ögretmen olan arkadaşlarrrrrrr ÖGRETMENLER GÜNÜNÜZZ KUTLUUUU VEDE MUTLUU OLSUNNNNNNNNN
selam kızlarrrr günaydın herkeseee
Gökçe'cim odanız geliyormuş,hayırlı olsun tatlım..inşallah mert kağanımız sağlıkla büyür o odanın içinde
Yavyum soğan kürü denen şeyi yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.benim bütün dengemi bozmuştu.onu kullanana kadar düzenli olan adetim düzensizleşti..kesinlikle önermiyorum.. sen bilirsin tabi yine de:26:
Tinker'cim kayınvaliden ile ilgili yazdığın şeyleri hayretle okudum vallahisen sonuna kadar haklısın,böyle devam et madem bilmiyosun sor bari dimi
ayrıca bakıcı konusu şimdi ne kadar zor gelse de ,ege için,senin için alışman gerek..evet haklısın çok zor ama annelik bu zorluklara katılmak demek sanırım..hem bak ege de uslu duruyor annesi,sen üzülme diye..
Hatice'm o uyku sorunu ilk hamile kaldığım günden beri bende de var..sabahın köründe kalkıyorum,sonra da öğlen olmadan tekrar uyku bastırıyor..ama ben acıktığım için uyanıyorum sanırım... amannn kalk erkenden,sonrada vur kafayı yat yinearkandan kovalayan mı var
amin canım...sen çalışmalara başladınmı bu ayyy??
malesefffff geçmeden birde hamile kalım şimdi ikisiyle birlikte uğraşıyorum
canım yaa bi kurtulsaydın şu sorunlarından sonra sen hemen hamiş kalırsın inş hayırlısıyla...
dua ediyorum sana canım önce sağlığın sonra bebeğin
çok sevindim canım Allahım herzaman sağlık versin bebeğine
çok geçmiş olsun canım bak bidaha geldi bebeğinn üstelik çok ta az kaldı sanırım..
ilk bebeğine kazaylamı hamile kalmıştın canım?
nasıl kaldıysan bizede söylede bende kazayla hamile kalmak istiyorum
kızlar ben azıcık uyumaya gidiyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrr şuandaa koccccamannnn bır sepet dolusuuu gull varrrrrrrrrr
kocacığımmmmm sıparış etmışşş nettennn şimdı geldıııııııııııı
allahım şok oldummmmmmmmmmmm hıç beklemıordumm çnku kutlamıştı gunumuuu
ayyyy yerım ben bu kocamı yaaa ne kadannnnnn düşüncelı bı adammmmmmmmmmmmm allahım onu başımdan eksık etmesınnnn
akşama da ben mutlu edeyım barım onuuu
ne priması kızzzzzzzzz???kızlar azalmış sayı bugün yine... herkes mama yemeyemi gitti
benim primalar gelmiş, 1 senelik prima dedikleri 2 kutu bişey çıktı...akşam görücez bakalım kaç tane varmış içinde... bizdeki şans bu kadar zaten
ayyyyyyyyaaaaaaaaayyyyyyyyyyayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrr şuandaa koccccamannnn bır sepet dolusuuu gull varrrrrrrrrr
kocacığımmmmm sıparış etmışşş nettennn şimdı geldıııııııııııı
allahım şok oldummmmmmmmmmmm hıç beklemıordumm çnku kutlamıştı gunumuuu
ayyyy yerım ben bu kocamı yaaa ne kadannnnnn düşüncelı bı adammmmmmmmmmmmm allahım onu başımdan eksık etmesınnnn
akşama da ben mutlu edeyım barım onuuu
kazayla evet :) düşünmeyince oluyo yaa kesinlikle. kafaya takmayınca oluyo. aklın hep orda olunca tutmuyor. bende vazgeçtiğim ay hamile kaldım.
ayy maşallahhhh nazar değmesin aşkınızaatebiki sende bişiler yapçan artıkın :89:
ne priması kızzzzzzzzz???
ayyyyyyyyaaaaaaaaayyyyyyyyyyçok romantikkkkk canım nekadar güzel düşünmüş eşin
bencede sende akşama eşini mutlu et
evet bencede düşünmemek gerek ben kafamdan attım zaten bu ay hiç çalışmadık dikkat etmedim ilişkiden sonra hemen kalaktım ayağa
birdahaki ay zaten laparoskopi olcm ondan sonrada pek takmıcam
ne priması kızzzzzzzzz???
ayyyyyyyyaaaaaaaaayyyyyyyyyyçok romantikkkkk canım nekadar güzel düşünmüş eşin
bencede sende akşama eşini mutlu et
evet bencede düşünmemek gerek ben kafamdan attım zaten bu ay hiç çalışmadık dikkat etmedim ilişkiden sonra hemen kalaktım ayağa
birdahaki ay zaten laparoskopi olcm ondan sonrada pek takmıcam
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
yaparım yaparım koca göbüşümle bişiylerrrrrrrrr :92::92:
yepcezzz bakalımm bışıylerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92:
canım ben sezeryan oldum bayılmadan spinal anesteziyle.normalde canım çok tatlıdır adet sancısında bıle ayılıp bayılırım..o nedenle kendıme guvenemedım normal dogum ıcın bebege zarar vermekten korktum o güç yok ben de yani..ama ıyıkıde sezeryan ıstemısım dıyorum ..neden mıevet canım nevresımı falan hedıyeeee saolasınnn hayırlısıylaa bugun de geldı çattıı bakalımm
bır de doğum olsa da geçsee ne gusel olacakk
bu arada tınker sen sezeryanla doğum yapmıştın sanıırımm nasıldı? yanı normalde mız mız bırımısınnn? mesela ben normalde de mız mızımdırr hanı sezeryan yaptıktan snra 15 gun yatacaksammm vah benım halımeeeama yok oyle değil dıyorsannn ben sezeryan düşünüyorummm :18::18:
delisin sen yaaa...
Hem cadı gelinn hem en cadı kaynana adayı...
Ama sizinkiler baya abartmışş..benim kayınvalidem kayınpederimin hiç öpme huyu yoktur..torumlarına çok düşkünler ama hiç öyle cap cup öptüklerini kucaklarını şapur şupur gezdiklerini görmedimm.genelde konuşarak severlerr...oyun oynarlarr.bakalımm bizimkine nasıl davranıcaklarr..allah nasip ederse tabi inşallahhh... :97:
canım yaa bi kurtulsaydın şu sorunlarından sonra sen hemen hamiş kalırsın inş hayırlısıyla...
dua ediyorum sana canım önce sağlığın sonra bebeğin
çok sevindim canım Allahım herzaman sağlık versin bebeğine
çok geçmiş olsun canım bak bidaha geldi bebeğinn üstelik çok ta az kaldı sanırım..
ilk bebeğine kazaylamı hamile kalmıştın canım?
nasıl kaldıysan bizede söylede bende kazayla hamile kalmak istiyorum
gel de cadı olma ..yok ama ben asla böle birsey yapmam sormadan mudahele etmem işlerine...delisin sen yaaa...
Hem cadı gelinn hem en cadı kaynana adayı...
Ama sizinkiler baya abartmışş..benim kayınvalidem kayınpederimin hiç öpme huyu yoktur..torumlarına çok düşkünler ama hiç öyle cap cup öptüklerini kucaklarını şapur şupur gezdiklerini görmedimm.genelde konuşarak severlerr...oyun oynarlarr.bakalımm bizimkine nasıl davranıcaklarr..allah nasip ederse tabi inşallahhh... :97:
kızçem yeni yazabılıyorum çooook uzun bır tel gorusmesı yaptım datınkerrrr soru sormuştummmmmmmmmmm
selam kızlarrrr günaydın herkeseee
Gökçe'cim odanız geliyormuş,hayırlı olsun tatlım..inşallah mert kağanımız sağlıkla büyür o odanın içinde
Yavyum soğan kürü denen şeyi yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.benim bütün dengemi bozmuştu.onu kullanana kadar düzenli olan adetim düzensizleşti..kesinlikle önermiyorum.. sen bilirsin tabi yine de:26:
Tinker'cim kayınvaliden ile ilgili yazdığın şeyleri hayretle okudum vallahisen sonuna kadar haklısın,böyle devam et madem bilmiyosun sor bari dimi
ayrıca bakıcı konusu şimdi ne kadar zor gelse de ,ege için,senin için alışman gerek..evet haklısın çok zor ama annelik bu zorluklara katılmak demek sanırım..hem bak ege de uslu duruyor annesi,sen üzülme diye..
Hatice'm o uyku sorunu ilk hamile kaldığım günden beri bende de var..sabahın köründe kalkıyorum,sonra da öğlen olmadan tekrar uyku bastırıyor..ama ben acıktığım için uyanıyorum sanırım... amannn kalk erkenden,sonrada vur kafayı yat yinearkandan kovalayan mı var
1 seneli,k prima kazanmışız bizbebek yok primalar geldi
eşimin iş yerine bırakmışlar... gidip atayım arabaya bari.. merak ettim kaç tane. 2 koli varmış ama
1 seneli,k prima kazanmışız bizbebek yok primalar geldi
eşimin iş yerine bırakmışlar... gidip atayım arabaya bari.. merak ettim kaç tane. 2 koli varmış ama
hahahah süpermişşşş
hehhehe çok komik oluyo demi yaaa. bende çok gülüyorum bütün hevesim kaçıyo ondan sonra ama yarıda kesemiyorum tabisii
canım ben sezeryan oldum bayılmadan spinal anesteziyle.normalde canım çok tatlıdır adet sancısında bıle ayılıp bayılırım..o nedenle kendıme guvenemedım normal dogum ıcın bebege zarar vermekten korktum o güç yok ben de yani..ama ıyıkıde sezeryan ıstemısım dıyorum ..neden mı
1-bebekte kordon dolanması varmıs ultrasonda dr goremedı
2.spinal yada epidural yolla olması bebegın dogum anına sahıt olmamı sagladı..
3.dogum anında acım yoktu sadece korkudan titremiştim
4.bu yontemle bebege naroz gecmıyo annede cıktıgı gıbı emzırebılıyor..
sadece ılk ıkı gun zor ayaga kalkana kadar canım cıktı ama okadarda olsun be gulum anne oluyoz..15 gun yatakta falan kalınmıyo o ısın yalanı uzanıyon ama ıkınc ı gunden sonra agrı falan kalmıyo zaten ben amelıyat oldum ogleden sonra aksamına benı yuruttuler gazın cıkması ıcın kalkmak zorundasın gaz cıktıktan sonra ıstedıgını yıyebılıyon harekette ne kadar cok yurursen okadar rahat oluyo yanı korkma her sekılde tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?