gunaydın gusellerımmmm tum meslektaşlarımın bu gusel gununu kutluyorummmm
kız yavyum ..kıstın yoksa yapma o kürü belkı hamıleysen allah korusun dusuk olur..adet ol temızlen onun bellı bı mgunu var adetten sonra yapılması gereken o zaman yap yanı emınken yap..bırde ıltıhap ve kıst yoksa yapma bence dengenı bozma
gokçecım senınde kutlu olsun öğretmenler gunun
günaydınnnn hatcemmmm bitanemmmmm
oy oy oyy kız yerim ben seni hamilelik yaradı yani:)))
oof evet kızlar bayramda çıldırdım zaten ya eşimin memleketinde..gözümden sakınıyorum evladımı bizimkilerde öpme delisi kayınvlıdeme ve kayınpederıme sınır oldum tatıl boyunca..öpmeyin dr yasakladı dedım ki hakketten en son alerjı olmustu cıldı yasak dedı adam..ben bıle opmuyom yuzunu artık kıyafetınden yada basından opuyom..ama anlamıyorlar...tamam koklucam dıye yanımda hemen şap dıye opuyo..kayınpederım butun bu uyarılara ragmen en son gozumun onunde agzını bebegın agzına soktu resmen opmuyo ama agız agıza..cahıllıge bak..bi kızdım ki kızlar kaç kere sölemem gerekiyo diye
öpmedim diyo evet baba öpmedin ama resmen ağzını ağzına soktun dedım..hayır ağzımı değil burnumu değdirdim diyo burun daha temiz bi organ sanki...allah çıldırcam yani...ve en gıcık bomba...kayınvalıdem yanı kaynanam bıberonlarını sterıl ettıgım makınayı porçözle temizlemesi...hemde bana sormadan ..düşünün ben sterıl işlemini tatlı suyla yapıyom aletın temızlıgınde sadece activex tarzı sabunlar kullanıyom..bulaşık detarjanı bıle sakıncalı bebekte..bu kadın porçöz dökuyo kireç tutmusta..görsenız kırecte bı damla bırsey ben o kırecı telle ılaçsız cıkarıyom..bız akvaryuma dokmustuk porcoz bır kere balıkla o kadar durulanmasına ragmen olmustu...o kadar kızdımkı bana sormadan nıye yapıyorsun anne hıc bebegın esyasına surulurmu o dedım esımde kızdı..ya bu kadın 3 cocuk buyutmus ama demekkı karambole buyutmus..buraya geldıgınde gordu benım annemın nasıl tıtızlendıgını kıyafetlerını ututusuz gıydırmedıgını bız egenın odasını bıle ayrı deterjanla temızlıyoz bebek deterjanı ıle..evlerıne gıttımde leş gıbı toz...bı kuvet almıs pazardan tozuyla poşete gecırmıs kalcagımız odaya koymus..anne tas aldınmı dedıgımde mutfakta kullandıgım var dedı.ben o tası bılıyom ıcıne çöp bıle koyuyo dusunun...ooof kızlar ben bu kadına bebegımı buyuk konusmayayım asla bırakmam ..eşime de dedim kızarsa kızsın ama o şahit tüm olanlara ..çünkü eşim benden bile titiz bebek konusunda...bakıcıdan nereye geldım baksanıza dolmusum..uzun lafın kısası bu kadar tıtızlenırken bırıne emanet etmek cok zor tek tesellım kadın ıkı cocuk buyutmus yakın yaslardalar ılkokula gıdıyolar yanı bu ıslerı unutmamıs..bı kaç davranısı dıkkatımı cektı hoşuma gıttı tıtızlenmesı..
günaydın gökcecimm hoşgeldinn...seninde öğretmenler günün kutlu olsun canımm... [/QUOTE
hoşbulduk hatçemmm
teşekkur ederımmmm
kızlar çok yogunum yazamayabilirim tek çalışıyorum maalesef(ama gözüm burda..
yeni gelen fıstıklar günaydı hepinize..
saolasın gökçem tatlımmm inş hayırlsııyla gelir bebişimiz...
tinkerim balım benim ne kadar bunaltmışlar seni öyle yine iyi sabretmişsin canım...
sen ne kadar sakınsanda kimse senin gibi dikkatli olmaz bebişi severken yada temizliğni yaparken...
ama yinede iyi bir bakıcı bulmana ve memnun kalmana sevindim canım inşallah hep böyle devam eder...
ilk başta çok zor geliyor dimi ayrı kalmak ama bununda üstesinden gelirsin sen eminim ben canım...
ne kaynana heee herşeyede karışıyoo ay ben kendi kayınvaldemi öpümde başıma koyayım benim ailemden bile daha titiz ve cok düzenlidir ve hiç öyle şeylere karışmaz sağolsun...allah sabır versin canım sana baya zor bir bayram gecrimişsin...bakıcınıda içine sinmesine inan cok sevindim yoksa cok or birisine en değerli varlığını emanet etmek...
ay hadı odanız hayırlı olsun nevresımde hedıye demı..gule gule kullansın oğluşun ...bu arada babası ızın vermez dedın ya bızde vermıyoz babasıda hep soluyo ama gozunun onunde şap dıye opuverıyolar donup kalıyon zor yaniteşekkur ederım canım
yalnız kayınvalıdenın yaptıklarını okudum da şok oldum senın düşüncelerın benım düşüncelerımın yanında daha sonuk kalmışş yahu mutfaktakı kullanılan kap banyıoda kullanılır mııallahım yarabbımmm..çok şukur kı benım kayınvalıdem de benım gbı aşırı aşırı tıtızzz ..sadece eşimın halaları amcalarıı vs capcapcap cupcupcup oper dururlarr bu bayram da bıle düşünun yanııı el sıkışmak ıstıorum hanı sadece ellerını opeyım dıorumm opüyolar ama yankalrımda su kalıooo ben zaten huylu bı ınsanımm eve gelıorumm yuz kere sabunla babam sabunlaaaa.. yanı o ınsanlardan kaynaklı bşey değil buu hepsi sağlıklı temız ınsanlarrr ama ben huyluyum işteee aaamaaaaaaaaannn hele bı doğsun da mertişko paşa zaten babası ızın vermez kımseye öptrmeye
bu arada kaç gundur yorugunummm kızlarr mert kağanın odası gelecek dıye genç odasıonı soktuk trabzon a gonderdıkkk bugun de mert kağan ın odası gelecekkk onu beklıorummm bakalım kaçta gelecekkk ama ıkı gunudr çok yoruldummm
ayyyhhh.kıyamam yaa..çok kızdırışlar seni..neyseki lafını söylemişsinn..ama napıcaksın anne baba..eşinin hatrı varr öptüler diye küsemezsin yaa..mecbur katlanıcan...
kızlar çok yogunum yazamayabilirim tek çalışıyorum maalesef(ama gözüm burda..
yeni gelen fıstıklar günaydı hepinize..
saolasın gökçem tatlımmm inş hayırlsııyla gelir bebişimiz...
tinkerim balım benim ne kadar bunaltmışlar seni öyle yine iyi sabretmişsin canım...
sen ne kadar sakınsanda kimse senin gibi dikkatli olmaz bebişi severken yada temizliğni yaparken...
ama yinede iyi bir bakıcı bulmana ve memnun kalmana sevindim canım inşallah hep böyle devam eder...
ilk başta çok zor geliyor dimi ayrı kalmak ama bununda üstesinden gelirsin sen eminim ben canım...
evet kesınlıkle
ay hadı odanız hayırlı olsun nevresımde hedıye demı..gule gule kullansın oğluşun ...bu arada babası ızın vermez dedın ya bızde vermıyoz babasıda hep soluyo ama gozunun onunde şap dıye opuverıyolar donup kalıyon zor yani
kız ne küsmesi bizimkilere afedersın tukursen yarabbı sukur derler..küsmek nerde..ki ben haklı oldugum konuda susmam babamada kzıdım bı kere optu boş bulundu kendı babam..kusura bakmasınlar kafalarını degıstırmek zorundalar..kaynanam yıgenlerı var onun bebegım opuluyo dıyo bana dokundurarak ama bebegı gorsenız her yanı bebek egzaması olmus halada opuyolar annesı bana ıyıkı soluyon ben solemedım sustum bebek ne halde bak ne guzel konusuyon sen dedı...yanı kımse memnun degıl ama bana onu ornek verıyolar...hiç umrumda degıl vallahı kadın uyuyan bebgı operek uyandırdı resmen arabada ılk gorunce ..egede bı aglamak ama gor ıstemedı ya bebek yada cocuk uyandırılırmı operek bence bu hem cahıllık hem vıjdansızlık hem de bencıllık bu durumda bebegımı savunmak en basta bana dusuyo savunun battal gazının annesı gelıyooo
inşallahhh bizi elimizden tutup cennete koyarlarrr....inşallahhh...gerçi benimki bebek sayılmazdı ama yinede rabbim sabrımızın mükafatını verir inşallahhh...evet canım cok güzel bir duygu belkide onun heyecanından uyuyamıyorum..
Canım umarım en kısa zamanda hamile kalıp bu defa bebişini sağ salim kucağına alırsın..tabiki cok zor senin için ama allahım kuluna taşıyamayacağı acıyı vermezmiş.:97:.onlar bizi cennet kapısında bekliyo...
ee canım korunmuşsunuzz 20 25 günlerde sanmıyorum ama tabiki hiç bellide olmazz..bekle bakalım bebiş değilse gelir zaten kırmızılar..:92:
evet yavrumm..ne olur ne olmaz şimdi yapmıyorumm.adetimin bitmesine yakın yapıcam 2-3 günn..ben zaten fazla yapamam..üşenirimmm...kız yavyum ..kıstın yoksa yapma o kürü belkı hamıleysen allah korusun dusuk olur..adet ol temızlen onun bellı bı mgunu var adetten sonra yapılması gereken o zaman yap yanı emınken yap..bırde ıltıhap ve kıst yoksa yapma bence dengenı bozma
gokçecım senınde kutlu olsun öğretmenler gunun
günaydın yavyummmm daha gelmedimi kırmızılar büyük hazırlık yaptın ya şimdi ondan inat ediyodur gelmiyodur kırmızılar:)
kız ne küsmesi bizimkilere afedersın tukursen yarabbı sukur derler..küsmek nerde..ki ben haklı oldugum konuda susmam babamada kzıdım bı kere optu boş bulundu kendı babam..kusura bakmasınlar kafalarını degıstırmek zorundalar..kaynanam yıgenlerı var onun bebegım opuluyo dıyo bana dokundurarak ama bebegı gorsenız her yanı bebek egzaması olmus halada opuyolar annesı bana ıyıkı soluyon ben solemedım sustum bebek ne halde bak ne guzel konusuyon sen dedı...yanı kımse memnun degıl ama bana onu ornek verıyolar...hiç umrumda degıl vallahı kadın uyuyan bebgı operek uyandırdı resmen arabada ılk gorunce ..egede bı aglamak ama gor ıstemedı ya bebek yada cocuk uyandırılırmı operek bence bu hem cahıllık hem vıjdansızlık hem de bencıllık bu durumda bebegımı savunmak en basta bana dusuyo savunun battal gazının annesı gelıyooo
sormaa.bekliyorum yaa..gelmez şimdiii..bugün gidip mantar ilacı yazdırıcam...
Kızlar mantar adeti geciktirirmi?? :26:
mantar adeti geciktirmez canım.. Bende kullanmıştım mantar ilaçı ama bana vajinadan bir tane bir fitil verdi ve birdaha olmadı ertesi ayda hamile kaldım..zaten mantar ilaçı rahimi temizlediği için daha cabuk hamile kalınıyomuş..
mantar adeti geciktirmez canım.. Bende kullanmıştım mantar ilaçı ama bana vajinadan bir tane bir fitil verdi ve birdaha olmadı ertesi ayda hamile kaldım..zaten mantar ilaçı rahimi temizlediği için daha cabuk hamile kalınıyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?