sağoll balımm nasılsın..günaydın canımmm...
Günaydın arkadaslar.... Bu gece rüyamda test yaptıgımı gördüm ve uyandım saat 4 dü gittim testimi yaptım çift çizgi gördümmmmmmmmmmm ayın 19unda hasta olmam gerekiyodu olmayınca iki gün üst üste test yapmıştım tek çıkmıştı ama bu sabah çifttt yine yanılma olasılıgıı varmıdırrrr
sağoll balımm nasılsın...kara verdinmi bebiş çalışmalarına..
günaydın canım hoşgeldinnn...
Canım genelde yanılma payı cok düşüktür bu testlerde pozitifse vardır yani bebiş...
Ama emin olmak istiyosan git kan ver hiç olmassa için rahatlamış olur..yaptırırsan bizede haber ver..
kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile
tamam randevu aldım bile
sağoll balımm nasılsın...kara verdinmi bebiş çalışmalarına..
kızlar primadan 1 senelik bebek bezi kazanmış kocam ...yarın getiriyorlar, gerçek mi inanamadım, bebek gelmeden primaları topladık bile
yanlış alarm kızlardoğum sancısı değilmiş
dayanamadım hastaneye gittim ama
açılma filan yok....
kızım benimle dalga mı geçiyorsunnnnnn :2:
spasfon diye bir ilaç verdiler sancıları azaltmak için
öyle işte :2:
günaydın kızlar bu site ne olmuş böle ya...hoşuma gitmedi
dünden beri yazacağım ama elim bir türlü gitmedi..bu hafta bakıcıya başladık dünden itibaren ..daha öncede anlattıgım gıbı aprtmandan bı bayan ..ben bu hafta rapor aldım ..yani ben evdeyken alışsın istiyorum en azından olası bi ağlama krizinde yanında olurum diye düşündüm ...ilk bıraktığımda o kadar ağladım ki...onsuz bir eve gelmek çooook acıymış...yanına gitmemek için tuttum kendımı...işe vurdum ev işi yaptım 1 ekadar..tam yanına gıttım mırıldanmaları kapıdan gelıyordu..içimin yağları eridi..girdiğimde öle bi acılı bakıyodu ki ben nerdeyim anne der gibi ...bakıcının yanında zor tuttum kendımı aglamamak ıcın emzırdım hemen anında memeyı tuttugu gıbı uyudu..ben yıne eve cıktım ..yıne aglamaca..3 gıbı almaya ındıgımde gayet neselıydı bakıcının kucagındaydı..kadın allahtan cok temız yuzlu ıtına gosterıyo bezını degıstırmıs sureklı..ege beni gördüğü gibi elleri bacakları hızlı hızlı kıpırdatmaya başladı..anladım ki bebeğim annesini tanıyo biliyo...hoşuma gitmedi desem yalan olur..o yaramaz çocuk eve geldiğimizde nasıl uysaldı anlatamam..sadece sarıldık ve bakıştık abartısız 1 saat öle kaldık...allah kimseyi evladından ayırmasın...çook zormuş..allah vuslatsız ayrılıklar vermesin buna da şükür..ama bılıyormusunuz allah yardım edıyo kuluna egenın sabah uykuya dalması cok zordu..bu ıkı gundur allah bana yardım edıyo sabah emzırdıkten sonra hemen uykuya dalıyo..bakıcıya bıraktıgımda uyuyo oluyo uzun bır surede uyanmıyormus...allah bozmasın onumuzdekı pazartesı goreve baslıyorum..
dünden beri yazacağım ama elim bir türlü gitmedi..bu hafta bakıcıya başladık dünden itibaren ..daha öncede anlattıgım gıbı aprtmandan bı bayan ..ben bu hafta rapor aldım ..yani ben evdeyken alışsın istiyorum en azından olası bi ağlama krizinde yanında olurum diye düşündüm ...ilk bıraktığımda o kadar ağladım ki...onsuz bir eve gelmek çooook acıymış...yanına gitmemek için tuttum kendımı...işe vurdum ev işi yaptım 1 ekadar..tam yanına gıttım mırıldanmaları kapıdan gelıyordu..içimin yağları eridi..girdiğimde öle bi acılı bakıyodu ki ben nerdeyim anne der gibi ...bakıcının yanında zor tuttum kendımı aglamamak ıcın emzırdım hemen anında memeyı tuttugu gıbı uyudu..ben yıne eve cıktım ..yıne aglamaca..3 gıbı almaya ındıgımde gayet neselıydı bakıcının kucagındaydı..kadın allahtan cok temız yuzlu ıtına gosterıyo bezını degıstırmıs sureklı..ege beni gördüğü gibi elleri bacakları hızlı hızlı kıpırdatmaya başladı..anladım ki bebeğim annesini tanıyo biliyo...hoşuma gitmedi desem yalan olur..o yaramaz çocuk eve geldiğimizde nasıl uysaldı anlatamam..sadece sarıldık ve bakıştık abartısız 1 saat öle kaldık...allah kimseyi evladından ayırmasın...çook zormuş..allah vuslatsız ayrılıklar vermesin buna da şükür..ama bılıyormusunuz allah yardım edıyo kuluna egenın sabah uykuya dalması cok zordu..bu ıkı gundur allah bana yardım edıyo sabah emzırdıkten sonra hemen uykuya dalıyo..bakıcıya bıraktıgımda uyuyo oluyo uzun bır surede uyanmıyormus...allah bozmasın onumuzdekı pazartesı goreve baslıyorum..
ooff bilmiyom hatçem yaaa..kociş yanımda değil ya kolum kanadım kırılıyor(((
çok istiyorum amaa..
planlarımıda yapmıştımm.arı sütü polenimi aldımm.preseed alıcaktımm.adetimin bitmesine yakınn bir iki gün soğan suyu içecektimmm...
klomende yazdıracaktımm
..e daha ne olsunn..
he bu arada adetimde hiç gelmiycekmiş gibi..bugün 31.günnn..tık yokk..35.güne kadar yolu varr.bekliycem bakalımmm... :97:
kızlarr eskiden hamile değilken sabahları kalkamazdım 11 kadar yatardım ama şimdi babişko giderken bizde kalkıyozz..aslında hamileyken cok uyunur ama benimkisi tersi oluyo galiba. .ama akşamları saat 10 gibi uygum geliyo..:97:
ayyy canım benim ya ben bile okurken gözlerim dolduu..tabiki ne kadar yakın olsada illa evlat gözünün önünde olunca başka oluyo ama mecbur alışıcaksınız. .ama maşallah oğluşa uslu ulsu büyüyo. pazartesi işe başlıyosun hadi kolay gelsin..:97:.bu arada canım öğretmenler günün kutlu olsun. .
hamileliğimi ilk öğrendiğimde bende öyleydimm..mesai 8 de başlıyor.ben önceden en erken çeyrek kala falan kalkardımm..ama hamileliğimi öğrendimm gözümü bi açtığımda bi daha uyku tutmazdı heyecandan..iki kişi olduğunu bilmek düşünmek müthiş bi heyecandı...çok sürmedi yaa.neysee..
gülüm menimm.şanslısınkii apartmandan birini bulmuşsunn..ve güveniyosunn...egede sorun çıkarmıyosa sorunyokallahın izniylee...dua ett.yavruna kem gözle bakmasınlarrr...çalışmanın en kötü tarafıda bu iştee...çocuklarımızı gözümüzden sakınırken başkalrına emanet etmek zorunda kalıyoruz...
evet canım cok güzel bir duygu belkide onun heyecanından uyuyamıyorum..hamileliğimi ilk öğrendiğimde bende öyleydimm..mesai 8 de başlıyor.ben önceden en erken çeyrek kala falan kalkardımm..ama hamileliğimi öğrendimm gözümü bi açtığımda bi daha uyku tutmazdı heyecandan..iki kişi olduğunu bilmek düşünmek müthiş bi heyecandı...çok sürmedi yaa.neysee..
rahmi temizlesin diyee.kist yok canım bende bildiğim kadarıylaa....
hatçem susssssssss,,ne diyon senn..:26:
ya aslında korunduk ama bir iki kere korunmadıkk..ama imkansız yaaa..adetimin 20-25 günleri arasıydı...yumurtamı olurmuşş o dönemlerdeee...
rahmi temizlesin diyee.kist yok canım bende bildiğim kadarıylaa....
hatçem susssssssss,,ne diyon senn..:26:
ya aslında korunduk ama bir iki kere korunmadıkk..ama imkansız yaaa..adetimin 20-25 günleri arasıydı...yumurtamı olurmuşş o dönemlerdeee...
gunaydın gusellerımmmm tum meslektaşlarımın bu gusel gununu kutluyorummmm
BEREN ablacım doğum yapmışş ne kadar sevındım. allahım analı babalı buyutsun ınş.
SU beb,şinın cinsıyetını öğrenememış hala , ben dıyorum onunkı kız dıyeee
NANEMM gonlunuze uyan bır hastahane bulmuşsunuz sanırımm rabbım ınş. tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğinı kucağına alamyı nasıp etsın
İDİLİMMM korkutmussun kızlarıı ama doğum olmamışş azcık daha buyusun baharımızz dıkkat et kendıneee, çantanı da hazırlamayı unutmaa
TINKERCIM allah sana da kolaulık versın annelık boyle bşeyy gerçekten ben de yazdıklarını okuduğumda içim kıyıldııı kotu oldumm ama çalışaan annaler boyleee , yapacağımız bşey yok mecburennnn
öptüm seni aşkum. mujaxxx
nanecim canım tedaviye az kalmış inan ben de senin kadar heyecanlıyım canım ya :))
inşallah Rabbim gönlünüze göre verir,inşallah ilk seferde meleğin ya da meleklerin geliverir aminnnnn..
Hrs'yi biliyorum gerçekten çok güzel bi hastane,benim de belki orada doğum yapma
ihtimalim var ama bakalım:)
hakkınızda hayırlısı olsun balımmmm dualarım seninle
kızlar ben de demin geldim üçlü testimiz vardı bugün..
ultrasonda çok şükür herşeyi güzeldi,gayet sağlıklıydı kuzum,büyümüş 246 gr olmuş :)
maşallahbir de kan aldılar onun sonucu da haftaya çıkacak..ayrıca cinsiyetine de baktılar ama bu kez bizim sıpa açmadı bacakları :)) bu gidişle ben 9 ay boyunca öğrenemicem heralde herzaman kıpır kıpırdı her gidişimde erken görünmez dediler,şimdi tam öğrenme zamanı ama bu kezde o inat etti açmadı :)) öğrenemedik yine yani..ama olsun onu gördüm ya o bana yeter..haftaya bugün inşallah sonuçları alıp kendi doktorumuza gidicez,orda öğreniriz umarım
yanlış alarm kızlardoğum sancısı değilmiş
dayanamadım hastaneye gittim ama
açılma filan yok....
kızım benimle dalga mı geçiyorsunnnnnn :2:
spasfon diye bir ilaç verdiler sancıları azaltmak için
öyle işte :2:
Nanecim canım sanırım siz de tüp bebek tedavisine başlıyorsunuz.Allah'ım inşallah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sizlere.Dualarım seninle...Güzel haberlerini beklicez...
NANECİMMM, canım hayırlı olsun inşallah, allah gönlüne göre versin
bugünn ilk günaydınnn benden olsunnn...
GÜNAYDINNNNNNNNN TOPİKİMİN ŞEKERLERİİİİ AMA DAHA KİMSELER YOK SANIRIM....:92::92:
kızlarr eskiden hamile değilken sabahları kalkamazdım 11 kadar yatardım ama şimdi babişko giderken bizde kalkıyozz..aslında hamileyken cok uyunur ama benimkisi tersi oluyo galiba. .ama akşamları saat 10 gibi uygum geliyo..:97:
ooff bilmiyom hatçem yaaa..kociş yanımda değil ya kolum kanadım kırılıyor(((
çok istiyorum amaa..
planlarımıda yapmıştımm.arı sütü polenimi aldımm.preseed alıcaktımm.adetimin bitmesine yakınn bir iki gün soğan suyu içecektimmm...
klomende yazdıracaktımm
..e daha ne olsunn..
he bu arada adetimde hiç gelmiycekmiş gibi..bugün 31.günnn..tık yokk..35.güne kadar yolu varr.bekliycem bakalımmm... :97:
oof evet kızlar bayramda çıldırdım zaten ya eşimin memleketinde..gözümden sakınıyorum evladımı bizimkilerde öpme delisi kayınvlıdeme ve kayınpederıme sınır oldum tatıl boyunca..öpmeyin dr yasakladı dedım ki hakketten en son alerjı olmustu cıldı yasak dedı adam..ben bıle opmuyom yuzunu artık kıyafetınden yada basından opuyom..ama anlamıyorlar...tamam koklucam dıye yanımda hemen şap dıye opuyo..kayınpederım butun bu uyarılara ragmen en son gozumun onunde agzını bebegın agzına soktu resmen opmuyo ama agız agıza..cahıllıge bak..bi kızdım ki kızlar kaç kere sölemem gerekiyo diye
öpmedim diyo evet baba öpmedin ama resmen ağzını ağzına soktun dedım..hayır ağzımı değil burnumu değdirdim diyo burun daha temiz bi organ sanki...allah çıldırcam yani...ve en gıcık bomba...kayınvalıdem yanı kaynanam bıberonlarını sterıl ettıgım makınayı porçözle temizlemesi...hemde bana sormadan ..düşünün ben sterıl işlemini tatlı suyla yapıyom aletın temızlıgınde sadece activex tarzı sabunlar kullanıyom..bulaşık detarjanı bıle sakıncalı bebekte..bu kadın porçöz dökuyo kireç tutmusta..görsenız kırecte bı damla bırsey ben o kırecı telle ılaçsız cıkarıyom..bız akvaryuma dokmustuk porcoz bır kere balıkla o kadar durulanmasına ragmen olmustu...o kadar kızdımkı bana sormadan nıye yapıyorsun anne hıc bebegın esyasına surulurmu o dedım esımde kızdı..ya bu kadın 3 cocuk buyutmus ama demekkı karambole buyutmus..buraya geldıgınde gordu benım annemın nasıl tıtızlendıgını kıyafetlerını ututusuz gıydırmedıgını bız egenın odasını bıle ayrı deterjanla temızlıyoz bebek deterjanı ıle..evlerıne gıttımde leş gıbı toz...bı kuvet almıs pazardan tozuyla poşete gecırmıs kalcagımız odaya koymus..anne tas aldınmı dedıgımde mutfakta kullandıgım var dedı.ben o tası bılıyom ıcıne çöp bıle koyuyo dusunun...ooof kızlar ben bu kadına bebegımı buyuk konusmayayım asla bırakmam ..eşime de dedim kızarsa kızsın ama o şahit tüm olanlara ..çünkü eşim benden bile titiz bebek konusunda...bakıcıdan nereye geldım baksanıza dolmusum..uzun lafın kısası bu kadar tıtızlenırken bırıne emanet etmek cok zor tek tesellım kadın ıkı cocuk buyutmus yakın yaslardalar ılkokula gıdıyolar yanı bu ıslerı unutmamıs..bı kaç davranısı dıkkatımı cektı hoşuma gıttı tıtızlenmesı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?