kızlar az once egemunun yanına ugradım bakıcının kayınvalıdesı var evde onun bacagında bı guzel sallanıyodu..kadın da tam koylu nenesı gorsenız ege nasıl mutlu ilgi alaka muhabbet tam ...bızımkınınde en sevdıgı sey muhabbet..koylu teyzem bu cocugun gazı var ısıne karısmak gıbı olmasın da ne yedın dolaptan dedı..yok teyze estafurullah sız bızden tecrubelısınız portakal yedım dedım ...ıtıraf ettım ..kadına bak nasıl bılıyo ılk 3 ay yeme dıkkat et dedı..bak bu kadında allah bılır okul yuzu gormemıstır cahıldır ama hitaba bak..işine karışmak gibi olmasın diyo..ah ah iş cahillik yada okumakta değil iş insanlıkta...pek sevdım aıleyı..ege de o kadfar mutlu bır ıfade vardıkı..benı gordu bole gozlerını benden cekmıyo bı yandanda yandan yandan capkın capkın guluyodu...allahım nazar degmesın hıc aglamamıs cok rahat gecıyormus maşallah allahım hep böle devam eder kızlar artık gönlum rahat bırakabılırım..cocugum tırıl tırıl vallahı..allah herkesı iyilerle karsılaştırsın..
aynennnn bende de oyle oluyorr ama kesemıorsun kıııı
zaten 33.haftadan sonra mokoko yanı yasakkkk hahahhahahha
ohhhhhhhhhh azcık rahatladımmm yaaa .sen de benım gıbısın demekkı canın çok kıymtlı aynen ben de dedığın gbıyım senınn. ama burdakılerr ayy bı anlatıyorlarkı sormaaa sankı sezeryan demek anne için bıtmişlık anlamına gelıyorrr.. tabıkı normal doğum daha ıyı bunu hepimiz bılıoruz ama korkaklar napcakkkk
bır de bu epidural dediğin kalçadan uyuşturulup olanı mı ?
yanı senın göbüşün kesıldı mı ?
yoksa kalçadan ığne olup alttan mı ege pırtladııı :26:
yengem epiduralle oldu ama alttan çıktı bebişiiii
kızlar az once egemunun yanına ugradım bakıcının kayınvalıdesı var evde onun bacagında bı guzel sallanıyodu..kadın da tam koylu nenesı gorsenız ege nasıl mutlu ilgi alaka muhabbet tam ...bızımkınınde en sevdıgı sey muhabbet..koylu teyzem bu cocugun gazı var ısıne karısmak gıbı olmasın da ne yedın dolaptan dedı..yok teyze estafurullah sız bızden tecrubelısınız portakal yedım dedım ...ıtıraf ettım ..kadına bak nasıl bılıyo ılk 3 ay yeme dıkkat et dedı..bak bu kadında allah bılır okul yuzu gormemıstır cahıldır ama hitaba bak..işine karışmak gibi olmasın diyo..ah ah iş cahillik yada okumakta değil iş insanlıkta...pek sevdım aıleyı..ege de o kadfar mutlu bır ıfade vardıkı..benı gordu bole gozlerını benden cekmıyo bı yandanda yandan yandan capkın capkın guluyodu...allahım nazar degmesın hıc aglamamıs cok rahat gecıyormus maşallah allahım hep böle devam eder kızlar artık gönlum rahat bırakabılırım..cocugum tırıl tırıl vallahı..allah herkesı iyilerle karsılaştırsın..
aynennnn bende de oyle oluyorr ama kesemıorsun kıııı
zaten 33.haftadan sonra mokoko yanı yasakkkk hahahhahahha
ohhhhhhhhhh azcık rahatladımmm yaaa .sen de benım gıbısın demekkı canın çok kıymtlı aynen ben de dedığın gbıyım senınn. ama burdakılerr ayy bı anlatıyorlarkı sormaaa sankı sezeryan demek anne için bıtmişlık anlamına gelıyorrr.. tabıkı normal doğum daha ıyı bunu hepimiz bılıoruz ama korkaklar napcakkkk
bır de bu epidural dediğin kalçadan uyuşturulup olanı mı ?
yanı senın göbüşün kesıldı mı ?
yoksa kalçadan ığne olup alttan mı ege pırtladııı :26:
yengem epiduralle oldu ama alttan çıktı bebişiiii
inşallah canımtakma takma bende hemen duş alıyodum oldumu oluyo zaten. en kısa zamanda sende hamile kalırsın ve sağlıkla doğum yaparsın inşallah
1 seneli,k prima kazanmışız bizbebek yok primalar geldi
eşimin iş yerine bırakmışlar... gidip atayım arabaya bari.. merak ettim kaç tane. 2 koli varmış ama
inşallah canım
kız işte bu bebeğinizin geleceğine işaret demekki çok yakında senden güzel haberleri alıcaz inş
canım senin adına çok sevindim.insanın çocuğunu emin ellere emanet etmesi çok güzel şanslıymışsınki apartmanınızdan birisini bulmuşsun dışarı çıkmasına gerek kalmıyor.bende sana katılıyorum okumakla bir alaksı yok görgü bence aileden gelen birşey..tabi insanın kendisini yetiştiribilmesi lazım.oğluşun emin ellerde olduğu için seninde gönlün ferah olsun...
kayınvaldene gelince bazı kayınvaldeler böyle oluyor nedense inadına inadına yapma dediğini şeyi yapıolar.mesela bnmki ablasının torunlarını alıo kucağına küçücük bebeğe neler yediriyor bikere baklava yediriken bile gördümyazık bebeğin annesi hiçbişey diyemiyor.ben asla müsade etmem böyle 5 aylık bebeğe baklava yedirtmem dedim.hele eşimin teyzesi bebekleri ısısrark ağlatarak sevio caniiiii kadın sende doğur seninkinide ısırıcam dio:84: aslında çokta tatlı bi kadın çok severim ama bende senin gibi çocuğum söz konusu oldumu asla müsade etmeyeceğim şeyler olur.ablamın kayınvaldeside küçücük bebeğe kola içiriyor gelde gebertme
baklava kek ufacık yumusak yerlerinden verilmsini cidden anlayabiliyorum ç,nkü 5 aylık ek gıdalara yavaş yavaş
alıştırmaya başlamak lazım onda sorun yok ama kola içirmek nası bi cehalettir yaaa
hatırlıyorum 6-7 yasındayken bile biz kola içmek isteyınce annem suyla katıp verirdi bize
koskoca çocuk oldugumuz halde
hayırlı olsun şimdiden canımkızlar bu arada mert kağanımın odası gelıyormuşşş
ben bır mıddet yazamam belkııı ama işim bıttığınde okurumm sızlerıııı mucuksss
baklava kek ufacık yumusak yerlerinden verilmsini cidden anlayabiliyorum ç,nkü 5 aylık ek gıdalara yavaş yavaş
alıştırmaya başlamak lazım onda sorun yok ama kola içirmek nası bi cehalettir yaaa
hatırlıyorum 6-7 yasındayken bile biz kola içmek isteyınce annem suyla katıp verirdi bize
koskoca çocuk oldugumuz halde
hayırlı olsun şimdiden canım
bence baklavada yemesi gereken faydalı bir besin değil.baklava yani içinde cevizi var boğazında kalabilir.şerbetli vıcık vıcık şunu 5 aylık bebek yese neolur yanii.meyveli yoğurt yedir yani muzu ez faydalı besinler dururken bunlara ne gerek var
kesinlikle çikolata ve kola bir numaralı zararlılar 4-5 yaşına kadar en az tanışmamalılar...
benim bir arkadaşımın oğlu var 3 yaşında senelerdir kalkar kalkmaz kola ister ve elinde şişeyle gezer...babasıda doktor. inanılmazlarr...
valla ablam oğluna hep tatlı verdi mamalar yedirdi hiç tuzlu bişey yedirmezdi annem hep kızardı bu çocuğun tuzluya alışması lazım diye.büyüdü hala tatlı yer akşam yemeğinde pasta yer düşünün yani tuzluyla alakası yok çocuğun.oyüzden şimdiki bebeğine kızına tuzluda yediriyor tatlıda.yanii baklava yemesi şart değil faydalı besin olsun tatlı yada tuzlu diye ayırt etmek gerekir.ben çocuğuma baklava falan yedirmeyi düşünmüyorum tuzluda yicek tatlıda ama yeterki büyümesine faydası olsun vitaminli besinler olsun.
ayşe facede osmanlıyla ilgili paylaştığın videoyaya bayıldım..nekadar doğruuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?