Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

benim zoruma giden babası ben ödemem siz ödeyeceksiniz demesi hani yardım etse anlarım yoktur derim ama varrrrrrrrrrrrr yok olsa yine bi nebzeee
offf offf
geldi benim ki dua edin bana olurmu kaçtım belki gelirimmm:Saruboceq:

ya benim tarihte ilk defa gecikiyor ama reglim! imkansızı yaşıyorum. neyse olabilir tabiiii zaten ilk ayımız bizim :icecream:

Hayırlısı o zaman ...Benim de geçen ay ilk defa gecikti.Çok ümitlendim olmadı. Hem sen sorun yapma daha ilk ayınmış.

ya benim tarihte ilk defa gecikiyor ama reglim! imkansızı yaşıyorum. neyse olabilir tabiiii zaten ilk ayımız bizim :icecream:

Haaa ,şöyleeee!Aferin canımcım :) listeden yine de silmiyoerum ama bu kan testi değil çünkü ne olur ne olmaz diyelim bekleyelim yine de umut etmeden.

benim zoruma giden babası ben ödemem siz ödeyeceksiniz demesi hani yardım etse anlarım yoktur derim ama varrrrrrrrrrrrr yok olsa yine bi nebzeee
offf offf
geldi benim ki dua edin bana olurmu kaçtım belki gelirimmm:Saruboceq:

Höööööhhhh!Şaka gibi.... Adamın bi de ihtiyacı yok ona rağmen sizden istiyooo.Bak o zaman işin rengi değişti;hiç vermem de verdirmem de...

hadi konuş eşinle bakalım,hayurlısı...

selam kızlarrrrrr:) ben geldim..

pembe canım üzülme bir kaç gün sonra bidaha yap belli olmaz ama yinede şartlandırma kendini hayırlısı olsun canım :1hug:

Haaa ,şöyleeee!Aferin canımcım :) listeden yine de silmiyoerum ama bu kan testi değil çünkü ne olur ne olmaz diyelim bekleyelim yine de umut etmeden.

aslında o kadar umutluydum ki, şevkim kırıldı gitti...heyecanım kalmadı sanki. yarın 3-5 test daha alayımda, her gün bakarım artık :roflol::roflol::roflol:

aslında o kadar umutluydum ki, şevkim kırıldı gitti...heyecanım kalmadı sanki. yarın 3-5 test daha alayımda, her gün bakarım artık :roflol::roflol::roflol:

ahh canım ya mraktan olduk..canım hakkında hayırlısı nys o uzulmek yok tabıı..bklycgız..dahhaaaa coook zamanımız var..bu ay olmazsa bıdahakı ay oyl degılmı

Höööööhhhh!Şaka gibi.... Adamın bi de ihtiyacı yok ona rağmen sizden istiyooo.Bak o zaman işin rengi değişti;hiç vermem de verdirmem de...

hadi konuş eşinle bakalım,hayurlısı...

yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso

ahh canım ya mraktan olduk..canım hakkında hayırlısı nys o uzulmek yok tabıı..bklycgız..dahhaaaa coook zamanımız var..bu ay olmazsa bıdahakı ay oyl degılmı

benimde moraller sfıra indi tabiiii...bu nedir ya debeleniyoruz hamile kalmak için ????????? millet tavşan gibi dizilerde bir gecede hamile kalıyolar. küçük kadınlarda ki kızda hamileymiş gözümüz aydın...

canlarım ben çıkıyorum izninizle uykum geldi acayip. yarın gündüz derslerden vakit buldukça girerim. hepinizi çok seviyorum. iyi geceler..

benimde moraller sfıra indi tabiiii...bu nedir ya debeleniyoruz hamile kalmak için ????????? millet tavşan gibi dizilerde bir gecede hamile kalıyolar. küçük kadınlarda ki kızda hamileymiş gözümüz aydın...

moral bozmak yok canım yaaaa askolsun bu senın daha ılk ayın hem sonuc daha net degıl....tezer dımı bn az once smart deyınce sasırdım..lıstedede tezer arıyom yaaa

moral bozmak yok canım yaaaa askolsun bu senın daha ılk ayın hem sonuc daha net degıl....tezer dımı bn az once smart deyınce sasırdım..lıstedede tezer arıyom yaaa

bide aldırmaya gitti hatun şimdi. doktorda, tutun tezeliiiiiiiiiiii!!!!:teytey::teytey:

yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso

canım gerçektenmiiiiii boşver ya o zaman sen de vazgeç niye sen taviz veresin yaa kötükedihüso

Doğurmucammmmmmmmmmmmmmmmm doğurmucammmmmm kızlar benimde adım fatoş sa bunun bedelini ödücekkkkkk ayyy hayatımda hiç bu kadar sinirlenmedim ben uyuyimmm yoksa bgn bitmicekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…