hatunsultan+ AYLİN20 Yavyum ParadiesAngel Seliz elmi ay_she superisiyim yaren0144 slm kızlar nasılsınızz idilden haber varmı?:44:[/QUOT
hosgeldin tatlim,
ben kendi adima iyim.sen nasilsin.
ben sitenin yeni üyesiyim herkese merhaba
canım anladım senin dediğini değişik tadlarda gerek diyosun bende evet gerek ama faydalı besinler olsun diyorum.yoksa yazın türkçe anladım yanni merak etmeben illa baklava yedirin demiyorum ki canım değişik şeyler yesin
yok baklava yemesın yok şunu yemesın illada şunu yesin demıyorumkı
yazıya bakıyorum türkçe yazmışım gayet anlaşılır yani bilemiyorum
tereddüt etmiştim paylaşırken ama beğenmene sevindim
merhaba ,SeKeR_NaNe, bende ankaradan. yeni üyeyim
hatunsultan+ AYLİN20 Yavyum ParadiesAngel Seliz elmi ay_she superisiyim yaren0144 slm kızlar nasılsınızz idilden haber varmı?:44:
belle hoşgeldin nasılsın??
hosbulduk bebegım ıyı dıyeyım ıyı olayım ınsallah saatım saatımı tutmuyor bulantı kusmalar azaldı ama devam edıyor hala malesef
sen nasılsın?
hosbulduk bebegım ıyı dıyeyım ıyı olayım ınsallah saatım saatımı tutmuyor bulantı kusmalar azaldı ama devam edıyor hala malesef
sen nasılsın?
valla bakıcı her na kadar da iyi olursa olsun kimseye emenet etmem ben kızımı anneme bile
valla bakıcı her na kadar da iyi olursa olsun kimseye emenet etmem ben kızımı anneme bile
hosbuldum sekerım nanem evet azaldı ama tıksınıyorum hala yemeklerden yemekte yapamıyorum sımdılık gececek ınsallah sen nasılsın tüp bebege karar vermıssınız hayırlısı olsun canım sızın ıcın
az kald az inşallah bu tiksinmelerinde geçer tatlımmm...
ben iyiyim çok şükür ewet tüpbebege karar verdik daha dogrusu zorunda kaldık:))
hayırlısı canım ya bakalım başlıcaz bu ayki adetimle beraber hakkımızda hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?