Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla ben ilk hamişle kaldığımda hala regliydim hatta 3. günü yaramazlık yapmıştım o zaman hamiş kaldım olabiliyor. ben kesin şahidim :94:

kızlaaaarrrrrr ben bugün denizimi görmeye gidiyoruuuummmmm çok sevindirikimmmm oğlum için süslendim bugün :94:

Off yaaa özel hastanelerde romatoloji bölümü yok olanları arıyorum 1-2 hastane ulaşamıyorum

Devlet hastanelerindeki çoğunda romatoloji bölümü yok hergün arıyorum romatoloji bölümünde randevu alıcam kalmamış

Bi Prof tan alıym dedim Çapayı aradım Ocağa kadar randevular doluymuş yaa

iki kere daha bu krizi geçirirsem nalları dikerim off muayene olmam lazım

valla ben ilk hamişle kaldığımda hala regliydim hatta 3. günü yaramazlık yapmıştım o zaman hamiş kaldım olabiliyor. ben kesin şahidim :94:

deme kızzzzz adetken ilişkiye girlirmi delüüüü ya gebelik testindeki çizgiye çizgi denilmez çok sonra ışıkta bakınca göreiblirsin onu geç ama bu ovulasyon testleri gerçektende hamile oluncada pozitif çıkıyormu onun çizgisi belli çünkü yaşayan varmı böyle bişey ????

Cümleten selam kızlarrrr

hoşgeldın canım...

çizgi silikte olsa gbelık var dmeektir...ama kesin sonuc demek dğeil bu
kasıkta batma olabılır

çizgi silikte olsa gbelık var dmeektir...ama kesin sonuc demek dğeil bu
kasıkta batma olabılır
ay hadi inş. yaaa 4 yıkdır bu anı bekliyorum ben bu ay preseed kürler falan derken tuttutrdukmu acaba rabbim inş. ol demi,ştir dua edin kızlar nolur adetimin 23. günü olduğu iin net çıkmıyor olabilirmi birde ovulasyon testleri yokmu hep onlar karıştırdı aklımı hep pozitif onlar ay heyecanlandım bak şimdiiii

kızlarr ben bu testleri yükleyeyimde bi bakın olmazmı ???

canım dediğim gibi silik çizgi gebelık var demektir ama kesın sonuc değildir yanı yanılma payı olabilir.
regl günü gecmeden yapılan testlerde çıkan çizgilere pek güvenilmez ama reglıne 3-4 gün kala
çizgiyi görüp hamıle kalan arkadaşlarımızda var en iyisi kan tahlılı ile pekiştirmektir sonucu.
belirleyici olan kan tahlılı yani :) İnşallah nasib olmuştur 4 yıl sonra ama tavsiyem şimdi çok kaptırma kendını canım
reglın gecene kadar bekle :)

yaaa canım kötü düşünme lütfennnn sen randevunu al yinede. daha önce başka hastaneden bulursun denk gelir gidersin gelmessede ocakta randevun olmuş olur.

HAYIRLISI OLSUN NE DİYİMM.rABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA VERSİN VERDİĞİ ZAMANNN..SAĞLIKLI OLSUNN..TEK İSTEĞİM BU.. :97:

NEYYYYYYY....
İLK HAMİLELİĞİN NEDEN SONLANDI??NASIL OLDUU??
NEKADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDINN??ANLATSANA BİRACIKK NOLUYSUUNN??? :97:
kızlaaaarrrrrr ben bugün denizimi görmeye gidiyoruuuummmmm çok sevindirikimmmm oğlum için süslendim bugün :94:

SORUNSUZ GİT GEL İNŞALLAHHH..

yaaa canım kötü düşünme lütfennnn sen randevunu al yinede. daha önce başka hastaneden bulursun denk gelir gidersin gelmessede ocakta randevun olmuş olur.

canım ocak 2011 yani bir diğer sene şimdiden randevu alamıyorum ((
ayrıca ocak çok geç çektiğim sıkıntıyı bi bilsen zor dayanıyorum inan ki fena sancıalrım oluyo
kalpten gözüktüm bişey yok şimdi damarlarıma bakıcaklar ama randevu alamıyorum heryerde olan bi bölümde değil
romatoloji şimdi halen arıyorum medicana international ı yok ulaşamıyorum uff ( ayrıca tedavi olmadan bebek de
düşünemıyorum maalesef korunma süremde bitti ama başka bişey çıktı (

ayşe hayra aç ağzını beeeeeeee....
Off nasıl olcak peki..acil desen devletteki dr.lara durumu söylesen onlar seni yönlendirselerrr...
Hani bu hastanın aciliyeti var diye... :26:

oyyyy ben onun dudişlerini yerim yaaaa. 1700 filandır tahminimce. 1 kasımda 1350 civarındaydı. maşallahı var benim oğluşumunnnnn

maşallah maşallah annecığııı
benımkıde bayramdan once dr a gıttığımde 1150 ıdı bılmıorum artıkın ne kadar olmuşturr sıpammm ayy ben onun pıpısını yırım yaaaaaaaaaa

Off nasıl olcak peki..acil desen devletteki dr.lara durumu söylesen onlar seni yönlendirselerrr...

bekle bekle dur dur artık sıkıldım patlıycam
bende istemıyorum kötü düşünmek ama napayım sabahtan beri kaç hastane aradım
şimdi bi tanesiyle görüştüm varmış romatoloji bölümü o da tee çamlıcada bakayım
muayene saatleri nasıl gidipte geri dönmeyim o kadar yolu arıycam sımdı

3 kere oldu aynı sıkıntı ıkısınde acile gittik resmen karşılarında kıvranıyorum sancıdan
hiçbişey yapamıyolar anlayamıyolar çok gıcık bi durum (( bi teşhis konsa belki çok uzun sürmiycek tedavi

evet ayşem yaaa
ocak a kadar beklemesen bence daha ıyı olurr
hem koskoca şehır canımm hıç mı bı hastahane de bu bolum yok alla allaaaaa :26: ıyıce bı araştır ya da elıf ın de dediği gbı devlettekı dr yonlendırsın senı bırırlerıneee sağlığı yabana atmamak lazım hıçbır zamann amann aman canm

günaydın herkeseee.doktordan geliyorum kızlar çok şükür kalp atışını gördüm bir problem yok..
8 hafta 4 günlükmüş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…