmam ..eşime de dedim kızarsa kızsın ama o şahit tüm olanlara ..çünkü eşim benden bile titiz bebek konusunda...bakıcıdan nereye geldım baksanıza dolmusum..uzun lafın kısası bu kadar tıtızlenırken bırıne emanet etmek cok zor tek tesellım kadın ıkı cocuk buyutmus yakın yaslardalar ılkokula gıdıyolar yanı bu ıslerı unutmamıs..bı kaç davranısı dıkkatımı cektı hoşuma gıttı tıtızlenmesı..

evet canım cok güzel bir duygu belkide onun heyecanından uyuyamıyorum..
canım umarım en kısa zamanda hamile kalıp bu defa bebişini sağ salim kucağına alırsın..tabiki cok zor senin için ama allahım kuluna taşıyamayacağı acıyı vermezmiş.:97:.onlar bizi cennet kapısında bekliyo...

ee canım korunmuşsunuzz 20 25 günlerde sanmıyorum ama tabiki hiç bellide olmazz..bekle bakalım bebiş değilse gelir zaten kırmızılar..:92:

kız yavyum ..kıstın yoksa yapma o kürü belkı hamıleysen allah korusun dusuk olur..adet ol temızlen onun bellı bı mgunu var adetten sonra yapılması gereken o zaman yap yanı emınken yap..bırde ıltıhap ve kıst yoksa yapma bence dengenı bozma
gokçecım senınde kutlu olsun öğretmenler gunun

öptüm seni aşkum. mujaxxx

bende sulu sulu öpem seniii:)) mucuksssssssss
kusura bakma balım cıkmıştım sen yazmadan önce

saol tatlım benim sizin dualarınızla inş ilk seferde tutucak inanıyorum ben
hrs gerçekten kaliteli bir yer ilgilerinden bayagı memnun kaldım...senin doktorunda bu hastanedeydi dimi..bence çok iyi bir seçim yapmışsın sende canım inş orda dogum yaparsın...
ayy her geçen gün daha artıyor heyecanım inş bu heyecan adetimi geciktirmez en çok ondan korkuyorum:)))

oyyyy maşallah yavruşuna gayet saglıklıymış ama hala göstermemekte diretiyor çatlıcaz yakında valla cinsiyetini öğrenemedik diye...
olsun saglıklı olsunda varsın olsun geç öğrenin canım...maşallah bebişine

ayy öldük meraktan valla canım haber verdiğin iyi olmuş..sevindim canım iyi olmanıza...

Nanecim canım sanırım siz de tüp bebek tedavisine başlıyorsunuz.Allah'ım inşallah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere.Dualarım seninle...Güzel haberlerini beklicez...

saol tatlım benim ewet inş 1 hafta içerisinde başlayacak tedavi hakkmızda hayırlısı diyorum...dualarından eksik etmediğn çok saol bitanem inş size güzel haberler veririm inanın çok istiyorum..

NANECİMMM, canım hayırlı olsun inşallah, allah gönlüne göre versin

saol hatuncum benim inşallah cümlemize:))

bugünn ilk günaydınnn benden olsunnn...
GÜNAYDINNNNNNNNN TOPİKİMİN ŞEKERLERİİİİ AMA DAHA KİMSELER YOK SANIRIM....:92::92:

günaydınnnn hatcemmmm bitanemmmmm

oy oy oyy kız yerim ben seni hamilelik yaradı yani:)))

günaydın yavyummmm daha gelmedimi kırmızılar büyük hazırlık yaptın ya şimdi ondan inat ediyodur gelmiyodur kırmızılar:)

Son düzenleme:

ne kaynana heee herşeyede karışıyoo ay ben kendi kayınvaldemi öpümde başıma koyayım benim ailemden bile daha titiz ve cok düzenlidir ve hiç öyle şeylere karışmaz sağolsun...allah sabır versin canım sana baya zor bir bayram gecrimişsin...bakıcınıda içine sinmesine inan cok sevindim yoksa cok or birisine en değerli varlığını emanet etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…