hadi hayırlı olsun :)
hoşgelşdın canım :)
ay bende öle hissediyorum pembiş müjde vercekmıs gibi doğuyo içime
klomen felanmı vercek acaba canım?? Böyle sölerken ne dedigi anlaşılmayan doktorlara sinir oluyorum bişey anlatıyorsan dogru dürüst anlat dimi ama...
Canım sana tavsiyem başka doktora daha görün tek doktorla kalma bak benim eşimde varikosel var dediler ama megersem yokmuş ki bu doktor 4.doktoruydu...
HE BU ARADA EETİĞİN DUA YA DA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DEMEK İSTİYORUM CNAIMMMSINNN
kızlar nerden resim eklicemm
canım acele etmee silersinnn güle güle kullanın odanızıı sağlıcakla canım benim
ooo hadi gözün aydın canım odasıda gelmiş mert kaan paşanın...
silersin canım sular gelince...ama dikkat et çok yorma kendini..yardım almadan yapma bişi emi..
hadi hayırlı olsun :)
hoşgelşdın canım :)
kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüadet gününü bekle öyle yap cicim
canım mrb yaa hoşgeldin seninle pek konuşamadık burda.sen nezamandır istiyosun bebek?
kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüadet gününü bekle öyle yap cicim
canım mrb yaa hoşgeldin seninle pek konuşamadık burda.sen nezamandır istiyosun bebek?
ya kızlar yer silmekten bahsettiniz ya... benim bi arkadşımda viledanın içine yumoş koyuyor bir kapak. Dün denk geldim ben,inanılmaz kalıcı ve güzel kokuyo yerler..sildikçe kokuyor, yerde yürüyüp gezdikçe koku havalanıyor ve allerjik birşeyde değil. nasıl fikir? bende deniycemmm
ya kızlar yer silmekten bahsettiniz ya... Benim bi arkadşımda viledanın içine yumoş koyuyor bir kapak. Dün denk geldim ben,inanılmaz kalıcı ve güzel kokuyo yerler..sildikçe kokuyor, yerde yürüyüp gezdikçe koku havalanıyor ve allerjik birşeyde değil. Nasıl fikir? Bende deniycemmm
ya çok ümitliyim bende kızlar yaaaa, memelerde maşşallah inek gibi şimdiden...psikolojik mi acaba????
canım yumoş koyarsan yerler kayar
ya kızlar yer silmekten bahsettiniz ya... benim bi arkadşımda viledanın içine yumoş koyuyor bir kapak. Dün denk geldim ben,inanılmaz kalıcı ve güzel kokuyo yerler..sildikçe kokuyor, yerde yürüyüp gezdikçe koku havalanıyor ve allerjik birşeyde değil. nasıl fikir? bende deniycemmm
aminnnn canım benimmm aminnn
ewet ewet ewettttttttt
bana öle geliyorki peşpeşe patlatıcaz müjdeli haberleri hadi hayırlısı bakalım anamm heyecan en üst dorukta şuan...
valla canım hiç msj yazarken resim eklemedim bilmiyorum o yüzden
eheueh maşallahh :)))
psikolojik dğeildir inşallah canım sıkı sıkı çalıştığınzıa göre olmustur ınsallah
senın zaten bi sorunun yoktu bildiğim kadarıyla dimi ,
bu ay banada göğüslerim çok büyük geliyo ya kociş durup durup büyümüş diyo
ama bilemiyorum benim ara ara oluyo böyle :)
canım yumoş koyarsan yerler kayar
e ben katıyom kı bazen :)) hatta bazen şampuan kutusunun dibinde kalan şampuanı da katıyorum
güzelde oluyo güzel kokulu ne bulursamhepsi
aaa... benim kullanmadığım duş jelim var... kullanayım bari... mis gibide kokuyoo..cildime yaramamıştı, kaşıntı yaptı bende kaldırdım. süper fikirrr!!
evet çok koyarsan bide çok köpürtürsen kayar
çok köpürtünce bide viledayla siliosun ya o zaman köpük köpük kalıyo yerlerde öle olmaması
için çok köpürtmicen bide çok katmıycan :)
ya çok ümitliyim bende kızlar yaaaa, memelerde maşşallah inek gibi şimdiden...psikolojik mi acaba????
offfsss aslında sende haklısınnn canım yaa sormaaa herkes memnun olduğu için buna gittim 3 sefer gttim hemde yumurtama felan baktı normal dedi heee bide dün gittiğimde kanallara girelim mi gibisinden bişi dedi sonra yokkk biraz daha deneyin olur dedi bende denemeye devam edeyim dedimm
evet şekerım nanemm mert kağan paşanın odası sağsalım geldıııı
yok yok eşim gelsın onunla hallederm ben yeterkı sular aksın artıkkkkkkkkkkkkkkk
mrb canımmm evet konuşamadık ama ben hep takipteydimm:)) neyseee işte ben 2 seneyi geçti evleneli tam 1 yıldır korunmuyoruzz ama çokta düzenli yapmadıkk oluruna bıraktıkkk öyle böyle derken dr gitme kararı aldım ve gittim dr alttan ultrasonla felan baktı yumurtama baktı adet olursan bide adetliyken bakalım dedi işteee geçen akşam adet oldumm dün gittim yine baktı gayet normal dediii eşimin testleride normal çıktı allah a şükürler olsunn ki bakalım demekki zamanı var daha en bi sorun varsaaa tedavisini olurum diye gitmiştim dr a oda yok dedi birazdaha deneyip yine olmazsa başka dr larada gitmeyi düşnüüyorum hayırlısı olsun bakalımm rabbim zamanını bilir
saol tatlım benim sizin dualarınızla inş ilk seferde tutucak inanıyorum ben
hrs gerçekten kaliteli bir yer ilgilerinden bayagı memnun kaldım...senin doktorunda bu hastanedeydi dimi..bence çok iyi bir seçim yapmışsın sende canım inş orda dogum yaparsın...
ayy her geçen gün daha artıyor heyecanım inş bu heyecan adetimi geciktirmez en çok ondan korkuyorum:)))
oyyyy maşallah yavruşuna gayet saglıklıymış ama hala göstermemekte diretiyor çatlıcaz yakında valla cinsiyetini öğrenemedik diye...
olsun saglıklı olsunda varsın olsun geç öğrenin canım...maşallah bebişine
ben ellemeyi yasakladım. zaten doğumdan sonra zor toparlandılar yaaa... benim klasik adet belirtidir şişmesi ama bu seferki biraz erken oldu...hormonlarım coştu sanırsammm
bir sorunum yoktu ama hiç belli olmaz ki bu işler...neler duyuyoruz neler yaşıyoruz hepimiz...hayırlısı olsun ben beklerim ama sabırsızlanıyor insan işte...
aaa... benim kullanmadığım duş jelim var... kullanayım bari... mis gibide kokuyoo..cildime yaramamıştı, kaşıntı yaptı bende kaldırdım. süper fikirrr!!
evet ayşecimmm sana katılıyorum :87::87:
ay canım benim inşallah inadına gecikmez :) kafanı oraya takma olur mu:)
benim doktorum orda değil canım özel yeri var,ama doğuma dışardan girecek
yani bana bikaç özel hastane saydı ordan birini seçicem içlerinde hrs de var :)
hangisi uygun olursa onu seçicez,hayırlısı tabiki daha var..
teyzesi çok teşekkür ederiz,dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
inşallah canım benim...
anladım şimdi tatlım iyi bakalım...gerçekten hem hastane hemde içinin rahat olması çok önemli canım...
her zaman hayırlısı bitanemm...
oyy yer onu teyzesi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?