Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
NANEEEEEEEEEE burdayımm. :80: çalışıyorum anacımm.ama takip ediyorumm.. bide bu KK bi acayipp..bekliyooo bekliyo hata veriyo..alıntı yapmıyoo.en sonunda kendi sitemizi kurucaz onu istiyolarrrr..

ayy dimiii sorma canım sorma tam alıştım diyorum hoppp bakıyosun yavaşlamaya başlıyo alıntı yapmıyo dediğin gibi... :96:

bol limonlu soğanlı bir salata yanınaa... ağzım sulandı vallahiii...

ay evet ya bayramdan once 1,5 kg hamsıyı hamsi kuşu yaptım kızarttım yanına
pulbiberle tuza ovdugum ince kıyılmış soğan
sonracıma bissürü ot limon anam bi yumulduyduk varya hepsini iki kişi 1,5 kg yedik ehehe

ayyy kızlarrr acıktırdınız beni valla agzımın suları aktı resmen nasıl ekrana bakıyorum bi görseniz halimi
bende yarın alayımda verdiginiz tariflerle balık yapayım bakalım nasıl olur:))

izmirde bide barbun çıktı ucuz ucuz ama ufak... ay nasıl lezzetli o küçük kırmızı şeyler....
ayyyy açıktım ben sanrsam, hep senin yüzünden ayşeeeeee

canım büyük levrek alacaksan yıkadıktan sonra güzelce tuzla çok tuzlaman lazım ama fırın tepsisine yerleştir ben balığı soğanlayıp sarımsaklayıp tuzla ovup 1 saat bekletirim ama senin vaktin olmayacağı için sen hemen tuzla ov soğan sarımsak eşliğinde fırın tepsisine yerleştir ama mutlaka temziletip al.üstünü aliminyum folyoyla kapatıp 200 derecede pişirebilirsin kokmasın diye.ama ben üstü güzelce kızarsın diye öylece pişiriyorum.bide ben balık pişerken yanında domates biber sevmem.patates koyarım balığın yağıyla süper pişiyor.balıkların üstüne biraz tereyağ koymayı unutma canım
levreği bikere bu şekilde pişirdim ama alabalık ve çuprayı dediğim gibi bi dene bayılacaksın

SU cum ben bilmiyomm.malummm o aşamaya gelemedik hiçç.(((
etrafımda kullananda yokk... :26:

kızlar bu sabah da test yaptım çizgi düne göre daha belirgin yarın bir daha kanda baktırıcam bakalım yükselmiş mi değerim
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
canım soğanıda suyunu sıkıp acısını aldıktan sonra hafif zeytinyağ limon ve sumak eşliğinde mükemmel oluyor kocişe yapıyorum 5 soğan yiyor o şekilde ama sumak çok yakışıyor dediğin gibi balığın yanındada çok güzel gidiyor.ayy benimde canım balık çekti hemen gidip alayım bende
bi tek nane cevap vermiş sağolun kızlar

canım sorduğun soru hakkında bir bilgim yok oyüzden cvp veremedim bak yemekle ilgili bişey sorsaydın ayşe gibi hemen cvp veriridim

Su cum ben bilmiyorum gülüm menimm..malum o aşamaya gelemdim henüz(((
etrafımda kullananda yokkk...

izmirde bide barbun çıktı ucuz ucuz ama ufak... ay nasıl lezzetli o küçük kırmızı şeyler....
ayyyy açıktım ben sanrsam, hep senin yüzünden ayşeeeeee

hee evet ben onu nerde gördüm lezzet dergisinde görmüştüm asma yaprağında pişirmişler
bizim iş yerinde de bahsediyorl<rdı çok lezzetli diye kızartıyosun dimi onları :)

eheueheu evet galiba sanırsam benim yüzümden acıktın
ama bak su hiç acıkmamış demekki senin acıkmaya istidadın vardı yapcek bişi yok nihahaha

hımmm anladım bunu das not ediyorum bi uğrayım bakayım palukçumusaa neleri varmış :)
tamam temizletip alırım

aaaaaaaaa salak yaa..yazıyorum yazıyorum nere gidiyor bunlarrr.otuz defa yazıdm beeeeeeeeeeeeeee.

ben bi araştırayım şekerim sana akşama yazarım , üzülme sen tam olarak ne istiyosun ki? şampuan falan mı? anlamadım ben...

:)) yok canım bebek bakım setleri var chicconun,niveanın,komili bebenin..
kullanan ya da duyan var mı etrafından diye şey ettim
hangisi daha güzel,yoksa sebamed mi almalı diye ama kimse ilgilenmedi hıh

balığı pek sevmeyenler belli oluyor:))

rica ederim tatlım benim

görmemişlerdir bitanem balık olayına bayagı daldı bizimkiler

evet bitek sen gördün sağol canımcım

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

emos9835......................22 KASIM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

papatyaa16...........................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
pembedana............................6 ARALIK
nurum84..............................14 ARALIK
nihonjin................................14 ARALIK
hatunsultan..........................18 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
GamzeliKiz --??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…