Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına.ohhh temizliğinde yapılmış nekdr şanslısın bak annenler yardıma gelmiş.bende çok titizim canım ya 10 günde bir bayan geliyor yardıma bu hafta gelemiyor geçen haftada bayramdı 2 haftada süpürdüm sildim ama dip köşe yapılmayınca içim rahat etmiyor halılar camlar koltuklar komple temzileyim bar dedim bu haftada 2 kere misafirim gelicek hafta sonuna öyle işte
kaç aylık oldu şimdi bebiş?

Biliyorum canım senin temizliğini hamaratlığını...Ellerine sağlık canım.Maşallah sana ne diyim
Şimdi 3ayımızı bitirdik işte kuzum...4.aydan da bir hafta aldık:)) Evet annemlerden Allah razı olsun canım iyi ki varlar...

oh oh maşallah kuzuma büyümüş eee bir iki haftaya kadar cinsiyetinide öğreniriz canım birden kızın diyesim geldi ama hayırlısı canım sağlıklı olsunda...
bana cinsiyetini mutlaka haber ver canımmm
buarada öğretmenler günün kutlu olsun canım

Büyüdü teyzesi sorma...İnşallah çok merak ediyoruz ama bekliyoruz bakalım ne zaman göstercek kendini...Tabikide hayatım öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun kız erkek ikisine de çok sevinirim...
Mutlaka haber vericem canım ilk işim buraya koşup yazmak olur zaten:)))

canım bende aralıkta ankaraya gidiyorum laparoskopi olmaya aslında bu hafat gidicektim ama dr.adet ol bitsin öyle gel dedi adet olmama 10 gün falan var öyle işte.ondan sonra gidip güzelce laparoskpimi olucam.ocak ayındada çalışmalara başlıccaz kısmetse artık inşallah bizide bebeğimiz daha fazla bekletmez

canım bebişinin resmini gördüm facede çok tatlı yerim ya baya bi belli maşallah canım nazar değmesinnn

Hadi bakalım canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah...Hem için rahat etsin şifa olsun bu laparoskopi sana..Sonrada sabırla bebişimizi bekliyelim burda emi.Dualarım her daim seninle!

canım bebişinin resmini gördüm facede çok tatlı yerim ya baya bi belli maşallah canım nazar değmesinnn

Sağol teyzesii Allah ım sana daha güzel bebişler nasip etsin inşallah...
Evet hayatım çok hızlı büyüyorlar her seferinde şaşırtıyor bizi gerçekten...Maşallah hepsine

Hadi bakalım canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah...Hem için rahat etsin şifa olsun bu laparoskopi sana..Sonrada sabırla bebişimizi bekliyelim burda emi.Dualarım her daim seninle!

Sağol teyzesii Allah ım sana daha güzel bebişler nasip etsin inşallah...
Evet hayatım çok hızlı büyüyorlar her seferinde şaşırtıyor bizi gerçekten...Maşallah hepsine

sağol bitanem inşallah bende birgün anne olucam böyle ultrason resimlerini gösterticem size.çok müthiş bişey eminim kendim yaşadığımda dahada müthiş olduğunu görücem.dualarını eksik etme canım çok sağolll.gerçekten çok çabuk büyüyorlar daha yeni öğrendik hamile olduğunu ne çabuk 4.aya girdiniz maşallah canım nazar değmesin.
çıkıyorum tatlım ben işlerim bitti bi banyoya girip yatıcam.kendine çok ii bak.görüşmek üzere gündüzleri gelmeye çalış tatlım yaa.ii geceler

Amin canım benim inşallah...Tabiki Allah'ın izniyle çok güzel günlerimiz olucak bebişlerimizle...
Hadi kuşum sen yap bıcı bıcını da dinlen emi.Gelmeye calısıcam ınsallah.Kocaman öptüm seni iyi gecelerin olsun!

günaydın şekerleriiiiiiiiiiiiiM!!!!

kocişi işe gönderdim uyuyamadım bugünde açılışı ben yapim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…