Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar levreki nası pişriyosunuz bana bi anlatıverin hele yaa büyük balık pişirmeyi bilmiyorum hiç

öğrenmeye açım annatın bana

kızlar bişe sorcam geçen chicco'nun ve de nivea'nın bebek bakım setlerini gördüm
çantasıda hediyeydi,çantalar pek güzel değildi ama içindekiler iyiydi:)
yani onları tek tek alsan daha pahalıya gelir..ama ben erken diye almadım zaten de
bide o ürünleri kullanan var mı nasıl acaba? yoksa sebamed mi alsam,?ha bi de komili bebe çıkmış şimdi..
fikri olan varsa bekliyorum

Son düzenleme:

evet canım hayırlısı nereyse ora olsun inş

aminn canımm benimm

evet canımmm adetliyken alttan ultrasonla baktıııı ayy çok çekindim amaa napimmm bi bildiği var diyeee baktı işteee

aa nasıl bakıyo ama kırmızılar akmıyormu anammm banada doktor dün adetin 2.günü geldiğinde alttan bakmam lazım dedi de bende acaba yanlışmı anladım diye düşünmüştüm anammmmmmmmm offf ama olmazkiii((

benim kuzenim chicco kullanıyordu ve çok memnundu canım..gerçektende tek tek almaya kalksan daha pahalıya geliyor..en iyisi bence böyle almak canım...

kızlar levreki nası pişriyosunuz bana bi anlatıverin hele yaa büyük balık pişirmeyi bilmiyorum hiç

ben fırında yapıyorum canım. bahçemde defne var, onuda alıyorum ordan arasına bir iki defen yaprağı ve bir dilim limon koyuyorum . nane kekik ve zeytinyağınıda karıştırıp her iki yüzüene fırçayla sürüyor ve folyoya sarıyorum. bu arada balıklara bıçakla birer kesik atmak lazım . tam 30 dakika da baluklar hazırrrr....

ayy sormaa cnaım işte benimde 2.günüydüü kız vardı hazırlanmama yardımcu olan çekinme raht ol biz alışkınız böyle şeylere felan dedi akar ama dedim aksın boşver diyooo neysee uzandım beklerken akmadıı dr geldi hemen sonra o ultrason aletini çıkartırken akmışşş yani kalkarken aktııı dr yoktu ama insan utanıyo yinedeeee ahhh ahhh nelere katlanıyosss

hmm hiç levrek yapmadım canım balıklarla pek aram yoktur yaptıgım tek şey hamsidir ondan başkada bilmem:))

Bende işte aynen büyük balık ne yedim ne pişirdim ama merak ediyorum :)

oo ne güzel bizim okulumuuzn bahcesınde de bi sürü defne ağacı vardı çok güzel kokar :)
peki nasıl temizliyorsun pullarını fln yoksa büsbütün mü atıosn fırına ??

ay onlar alışkınız diyoda gel bide bize sor...bide benim en yogun oldugum gün 2.gün nasıl akar anam çok kötü olurum ben yaa of
bu arada acayip kasık ve karın agrım var sanırım düşündüğüm gibi bu ay erken yumurtladım ve erken gelicek kırmızılar...

canım pulları ve içi temizlenmiş alıyorum...o kadar balığın içine giremem ben
ama çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim, hem ev kokmuor, hemde çok sağlıklıııı...
200 derece 30 dakikaaa!!!!

canım ben balığın ustasıyım babam karadenizli çok güzel balık çeşitleri tatım süreklide yaparım.ama geçenlerde şu güveç kapları varya tek kişilik olanları var onların.eşimle alabalık aldık büyük balık.güzelce temizlettim içini açtım içine biraz tereyağ ve kaşar koydum o kaplarea 2şer tane yerleştirdim fırında turboda pişiridm 200derecede yarım saatte pamuk gibi oldu.okdr güzel olduki eşim bidaha istedi tavsiye ederim

ayrıca sürekli yaptığım bir balık vardır çupra.onuda mangalda veya fırında süper oluyor.o çupranında üstüne pişmesine 5 dk kala kaşar koyuyorum.bazende kızartıyorum harika oluyor..
ama kızartmak için palamutu öneririm buğlaması ve kızartması harika oluyor

NANEEEEEEEEEE burdayımm. :80: çalışıyorum anacımm.ama takip ediyorumm.. bide bu KK bi acayipp..bekliyooo bekliyo hata veriyo..alıntı yapmıyoo.en sonunda kendi sitemizi kurucaz onu istiyolarrrr..

canım pulları ve içi temizlenmiş alıyorum...o kadar balığın içine giremem ben
ama çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim, hem ev kokmuor, hemde çok sağlıklıııı...
200 derece 30 dakikaaa!!!!

eheueheu akıllı hatun valla
bende nası temizlicem diye düşünüyodum yaa tamam o zaman bende temizlenmiş alayım
ay hatta bu akşam eve giderken uğrayım balıkçıya varsa alayım levrek :))
kocişim hasta olmuş iyi beslemeli lazım o bana eheuehe

sağol canım tarif için :)

aslında ben kızarmış balık sewerim ama, hepsinide yerim yani...
çipura ve levrek fırında olunca derisi yenmiyor kayış gibi oluyor... sen folyo falan sarmadan mı yapıyorsun fırında balığı? direk tepsiye mi kokuyorsun? bide yağ koyar mısın tepsiye peki???
palamutun kızarmışına annem sarımsak ve limonu karıştırır sos yapar... biterim ben artık...

ay bizde karadenizliyiz ama hamsiden palamuttan başkasını bilmeyiz bi de çinekopa takıldıydık bi ara
palamut cidden çok güzel oluyo kociş bayılır :)) ama ben değişik denemek istiyorum işte senın tarifini de not edeyım
yaparım bigün :))

levrek için bi önerin varsa alabilirim

kızlar bu sabah da test yaptım çizgi düne göre daha belirgin yarın bir daha kanda baktırıcam bakalım yükselmiş mi değerim

hmm hiç levrek yapmadım canım balıklarla pek aram yoktur yaptıgım tek şey hamsidir ondan başkada bilmem:))

aynen canım ben de bi palamut bi de hamsi bilirim

benim kuzenim chicco kullanıyordu ve çok memnundu canım..gerçektende tek tek almaya kalksan daha pahalıya geliyor..en iyisi bence böyle almak canım...

hımm anladım canım çok sağol

bol limonlu soğanlı bir salata yanınaa... ağzım sulandı vallahiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…