Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay yaa bugun belki 10 kere wc ye çıktım yaa gene sıkıstım noluyo böle anlamadım :S :S :S

sen doktor işini ne yaptın??
bişii yok daha di miiii

hayır bugün bissürü yer aradım yok hiçbiyerden randevu bile alamadım

üni hastanelerının telefon nolarını aldım gece arıycam bakalım belki gün içinde doluyodur

bazı randevular yarın baska hastanelerede bakarım ama bugun 10 dan fazla hastaneye baktım

tık yok :26: muayene olmam lazım en acilinden bu sancılanmalarım hep regl ldugumda daha cok oluyordu

regl harıcınde de olmaya basladı sımdı reglımede 7 gun kaldı hemen muayene olmalıyım bakalım

üniversitelerde internetten alınıyo sanırım randevu ve günlük oluyoo..ihmal etme sorun neyse çıksın ortayada...bebek zamanın geldi seninde artıkkk

canım inşallah iyi bi hastane bulursun da artık neden kaynaklandığı bulunur,
bide şimdi hastane bulamadın insan iyice stres olur..Allah yardımcın olsun canım
inş hastane bulursun ve inş kötü bişe çıkmaz

üniversitelerde internetten alınıyo sanırım randevu ve günlük oluyoo..ihmal etme sorun neyse çıksın ortayada...bebek zamanın geldi seninde artıkkk

evet biliyorum internetten randevu alındığını ama randevular dolu diyo şu anda pc mız bozuk gece bağlanıpta
randevu alamam maalesef ancak telefonla aramam lazım
ah pempe herkes ihmal etme diyo en çok ben koşuyorum peşinde ama yok bulamıyorum iştte
ağrıyı çeken benim ve çok fena bi ağrı ens onuncusunda ağrıdan bağırarak gittik hastaneye ki
benim canım çok pektir zaten ilk baş kalp zannettiler ama kalpte bişey çıkmadı
uğraşıyorum ah bi randevu alsam en çok ben sevınıcem evet bebek zamanımda geldi
1 aralıkda 6 ay tamamen dolmuş oluyo

inşallah canım ya romatolojiye bakan bi hastane bulamıyorum
üni hastanelerinin genelinde var randevular dolu ama
özellerde ise öyle bi bölüm bile yok inşallah bu gece arayımda bulurum ınsallah

bence nörolojiye gitmen lazım... migrenin çok çeşitleri varmı bunu öğrendim. geçen hafta bayram öncesi bizde çok koşturduk... insanın aklına başkada mantıklı bişey gelmiyor...

bence nörolojiye gitmen lazım... migrenin çok çeşitleri varmı bunu öğrendim. geçen hafta bayram öncesi bizde çok koşturduk... insanın aklına başkada mantıklı bişey gelmiyor...

ama benim baş ağrısı değilki

sol kolumda damaralrım kasılıyor ve şiddetli bi kas ağrısı aynı ağrıyı göğsümde ve sırtımda da
hissediyorum kolumdakine dayanıyorum biraz ama göğsümdekine dayanamıyorum nefesim kesiliyor

hatta bileklerimdeki damarlar feci şekilde sancıyo ve hepsi şişiyo

Son düzenleme:
inşallah canım ya romatolojiye bakan bi hastane bulamıyorum
üni hastanelerinin genelinde var randevular dolu ama
özellerde ise öyle bi bölüm bile yok inşallah bu gece arayımda bulurum ınsallah

anladım canım inşallah bulursunuz

kızlar yemeğimizi yedik bulaşıkları yıkadım çayımızı demledim ve geldim
yanii ayşe sağolsun sölemesi ayıp balığımızı yedik buakşam.kız sen demesen canımın çekeceği yoktu valla gittim aldım çupraları yanınada bol yeşillikli bir salata oooohhhhhhhhhh
şimdide kocişle bnm dizi başlıo çocuklar duymasın onu izlicez.yani haluk=eşim bukadar benzer yanii

Kızlar ya ben geliyorum sizler yoksunuz uzak kaldım konulardan...
Nasılsınız iyisiniz inşallah?

Kızlar ya ben geliyorum sizler yoksunuz uzak kaldım konulardan...
Nasılsınız iyisiniz inşallah?

meraba merve nasılsın canım.artık gündüzleri pek gelemiyorsun bende şimdi kocişi maça gönderdim oturma odası halılarımı sildim şimdide koltuklarımı silicem önce bi gelip bakim dedim...
bebiş nasıl canım hamileliğin kolay geçiyormu???

Merhaba canım!15gündür annemler bizde...Ev komple temizlendi.Zaten bayramda düğün fln derken Giresun da geçti.Uzak kaldım sizlere çok.Yarın annemler gidiyor bundan sonra daha sık gelirim inşallah canım...

Hamileliğim çok şükür gayet iyi gidiyor.En son 2li testimiz oldu o da iyi çıktı.Bebeği de gördük kıpır kıpır kıpraşıyordu:)Feyse de koydum resmini gördün mü bilmiyorum çok rahat maşallah yerinde:))

Sana çok kolay gelsin canım ama çokta yorma kendini emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…