- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar ben çıkıyorum bırazdan oğluşumu alayım ay sevgilimle buluşurmuş gibi onu görmeye gidince heycan basıyo...ya bu anneler bebeklerıne resmen aşık oluyo ya...ben egeye aşıgım herhalde...
kızlr ben geldimmmm.... Aldım geldim primalarııı!!!! çok güzel minicik minciklerrr...bi tane bebek totosu lazım şimdi banaa
tınker emzirme işini napıyosunn..annelikte en merak ettiğim şey emzirmek...bide çalışan annelerin eve süt sağıp bırakması... :26: Ayy canı acır insanın yaa..çokmu sıkılıyoki ucuuu...
Bakıcıya ne kadar veriyosun bide tinkerr.. ???
odamız kuruldu ama su akmıorkı sıleyımmm
hhheheeh canm hoşgeldin bi bakmışın oda gelmişşşş ohhhh bezlerde hazırrr:):)
kızlr ben geldimmmm.... aldım geldim primalarııı!!!! çok güzel minicik minciklerrr...bi tane bebek totosu lazım şimdi banaa
Selammmmmmmmmmmm kıslar nasılsınızzzzzzzBu topiğin yeni haline hiç alışamadım...
ay hadi inşallahhhhhh !
Test almıyorum bende hemen yapar sinirlerim bozulur diyeee... çıkar mı ki 1 hafta 10 gün önceee
ay hadi inşallahhhhhh !
test almıyorum bende hemen yapar sinirlerim bozulur diyeee... çıkar mı ki 1 hafta 10 gün önceee
hoşgeldin pembemmmm...ohhh bebişin bezleride hazırr bi kendisi eksik o da geldimi tam olucak:))
az kaldı azzz bu sefer olucak gör bak :)
slm canım hoşgeldinnn...ben kendi adıma iyiym sen nasılsın?
ayy sorma yaa ama alıştım sayılır sitenin bu haline...
Selammmmmmmmmmmm kıslar nasılsınızzzzzzzBu topiğin yeni haline hiç alışamadım...
kızzzz azcık daha sabret çıkarmı hemen öleee...
içimden bir ses müjdeyi vericeksin diyorrr
İYİYİM BİDENEMMMM DÜN ADETLİYKEN DR A GİTTİM GAYET NORMAL DEDİ 2-3 AY DAHA DENEYİN OLMAZDA OZAMAN BAŞLAYALIM TEDAVİLERE DEDİ BENİM ANLAMADIĞIM Bİ SORUN YOK MADEM NE TEDAVİSİNE BAŞLICAKK DR GICIKK BİRAZ HIZLI HIZLI KONUŞUP GEÇİYOOO WALLA YANINDAKİ KIZA SORUYOM NE DEDİ TAM OLARAK DİYE:d:d:d
canım acele etmee silersinnn güle güle kullanın odanızıı sağlıcakla canım benim
kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüay hadi inşallahhhhhh !
test almıyorum bende hemen yapar sinirlerim bozulur diyeee... çıkar mı ki 1 hafta 10 gün önceee
İYİYİM BİDENEMMMM DÜN ADETLİYKEN DR A GİTTİM GAYET NORMAL DEDİ 2-3 AY DAHA DENEYİN OLMAZDA OZAMAN BAŞLAYALIM TEDAVİLERE DEDİ BENİM ANLAMADIĞIM Bİ SORUN YOK MADEM NE TEDAVİSİNE BAŞLICAKK DR GICIKK BİRAZ HIZLI HIZLI KONUŞUP GEÇİYOOO WALLA YANINDAKİ KIZA SORUYOM NE DEDİ TAM OLARAK DİYE:d:d:d
HE BU ARADA EETİĞİN DUA YA DA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DEMEK İSTİYORUM CNAIMMMSINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?