estf canım...
şöyle söylim canım, benim eşim halkbankasında çalıştıgı için halkbankasıyla anlaşması var hastanenin 2800'e geliyor ama eşim bankanın kurum doktoruyla görüşmüş hrs hastanesindeki konuştugumuz doktor arkadaşıymış.. 1300 tl teklif etmiş ona bakalım haber bekliyoruz ewet derlerse 1300'e yaptırcaz herşey dahil ama kabul etmezlerse 2800'e yaptırcaz canım..
Mesela american medicana hastanesiyle de anlaşması var halkbankasının, orda 1300 tl demişlerdi ama biz hrs'ye daha çok içimiz ısındı o yüzden orda yaptırmaya karar verdik...
Raporlu olacagımız için fiyat bu kadar iniyor canım raporsuz 2800 4600'e çıkıyor canım...
Rapor dediğim de eşimin sperm sayısını gösteren test sonuçlarına istineden devlet hastanesinden alacagımız tüpbebek raporu...
oo çok güzel çok güzel hayırlısıyla inş. bebiş de gelir artık bu kadar şeye dimi ama :)
estf canım yaa negatif mi çıktı yoksa
ama insan oluyo bazen ya çok merak edebiliyo insanoğlu bence hiç yapmamışsın gibi davran
test mi o ne ya falan de :)
bu ay bende olmucak bişeyyy...çok gaza geldim sanırım. resmen hayallerim yıkıldı yaaa, çıkamadım wc den bi süree. annemdeyim zaten, çok bozuldumm
tabiii 6 ay yat kalk ben bu zamanı bekledim zaten... fazla erken oldu sanırım üfff... ne bileyim yaa, bozuldum valla niye yalan söyleyeyim, hormonlarım yalancı çıkardı beni
oo çok güzel çok güzel hayırlısıyla inş. bebiş de gelir artık bu kadar şeye dimi ama :)
canımbenimm.nekadar uygunnn..ilk seferde tutsun inşallaaahhh...
tabiii 6 ay yat kalk ben bu zamanı bekledim zaten... fazla erken oldu sanırım üfff... ne bileyim yaa, bozuldum valla niye yalan söyleyeyim, hormonlarım yalancı çıkardı beni
Pembeeeeeeeeeeee yuuuuuuuuuuuhhhh...
Bir hafta kala sonuç alanı gördünmü sen..iki üç gün önceden çıkanı gördümde 1 hafta nedir yaaaaaaaaa...
Bana bak edebinle otur kızdırma biziiiiiiii...
kızım bir haftadır zor tutuyorum kndimi ben ne diyosunnn... ay ne hevesle yaptım sormayın... neyse yaaa alıştım, soğudu sinirim yani...
hakikaten salak gibi davrandımama çok heyecanlıyım yaa kızmayın.......
estf canım...heyecanını çok iyi anlyırouz hepimiz.. ama erken yaptın o yüzden lütfen testleri suçlamayalım bu konuda:))
1 hafta daha bekleyebilirsin tatlım benim...
testtede dyoki adetinizin geçtiği ilk gün yapın
estf canım...heyecanını çok iyi anlyırouz hepimiz.. ama erken yaptın o yüzden lütfen testleri suçlamayalım bu konuda:))
1 hafta daha bekleyebilirsin tatlım benim...
ya aslında haklı nedenlerimde var ama belirti sanmışım meğer...kendi tezimi bir kere daha doğruladım, midem fene folik asitten sonra böyle oluyorum biliyorum ama ben hamişliğe yordum tabii hemen...
eee ne yemek var akşama kızlar, hava kararıyor yavaş yavaş...
yğmur var İzmir'de ama usul usul yağıyor...yormadan kimseyi
sen yine iyi mide bulantısını hamileliğe yormuşsun canım biz artık öyle bir zaman gelmiştiki başım agrıyo acaba hamileyimmi demeye başlamıştık bir ara
ben dün etli nohut yapmısştım bide pilav ve salata ama yaramazlık yapmaktan yiyememiştik yemek olarak aç başka türlü tok yatmıştık gecekalkıncada midemize oturmasın diye yemedik ölece duruyor yemeklerim benim
bende çok sewerim nohutu... fasulyeyi sewmem ona bayılırım...
çocuk muhabbetine adamlarda iyi alıştı haaaııı....
Kepeleklerim iki gündür çok yoğunum hiç giremedim topiğe, napıyosunuz bakalım ösledim sizi beeehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?