Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GamzeliKiz,SeKeR_NaNe+,gokcegokce+,Yavyum+,Seliz,
günaydın fıstıklar başım ağrıyo dün geceyi çek yatta egeyle bırlıkte gecırdım malum şahısla küstüm...

siz sormadan ben anlatayım dun pazar alışverısı yapmıs bızım beyama aldıklarını gorsenız onceden kaç sefer soledım herseyın kucugunu sec dıye..bır bıber almıspatlıcan gıbı..maydanoz agac gıbı cadı süpürgesi gibi uzuzn..hele ıspanak en hormonlusunu almıs bak koylulerın sattıgını al onlar dogal oluyo kucuk oluyo dıye solenırken elımdekı maydanozu aldı yere atı begenmıyorsan alır atarsın dıye.ben tabı çok bozuldum kustum ..beyfendı yemek de yemedı..bende ortada abur cubur ne varsa kaldırdım bılıyom benden sonra accak onları yıcek ..tabı dedıgım gıbı oldu..bırsey bulamayınca kornflexi almış boş boş yıyıyoherneyse zaten grıptı bende bahane ederek yatmadım onla ooooh ne rahat uyumusum bazen erkekler delı edıyo benı

trıpcan olmuşsun yanıı
ama yıne de ne olursa olsun yatağını ayırmaaaa buyukler hep oyle derr

kızz sende hazır pazara gidip alışveriş yapan bir eşin var daha ne istiyosun benimkini öldürsen yine gitmez öyle pazara falan hatta markete bile zor gelir ben alışverişlerimi genelde tek başıma yaparım oyüzden bence biranönce gönlünü alıp barışmalısın diyorum

iyiyizz kuzum sağoll..sen nasılsınn geldimi kırmızılar...gelsede artık startı verseniz..ben snden daha cok heyecanlıyım valla...

yok tatlım daha gelmedi kırmızılar ama eli kulagında geldi gelecek:))
balımmm benimm o heyecanı bide bana sor:))
güm güm güm gümm:))

gamzelikiz,seker_nane+,gokcegokce+,yavyum+,seliz,
günaydın fıstıklar başım ağrıyo dün geceyi çek yatta egeyle bırlıkte gecırdım malum şahısla küstüm...

yavyummm nolduuu...netti yine herifinnnnn....
Günaydınn yeni gelenlereee...hepinizi öpüyoruuuuuuuummm.....

iyiyizz kuzum sağoll..sen nasılsınn geldimi kırmızılar...gelsede artık startı verseniz..ben snden daha cok heyecanlıyım valla...

yok tatlım daha gelmedi kırmızılar ama eli kulagında geldi gelecek:))
balımmm benimm o heyecanı bide bana sor:))
güm güm güm gümm:))

yazdıklarınızı okuyamıyorum yaaa bu siteyei neden böyle yaptınızz yaa kim bunun sorumlusu hepimizi msj atalım yaa yoksa sinirden çatlıcaz

GamzeliKiz,SeKeR_NaNe+,gokcegokce+,Yavyum+,Seliz,
günaydınn canımm hoşgeldin....

ayyy adamlar yokmu hem suclular hem güclüler..bende ısmarladım gecen gün dediğin gibi bir biber almışkii aynen patlıcan yani ben hormonluyum diye bağırıyo....anlamıyolar bu koçişler bu işlerden...ama baya küsüşmüşsünüz hee neyse bugün barış imzalarsınız inşallah ben nedense asla küs kalamam küs olsak bile yataklarımı hiç ayırmam kıcımı döner yatarım ama yatağımdan başka bir yerede yatmam hani yani...hem birde beyfendi yemekte yemiyo inadından baksana...

# GamzeliKiz
# ParadiesAngel
# SeKeR_NaNe
# Seliz
# tinkerbell09
# Yavyum
# gokcegokce

günayydınnn ballı lokmalarımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…