bilmiyorumkismile çok özür diliyorum çok güldüm daha ilk ayları deyince kaydirigubbakcemile3 halimize bak yaaaa:jeyyar:
ben demedim ya ilk ayları diye,zaten omun ilk ayı değildi...
halimize gelince boşver yaaa :) takılıyoruz işte
Niye güldün canım ya?Valla anlayamadım
Hani hapiste derler ya adama,yeni düştü toparlar falan gib :) Onu çağrıştırdı the_ftsye o bence:)
Niye güldün canım ya?Valla anlayamadım
sinirlerim bozuk önceden belirtim de..
hani hepimiz o kadar alıştık ki bu duruma o daha yeni alışkın dil koruyalım bize bişi olmaz
tabiri caiz ise biz kaşarlaştık bu konuda bilmiyorumkismile:asigim:
sabahtan beri seni bekliyozzz be gülüm yaaa!insan insana bunu yaparmı!!!
hepsini okudum ama kaçırmışım sanırım :bbo: ne kadar önde bakim CADIARZU
yaaa...daha erken miydi ki idrar testi için acaba???? ya da ben umudu keseyi mi gerçekten.......:uhm:
sinirlerim bozuk önceden belirtim de..
hani hepimiz o kadar alıştık ki bu duruma o daha yeni alışkın dil koruyalım bize bişi olmaz
tabiri caiz ise biz kaşarlaştık bu konuda bilmiyorumkismile:asigim:
Hımmm..Anladımkaydirigubbakcemile3
yaaa...daha erken miydi ki idrar testi için acaba???? ya da ben umudu keseyi mi gerçekten.......:uhm:
pembişim kaç gün gecikti adetin?????
Şaka gibi!Kuzum sorması ayıp senin eşin ne kadar maaş alıyo?Eğer yanlış anlamazsan sorabilirmiyim! :asigim:
Kesinlikle çözümlenmeli.Gerekirse dedğim gibi ailesiyle konuaşacak'tamam ben size bir söz verdim ama böyle bir durumumuz ortaya çıktı;size söylediğim rakamı ödeyemeyeceğim farklı bişeyler daha düşünleim isterseniz demsesi gerekir.Ben ailelere yardıma karşı değilim ama bu ayrdım lükse kaçıyorsa ve benim şartlarımı zora sokuyorsa orda dur demek gerektiğini düşünüyorum.
Eşinle konuşurken bunun söylenmesinin zor olduğunu anladığını ;ama yuvanızın mutluluğu ve istedğiniz gibi tam bir aile olabilmeniz için buna ihtiyacınız olduğunu söylemelisin.tartışarak değil canım unutma;konuşarak çöz!
yok tatlım nie yanlış anlim herşeyimizi paylaşıyoruz zaten eşim 2500 tl alıo artı primleri oluyo yani bazen 3000 oluyo bazen daha fazla bazen hiç olmuyo prim magaza müdürü benim eşim
hayatının tüm kazalarını kılıo çıkınca konuşacagım bakalımm
sadece 2!!!!!
sadece 2!!!!!
canım benim istersen bir iki gün sonra tekrar dene... benim bugün ikinci günümdü silik de olsa ikinci çizgi belli oluyordu..
yok tatlım nie yanlış anlim herşeyimizi paylaşıyoruz zaten eşim 2500 tl alıo artı primleri oluyo yani bazen 3000 oluyo bazen daha fazla bazen hiç olmuyo prim magaza müdürü benim eşim
hayatının tüm kazalarını kılıo çıkınca konuşacagım bakalımm
Canım bence de negatif gibi düşün.Aksi olursa zaten sevincin yanına kar kalır
:)) :)) canın sağolsun bir dahakine muhabbete de kal amakızlar herkese iyi geceler valla geçmişi oku oku öldüm tam ben geldim yazacaktım ki eşim çağırıyor uyku vakti geldi hepinizi öpüyorum yarın grş. iyi geceler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?