Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bana ne yazdık kızzzzz :86:

:))))))))))))))))))) ya şu sitenin yeni halinden dolayı kimse kimseyi takip edemiooo benimde hiçç yazasım gelmiiiooo yaaaa ne biçim yaptılarrr (((((((8

yemin olsun görmedım kız ayyy şimdi kapadım telefonu zaten bi arkadaş aradı eşindne boşanıyomuş
tanıdıgın avukat varmı dıodu ona yardım edıodm bi yandnada iş hemnen bakıorm :)

günaydınnlarr çok zor giriş yaptım kaç dakikadır uğraşıyorum yine karşmış EEE nasılsınız

canım araştırmıyomuyum zannedıyosun hergün biyerleri arıyorum ama yok yok bulamıyorum
çok hastası olan bi bölüm değil ki dhaılıye kalp her yerde var bu yok
hele özellerde hiç yok gene ne varsa üni hastanelerinde var araştırıyorum dlei gibi canım
valla ağrıyı çeken benım bunun daha fazla uzamasını istemıyorum

amannn allah korusunn sağlıklı bir şekilde olur inşallah bu defa.
tebi kızım yere bakan yürek yakan :89:

selam kızlarrrr müthiş bir geceden sonra aranızdayım

burda birsürü öğretmen arkadaşlar vardııııı
hepinizin öğretmenler günü kutlu olsunnnnn

off ne yorucu ve yogun bir gün acayip bunaldım..size de katılamadım(
şimdi yemege cıkıyorum hepinize afiyet olsun güzeller...

selam kızlarrrr günaydın herkeseee

Gökçe'cim odanız geliyormuş,hayırlı olsun tatlım..inşallah mert kağanımız sağlıkla büyür o odanın içinde

Yavyum soğan kürü denen şeyi yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.benim bütün dengemi bozmuştu.onu kullanana kadar düzenli olan adetim düzensizleşti..kesinlikle önermiyorum.. sen bilirsin tabi yine de:26:

Tinker'cim kayınvaliden ile ilgili yazdığın şeyleri hayretle okudum vallahi sen sonuna kadar haklısın,böyle devam et madem bilmiyosun sor bari dimi
ayrıca bakıcı konusu şimdi ne kadar zor gelse de ,ege için,senin için alışman gerek..evet haklısın çok zor ama annelik bu zorluklara katılmak demek sanırım..hem bak ege de uslu duruyor annesi,sen üzülme diye..

Hatice'm o uyku sorunu ilk hamile kaldığım günden beri bende de var..sabahın köründe kalkıyorum,sonra da öğlen olmadan tekrar uyku bastırıyor..ama ben acıktığım için uyanıyorum sanırım... amannn kalk erkenden,sonrada vur kafayı yat yine arkandan kovalayan mı var

Son düzenleme:

ah gülüm menim sen benim yapıcam dediğime bakma...taş çatlasın 3 gün yaparımmm..oda pek bişeyi etkilemez heraldee.belkide hiç yapmam ..yeterki şu kırmızılar gelsindee... :97:

ah gülüm menim sen benim yapıcam dediğime bakma...taş çatlasın 3 gün yaparımmm..oda pek bişeyi etkilemez heraldee.belkide hiç yapmam ..yeterki şu kırmızılar gelsindee... :97:

canım bende yaptım soğan kürünü ama sadece 1 ay sadece tam günümde adet gördüm yanii gecikmeden oldum.zararı olmadı ben kistim için yapmıştım ama kistime bir faydası olmadı ztn çikolata kistine faydası yokmuş sanırım bnmde ondan fayda etmediii

gülüm menim kıyamam.evet saraçoğluda söylemişti.çikolata kistine yararı yok diyeee...
olsun hiç üzülme..Allah başka dertler vermesinnn...

canım yaa bi kurtulsaydın şu sorunlarından sonra sen hemen hamiş kalırsın inş hayırlısıyla...
dua ediyorum sana canım önce sağlığın sonra bebeğin

günaydın herkeseee.doktordan geliyorum kızlar çok şükür kalp atışını gördüm bir problem yok..
8 hafta 4 günlükmüş bu arada
çok sevindim canım Allahım herzaman sağlık versin bebeğine
çok geçmiş olsun canım bak bidaha geldi bebeğinn üstelik çok ta az kaldı sanırım..
ilk bebeğine kazaylamı hamile kalmıştın canım?
nasıl kaldıysan bizede söylede bende kazayla hamile kalmak istiyorum

kızlar azalmış sayı bugün yine... herkes mama yemeyemi gitti
benim primalar gelmiş, 1 senelik prima dedikleri 2 kutu bişey çıktı...akşam görücez bakalım kaç tane varmış içinde... bizdeki şans bu kadar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…