Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım anladım senin dediğini değişik tadlarda gerek diyosun bende evet gerek ama faydalı besinler olsun diyorum.yoksa yazın türkçe anladım yanni merak etme
tereddüt etmiştim paylaşırken ama beğenmene sevindim

tereddüt etmeni anlıyorum.günümüzde hala osmanlıyı beğenmeyen insanlar çok.ama ben osmanlıyı çok okudum araştırdım ozamanda yaşamak isterdim gerçekten.

slm kızlar ben geldimm:))

tinkerim canım benimmm çok sevindim ne kadar iyi bir bakıcı ailesi bulmuşsun maşallah...kadının yaklaşım tarzıda çok güzelmiş...tuttum kadını valla...
ne kadar şükretsen azdır gerçekten böyle bakıcılar bulmak çok zor bu zamanda...

hosbuldum canım sukurkı ıyısın canım ayy bahar bebege bak sen nasılda sokladı bızı:):80:

hosbulduk bebegım ıyı dıyeyım ıyı olayım ınsallah saatım saatımı tutmuyor bulantı kusmalar azaldı ama devam edıyor hala malesef
sen nasılsın?

bellecim tatlım benim hoşgeldinnn...bulanıların azalmış sevindim senin adına tatlım inşallah tamamen geçer...
bebiş nasıl?

Son düzenleme:
valla bakıcı her na kadar da iyi olursa olsun kimseye emenet etmem ben kızımı anneme bile

valla çalışıyosan öyle bi bırakırsınki..heleki devlet memuruysan..işi bırakacak halimiz yok..e çantadada taşıyamıycağımıza göre.başka şık varmıı... :94:

valla bakıcı her na kadar da iyi olursa olsun kimseye emenet etmem ben kızımı anneme bile

bence bu kadar büyük konuşmamalısın...öyle bir zaman gelirki hiç tanımadıgın insanlara emanet etmek zorunda kalırsın...yarın ne olacagını hiçbirimiz bilemeyiz o yüzden büyük konuşmamak lazım...
yarın öbürgün sana bişey oldugunda Allah korusun yatalak hasta olsan kim bakacak çocuguna elbetteki annen yakınların lütfen bu konularda biraz daha hassas olallım ve düşüncelerimizi söylerken 2 kere daha düşünelim...

hosbuldum sekerım nanem evet azaldı ama tıksınıyorum hala yemeklerden yemekte yapamıyorum sımdılık gececek ınsallah sen nasılsın tüp bebege karar vermıssınız hayırlısı olsun canım sızın ıcın

az kald az inşallah bu tiksinmelerinde geçer tatlımmm...
ben iyiyim çok şükür ewet tüpbebege karar verdik daha dogrusu zorunda kaldık:))
hayırlısı canım ya bakalım başlıcaz bu ayki adetimle beraber hakkımızda hayırlısı olur inş.

ınsallah bebegım tez zamanda alırsın ınsallah sende bebısını once gobusune sonrada kucagına ınsalahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…