Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

galiba dogru dun sabah kan testı yaptırdım beta 50.54 cıktı bakalım yarın yıne yatırıcam...hala ınanamıyorum::))

haticem nasılsın canım? lekelenmelerin devam ediyor mu?

sağol idilim iyiyim lekelerin rengi sarıya döndü artık yatırıyorum sürekli ayaklarım yukarda..ama sarı olması bile beni korkutuyo..sen nasılsınn senin kız seni arada korkutuyo sanırım..

kızlr bugün su yok, iki gündürde fatoş yok... niye gelmiyo bu kızçelerrrrr? geziyorlar mı ki?

su napıyor bilmiyorum ama fatoşa msj attım şimdi..fuardaymış,orda takılıyormuş bugün.

evet ben gezmedeydimm

galiba dogru dun sabah kan testı yaptırdım beta 50.54 cıktı bakalım yarın yıne yatırıcam...hala ınanamıyorum::))

canım çok sevindim,hadi gözün aydın..
zaten tahmin etmiştik ama kan testiyle de kesinleşti..
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

ay evet yaa..bi on güne kadar ortaya çıkacak zaten herneyseee...
aslında hiç heyecanlanmıyorumda bu gızlarr gaza getiriyor beniiii.....

boşver canım dinleme sen onları çok heyecanlılar.....
dediğin gibi bir on güne kadar ortaya çıkar herneyse... kuzeninin düğününe git canım...çok oynama ama :)
hamileyiz diye hiç çıkmayalım o zaman... boşverrr düğüne gitt eğlen....yolculuk yaptın diye düşecekse zaten sağlıklı bir gebelik değildir diye düşünüyorum...no stresss

sağol idilim iyiyim lekelerin rengi sarıya döndü artık yatırıyorum sürekli ayaklarım yukarda..ama sarı olması bile beni korkutuyo..sen nasılsınn senin kız seni arada korkutuyo sanırım..

korkma canım daha önce de söyledim ama bi daha söylim benim de ilk aylarımda kahverengi lekelenmelerim oldu, doktorum bana o zamanlar rahimle bebek aynı hızda büyümediği için böyle şeyler olabilir demişti... iki gün sürdü sonra hiç olmadı. sonra sarı hatta bazen yeşil akıntılarım oldu ve hala da var... bu da normal hamilelikte olur böyle şeyler hormonlardan kaynaklanıyo.....her zaman diyorum sana iyi düşünnn stres yapmaa tamam mı canikommmm yine de fazla yorma kendini ağır kaldırma sıcak banyo duş bunları unut ayağının altına yastık koy hep dinlen

benim kızım iyi canım ara sıra dalga geçiyo benimle ama böylesi daha iyi bir ay var daha erken haftaya doğum derslerine başlıyorummmm çok heyecanlıyımmm

aa tickerlarımız gitmiş yine

hoşgeldin canımmmmm evet ya şimdi gördüm tickerlerimiz gitmişşş bugün kazen bey selizi siteden 3 gün uzaklaştırdı zaten canımız çok sıkkınnnnn
sen nasılsın bebiş nasıl? hala cinsiyetini öğrenemedin oyyyyyyy :))) bu kızz (aaa allah söyletti valla) göstermicek herhalde

oglak75 tebrik ederim canım bu arada hamile olduğunu gördüm ama yazamadım sana bi türlü

Son düzenleyen: Moderatör:
pembe naptın sen canım çok erken moralini bozma boşuna
bak benim kahverengi akıntım geldi şimdi ne oldu bilmiyom o kadar erken havaya girmeyeyim dedim ama 32yi görünce havaya girdim napayım moralim bozuldu çok

:)) valla bu kadar nazlandığına göre büyük ihtimal kız :))
üçlü testim vardı bu hafta,o arada cinsiyete de baktırdık ama sıpacık dönmedi hiç
naptıysak göstermedi yani haftaya doktoruma gidicem artık öğreniriz heralde bakalım:)
senin de doğum dersleri başlıyomuş ay ne heyecanlııııı aynı zamanda da çok güzel kızçene
kavuşmana az kaldııı

ya geçmişi okudum evet gördüm seliz kapsama alanı dışında yazıyor noldunu
anlamadım niye uzaklaştırdıkiiii

pembeeeeeeeeeeee pideler nasıldı????

bana da kız gibi geliyo çok nazlııııı adı nazlı olsun kız :)))

selizi valla ben de anlayamadım faceye ben artık gelmicem filan yazdı... çok kızdıı siteye

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa selizi uzaklaştırdılarmıııı...

Suu naber canım???

İDİLCİM haklısın canımm..düşünmiycem.zaten benim bi dahaki aya planlarım var..
preseed alcam..arı sütü polenim hazırr..klomen yazdırcammm..çok işim var..çok...

pembe naptın sen canım çok erken moralini bozma boşuna
bak benim kahverengi akıntım geldi şimdi ne oldu bilmiyom o kadar erken havaya girmeyeyim dedim ama 32yi görünce havaya girdim napayım moralim bozuldu çok

canım hemen moralini bozma,bak hatice'nin de öyleydi
ama sonradan geçti lekeleri çok şükür..
senin de normaldir,sen kendini yorma sakın iş falan yapma,
bekleyelim bakalım..

Suu naber canım???

iyidir canım senden naber :)

ivettt elifim selizi uzaklaştırdı o kazen....
haklıyım tabi kız...düşünme :) eşinle ne zaman bir araya geleceksiniz kız...sen sırf bu yüzden hamiş kalamıyorsun bence...doğru dürüst şey yapamıyonuz ki :)) düzenli ilişki olması lazım bence haksızsam haksızsın de :) klomen arı sütü bilmem ne hikayeee

bana da kız gibi geliyo çok nazlııııı adı nazlı olsun kız :)))

selizi valla ben de anlayamadım faceye ben artık gelmicem filan yazdı... çok kızdıı siteye

dimi tam da nazlı yani

selize üzüldüm ya inşallah siniri geçer de gelir,
gerçi ne olduda gitti bilmiyorum ama tekrar döner umarım aramıza

neyse kızlar ben kaçtımmm eşim gelecek birazdan yemek fln yiycez kendinize iyi bakınnn beni özleyin anacımmmmmm
tamam canım afiyet olsun,fazla özletme kendini

ben de çıkıyorum kızlarr yemek saati geldiiiiiii görüşüürüzz:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…