Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oy oyyy nerdesin sen kuzumm yaa özledik valla..haberini aldık yavyumdan bayagı yogunmussun evde bile çalışıyomussun(

Hiç sorma balım yaa okulda her sene emekli olan öğretmenler için yemek düzenliyoruz , bu sene de hazırlık komitesine girdim girmez olaydım o kadar çok yoruldum ki ( dersler biyandan hazırlıklar biyandan başımı kaşıyacak vaktim yok :S

gülüm menimm...seni çok iyi anlıyorumm.ama 1 haftada epey erken oldu yafuuu...
Bekle hadi adet gününe kadarr...
Benimde her ne kadar imkansız olsada adetim gelmediği için ara ara aklıma gelmiyor değil..acabamı diyeee??? :26:
Haftaya belkim bende yaparım test.... Olmazsam tabiii.. :18:

oyy canım benim bu kadar yorma kendini ya...

yavyum bugün 32.gününmü? bayagıda olmuş bi test yapsana sabah idrarıyla hı ne dersin?

Ayy çocuk muhabbeti dedinizdeee...
Benim kütük kocişimm dün yine patlattı bombayı...
Biz kararsızız ya çocuk konusundaa...
Telefonda napcaz yapcazmı çocuk dedimmm..
Cevappp...
Yaparız bişeylerrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ah menim kütüğümmmm...

alemsiniz ikinizde ya
yavyum canım benim yarın bi test yap yaa noluyyyyyyyyyyyyyyyyy

yavyum bugün 32.gününmü? Bayagıda olmuş bi test yapsana sabah idrarıyla hı ne dersin?

anuuuuuuuuuummm kankaaaaaaaaa hamişmisin kıs yoksam

kızlarrr kızlaaaaaarrrrr...
Coşmayınızzz..
Coşturmayınızzzz..
Delirmeyiniz...
Delirtmeyinizzz..
Kürtajdan sonra adet düzeni bozuluyormuş yaa...
Ona bağlıyorum ben...
Korunmadan bir iki kere yaramaslık yaptık ama teeee adetimin 20-25.günleri arasıydı sanırımmm...
Nitfen öküzün aklına karpus kabuğu şeyetmeyelimmm...

şedelim şedelimmmmmm
sen yap bi test yarın tamammı bak:))

bu arada muhabbetin bu kısmında çıkmaktan nefret ediyorum ama ne yazıkki çıkmalıyım servislerimiz kalkacak...
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
yarın görüşürz..
bana bak yavyum sabah testi unutma hee ona göre :))

ewet yawyum yaaaa... Nasıl dayanıyorssun sen yaaaaa... Bak ablana :)) 10 gün önceden yapıyor Testini

beni burda en çok durduran eczanelerin beni tanıması..
Ayrıca kızlarr gerçekten hiç içime doğmuyor..ama hiççççççççççç.... :26:
Yapmayınnn beni kafanızdan atıverinnn...

Alemsiniz ikinizde ya
Yavyum canım benim yarın bi test yap yaa noluyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet benim kocişimin daha çook kütüklükleri vardırr...
Ama ben onu böyle seviyom yafuuuu...

Naneeeeeee olmaz ballımmm..üzgünümmm...yokturrrrrrrrr...
Iyi akşamlar öptüm seniii...

Kankaaaaa nirdesinn.konuşşşşşşşşşş...

eheuehu çok komık yaa senın güzel hatrın için bişiler yapsın ehjeue

hatırlıyosan gecenkınde de hiç içine doğmuyodu

ama haklısın kürtaj sonrası gecıkme normal ama genede var mı yok mu bakmak lazım

Naneeeeeee olmaz ballımmm..üzgünümmm...yokturrrrrrrrr...
Iyi akşamlar öptüm seniii...

Kankaaaaa nirdesinn.konuşşşşşşşşşş...

Ay ders yapıyorum biyandan yaa kalamıyom kiiiiiiiiiii öldüm valla bittim biriniz gelip evdeki işlerimi yapsın Allah rızası için, hiç eve gidip yemek yapacak halim kalmadı deli gibi de acıktım

yok geçenkinde az biraz şüphe etmiştimm.. :78: Korkuyodum YAPMAYA..ama şimdi kürtaja bağlıyorumm.he hiçmi şüphelenmiyorum.ilk adetimi 25.günde oldum şimdi niye böyle diye..ama içimden bi ses nayırrrrr diyorrrrrrrrrrr....

Son düzenleme:
Kızlar yaa cumartesi dayımın kızının düğünü varr..yarın gidecektim ama ya bişey varsaaa....((
güya dedimki bi daha hamile kaldığımda asla ama asla yolculuk yapmıycammm...
Ooooffff off((

testim pozitif çıktı :)))
gözün aydın canımm tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş..hepimize tabiki..
tast yaptım ben

pembemm bak ne dicem..tabiki testi cok erken yapmışsın bende sen gibi adete 4 gün varken yaptım yok ama nasıl yıkıldım anlatamam preseede işe yaramadı dedim..ertesi gün yine yaptım yine yokk ama 2 gün kala silikte olsa cıktı..ve gün gectikce cizgi koyulaştı yani demek isticem umudunu kaybetme bekle bakalım inşallah rabbim nasip edecek..

yavyumm kızz şüpheleniyorum sendende bence bir test alda yap böyle caba demektense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…