Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımbenimm.nekadar uygunnn..ilk seferde tutsun inşallaaahhh...

tabiii 6 ay yat kalk ben bu zamanı bekledim zaten... fazla erken oldu sanırım üfff... ne bileyim yaa, bozuldum valla niye yalan söyleyeyim, hormonlarım yalancı çıkardı beni

bu ay bende olmucak bişeyyy...çok gaza geldim sanırım. resmen hayallerim yıkıldı yaaa, çıkamadım wc den bi süree. annemdeyim zaten, çok bozuldumm

canım daha gününe var ama çıkmaması çok normalki canım...hele bi gelsin günün o zaman yap he o zaman çıkmazsa üzülmekte haklısın ama şimdiden üzülüpte kendini yıpratma lütfen tatlım benim...

tabiii 6 ay yat kalk ben bu zamanı bekledim zaten... fazla erken oldu sanırım üfff... ne bileyim yaa, bozuldum valla niye yalan söyleyeyim, hormonlarım yalancı çıkardı beni

evet canım haklısın merak etmekte bende olsam aynısını yapardım itiraf ediyorum
olsun 6 aylık heyecanına verelim topikcene hormonlara da sopa gelıyo

oo çok güzel çok güzel hayırlısıyla inş. bebiş de gelir artık bu kadar şeye dimi ama :)

yani dimi gelsin artık çok ayıp eder gelmezse:)))

canımbenimm.nekadar uygunnn..ilk seferde tutsun inşallaaahhh...

ewet çok uyguna gelicek inşallah tek seferde tutar balım yaa inşallahh

şimdi geliyo oklava heeee...oklavada yokki onuda kaldırmışlar
daha erken kız bekle azıcık daha hele bi günün gelsin canım yaa yapma böyle lütfennnn

Pembeeeeeeeeeeee yuuuuuuuuuuuhhhh...
Bir hafta kala sonuç alanı gördünmü sen..iki üç gün önceden çıkanı gördümde 1 hafta nedir yaaaaaaaaa...
Bana bak edebinle otur kızdırma biziiiiiiii...

Pembeeeeeeeeeeee yuuuuuuuuuuuhhhh...
Bir hafta kala sonuç alanı gördünmü sen..iki üç gün önceden çıkanı gördümde 1 hafta nedir yaaaaaaaaa...
Bana bak edebinle otur kızdırma biziiiiiiii...

kızım bir haftadır zor tutuyorum kndimi ben ne diyosunnn... ay ne hevesle yaptım sormayın... neyse yaaa alıştım, soğudu sinirim yani...
hakikaten salak gibi davrandım ama çok heyecanlıyım yaa kızmayın.......

estf canım...heyecanını çok iyi anlyırouz hepimiz.. ama erken yaptın o yüzden lütfen testleri suçlamayalım bu konuda:))
1 hafta daha bekleyebilirsin tatlım benim...

estf canım...heyecanını çok iyi anlyırouz hepimiz.. ama erken yaptın o yüzden lütfen testleri suçlamayalım bu konuda:))
1 hafta daha bekleyebilirsin tatlım benim...

ya aslında haklı nedenlerimde var ama belirti sanmışım meğer...kendi tezimi bir kere daha doğruladım, midem fene folik asitten sonra böyle oluyorum biliyorum ama ben hamişliğe yordum tabii hemen...

eee ne yemek var akşama kızlar, hava kararıyor yavaş yavaş...
yğmur var İzmir'de ama usul usul yağıyor...yormadan kimseyi

ya aslında haklı nedenlerimde var ama belirti sanmışım meğer...kendi tezimi bir kere daha doğruladım, midem fene folik asitten sonra böyle oluyorum biliyorum ama ben hamişliğe yordum tabii hemen...

sen yine iyi mide bulantısını hamileliğe yormuşsun canım biz artık öyle bir zaman gelmiştiki başım agrıyo acaba hamileyimmi demeye başlamıştık bir ara

eee ne yemek var akşama kızlar, hava kararıyor yavaş yavaş...
yğmur var İzmir'de ama usul usul yağıyor...yormadan kimseyi

ben dün etli nohut yapmısştım bide pilav ve salata ama yaramazlık yapmaktan yiyememiştik yemek olarak aç başka türlü tok yatmıştık gece kalkıncada midemize oturmasın diye yemedik ölece duruyor yemeklerim benim

bende çok sewerim nohutu... fasulyeyi sewmem ona bayılırım...
çocuk muhabbetine adamlarda iyi alıştı haaaııı....

Kepeleklerim iki gündür çok yoğunum hiç giremedim topiğe, napıyosunuz bakalım ösledim sizi beeehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…