Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aysee kızz benım bu tıcker 13+2 ya aslında ultrasonda 13+6 onu duzeltebılırmısın ben bılmıyom bu tıckerlerı ya

kız bi ara mesajı beğendim beğenmedim tuşu vardı eğer o olsaydı beğendime basacaktım aynen canım katılıyorum.ben anneme kendimide kocamıda bebeğimide emanet ederim.çalışmıyorum çalışmadığım halde ederim...çünkü beni doğurup binbir emeklerle büyüten annemi nasıl olurda beğenmem beni o büyütmüş bu yaşa getirmiş sadece yaşım kadar tecrübesi var...

ayşe bi an önce sıkıntıların geçer inş..nanaşeker bende çok heyecanlıyım ya senin için..kızlar bebişimin resmini ekleyimmi

canım ben d eöle yaptım 1.gun ıkı 3 kez ugradım.ıkıncı gun yanı bugun 1 kez ugradım kucagıma dahi almadım..sadece gulustuk yuz yuze okadar bencede mantıklı ben evdeyım su an 1 hafta bole alıştırma yapıyoz haftaya baslıcam gercek anlamda yanı
anaaa kız kola verılır mı ya..hadı tatlının ucundan verırsın bı lokma anladımda ki o da sakıncalı şekerli şeyler verilmemeli bebeğe tuz şeker verilmiyo ablamın bebeğı 10 aylık hala vermıyo kı 5 aylıkmıs...neler var benımkı buyusun belkı oda yapar ama ben bu olayı gorunce asla yalnız bırakmam.evet okumakla alakası yok insanın içinde sevgi olsun anne zaten bilmeyeni aydınlatıyo bılgısıyle bebegım mutlu bakıyordu bana allahtan alışmış bile
canım çok sevindim yaa oh ne güzell :)) aynı apartmanda olmasıailenın temiz olmasıbüyük avantaj
hep böyle devam etsin inşallahh Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın :)
amiiiiiiin bebeğimin yüzü mutluydu ben bunu hissettim bugün
kesinlikle içinde sevgisi olsun yeterr bebek sevgi istiyo en önemlisi o
evet canım allah nazardan saklasın muhabbetlerı pek ıyı

ınsallah bebegım tez zamanda alırsın ınsallah sende bebısını once gobusune sonrada kucagına ınsalahhhhhhhhhhhhh

inşallah canım benimmm inşallahhh...karasuyuma yavyuma ayşeme pembedanama yıldızıma paradiseangelıma isteyen herkese nasip etsin Allahım inş..

saol tatlım benim...
kesinlikle canım doğru sölüyorsun...çocuklarımızı onlara emanet etmicez de kime emanet edicez...
Allah da bize emanet ediyor bebeklerimizi... haşa biz kimizki emanet etmeyelim büyüklerimize ailemize...

aysee kızz benım bu tıcker 13+2 ya aslında ultrasonda 13+6 onu duzeltebılırmısın ben bılmıyom bu tıckerlerı ya

canım bebegın gelısımıne göre ultrasındakı hafta oynayabilir şimdi ultrasonda ileri ama geride düşebilir değiştirmeye gerek
yok canım yaklaşık olarak takip etmek için ticker senın son adet tarıhıne göre ki ilerleömeyı gösteriyo

valla çalışıyosan öyle bi bırakırsınki..heleki devlet memuruysan..işi bırakacak halimiz yok..e çantadada taşıyamıycağımıza göre.başka şık varmıı... :94:

valla bakıcı her na kadar da iyi olursa olsun kimseye emenet etmem ben kızımı anneme bile
canım benim annemisin yada yanlış sordum çalışan bir annemisin..yok yok yine yanlış sordum paraya ihtiyacı olan çalışan bir annemisin..herhalde tuzun kuru böle konuşuyorusn..burada bir sürü çalışan anne ve anne adayları var..bu lafı ederek insanların kötü hissetmesine neden oluyorsun..bencede çok büyük konuşma
annene bilemi???seni doğurup büyüten annenemi??
komik de mi ben kendı anneme gözüm kapalı bırakırım..kayınvalidemin bazı davranışları normal değil ilaç kullanıyo bazen düşünemiyo o nedenle bırakmam dedım ben ama gun gelır ona bıle muhtac kalabılır ınsan

ayşem benimde tıckerı düzelitrimisin.8 hafta 4 günlükümş teyesi

amin canım inşallahh

belleye yazdıgım msenın ıcınde gecerli :)))
canım bebegın gelısımıne göre ultrasındakı hafta oynayabilir şimdi ultrasonda ileri ama geride düşebilir değiştirmeye gerek
yok canım yaklaşık olarak takip etmek için ticker senın son adet tarıhıne göre ki ilerleömeyı gösteriyo

amın nanemmm amın inşallahhh

ayşe bi an önce sıkıntıların geçer inş..nanaşeker bende çok heyecanlıyım ya senin için..kızlar bebişimin resmini ekleyimmi

ayy canım benim saolasın..sizin heyecanınızdan enerj alıyorum gerçekten:))
ewet ekle ekle ekleee:)

evet canım allah nazardan saklasın muhabbetlerı pek ıyı

aminnn aminnn maşallah diyelimde nazar degmesin...

hım oyle dıyosunnn ıyı madem kalsın boyle :44:

kızlar ben çıkıyorum bırazdan oğluşumu alayım ay sevgilimle buluşurmuş gibi onu görmeye gidince heycan basıyo...ya bu anneler bebeklerıne resmen aşık oluyo ya...ben egeye aşıgım herhalde...

kızlar ben çıkıyorum bırazdan oğluşumu alayım ay sevgilimle buluşurmuş gibi onu görmeye gidince heycan basıyo...ya bu anneler bebeklerıne resmen aşık oluyo ya...ben egeye aşıgım herhalde...

ay ne hoşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa imrendim gerçekten böyle söleyince sonra kendimi senin yerine koydum hakkatende insan heyecanlanıyor...hadi koş koşşş oğlışunaaa öp kokla bizim yerimizedeeee:)

kızlar bende acık uzanıcam mıdem sapıttı yıne kendınıze ıyı bakın sevıorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…