Yani adamdan 4 maaşını istiyorlar.!Çok be canım yaaa...Sonuçta o parada senin de hakkın var hele bebek söz konusysa hepsi onun.ikinize bile düşmezken o para kardeşine hiç düşmez.hani hasta ameliyatlık falan olsa tamam da çalışmamış kazanmamış üniversiteyi.neden ceremesini siz çekesiniz ki... Gezmeseydi sokaklarda.hak etmiyor zaten o akdar çalışarak o bölümleri kaazana kişilerle aynı diploamyı almayıııklava:
Gıcık oluyorum ben onlara yaaaaaaaaa
:)) :)) canın sağolsun bir dahakine muhabbete de kal ama
ya benim tarihte ilk defa gecikiyor ama reglim! imkansızı yaşıyorum. neyse olabilir tabiiii zaten ilk ayımız bizim :icecream:
ya benim tarihte ilk defa gecikiyor ama reglim! imkansızı yaşıyorum. neyse olabilir tabiiii zaten ilk ayımız bizim :icecream:
benim zoruma giden babası ben ödemem siz ödeyeceksiniz demesi hani yardım etse anlarım yoktur derim ama varrrrrrrrrrrrr yok olsa yine bi nebzeee
offf offf
geldi benim ki dua edin bana olurmu kaçtım belki gelirimmm:Saruboceq:
Haaa ,şöyleeee!Aferin canımcım :) listeden yine de silmiyoerum ama bu kan testi değil çünkü ne olur ne olmaz diyelim bekleyelim yine de umut etmeden.
aslında o kadar umutluydum ki, şevkim kırıldı gitti...heyecanım kalmadı sanki. yarın 3-5 test daha alayımda, her gün bakarım artık :roflol::roflol::roflol:
Höööööhhhh!Şaka gibi.... Adamın bi de ihtiyacı yok ona rağmen sizden istiyooo.Bak o zaman işin rengi değişti;hiç vermem de verdirmem de...
hadi konuş eşinle bakalım,hayurlısı...
ahh canım ya mraktan olduk..canım hakkında hayırlısı nys o uzulmek yok tabıı..bklycgız..dahhaaaa coook zamanımız var..bu ay olmazsa bıdahakı ay oyl degılmı
benimde moraller sfıra indi tabiiii...bu nedir ya debeleniyoruz hamile kalmak için ????????? millet tavşan gibi dizilerde bir gecede hamile kalıyolar. küçük kadınlarda ki kızda hamileymiş gözümüz aydın...
canlarım ben çıkıyorum izninizle uykum geldi acayip. yarın gündüz derslerden vakit buldukça girerim. hepinizi çok seviyorum. iyi geceler..
moral bozmak yok canım yaaaa askolsun bu senın daha ılk ayın hem sonuc daha net degıl....tezer dımı bn az once smart deyınce sasırdım..lıstedede tezer arıyom yaaa
yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso
yok herşeyden vazgeçio hatta çocugu bile ertelio okuldan vazgeçmiyo söz vermiş yarı yolda bırakamazmış sinirden titriyorummmm kötükedihüso
ıyı gcelleerrrr bebıs uykunu gtırdı dımııııııııııııııı
ıyı gcelleerrrr bebıs uykunu gtırdı dımııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?