ivettt elifim selizi uzaklaştırdı o kazen....
haklıyım tabi kız...düşünme :) eşinle ne zaman bir araya geleceksiniz kız...sen sırf bu yüzden hamiş kalamıyorsun bence...doğru dürüst şey yapamıyonuz ki :)) düzenli ilişki olması lazım bence haksızsam haksızsın de :) klomen arı sütü bilmem ne hikayeee
korkma canım daha önce de söyledim ama bi daha söylim benim de ilk aylarımda kahverengi lekelenmelerim oldu, doktorum bana o zamanlar rahimle bebek aynı hızda büyümediği için böyle şeyler olabilir demişti... iki gün sürdü sonra hiç olmadı. sonra sarı hatta bazen yeşil akıntılarım oldu ve hala da var... bu da normal hamilelikte olur böyle şeyler hormonlardan kaynaklanıyo.....her zaman diyorum sana iyi düşünnn stres yapmaa tamam mı canikommmmyine de fazla yorma kendini ağır kaldırma sıcak banyo duş bunları unut ayağının altına yastık koy hep dinlen
benim kızım iyi canım ara sıra dalga geçiyo benimle ama böylesi daha iyi bir ay var daha erkenhaftaya doğum derslerine başlıyorummmm çok heyecanlıyımmm
Kepeleklerim gunaaaaaaaaaadıııııııııııııııııınnnnŞeronuz sizi çok seviyoooooooooollll ve çok öslediiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:
günaydın canımmm...
herkeese günaydınn..
günaydın şerocum bizde seni özledikKepeleklerim gunaaaaaaaaaadıııııııııııııııııınnnnŞeronuz sizi çok seviyoooooooooollll ve çok öslediiiiiiiiiiiiiiiiiiii :79:
günaydın hatice ne kalktın hemen uyusana bebişinlegünaydınn günaydınn....şeromm sanada günaydın ilk açılışı sen yaptın bu sabah..
bizde seni özledik kızzzz.....:92::92:
günayydın canımgünaydın canımmm...
herkeese günaydınn..
günaydın hatice ne kalktın hemen uyusana bebişinle
sanada günaydın hoşgeldin....
canım erken yatıyorum sabahta erkenden kalkıyoruzz..eskiden bebiş yokken öğlene kadar uyurdum ama nedense hamiş olunca erken kalkıyorum. .
günaydın canımgünaydınnnn kızlarrrrrrrr
nabersiniz?
yavyummm bitanemmm çok fazla ısrar etmek istemiyorum test konusunda artık bekleyip görcez canım
sen bakma bize heyecan yapıyoruz öğrenelim istiyoruz hemen
en iyisi oluruna bırakmak dedigin gibi tatlım
günaydın canım
tüp bebek tedavisine başlicakmışın hemen çok sevindim ya hadi hayırlısı inş çok güzel sonuçlar alırsın.
yavyumun günü mü geçti:92::92:
evet bebiş uyku düzenini bozuyo.hoş buldum canım
öyle oluyo ya uyku düzeni bozuluyor.bende geceleri kaç kez evde hayalet gibi geziyodum sürekli korkulu rüyalar görüyodum:2:
günaydın nanem hoşgeldin canım..günaydınnnn kızlarrrrrrrr
nabersiniz?
günaydın kızlaarr :)
inanırmısın içimde senle ilgili güzel düşünceler var tutacağına inanıyorum gerekli şartlar sağlanıncasaol canım benim ewet tüpbebek tedavisine başlıcaz inş önümüzdeki hafta
inş canım ilk seferde tutucak inanıyorm ben
yavyumun bugün 33.günü sanırım yanlış hatırlamıyorsam hala kırmızılar gelmedide o yüzden dün birazcık şeettikk test yapsın diye:)
günaydınnnn kızlarrrrrrrr
nabersiniz?
yavyummm bitanemmm çok fazla ısrar etmek istemiyorum test konusunda artık bekleyip görcez canım
sen bakma bize heyecan yapıyoruz öğrenelim istiyoruz hemen
en iyisi oluruna bırakmak dedigin gibi tatlım
günaydın kızlaarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?