HAYIRLISI OLSUN NE DİYİMM.rABBİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA VERSİN VERDİĞİ ZAMANNN..SAĞLIKLI OLSUNN..TEK İSTEĞİM BU.. :97:
NEYYYYYYY....
İLK HAMİLELİĞİN NEDEN SONLANDI??NASIL OLDUU??
NEKADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDINN??ANLATSANA BİRACIKK NOLUYSUUNN??? :97:
SORUNSUZ GİT GEL İNŞALLAHHH..
bekle bekle dur dur artık sıkıldım patlıycam
bende istemıyorum kötü düşünmek ama napayım sabahtan beri kaç hastane aradım
şimdi bi tanesiyle görüştüm varmış romatoloji bölümü o da tee çamlıcada bakayım
muayene saatleri nasıl gidipte geri dönmeyim o kadar yolu arıycam sımdı
3 kere oldu aynı sıkıntı ıkısınde acile gittik resmen karşılarında kıvranıyorum sancıdan
hiçbişey yapamıyolar anlayamıyolar çok gıcık bi durum(( bi teşhis konsa belki çok uzun sürmiycek tedavi
canım ocak 2011 yani bir diğer sene şimdiden randevu alamıyorum((
ayrıca ocak çok geç çektiğim sıkıntıyı bi bilsen zor dayanıyorum inan ki fena sancıalrım oluyo
kalpten gözüktüm bişey yok şimdi damarlarıma bakıcaklar ama randevu alamıyorum heryerde olan bi bölümde değil
romatoloji şimdi halen arıyorum medicana international ı yok ulaşamıyorum uff( ayrıca tedavi olmadan bebek de
düşünemıyorum maalesef korunma süremde bitti ama başka bişey çıktı(
gülüm menimmm...çok haklısınnn..uzaklığı falan boşverr.nerde olursa olsun git bi an önceee...
canım benim ilk hamileliğimde kalp atışlarında sorun vardı alındı. Ben ondan sonra düşünmedim zaten düşünmüyodum bebiş biz daha nişanlıydık o zaman. Az kalmıştı düğüne ama farketmez yani biz ilk 5 sene düşünmüyoduk. Ama ailelerimiz biliyodu bebiş olayını. Sonra annem hep benim regl tarihlerimi takip ediyodu o yüzden tam tarihimi hep bildim. Sonra ben istedim çok bebek buraya girip duruyodum sonrada eşim istemekle istememek arasında kaldı ve oldu yani daha önce düşünseydikte olurdu. Sen benle kıyaslama kendini. Bu kalp atışları falan filan senin sağlığınla alakalı değil. Benim doktorumun bana söylediği bişi vardı sana yemin ederim iki ay sonra bir doktora gitsen ben hiç kürtaj olmadım desen asla anlamaz demişti ve denedim doğru çıktı. Vucudun kendini o kadar iyi toparlıyoki sen unuttuktan sonra yaşadığını vücudun zaten unutuyor. Hiç yaşamamış kadar sağlıklı oluyor.
gülüm menimmm...çok haklısınnn..uzaklığı falan boşverr.nerde olursa olsun git bi an önceee...
ay nasıl yaa..ben anlamadımm...sen nişanlıykennmi hamile kaldınn..ailende bunu biliyodu öylemii.. :26:
Kürtaj olduktan sonra adetlerin nasıldı peki pericimmm..ben kürtaj olacağım sırada kanamam vardı zatenn.sonra 25.günde adet gördümm.şimdi ikinciyi görmem lazımm.31.gün.tık yokk... :26:
Bende hemen pimpiriklendim tabii. :18: Bi sorunmu varr.prolaktinmi yükseldii.rahimdemi sorun varrr...kaşıntım var acaba mantarmı oldummm... Daha sayımmmıııııııııııııı...
günaydın herkeseee.doktordan geliyorum kızlar çok şükür kalp atışını gördüm bir problem yok..
8 hafta 4 günlükmüş bu arada
ay nasıl yaa..ben anlamadımm...sen nişanlıykennmi hamile kaldınn..ailende bunu biliyodu öylemii.. :26:
Kürtaj olduktan sonra adetlerin nasıldı peki pericimmm..ben kürtaj olacağım sırada kanamam vardı zatenn.sonra 25.günde adet gördümm.şimdi ikinciyi görmem lazımm.31.gün.tık yokk... :26:
Bende hemen pimpiriklendim tabii. :18: Bi sorunmu varr.prolaktinmi yükseldii.rahimdemi sorun varrr...kaşıntım var acaba mantarmı oldummm... Daha sayımmmıııııııııııııı...
kımsecıkler benımle konuşmuyorrrr
alınganlık yapıoruz bızzzz
kustukkk
kustukkk
iyi hadi bakalımm.bian önce teşhis konulsunn..sinir bi durum yaa..şimdi konuştum medicana çamlıca hastanesi ile ama şu an için orada da yokmuş romatoloji
doktorla görüştürdüler beni rahatsızlığımı anlattım acildeki doktor romatolojiye gitmen lazım dedi
yanlışmı acaba dedim yok yok doğru romatolojiye gitmenız lazım ama burada şu an yok o bölüm
marmara üniversitesini arayın orada var dedi şimdi arıycam bakalım bi bulsam uzak yakın gidicem de
sayma canım olur bugün yarın. Biraz düzensizlik oluyo. Bende ilk 1,5 ay sonra olmuştum. Yavaş yavaş düzenlencek. Kötü düşünme yaa.
tatlımmm bende ilk adetimi olduktan sonra ikinci reglimde 8 gün gecikerek geldi merak etme sorun olmuyo
ay ne güzel valla ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
anammm gökçemm yine küstüü görüyonmu sennn :)))) ben konuşurumm tatlımm anlat bakalımm nasılsınızz
anammm gökçemm yine küstüü görüyonmu sennn :)))) ben konuşurumm tatlımm anlat bakalımm nasılsınızz
alla allaaaa bu hastaneleri anlayamıyorum artık hastada olmıycan bu zamanda yaa cık cık cıkkk ne büyük bir ayıp her hastanede olması gerekir aslında. hiç bir hastanede tanıdığın yokmu araya sıkıştırsalar seni. bebeği düşünme şimdi sağlığın daha önemli canımcım yaaa. bebiş olur allahın izniyle.
canım benim ilk hamileliğimde kalp atışlarında sorun vardı alındı. ben ondan sonra düşünmedim zaten düşünmüyodum bebiş biz daha nişanlıydık o zaman. az kalmıştı düğüne ama farketmez yani biz ilk 5 sene düşünmüyoduk. ama ailelerimiz biliyodu bebiş olayını. sonra annem hep benim regl tarihlerimi takip ediyodu o yüzden tam tarihimi hep bildim. sonra ben istedim çok bebek buraya girip duruyodum sonrada eşim istemekle istememek arasında kaldı ve oldu yani daha önce düşünseydikte olurdu. sen benle kıyaslama kendini. bu kalp atışları falan filan senin sağlığınla alakalı değil. benim doktorumun bana söylediği bişi vardı sana yemin ederim iki ay sonra bir doktora gitsen ben hiç kürtaj olmadım desen asla anlamaz demişti ve denedim doğru çıktı. vucudun kendini o kadar iyi toparlıyoki sen unuttuktan sonra yaşadığını vücudun zaten unutuyor. hiç yaşamamış kadar sağlıklı oluyor.
kustukkk
günaydınnn tatlııılarımmmmmm
iyi hadi bakalımm.bian önce teşhis konulsunn..sinir bi durum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?