kızlar bu sabah da test yaptım çizgi düne göre daha belirgin yarın bir daha kanda baktırıcam bakalım yükselmiş mi değerim
NANEEEEEEEEEE burdayımm. :80: çalışıyorum anacımm.ama takip ediyorumm..bide bu KK bi acayipp..bekliyooo bekliyo hata veriyo..alıntı yapmıyoo.en sonunda kendi sitemizi kurucaz onu istiyolarrrr..
bol limonlu soğanlı bir salata yanınaa... ağzım sulandı vallahiii...
şimdi aklımdan geçtin.... ben demedim mi sanaaa...
ay evet ya bayramdan once 1,5 kg hamsıyı hamsi kuşu yaptım kızarttım yanına
pulbiberle tuza ovdugum ince kıyılmış soğan
sonracıma bissürü ot limon anam bi yumulduyduk varya hepsini iki kişi 1,5 kg yedik ehehe
sevinemiyorum ben ya pazara pazartesiye kadar emin olamıycam alıştırmıyomda kendimi sonra daha çok üzülürüm hayırlısıysa gelsin inşallah
ay bizde karadenizliyiz ama hamsiden palamuttan başkasını bilmeyiz bi de çinekopa takıldıydık bi ara
palamut cidden çok güzel oluyo kociş bayılır :)) ama ben değişik denemek istiyorum işte senın tarifini de not edeyım
yaparım bigün :))
levrek için bi önerin varsa alabilirim
aynen canım ben de bi palamut bi de hamsi bilirim
hımm anladım canım çok sağol
bi tek nane cevap vermiş sağolun kızlar
hiç duymadımdı, cahil kaldım vallllaaaa
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bu sabah da test yaptım çizgi düne göre daha belirgin yarın bir daha kanda baktırıcam bakalım yükselmiş mi değerim
canım soğanıda suyunu sıkıp acısını aldıktan sonra hafif zeytinyağ limon ve sumak eşliğinde mükemmel oluyor kocişe yapıyorum 5 soğan yiyor o şekilde ama sumak çok yakışıyor dediğin gibi balığın yanındada çok güzel gidiyor.ayy benimde canım balık çekti hemen gidip alayım bendeay evet ya bayramdan once 1,5 kg hamsıyı hamsi kuşu yaptım kızarttım yanına
pulbiberle tuza ovdugum ince kıyılmış soğan
sonracıma bissürü ot limon anam bi yumulduyduk varya hepsini iki kişi 1,5 kg yedik ehehe
bi tek nane cevap vermiş sağolun kızlar
izmirde bide barbun çıktı ucuz ucuz ama ufak... ay nasıl lezzetli o küçük kırmızı şeyler....
ayyyy açıktım ben sanrsam, hep senin yüzünden ayşeeeeee
canım büyük levrek alacaksan yıkadıktan sonra güzelce tuzla çok tuzlaman lazım ama fırın tepsisine yerleştir ben balığı soğanlayıp sarımsaklayıp tuzla ovup 1 saat bekletirim ama senin vaktin olmayacağı için sen hemen tuzla ov soğan sarımsak eşliğinde fırın tepsisine yerleştir ama mutlaka temziletip al.üstünü aliminyum folyoyla kapatıp 200 derecede pişirebilirsin kokmasın diye.ama ben üstü güzelce kızarsın diye öylece pişiriyorum.bide ben balık pişerken yanında domates biber sevmem.patates koyarım balığın yağıyla süper pişiyor.balıkların üstüne biraz tereyağ koymayı unutma canım
levreği bikere bu şekilde pişirdim ama alabalık ve çuprayı dediğim gibi bi dene bayılacaksın
ben bi araştırayım şekerim sana akşama yazarım , üzülme sentam olarak ne istiyosun ki? şampuan falan mı? anlamadım ben...
balığı pek sevmeyenler belli oluyor:))
rica ederim tatlım benim
görmemişlerdir bitanem balık olayına bayagı daldı bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?