Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne gusel çok ama çok sevındımmmmm
bakalım ben ne yapacağımmmm kayınvalıdemlerr gelıp bakmak ıstıyorr ben ıstemıorum çnku kendı evımde yabancılaşıorumm azcık çekıngen bırıyım ben bu konulardaa eşimle de bu konuyu zaten knştummmm hak verdı banaaa az da olsaa ama ne yapayımmm...hele bı doğsun ınş. ben de bırılerını bulabılırımmm hayırlısı yaa

kızlar bu arada mert kağanımın odası gelıyormuşşş
ben bır mıddet yazamam belkııı ama işim bıttığınde okurumm sızlerıııı mucuksss

yok kız senın yengenın oldugu prensen dogum yanı kalcadan uyusup normal dogum yapmış..yanı oda normal dogum onda yıne bır mıktar agrı oluyo ıkınabılması ıcın..benım sezeryan yanı kesıldım..pırtlamadı...ama omurdan yapılan ıgneyle belden asagı uyustum gozler acık hafıza yerınde dogdu egoş..ay o çıkış anı cok garıp oluyo hıssetmıyon ama hafıf sallanıyo ya bedenın...ınsana garıp gelıyo benım kerata daha karnımdan tam çıkmadan aglamaya başladı dr hayret etmıstı...sabırsızlıgına ..bencede sende korkaksan normal yapma nıyemı bızde o korkaklıkla dogum anında ıkınamama olur yanı ben kalkar gıderım herhalde dogurmucam derım dıyodum..olekı yaptıgın en ufak hata bebegın ıcın kotu sonuclar dogurabılır dıye dusundugum ıcın ole karar verdım

canımcım bi arkadaştan duydum, onlarında bebeği 2 aylık oldu yaklaşık. anne şimdi işe başlayacak ama bunun alıştırma süresi varmış...1 hafta. ilk gün anne 1 saat gidiyormuş ewden. sonra dönüp çocuğu severek konuşarak ewe her durumda geleceğini gösteriyormuş. 2. gün 2 saat 3. gün 3... arttırarak...1 hafta sonunda bebekteki korku kalmıyormuş... bence biraz sık kendini sende sık sık gitme görmeye ki alişsin.. bana gayet mantıklı geldi...

epidural belden oluyor...acısız sadece doktorun ellediğini hissediyosun. dokunuş, his var! ama acı yok... sinirleri kapsamdışı bırakıyor epidural, ağrı kesicide veriliyorr...kebap yaniiii..

takma takma bende hemen duş alıyodum oldumu oluyo zaten. en kısa zamanda sende hamile kalırsın ve sağlıkla doğum yaparsın inşallah
inşallah canım
1 seneli,k prima kazanmışız biz bebek yok primalar geldi
eşimin iş yerine bırakmışlar... gidip atayım arabaya bari.. merak ettim kaç tane. 2 koli varmış ama
kız işte bu bebeğinizin geleceğine işaret demekki çok yakında senden güzel haberleri alıcaz inş

canım senin adına çok sevindim.insanın çocuğunu emin ellere emanet etmesi çok güzel şanslıymışsınki apartmanınızdan birisini bulmuşsun dışarı çıkmasına gerek kalmıyor.bende sana katılıyorum okumakla bir alaksı yok görgü bence aileden gelen birşey..tabi insanın kendisini yetiştiribilmesi lazım.oğluşun emin ellerde olduğu için seninde gönlün ferah olsun...
kayınvaldene gelince bazı kayınvaldeler böyle oluyor nedense inadına inadına yapma dediğini şeyi yapıolar.mesela bnmki ablasının torunlarını alıo kucağına küçücük bebeğe neler yediriyor bikere baklava yediriken bile gördüm yazık bebeğin annesi hiçbişey diyemiyor.ben asla müsade etmem böyle 5 aylık bebeğe baklava yedirtmem dedim.hele eşimin teyzesi bebekleri ısısrark ağlatarak sevio caniiiii kadın sende doğur seninkinide ısırıcam dio:84: aslında çokta tatlı bi kadın çok severim ama bende senin gibi çocuğum söz konusu oldumu asla müsade etmeyeceğim şeyler olur.ablamın kayınvaldeside küçücük bebeğe kola içiriyor gelde gebertme

canım çok sevindim yaa oh ne güzell :)) aynı apartmanda olmasıailenın temiz olmasıbüyük avantaj
hep böyle devam etsin inşallahh Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın :)

baklava kek ufacık yumusak yerlerinden verilmsini cidden anlayabiliyorum ç,nkü 5 aylık ek gıdalara yavaş yavaş
alıştırmaya başlamak lazım onda sorun yok ama kola içirmek nası bi cehalettir yaaa

hatırlıyorum 6-7 yasındayken bile biz kola içmek isteyınce annem suyla katıp verirdi bize
koskoca çocuk oldugumuz halde

kesinlikle çikolata ve kola bir numaralı zararlılar 4-5 yaşına kadar en az tanışmamalılar...
benim bir arkadaşımın oğlu var 3 yaşında senelerdir kalkar kalkmaz kola ister ve elinde şişeyle gezer...babasıda doktor. inanılmazlarr...

kızlar bu arada mert kağanımın odası gelıyormuşşş
ben bır mıddet yazamam belkııı ama işim bıttığınde okurumm sızlerıııı mucuksss
hayırlı olsun şimdiden canım

bence baklavada yemesi gereken faydalı bir besin değil.baklava yani içinde cevizi var boğazında kalabilir.şerbetli vıcık vıcık şunu 5 aylık bebek yese neolur yanii.meyveli yoğurt yedir yani muzu ez faydalı besinler dururken bunlara ne gerek var

canım baklava dilimini bebeğin ağzına dayamıycaksın ya yumuşak yerınden cevizsiz yerinden
farklı tatlarda alsın diye vericeksin bi zararıda olmaz ayrıca mınık çok mınık olcak parçalar belli tatlara zorlamıycaksın yani
bunu sadece faydalı faydasız açısındna düşünme onun da bi damak tadının oluşması lazım böyle düşün

yuh desem.....bizim evimize kola bile girmezdi zaten annem babam hala içmezler öyle mangal olcak piknik
olcak anca o zaman ben canımın kola çektiğini bile hatırlamam çünkü alışkın değildik
20 yasındna sonra daha çok kola içer oldum ağzıam mayonez ketçap sürmedim gene o yaşa kadar
evimize girmezdı çünkü dışarda da çok yemek yiyen insanlar değildik fast food u da gene sonra sonra yemeye başladım
sebzeyle büyüdük biz bilmiyorum....

Son düzenleme:
valla ablam oğluna hep tatlı verdi mamalar yedirdi hiç tuzlu bişey yedirmezdi annem hep kızardı bu çocuğun tuzluya alışması lazım diye.büyüdü hala tatlı yer akşam yemeğinde pasta yer düşünün yani tuzluyla alakası yok çocuğun.oyüzden şimdiki bebeğine kızına tuzluda yediriyor tatlıda.yanii baklava yemesi şart değil faydalı besin olsun tatlı yada tuzlu diye ayırt etmek gerekir.ben çocuğuma baklava falan yedirmeyi düşünmüyorum tuzluda yicek tatlıda ama yeterki büyümesine faydası olsun vitaminli besinler olsun.

tinkeeeeeeeeeeerrr çoook sevindim yaaa..bayıldım kadının seni o şekilde uyarmasınaa..Allah bizede nasip ederse bende okumuş üniversiteli bilmemne bakıcıdansa tecrübeli anlayışlı olgun bi bakıcı tercih ederimm..nasip etsin inşallah Rabbim o günleri... :97:

Son düzenleme:
hatunsultan+ AYLİN20 Yavyum ParadiesAngel Seliz elmi ay_she superisiyim yaren0144 slm kızlar nasılsınızz idilden haber varmı?:44:

ben illa baklava yedirin demiyorum ki canım değişik şeyler yesin
yok baklava yemesın yok şunu yemesın illada şunu yesin demıyorumkı
yazıya bakıyorum türkçe yazmışım gayet anlaşılır yani bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…