kızlarr ben iğnemi yaptırdım geldim şimdi...biraz uzanıcamm..
yavyumm valla olurmu olur..benim yengem yumurtalma döneminde dr. gidiyodu ve dr. demişki yumurta kendini atmış dışarı..sonra yengem tabi cok üzülüyo cünki bebek istiyolardı..sonra tam cıkarken bir hemşire demişki sen dr. dediğine bakma insan son haftada bile hamile kalabiliyo çalışmaya devam et.yengemde çalışıyo adetini beklerken gelmiyo bir test yapıyoki hamile..yani bu işler hiç belli olmaz rabbim ol demesi yeter..bekle bakalım cumaya kadar gelmesse kırmızılar test yaparsın..
valla ben ilk hamişle kaldığımda hala regliydim hatta 3. günü yaramazlık yapmıştım o zaman hamiş kaldımolabiliyor. ben kesin şahidim :94:
Cümleten selam kızlarrrr
günaydın kızlarrrrr benim kafama rtık allak pullak oldu bu yumurtlama testlerine 9. gün başladım ben 12. gün çizgi belirmeye başladı 15. gün tam netti bugün 23. günüm hala var 2. ci çizgi habire yumurtluyormuyum ben yahuanlmadım gitti sabah namazdan sonra gebelik yaptım ondada 2.ci çizgi hayalet gibi çıktı sonra ama karnımda batmalar kasığımda ağrı var ama hamile olsam ağrı olurmuki :26::26::26::26:
ay hadi inş. yaaa 4 yıkdır bu anı bekliyorum ben bu ay preseed kürler falan derken tuttutrdukmu acabaçizgi silikte olsa gbelık var dmeektir...ama kesin sonuc demek dğeil bu
kasıkta batma olabılır
ay hadi inş. yaaa 4 yıkdır bu anı bekliyorum ben bu ay preseed kürler falan derken tuttutrdukmu acabarabbim inş. ol demi,ştir dua edin kızlar nolur adetimin 23. günü olduğu iin net çıkmıyor olabilirmi birde ovulasyon testleri yokmu hep onlar karıştırdı aklımı hep pozitif onlar ay heyecanlandım bak şimdiiii
Off yaaa özel hastanelerde romatoloji bölümü yok olanları arıyorum 1-2 hastane ulaşamıyorum
Devlet hastanelerindeki çoğunda romatoloji bölümü yok hergün arıyorum romatoloji bölümünde randevu alıcam kalmamış
Bi Prof tan alıym dedim Çapayı aradım Ocağa kadar randevular doluymuş yaa
iki kere daha bu krizi geçirirsem nalları dikerim offmuayene olmam lazım
deniz bebek kaç kılo oldu acabaaa
kızlarr ben iğnemi yaptırdım geldim şimdi...biraz uzanıcamm..
yavyumm valla olurmu olur..benim yengem yumurtalma döneminde dr. gidiyodu ve dr. demişki yumurta kendini atmış dışarı..sonra yengem tabi cok üzülüyo cünki bebek istiyolardı..sonra tam cıkarken bir hemşire demişki sen dr. dediğine bakma insan son haftada bile hamile kalabiliyo çalışmaya devam et.yengemde çalışıyo adetini beklerken gelmiyo bir test yapıyoki hamile..yani bu işler hiç belli olmaz rabbim ol demesi yeter..bekle bakalım cumaya kadar gelmesse kırmızılar test yaparsın..
valla ben ilk hamişle kaldığımda hala regliydim hatta 3. günü yaramazlık yapmıştım o zaman hamiş kaldımolabiliyor. ben kesin şahidim :94:
kızlaaaarrrrrr ben bugün denizimi görmeye gidiyoruuuummmmmçok sevindirikimmmm oğlum için süslendim bugün :94:
yaaa canım kötü düşünme lütfennnn sen randevunu al yinede. daha önce başka hastaneden bulursun denk gelir gidersin gelmessede ocakta randevun olmuş olur.
off yaaa özel hastanelerde romatoloji bölümü yok olanları arıyorum 1-2 hastane ulaşamıyorum
devlet hastanelerindeki çoğunda romatoloji bölümü yok hergün arıyorum romatoloji bölümünde randevu alıcam kalmamış
bi prof tan alıym dedim çapayı aradım ocağa kadar randevular doluymuş yaa
iki kere daha bu krizi geçirirsem nalları dikerim offMuayene olmam lazım
oyyyy ben onun dudişlerini yerim yaaaa. 1700 filandır tahminimce. 1 kasımda 1350 civarındaydı. maşallahı var benim oğluşumunnnnn
ayşe hayra aç ağzını beeeeeeee....
Off nasıl olcak peki..acil desen devletteki dr.lara durumu söylesen onlar seni yönlendirselerrr...
Hani bu hastanın aciliyeti var diye... :26:
ayşe hayra aç ağzını beeeeeeee....
Off nasıl olcak peki..acil desen devletteki dr.lara durumu söylesen onlar seni yönlendirselerrr...
Hani bu hastanın aciliyeti var diye... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?