Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet bizimm ennnnn büyük sorunumuzz o zatenn...
bi arada olmamak...
hayırlısı be canımm..
öpüyorummmm

anladım idilim sağol canımmm...dr. belkide kistlerden kaynaklı olabilir dedi..ne yapalım yatıcaz dinlenicez bebişim için herşeye razıyım ben yeterki o sağlıklı olsun..canımcım iyi düşünüyorum artık stres yapmıyorum iyiyim yani allahı sağlık versin inşallah herşey cok güzel olucak...

evet bencede kızcen daha beklesinn erken önce bir sen şu doğum derslerine başla sonra doğuma bomba gibi gir...

merhaba kızlar bende size birşey sorabilirmiyimmmm?benim adetimde geçti tıkanıklık vardı tüpümde bişeler kullandım bu ay rahim flmi çekilince 21 güne düşmüştü 6 aydır 21 günde bir oluyodum geçti bugün 28 gün oldu adet olmadım ama 1 haftadır sancım var belirtim filan yok hamilelik adına sürekli idrara çıkıyorum sadece...hamilemiyimdir çok korkuyorum test yapmaya ya değilsem...olabilirmi sizce idrar testinde çıkarmı...hiç test yapmadım 2.5 senelik evliyim ama bu ay hamile gibi hissediyorum kendimi rüyasındada görmüş bi kaç arkadaşım..yoksa direk kan testimi yaptırsam beklesemmi..bilemedim geçen ay 29 unda adet olmuştum.cevap verirseniz çok sevinirim...inşallah hamileyimdir

Kepeleklerim gunaaaaaaaaaadıııııııııııııııııınnnn Şeronuz sizi çok seviyoooooooooollll ve çok öslediiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:

günaydınn günaydınn....şeromm sanada günaydın ilk açılışı sen yaptın bu sabah..
bizde seni özledik kızzzz.....:92::92:

Kepeleklerim gunaaaaaaaaaadıııııııııııııııııınnnn Şeronuz sizi çok seviyoooooooooollll ve çok öslediiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:
günaydın şerocum bizde seni özledik
günaydınn günaydınn....şeromm sanada günaydın ilk açılışı sen yaptın bu sabah..
bizde seni özledik kızzzz.....:92::92:
günaydın hatice ne kalktın hemen uyusana bebişinle

günaydın canımmm...
herkeese günaydınn..
günayydın canım

sanada günaydın hoşgeldin....
canım erken yatıyorum sabahta erkenden kalkıyoruzz..eskiden bebiş yokken öğlene kadar uyurdum ama nedense hamiş olunca erken kalkıyorum..

hoş buldum canım
öyle oluyo ya uyku düzeni bozuluyor.bende geceleri kaç kez evde hayalet gibi geziyodum sürekli korkulu rüyalar görüyodum:2:

günaydınnnn kızlarrrrrrrr
nabersiniz?

yavyummm bitanemmm çok fazla ısrar etmek istemiyorum test konusunda artık bekleyip görcez canım
sen bakma bize heyecan yapıyoruz öğrenelim istiyoruz hemen
en iyisi oluruna bırakmak dedigin gibi tatlım

günaydın canım
tüp bebek tedavisine başlicakmışın hemen çok sevindim ya hadi hayırlısı inş çok güzel sonuçlar alırsın.
yavyumun günü mü geçti:92::92:

günaydın canım
tüp bebek tedavisine başlicakmışın hemen çok sevindim ya hadi hayırlısı inş çok güzel sonuçlar alırsın.
yavyumun günü mü geçti:92::92:

saol canım benim ewet tüpbebek tedavisine başlıcaz inş önümüzdeki hafta
inş canım ilk seferde tutucak inanıyorm ben

yavyumun bugün 33.günü sanırım yanlış hatırlamıyorsam hala kırmızılar gelmedide o yüzden dün birazcık şeettikk test yapsın diye:)

hoş buldum canım
öyle oluyo ya uyku düzeni bozuluyor.bende geceleri kaç kez evde hayalet gibi geziyodum sürekli korkulu rüyalar görüyodum:2:
evet bebiş uyku düzenini bozuyo..canım eskiden bende cok korkardım şimdi annemler korkmamam için muska yaptırmışlar onu takınca hiç korkmuyorum..
günaydınnnn kızlarrrrrrrr
nabersiniz?
günaydın nanem hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim cok şükür sen nasılsınn...

günaydın kızlaarr :)

günaydın ayşemmmmmmmm hoşgeldin.

inanırmısın içimde senle ilgili güzel düşünceler var tutacağına inanıyorum gerekli şartlar sağlanınca
yavyumda test yapsın artık canımmmmmmm o kadar günü geçmiş
yavyum ya bak bende merak ettim şimdi hade noluy

canım ben biraz keyifsizimm...
patoloji sonuçlarını netten bi. prof.a göndermiştimm..
dün gece cevap geldi..
ELİF HANIM ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE DIŞ GEBELİK GEÇİRMİŞSİNİZ BİR AN ÖNCE BETAYA BAKTIRINN..JİNEKOLOĞUNUZLA GÖRÜŞÜNNN...
neden anlamadılarr yaa.. aklımda bir sürü soru işareti vardı bitane daha eklendi..benden zaten şüphelenmişlerdi biliyosunuz değerlerim çok az artıyordu..kese karından ultrasonla bakılınca görülüyodu...böyle dış gebelik olabilirmi...
adam gb bi dr.a gitmem lazım ama nerden bulucam..
ilçede olduğum içinde zırt pırt gidemiyorumm...
şimdi adetimi bekliyorumm..ondan sonra kesinlikle gidip alttan baktırıcam...eğer çok zor ağır bi işlem değilse tüplerime bile baktırmayı düşünüyorummmmm...
düşün düşün nereye kadarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…