Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Çok kişi var ama herkes geçmişi okuyor sanırım. Kızlar umarım pembe arkadaşımız hamiledir.Değilse de çok üzülmüştür.Çünkü çok kaptırıyordu kendini.Umarım hakkında hayırlısı olur

aynen öle ben çalışıyorum gelecek hazırlıyorum ama çocuguma değil uff bilmiyoırum ailesi aramış benimkini biz özel okula yazdırıyoruz btaksitleri ödeyin demişl buda tmm demiş işte

off smartçım offffff bide bursu kaybederse bu yıl o zmn ne yaparız bilmiyorum. konuşacagımı bildigi için kaçtı namaza sonrada oturur dua eder masus uykum gelene kadar bende beklicem ama bu iş bu akşam çözümlenecek ama iii ama kötü ben kafayı yiemem

hahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy bide topiği sen açtın ele başı direk yandın sen yandınnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ya işte bu yüzden kimseye hamile olabilirsin demek sitemiyorum Hani çok çalıştı ya;'senin kesin tutmuştur^' gibi laflar çok ettik Canım o da heceslendi tabi :çok üzgünüm:

Off yaa!İnşallah pozitifir geç öğrensek de olur ama canı sıkkınsa morali bozuksa girse de paylaşsa!Biraz olsun yıktığımız şeyi düzeltebiliriz belki olumunekankayizsmile

canım uzme kendını umarım konusarak bır cozum bulursunuz...acaba dıger kısıler bu bbek mvzusunu bılmıyorlarmı..belkı zorlanacagınızı dusunerek baska bır cozum ararlar..

offff offffff:ecrin_bebek:

canım uzme kendını umarım konusarak bır cozum bulursunuz...acaba dıger kısıler bu bbek mvzusunu bılmıyorlarmı..belkı zorlanacagınızı dusunerek baska bır cozum ararlar..

biliolar hatta konuştuk dediler ki maddi gücünüze bakın eger yapabiliosanızzz yapın yoksa bekleyin bu ne demek okulu ihmal etme onun yanında yapabiliosan yap

Şaka gibi!Kuzum sorması ayıp senin eşin ne kadar maaş alıyo?Eğer yanlış anlamazsan sorabilirmiyim! :asigim:
Kesinlikle çözümlenmeli.Gerekirse dedğim gibi ailesiyle konuaşacak'tamam ben size bir söz verdim ama böyle bir durumumuz ortaya çıktı;size söylediğim rakamı ödeyemeyeceğim farklı bişeyler daha düşünleim isterseniz demsesi gerekir.Ben ailelere yardıma karşı değilim ama bu ayrdım lükse kaçıyorsa ve benim şartlarımı zora sokuyorsa orda dur demek gerektiğini düşünüyorum.

Eşinle konuşurken bunun söylenmesinin zor olduğunu anladığını ;ama yuvanızın mutluluğu ve istedğiniz gibi tam bir aile olabilmeniz için buna ihtiyacınız olduğunu söylemelisin.tartışarak değil canım unutma;konuşarak çöz!

hahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy bide topiği sen açtın ele başı direk yandın sen yandınnnnnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayyy sorma yaaaaaaa! bulduğu anı düşünemiyorum ki okuduğu anı ise hiç mi hiç :mymeka:

bugün eczaneye gittim büyük bir hevesle.koşa koşa bir arkadaşıma sonrada... sonuç kocaman tek bir çizik!!!! ağlamadım, üzülmedimde aslında. çünkü daha kırmızılar gelmedi canlarım yaaaa!!!!! haksız mıyım??

canım benim üzülme herşeyde bihayır vardırolumunekankayizsmile

sabahtan beri seni bekliyozzz be gülüm yaaa!insan insana bunu yaparmı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…