Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

offfsss aslında sende haklısınnn canım yaa sormaaa herkes memnun olduğu için buna gittim 3 sefer gttim hemde yumurtama felan baktı normal dedi heee bide dün gittiğimde kanallara girelim mi gibisinden bişi dedi sonra yokkk biraz daha deneyin olur dedi bende denemeye devam edeyim dedimm

HE BU ARADA EETİĞİN DUA YA DA AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DEMEK İSTİYORUM CNAIMMMSINNN

aminnnn canım benimmm aminnn

ay bende öle hissediyorum pembiş müjde vercekmıs gibi doğuyo içime

ewet ewet ewettttttttt
bana öle geliyorki peşpeşe patlatıcaz müjdeli haberleri hadi hayırlısı bakalım anamm heyecan en üst dorukta şuan...

kızlar nerden resim eklicemm

valla canım hiç msj yazarken resim eklemedim bilmiyorum o yüzden

canım acele etmee silersinnn güle güle kullanın odanızıı sağlıcakla canım benim

çok teşekkur ederım hayatımmm saolasınnnn

ooo hadi gözün aydın canım odasıda gelmiş mert kaan paşanın...
silersin canım sular gelince...ama dikkat et çok yorma kendini..yardım almadan yapma bişi emi..

evet şekerım nanemm mert kağan paşanın odası sağsalım geldıııı
yok yok eşim gelsın onunla hallederm ben yeterkı sular aksın artıkkkkkkkkkkkkkkk

hadi hayırlı olsun :)

hoşgelşdın canım :)

ay bende öle hissediyorum pembiş müjde vercekmıs gibi doğuyo içime

teşekkur ederım ayşemmm :)

kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüadet gününü bekle öyle yap cicim

canım mrb yaa hoşgeldin seninle pek konuşamadık burda.sen nezamandır istiyosun bebek?

kız dur bidaaaa 1 hafta önce çıkarmı delüüüadet gününü bekle öyle yap cicim

canım mrb yaa hoşgeldin seninle pek konuşamadık burda.sen nezamandır istiyosun bebek?

mrb canımmm evet konuşamadık ama ben hep takipteydimm:)) neyseee işte ben 2 seneyi geçti evleneli tam 1 yıldır korunmuyoruzz ama çokta düzenli yapmadıkk oluruna bıraktıkkk öyle böyle derken dr gitme kararı aldım ve gittim dr alttan ultrasonla felan baktı yumurtama baktı adet olursan bide adetliyken bakalım dedi işteee geçen akşam adet oldumm dün gittim yine baktı gayet normal dediii eşimin testleride normal çıktı allah a şükürler olsunn ki bakalım demekki zamanı var daha en bi sorun varsaaa tedavisini olurum diye gitmiştim dr a oda yok dedi birazdaha deneyip yine olmazsa başka dr larada gitmeyi düşnüüyorum hayırlısı olsun bakalımm rabbim zamanını bilir

canım yumoş koyarsan yerler kayar

ayyyy bendemi denesemmmm:)))

ya çok ümitliyim bende kızlar yaaaa, memelerde maşşallah inek gibi şimdiden...psikolojik mi acaba????

eheueh maşallahh :)))
psikolojik dğeildir inşallah canım sıkı sıkı çalıştığınzıa göre olmustur ınsallah
senın zaten bi sorunun yoktu bildiğim kadarıyla dimi ,

bu ay banada göğüslerim çok büyük geliyo ya kociş durup durup büyümüş diyo
ama bilemiyorum benim ara ara oluyo böyle :)

e ben katıyom kı bazen :)) hatta bazen şampuan kutusunun dibinde kalan şampuanı da katıyorum
güzelde oluyo güzel kokulu ne bulursam hepsi

inşallah canım inşallahh :)

ben ellemeyi yasakladım. zaten doğumdan sonra zor toparlandılar yaaa... benim klasik adet belirtidir şişmesi ama bu seferki biraz erken oldu...hormonlarım coştu sanırsammm
bir sorunum yoktu ama hiç belli olmaz ki bu işler...neler duyuyoruz neler yaşıyoruz hepimiz...hayırlısı olsun ben beklerim ama sabırsızlanıyor insan işte...

canım yumoş koyarsan yerler kayar

evet çok koyarsan bide çok köpürtürsen kayar
çok köpürtünce bide viledayla siliosun ya o zaman köpük köpük kalıyo yerlerde öle olmaması
için çok köpürtmicen bide çok katmıycan :)

kızzz bi gün ben evde yüzey temizleyici az kalmıştı diye bide ekstradan yumoş dökmüştüm ama keşke yapmaz olaydım çünkü yumuşaklık veriyor ya yerler nasıl kayıyor ay o gün az daha popomu kırıyordum vallahi o gün bugündür yüzey temizleyicim az kalsada hiç dökmüyorum yumuşatıcı:))

gerçi arkadaşın memnunmuş sanırım onun zemininde kayma oluşmamış...denemek lazım tabiki:)

ya çok ümitliyim bende kızlar yaaaa, memelerde maşşallah inek gibi şimdiden...psikolojik mi acaba????

hiç düşünme şimdiden canım belirtilere de aldırma tatlım günün gelince yaparsın bi test patlatırsın müjdeyi inş:)

bence başka bi doktora görünmende fayda var canımmm...en kısa zamanda bunun için bir araştırma yap derim ben

evet şekerım nanemm mert kağan paşanın odası sağsalım geldıııı
yok yok eşim gelsın onunla hallederm ben yeterkı sular aksın artıkkkkkkkkkkkkkkk

heh tamam oldu şimdi...gelir inşallah sularda...

canım adetliykende alttanmı muayene etti anlamadım orayı?

ay canım benim inşallah inadına gecikmez :) kafanı oraya takma olur mu:)
benim doktorum orda değil canım özel yeri var,ama doğuma dışardan girecek
yani bana bikaç özel hastane saydı ordan birini seçicem içlerinde hrs de var :)
hangisi uygun olursa onu seçicez,hayırlısı tabiki daha var..

teyzesi çok teşekkür ederiz,dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

doğru diyosun

aaa... benim kullanmadığım duş jelim var... kullanayım bari... mis gibide kokuyoo..cildime yaramamıştı, kaşıntı yaptı bende kaldırdım. süper fikirrr!!

evet iyi fikir hem duş jeli yumoş veya şampuan kadarda köpürmeez daha iyi olur kanımca :)

evet ayşecimmm sana katılıyorum :87::87:

inşallah canım benim...
anladım şimdi tatlım iyi bakalım...gerçekten hem hastane hemde içinin rahat olması çok önemli canım...
her zaman hayırlısı bitanemm...

oyy yer onu teyzesi yer

inşallah canım benim...
anladım şimdi tatlım iyi bakalım...gerçekten hem hastane hemde içinin rahat olması çok önemli canım...
her zaman hayırlısı bitanemm...

oyy yer onu teyzesi yer

evet canım hayırlısı nereyse ora olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…