Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

teşekkur ederım canım

yalnız kayınvalıdenın yaptıklarını okudum da şok oldum senın düşüncelerın benım düşüncelerımın yanında daha sonuk kalmışş yahu mutfaktakı kullanılan kap banyıoda kullanılır mıı allahım yarabbımmm..çok şukur kı benım kayınvalıdem de benım gbı aşırı aşırı tıtızzz ..sadece eşimın halaları amcalarıı vs capcapcap cupcupcup oper dururlarr bu bayram da bıle düşünun yanııı el sıkışmak ıstıorum hanı sadece ellerını opeyım dıorumm opüyolar ama yankalrımda su kalıooo ben zaten huylu bı ınsanımm eve gelıorumm yuz kere sabunla babam sabunlaaaa.. yanı o ınsanlardan kaynaklı bşey değil buu hepsi sağlıklı temız ınsanlarrr ama ben huyluyum işteee aaamaaaaaaaaannn hele bı doğsun da mertişko paşa zaten babası ızın vermez kımseye öptrmeye

bu arada kaç gundur yorugunummm kızlarr mert kağanın odası gelecek dıye genç odasıonı soktuk trabzon a gonderdıkkk bugun de mert kağan ın odası gelecekkk onu beklıorummm bakalım kaçta gelecekkk ama ıkı gunudr çok yoruldummm

ayyyhhh.kıyamam yaa..çok kızdırışlar seni..neyseki lafını söylemişsinn..ama napıcaksın anne baba..eşinin hatrı varr öptüler diye küsemezsin yaa..mecbur katlanıcan...

kızlar çok yogunum yazamayabilirim tek çalışıyorum maalesef(ama gözüm burda..
yeni gelen fıstıklar günaydı hepinize..
saolasın gökçem tatlımmm inş hayırlsııyla gelir bebişimiz...

tinkerim balım benim ne kadar bunaltmışlar seni öyle yine iyi sabretmişsin canım...
sen ne kadar sakınsanda kimse senin gibi dikkatli olmaz bebişi severken yada temizliğni yaparken...
ama yinede iyi bir bakıcı bulmana ve memnun kalmana sevindim canım inşallah hep böyle devam eder...
ilk başta çok zor geliyor dimi ayrı kalmak ama bununda üstesinden gelirsin sen eminim ben canım...

kolay gelsın şekerım nanemmmmm

evet kesınlıkle
ay hadı odanız hayırlı olsun nevresımde hedıye demı..gule gule kullansın oğluşun ...bu arada babası ızın vermez dedın ya bızde vermıyoz babasıda hep soluyo ama gozunun onunde şap dıye opuverıyolar donup kalıyon zor yani
ayyyhhh.kıyamam yaa..çok kızdırışlar seni..neyseki lafını söylemişsinn..ama napıcaksın anne baba..eşinin hatrı varr öptüler diye küsemezsin yaa..mecbur katlanıcan...

kız ne küsmesi bizimkilere afedersın tukursen yarabbı sukur derler..küsmek nerde..ki ben haklı oldugum konuda susmam babamada kzıdım bı kere optu boş bulundu kendı babam..kusura bakmasınlar kafalarını degıstırmek zorundalar..kaynanam yıgenlerı var onun bebegım opuluyo dıyo bana dokundurarak ama bebegı gorsenız her yanı bebek egzaması olmus halada opuyolar annesı bana ıyıkı soluyon ben solemedım sustum bebek ne halde bak ne guzel konusuyon sen dedı...yanı kımse memnun degıl ama bana onu ornek verıyolar...hiç umrumda degıl vallahı kadın uyuyan bebgı operek uyandırdı resmen arabada ılk gorunce ..egede bı aglamak ama gor ıstemedı ya bebek yada cocuk uyandırılırmı operek bence bu hem cahıllık hem vıjdansızlık hem de bencıllık bu durumda bebegımı savunmak en basta bana dusuyo savunun battal gazının annesı gelıyooo

inşallah canım benim allah tum annelere sbaır versın bu konuda

evet canım nevresımı falan hedıyeeee saolasınnn hayırlısıylaa bugun de geldı çattıı bakalımm
bır de doğum olsa da geçsee ne gusel olacakk
bu arada tınker sen sezeryanla doğum yapmıştın sanıırımm nasıldı? yanı normalde mız mız bırımısınnn? mesela ben normalde de mız mızımdırr hanı sezeryan yaptıktan snra 15 gun yatacaksammm vah benım halımeee ama yok oyle değil dıyorsannn ben sezeryan düşünüyorummm :18::18:

inşallahhh bizi elimizden tutup cennete koyarlarrr....inşallahhh...gerçi benimki bebek sayılmazdı ama yinede rabbim sabrımızın mükafatını verir inşallahhh...

evet yavrumm..ne olur ne olmaz şimdi yapmıyorumm.adetimin bitmesine yakın yapıcam 2-3 günn..ben zaten fazla yapamam..üşenirimmm...

günaydın yavyummmm daha gelmedimi kırmızılar büyük hazırlık yaptın ya şimdi ondan inat ediyodur gelmiyodur kırmızılar:)

sormaa.bekliyorum yaa..gelmez şimdiii.. bugün gidip mantar ilacı yazdırıcam...
Kızlar mantar adeti geciktirirmi?? :26:

delisin sen yaaa...
Hem cadı gelinn hem en cadı kaynana adayı...
Ama sizinkiler baya abartmışş..benim kayınvalidem kayınpederimin hiç öpme huyu yoktur..torumlarına çok düşkünler ama hiç öyle cap cup öptüklerini kucaklarını şapur şupur gezdiklerini görmedimm.genelde konuşarak severlerr...oyun oynarlarr.bakalımm bizimkine nasıl davranıcaklarr..allah nasip ederse tabi inşallahhh... :97:

sormaa.bekliyorum yaa..gelmez şimdiii.. bugün gidip mantar ilacı yazdırıcam...
Kızlar mantar adeti geciktirirmi?? :26:

mantar adeti geciktirmez canım.. bende kullanmıştım mantar ilaçı ama bana vajinadan bir tane bir fitil verdi ve birdaha olmadı ertesi ayda hamile kaldım..zaten mantar ilaçı rahimi temizlediği için daha cabuk hamile kalınıyomuş..

aty istermisiniz bebiş olsunnn mendeeeeeeeee...
Kürtajdan sonra 25.günde adet olmuştumm..cumaya kadar olmazsam test yaparımm...
Ama yani imkansız yaaaa...hani eşim ilk geldiğinde korunmasaydık ihtimal verirdimm.adetin 17.günü geldi eşim.ama korunduk..sonra bayramda nasıl olsa geçti diye pek sallamadık..ama yinede olurmukiii.. :44: Yok yaaaaaa..

bu arada eveet duydumm mantar ilaçlarının böyle bi etkisi olduğunu..benim arkadaşımda bebek düşündüğünde mantar olmuş..o ilaçların peşine hamiş kaldı..şimdi 4-5 aylık falann.oğlu olacak... Rabbim bizedede nasip eder inşallahh... :97:

kızlarr ben iğnemi yaptırdım geldim şimdi...biraz uzanıcamm..
yavyumm valla olurmu olur..benim yengem yumurtalma döneminde dr. gidiyodu ve dr. demişki yumurta kendini atmış dışarı..sonra yengem tabi cok üzülüyo cünki bebek istiyolardı..sonra tam cıkarken bir hemşire demişki sen dr. dediğine bakma insan son haftada bile hamile kalabiliyo çalışmaya devam et.yengemde çalışıyo adetini beklerken gelmiyo bir test yapıyoki hamile..yani bu işler hiç belli olmaz rabbim ol demesi yeter..bekle bakalım cumaya kadar gelmesse kırmızılar test yaparsın..

günaydın kızlarrrrr benim kafama rtık allak pullak oldu bu yumurtlama testlerine 9. gün başladım ben 12. gün çizgi belirmeye başladı 15. gün tam netti bugün 23. günüm hala var 2. ci çizgi habire yumurtluyormuyum ben yahu anlmadım gitti sabah namazdan sonra gebelik yaptım ondada 2.ci çizgi hayalet gibi çıktı sonra ama karnımda batmalar kasığımda ağrı var ama hamile olsam ağrı olurmuki :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…