hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
canım soğanıda suyunu sıkıp acısını aldıktan sonra hafif zeytinyağ limon ve sumak eşliğinde mükemmel oluyor kocişe yapıyorum 5 soğan yiyor o şekilde ama sumak çok yakışıyor dediğin gibi balığın yanındada çok güzel gidiyor.ayy benimde canım balık çekti hemen gidip alayım bende
canım sorduğun soru hakkında bir bilgim yok oyüzden cvp veremedim bak yemekle ilgili bişey sorsaydın ayşe gibi hemen cvp veriridim
:)) yok canım bebek bakım setleri var chicconun,niveanın,komili bebenin..
kullanan ya da duyan var mı etrafından diye şey ettim
hangisi daha güzel,yoksa sebamed mi almalı diye ama kimse ilgilenmedi hıh
evet bitek sen gördün sağol canımcım
ya balık almaya gidicem saat 5te eve işçi gelecekmiş kociş evden çıkma dior bana bi süprizi varmış.bıktım kocişin bu süprizlerinden
hayatım chicco kullandım nivea sebamed ve mustela kullandım kızıma ben en güzeli mustela set halinde kullanmıştım sonrada sebamed güzel chicco ıı ııh:)) yok canım bebek bakım setleri var chicconun,niveanın,komili bebenin..
kullanan ya da duyan var mı etrafından diye şey ettim
hangisi daha güzel,yoksa sebamed mi almalı diye ama kimse ilgilenmedi hıh
evet bitek sen gördün sağol canımcım
SU cum ben bilmiyomm.malummm o aşamaya gelemedik hiçç.(((
etrafımda kullananda yokk... :26:
Su cum ben bilmiyorum gülüm menimm..malum o aşamaya gelemdim henüz(((
etrafımda kullananda yokkk...
canım sorduğun soru hakkında bir bilgim yok oyüzden cvp veremedim bak yemekle ilgili bişey sorsaydın ayşe gibi hemen cvp veriridim
aaa SELİZZ DELİRMİŞ diyenleerr oylasın nitfennnnnn....
sürprizden bıkılırmı ayoll.. :89:
hee kötüyse genelde sürprizleri bilemeycem... :97:
aaa SELİZZ DELİRMİŞ diyenleerr oylasın nitfennnnnn....
sürprizden bıkılırmı ayoll.. :89:
hee kötüyse genelde sürprizleri bilemeycem... :97:
canım bende biliosn o aşamalarda dğeilim ya onun için yazmadım ama bebe yağı alırken bakmıştım
nivea benım hoşuma gitmişti halen daha kullanıyorum chicco nun marka kullanarak kazık attığını düşünüyorum
nivea da kötü bi marka dğeil gayet uygun fiyatları ben nivea tavsiye ederim
her ürününü kullanmadım ama kullanıpta memnun kalmayan kımse görmedım
hayatım chicco kullandım nivea sebamed ve mustela kullandım kızıma ben en güzeli mustela set halinde kullanmıştım sonrada sebamed güzel chicco ıı ııh
kızlar ben çıkıyorum vakit geldi evime gideyimde bende yemeğimi yapayım etli nohut yanına pilav ve salata ohhh acayip acıktım yavv:))
hadi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz...
yok canım kötü değilde bnm kociş mobilyacı ya sürekli eve bişeyler yaptırıp gönderiyor ilk başlarda mutlu oluyordum ama artık sinir bozucu olmaya başladı yanii bırakında bende istediğimi yaptırayım...genelde sürekli süpriz yaparla ailecek kayınpederim falanda öyleler.nişanlıyken kayınpederim bilezik takacak şimdi bayramda yastğın altına saklamış yastığın altına git bi bak gibiKociş askere gitti ilk izne süpriz yaptı geldi bi açtım kapıyı yerde güller yalnız ben pijamalarla oturuyorum Sevindim ama sinirde oldum enazından bi süslenirdik demi aylardır görmüyoz bidaha süpriz yaparak gelme izne dedim 3 kere izne geldi üçündede süpriz yaparak artık terhis olup geldiğinde zil çaldı 1 hafta sonra gelecekti yemin ederim o olduğunu tahmin ettim süslendim püslendim oturuyodum kapıyı açtımm aa senmi die bilmiyomuş numarası yapmıştım.
Yani ben genelde süprizlerden pek hoşlanmam ama aksine ailecek süpriz yapmayı çok seviolar.ben şok olunca tepkilerim değişiyor
rica ederim bitanemmm
kızlar ben çıkıyorum vakit geldi evime gideyimde bende yemeğimi yapayım etli nohut yanına pilav ve salata ohhh acayip acıktım yavv:))
hadi hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz...
şuan merakla bekliyorum yine ne yaptırıp yolladı acabaHayır yani artık evde yaptıracak mobilya koyacak yerde kalmadı Hamiş olsaydım bebiş odasımı yaptırdı diye düşnürdüm Valla geri yoollarım çocuğumun odasınıda ben zevkime göre yaptırmak isterim
kızlar zil çalıor birazdan geliyorum:18:
canım bende biliosn o aşamalarda dğeilim ya onun için yazmadım ama bebe yağı alırken bakmıştım
nivea benım hoşuma gitmişti halen daha kullanıyorum chicco nun marka kullanarak kazık attığını düşünüyorum
nivea da kötü bi marka dğeil gayet uygun fiyatları ben nivea tavsiye ederim
her ürününü kullanmadım ama kullanıpta memnun kalmayan kımse görmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?