Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

limonluda güzel oluyo evet ama soğan tek başına bile süper ben soğana sarımsağa bayılırım herşeye katarım

sumak kullanmıyoırum hiç ama güzel bi tad veriyormuş dimi ekşi bi tad veriyo yanlış bilmiyosam

ah evde olsam neler deniycem :)))

ya balık almaya gidicem saat 5te eve işçi gelecekmiş kociş evden çıkma dior bana bi süprizi varmış.bıktım kocişin bu süprizlerinden

canım bende biliosn o aşamalarda dğeilim ya onun için yazmadım ama bebe yağı alırken bakmıştım
nivea benım hoşuma gitmişti halen daha kullanıyorum chicco nun marka kullanarak kazık attığını düşünüyorum
nivea da kötü bi marka dğeil gayet uygun fiyatları ben nivea tavsiye ederim
her ürününü kullanmadım ama kullanıpta memnun kalmayan kımse görmedım

ya balık almaya gidicem saat 5te eve işçi gelecekmiş kociş evden çıkma dior bana bi süprizi varmış.bıktım kocişin bu süprizlerinden

aaa SELİZZ DELİRMİŞ diyenleerr oylasın nitfennnnnn....
sürprizden bıkılırmı ayoll.. :89:
hee kötüyse genelde sürprizleri bilemeycem... :97:

hayatım chicco kullandım nivea sebamed ve mustela kullandım kızıma ben en güzeli mustela set halinde kullanmıştım sonrada sebamed güzel chicco ıı ııh

SU cum ben bilmiyomm.malummm o aşamaya gelemedik hiçç.(((
etrafımda kullananda yokk... :26:

Su cum ben bilmiyorum gülüm menimm..malum o aşamaya gelemdim henüz(((
etrafımda kullananda yokkk...

( tamam canımcım sağolasın

canım sorduğun soru hakkında bir bilgim yok oyüzden cvp veremedim bak yemekle ilgili bişey sorsaydın ayşe gibi hemen cvp veriridim

:) sağol canım..

kızlar ben çıkıyorum vakit geldi evime gideyimde bende yemeğimi yapayım etli nohut yanına pilav ve salata ohhh acayip acıktım yavv:))
hadi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz...

aaa SELİZZ DELİRMİŞ diyenleerr oylasın nitfennnnnn....
sürprizden bıkılırmı ayoll.. :89:
hee kötüyse genelde sürprizleri bilemeycem... :97:

yok canım kötü değilde bnm kociş mobilyacı ya sürekli eve bişeyler yaptırıp gönderiyor ilk başlarda mutlu oluyordum ama artık sinir bozucu olmaya başladı yanii bırakında bende istediğimi yaptırayım...genelde sürekli süpriz yaparla ailecek kayınpederim falanda öyleler.nişanlıyken kayınpederim bilezik takacak şimdi bayramda yastğın altına saklamış yastığın altına git bi bak gibi kociş askere gitti ilk izne süpriz yaptı geldi bi açtım kapıyı yerde güller yalnız ben pijamalarla oturuyorum sevindim ama sinirde oldum enazından bi süslenirdik demi aylardır görmüyoz bidaha süpriz yaparak gelme izne dedim 3 kere izne geldi üçündede süpriz yaparak artık terhis olup geldiğinde zil çaldı 1 hafta sonra gelecekti yemin ederim o olduğunu tahmin ettim süslendim püslendim oturuyodum kapıyı açtımm aa senmi die bilmiyomuş numarası yapmıştım.
yani ben genelde süprizlerden pek hoşlanmam ama aksine ailecek süpriz yapmayı çok seviolar.ben şok olunca tepkilerim değişiyor

anladım canım,bikaç fikir edinip ona göre alıcam da o yüzden sordum :)
teşekkürler :)

hayatım chicco kullandım nivea sebamed ve mustela kullandım kızıma ben en güzeli mustela set halinde kullanmıştım sonrada sebamed güzel chicco ıı ııh

hımm mustelayı ben de duydum ama nasıl olduğunu bilmiyordum..
çok sağol canım bana fikir oldu

anladım canımm..ama yinede tadını çıkarmaya bakk...

şuan merakla bekliyorum yine ne yaptırıp yolladı acaba hayır yani artık evde yaptıracak mobilya koyacak yerde kalmadı hamiş olsaydım bebiş odasımı yaptırdı diye düşnürdüm valla geri yoollarım çocuğumun odasınıda ben zevkime göre yaptırmak isterim

aa evet kesinliklee.sakın kayınpederle bir olup aceleye getirmesinlerrr odasını yaptırdık falan diyee.
şimdidenn tembihlee..

bende dalinin kolonyalarını kokladım geçen gün süper bebek kokusu bence... aslında çık bi alışeriş merkezine kokla bak canım yaaa...

kızlar bu facede stek yolladığım sedda modda benim arkadaşımın. istediğinizin fiyatı sorabilirsiniz...adrese teslim bu arada... güzelde şeyler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…