kuserım tabıı
PERİ YE yazıorum cvp vermıo (ekranında problem varmış gerçi )
AYŞEM E yazıorummm şu hastahane bu hastahane dıkkat et dıyeee görmuyooo
ben de boşa kurek sallamayayım dedımm
zaten sıte yenı halıyle çekılmezz durumdaaaa cavaplaya 475758 kere basıorum açılmıo alttakı cvpla bolumu laptop u alıp kırıcamm nerdeyseee uyuz oldumm
tv ımde çalışmıorum patlamak uzereyımm evdeee
temızlık de yapaamammm zaten ıkı gundur canım çıktııı mert ın odası geldıkten snra yapıcam kı bugun gelıcek odaaaa
anlayacağınnn agresıfım sınırlıyımmm :82::82::82:
kuserım tabıı
zaten sıte yenı halıyle çekılmezz durumdaaaa cavaplaya 475758 kere basıorum açılmıo alttakı cvpla bolumu laptop u alıp kırıcamm nerdeyseee uyuz oldumm
temızlık de yapaamammm zaten ıkı gundur canım çıktııı mert ın odası geldıkten snra yapıcam kı bugun gelıcek odaaaa
kuserım tabıı
evet ayşem yaaa
ocak a kadar beklemesen bence daha ıyı olurr
hem koskoca şehır canımm hıç mı bı hastahane de bu bolum yok alla allaaaaa :26: ıyıce bı araştır ya da elıf ın de dediği gbı devlettekı dr yonlendırsın senı bırırlerıneee sağlığı yabana atmamak lazım hıçbır zamann amann aman canm
tanıdığım yok maalesef marmarayı arıycam sımdı araya iş girip duruyo tabı canım sağlığım yerınde olsun bebıs gelri zaten ıns
zaten doktor dedi ani bebek ölümlerind eilk bakılması gereken şeydir damar romatizması diye
işte ona baktırıcam tedavi olmayınca bebıs olsa bıle gene kaybederım belki Allah koruusn
uuu yere bakan yrek yakan
amanda aman :)
günaydın canım :)
inşallahhh evet cok sınırrr
günaydınnlarr çok zor giriş yaptım kaç dakikadır uğraşıyorum yine karşmış EEE nasılsınız
selam kızlarrrr günaydın herkeseee
Yavyum soğan kürü denen şeyi yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.benim bütün dengemi bozmuştu.onu kullanana kadar düzenli olan adetim düzensizleşti..kesinlikle önermiyorum.. sen bilirsin tabi yine de:26:
ah gülüm menim sen benim yapıcam dediğime bakma...taş çatlasın 3 gün yaparımmm..oda pek bişeyi etkilemez heraldee.belkide hiç yapmam ..yeterki şu kırmızılar gelsindee... :97:
canım bende yaptım soğan kürünü ama sadece 1 ay sadece tam günümde adet gördüm yanii gecikmeden oldum.zararı olmadı ben kistim için yapmıştım ama kistime bir faydası olmadı ztn çikolata kistine faydası yokmuş sanırım bnmde ondan fayda etmediii
kızz napıonnnn hayırsızzzzgeçtimi senin rahatsızlığın nasılsın???
gülüm menim kıyamam.evet saraçoğluda söylemişti.çikolata kistine yararı yok diyeee...
olsun hiç üzülme..Allah başka dertler vermesinnn...
canım yaa bi kurtulsaydın şu sorunlarından sonra sen hemen hamiş kalırsın inş hayırlısıyla...canım ocak 2011 yani bir diğer sene şimdiden randevu alamıyorum((
ayrıca ocak çok geç çektiğim sıkıntıyı bi bilsen zor dayanıyorum inan ki fena sancıalrım oluyo
kalpten gözüktüm bişey yok şimdi damarlarıma bakıcaklar ama randevu alamıyorum heryerde olan bi bölümde değil
romatoloji şimdi halen arıyorum medicana international ı yok ulaşamıyorum uff( ayrıca tedavi olmadan bebek de
düşünemıyorum maalesef korunma süremde bitti ama başka bişey çıktı(
çok sevindim canım Allahım herzaman sağlık versin bebeğinegünaydın herkeseee.doktordan geliyorum kızlar çok şükür kalp atışını gördüm bir problem yok..
8 hafta 4 günlükmüş bu arada
çok geçmiş olsun canım bak bidaha geldi bebeğinn üstelik çok ta az kaldı sanırım..canım benim ilk hamileliğimde kalp atışlarında sorun vardı alındı. ben ondan sonra düşünmedim zaten düşünmüyodum bebiş biz daha nişanlıydık o zaman. az kalmıştı düğüne ama farketmez yani biz ilk 5 sene düşünmüyoduk. ama ailelerimiz biliyodu bebiş olayını. sonra annem hep benim regl tarihlerimi takip ediyodu o yüzden tam tarihimi hep bildim. sonra ben istedim çok bebek buraya girip duruyodum sonrada eşim istemekle istememek arasında kaldı ve oldu yani daha önce düşünseydikte olurdu. sen benle kıyaslama kendini. bu kalp atışları falan filan senin sağlığınla alakalı değil. benim doktorumun bana söylediği bişi vardı sana yemin ederim iki ay sonra bir doktora gitsen ben hiç kürtaj olmadım desen asla anlamaz demişti ve denedim doğru çıktı. vucudun kendini o kadar iyi toparlıyoki sen unuttuktan sonra yaşadığını vücudun zaten unutuyor. hiç yaşamamış kadar sağlıklı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?