- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Merhaba canım!15gündür annemler bizde...Ev komple temizlendi.Zaten bayramda düğün fln derken Giresun da geçti.Uzak kaldım sizlere çok.Yarın annemler gidiyor bundan sonra daha sık gelirim inşallah canım...
Hamileliğim çok şükür gayet iyi gidiyor.En son 2li testimiz oldu o da iyi çıktı.Bebeği de gördük kıpır kıpır kıpraşıyordu:)Feyse de koydum resmini gördün mü bilmiyorum çok rahat maşallah yerinde:))
Sana çok kolay gelsin canım ama çokta yorma kendini emi...
canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına.ohhh temizliğinde yapılmış nekdr şanslısın bak annenler yardıma gelmiş.bende çok titizim canım ya 10 günde bir bayan geliyor yardıma bu hafta gelemiyor geçen haftada bayramdı 2 haftada süpürdüm sildim ama dip köşe yapılmayınca içim rahat etmiyor halılar camlar koltuklar komple temzileyim bar dedim bu haftada 2 kere misafirim gelicek hafta sonuna öyle işte
kaç aylık oldu şimdi bebiş?
Biliyorum canım senin temizliğini hamaratlığını...Ellerine sağlık canım.Maşallah sana ne diyim
Şimdi 3ayımızı bitirdik işte kuzum...4.aydan da bir hafta aldık:)) Evet annemlerden Allah razı olsun canım iyi ki varlar...
oh oh maşallah kuzuma büyümüş eee bir iki haftaya kadar cinsiyetinide öğreniriz canım birden kızın diyesim geldi amahayırlısı canım sağlıklı olsunda...
bana cinsiyetini mutlaka haber ver canımmm
buarada öğretmenler günün kutlu olsun canım
canım bende aralıkta ankaraya gidiyorum laparoskopi olmaya aslında bu hafat gidicektim ama dr.adet ol bitsin öyle gel dedi adet olmama 10 gün falan var öyle işte.ondan sonra gidip güzelce laparoskpimi olucam.ocak ayındada çalışmalara başlıccaz kısmetse artık inşallah bizide bebeğimiz daha fazla bekletmez
canım bebişinin resmini gördüm facede çok tatlı yerim ya baya bi belli maşallah canım nazar değmesinnn
Hadi bakalım canım hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah...Hem için rahat etsin şifa olsun bu laparoskopi sana..Sonrada sabırla bebişimizi bekliyelim burda emi.Dualarım her daim seninle!
Sağol teyzesii Allah ım sana daha güzel bebişler nasip etsin inşallah...
Evet hayatım çok hızlı büyüyorlar her seferinde şaşırtıyor bizi gerçekten...Maşallah hepsine
sağol bitanem inşallah bende birgün anne olucam böyle ultrason resimlerini gösterticem size.çok müthiş bişey eminim kendim yaşadığımda dahada müthiş olduğunu görücem.dualarını eksik etme canım çok sağolll.gerçekten çok çabuk büyüyorlar daha yeni öğrendik hamile olduğunu ne çabuk 4.aya girdiniz maşallah canım nazar değmesin.
çıkıyorum tatlım ben işlerim bitti bi banyoya girip yatıcam.kendine çok ii bak.görüşmek üzere gündüzleri gelmeye çalış tatlım yaa.ii geceler
günaydın kızlarrrrr...:92::92:
günaydın balım hoşgeldingünaydın selizcimmm...
hoşgeldin kuzu yaa su sebili almış meğersem oymuşgünaydın kızlarrrrrrrrr...nbrsiniz?
kız seliz kocişin akşam ne süpriz yaptı merak ettim:)
günaydın kızlarrrrr...:92::92:
hoşgeldin kuzu yaa su sebili almış meğersem oymuşbende bişey yaptırdı yine sandım uzun zamandır yeni çıkan sebillerden istiyordum canım
iyiyizz kuzum sağoll..sen nasılsınn geldimi kırmızılar...gelsede artık startı verseniz..ben snden daha cok heyecanlıyım valla...günaydınnn hatcemmmm balımmmmmm
nasılsın kuzum benim
günaydın bebiş
hoşbuldum canım...güle güle kullan tatlımmm benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?