Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum bırazdan oğluşumu alayım ay sevgilimle buluşurmuş gibi onu görmeye gidince heycan basıyo...ya bu anneler bebeklerıne resmen aşık oluyo ya...ben egeye aşıgım herhalde...

güle güle canım nekdr güzel oğluna aşık olman ne emekle ne sevgiyle büyüyor demii bende senin gibi bir anne olmak istiyorum brianönce

tınker emzirme işini napıyosunn..annelikte en merak ettiğim şey emzirmek...bide çalışan annelerin eve süt sağıp bırakması... :26: ayy canı acır insanın yaa..çokmu sıkılıyoki ucuuu...

bakıcıya ne kadar veriyosun bide tinkerr.. ???

kızlr ben geldimmmm.... aldım geldim primalarııı!!!! çok güzel minicik minciklerrr...bi tane bebek totosu lazım şimdi banaa

ayyyy yavyummm bu süt sağma olayı varyaaaa çokkomikğime kaçtııı benim çok merak ediyordummm nasıl oluyoo offf sağılırken acıyomu diyeee yakın bi arkadaşım doğum yapmıştıı o sıralar çalışıyorduu sağıp gidiyordu yanii bende merakımdannn nası bişe diye sorarkenn deneyelim dedikkk ayyy bi gıdıklandım sormaaa huylanıyo insann ama alışınca geçerr hiç acımıyooo

kızlr ben geldimmmm.... aldım geldim primalarııı!!!! çok güzel minicik minciklerrr...bi tane bebek totosu lazım şimdi banaa

hoşgeldin pembemmmm...ohhh bebişin bezleride hazırr bi kendisi eksik o da geldimi tam olucak:))
az kaldı azzz bu sefer olucak gör bak :)

Selammmmmmmmmmmm kıslar nasılsınızzzzzzz Bu topiğin yeni haline hiç alışamadım...

slm canım hoşgeldinnn...ben kendi adıma iyiym sen nasılsın?
ayy sorma yaa ama alıştım sayılır sitenin bu haline...

İYİYİM BİDENEMMMM DÜN ADETLİYKEN DR A GİTTİM GAYET NORMAL DEDİ 2-3 AY DAHA DENEYİN OLMAZDA OZAMAN BAŞLAYALIM TEDAVİLERE DEDİ BENİM ANLAMADIĞIM Bİ SORUN YOK MADEM NE TEDAVİSİNE BAŞLICAKK DR GICIKK BİRAZ HIZLI HIZLI KONUŞUP GEÇİYOOO WALLA YANINDAKİ KIZA SORUYOM NE DEDİ TAM OLARAK DİYE:d:d:d

HE BU ARADA EETİĞİN DUA YA DA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DEMEK İSTİYORUM CNAIMMMSINNN

Son düzenleme:

klomen felanmı vercek acaba canım?? böyle sölerken ne dedigi anlaşılmayan doktorlara sinir oluyorum bişey anlatıyorsan dogru dürüst anlat dimi ama...
canım sana tavsiyem başka doktora daha görün tek doktorla kalma bak benim eşimde varikosel var dediler ama megersem yokmuş ki bu doktor 4.doktoruydu...

canım acele etmee silersinnn güle güle kullanın odanızıı sağlıcakla canım benim

ya kızlar yer silmekten bahsettiniz ya... benim bi arkadşımda viledanın içine yumoş koyuyor bir kapak. Dün denk geldim ben,inanılmaz kalıcı ve güzel kokuyo yerler..sildikçe kokuyor, yerde yürüyüp gezdikçe koku havalanıyor ve allerjik birşeyde değil. nasıl fikir? bende deniycemmm

ay hadi inşallahhhhhh !
test almıyorum bende hemen yapar sinirlerim bozulur diyeee... çıkar mı ki 1 hafta 10 gün önceee
kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüadet gününü bekle öyle yap cicim

canım mrb yaa hoşgeldin seninle pek konuşamadık burda.sen nezamandır istiyosun bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…