bende yaptırmıştım gerçektende artık korkmuyordum. hiç çıkarma olurmuevet bebiş uyku düzenini bozuyo..canım eskiden bende cok korkardım şimdi annemler korkmamam için muska yaptırmışlar onu takınca hiç korkmuyorum..
günaydın nanem hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim cok şükür sen nasılsınn...
günaydın ayşemmmmmmmm hoşgeldin.
günaydın canım hayırlı cumalargünaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeee hayırlı günlerrr diliyorummmm
yavyumun günü mü geçti:92::92:
yavyumun bugün 33.günü sanırım yanlış hatırlamıyorsam hala kırmızılar gelmedide o yüzden dün birazcık şeettikk test yapsın diye:)
günaydın ayşecim hoş geldin
günaydın ayşemmmmmmmm hoşgeldin.
günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeee hayırlı günlerrr diliyorummmm
günaydın ayşemmmm:)
canım ben biraz keyifsizimm...
patoloji sonuçlarını netten bi. prof.a göndermiştimm..
dün gece cevap geldi..
ELİF HANIM ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE DIŞ GEBELİK GEÇİRMİŞSİNİZ BİR AN ÖNCE BETAYA BAKTIRINN..JİNEKOLOĞUNUZLA GÖRÜŞÜNNN...
neden anlamadılarr yaa..aklımda bir sürü soru işareti vardı bitane daha eklendi..benden zaten şüphelenmişlerdi biliyosunuz değerlerim çok az artıyordu..kese karından ultrasonla bakılınca görülüyodu...böyle dış gebelik olabilirmi...
adam gb bi dr.a gitmem lazım ama nerden bulucam..
ilçede olduğum içinde zırt pırt gidemiyorumm...
şimdi adetimi bekliyorumm..ondan sonra kesinlikle gidip alttan baktırıcam...eğer çok zor ağır bi işlem değilse tüplerime bile baktırmayı düşünüyorummmmm...
düşün düşün nereye kadarrr...
hayra yor balım adetinin gecikmesinigülüm menim hiçç sanmıyorummmmm...
biliyorummm benden çok heyecanlısınız ama inan içimde kıpırtı yok..heleki dün akşamdan sonraa..
sanırım bi sorun var ve ondan gecikti adetimmm...
günaydınn canım hoşgeldinn snada hayılrı günler olsun...günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeee hayırlı günlerrr diliyorummmm
allahh allahh cok ilginc canımm ee peki dış gebelik olsa kese görünmezdiki o nasıl oluyo onu anlamadım..dış gebelikte kese asla görünmez ve dış gebelikse bunu dr. nasıl anlamadı..valla benim bile kafam karıştı bencede sen şöyle iyi bir dr. git tüplerinde baktır eğer dış gebelikse gercekten eğer tüplerde hafifte olsa tıkanıklık vardır..ama ben hiç sanmıyorumki dış gebelik olsun cünki sen keseyi görmüştün..peki keseyi hangi haftada görmüştü dr.canım ben biraz keyifsizimm...
dün gece cevap geldi..
ELİF HANIM ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE DIŞ GEBELİK GEÇİRMİŞSİNİZ BİR AN ÖNCE BETAYA BAKTIRINN..JİNEKOLOĞUNUZLA GÖRÜŞÜNNN...
neden anlamadılarr yaa..aklımda bir sürü soru işareti vardı bitane daha eklendi..benden zaten şüphelenmişlerdi biliyosunuz değerlerim çok az artıyordu..kese karından ultrasonla bakılınca görülüyodu...böyle dış gebelik olabilirmi...
şimdi adetimi bekliyorumm..ondan sonra kesinlikle gidip alttan baktırıcam...eğer çok zor ağır bi işlem değilse tüplerime bile baktırmayı düşünüyorummmmm...
bende yaptırmıştım gerçektende artık korkmuyordum. hiç çıkarma olurmu
günaydın nanem hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim cok şükür sen nasılsınn...
günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeee hayırlı günlerrr diliyorummmm
inanırmısın içimde senle ilgili güzel düşünceler var tutacağına inanıyorum gerekli şartlar sağlanınca
yavyumda test yapsın artık canımmmmmmm o kadar günü geçmiş
yavyum ya bak bende merak ettim şimdi hade noluy
canım ben biraz keyifsizimm...
dün gece cevap geldi..
yavyum dediğin doğru dış gebelık demek tüplere yerleşmiş bebek demek yanı rahmın dısında
ultrasonla bakarkende belli olurdu dış gebelık olduğu sen öyle bi doktorun dediğine
inanma başka bi doktor da görsün hem sen patoloji sonucunu doktoruna göstermedinmi
doktorun bişey demedimi için rahat olsun istiyorsan bide başka bi doktora göster
veya şöyle söyleyim hadi diyelim ki dış gebelik oldugu kesinleşti ne yapabilirsin ki hiçbirşey
tekrar hamile kalana kadar bişey yapamazsın bunun önlemini almak gibi bi durum
zaten mümkün değil onun içini hiç kafanı takıp canını sıkma tekrar hamıle kaldıgında inşallah
bu konuyu tekrar hatırla ve dış gebelık mi değil mi bakılmasını iste zaten doktorlar ilk ona
bakıyorlar şimdi canını sıkman hiçbi işe yaramaz :)
hoşbuldum balımmmbende iyiym çok şükür canım...
akıntıların sarıya dönmüş çok sevindim varya canım kendine çok dikkat et bu aralar
allahh allahh cok ilginc canımm ee peki dış gebelik olsa kese görünmezdiki o nasıl oluyo onu anlamadım..dış gebelikte kese asla görünmez ve dış gebelikse bunu dr. nasıl anlamadı..valla benim bile kafam karıştı bencede sen şöyle iyi bir dr. git tüplerinde baktır eğer dış gebelikse gercekten eğer tüplerde hafifte olsa tıkanıklık vardır..ama ben hiç sanmıyorumki dış gebelik olsun cünki sen keseyi görmüştün..peki keseyi hangi haftada görmüştü dr.
aaa gerçektenmii canım ya...bence canım biran önce adam akıllı bi doktora görün derim bunlar önemli konular...baksana prof doktor tahlil sonucuna göre ne demiş ya
insanın kafasının karışmaması imkansız gerçektende...
sana tavsiyem canım rapor al git iyi bi doktora güzelce bi baksınlar neyin var neyin yok diye...sürekli zırt pırt da izin almak zorunda kalmazsın rahat rahat muayeni olursun..sağlık bu herşeyden daha önemli..
ben bile şu tüpbebek tedavisinde rapor almayı düşünüyorum zırt pırt izin almamak için...
kaldıki seninki daha önemli bitanem
günaydın canımgünaydınnn kızlarrrr
katlan güzelim katlanevet cok şükür döndü canım..dikkat ediyorum hayatımm ayağımın altına yastık koyup sürekli yatıyorum iş yapmıyorum...koçişim geliyo besliyo iğnemi yapıyo gidiyo..artık iğneye karından başladık ve dün acayip morarrtık tam eşim iğneyi soktu amann beni bir gülme krizi tuttu sorma iğne karnımda ben güldükce iğne sallanıyo sonraiğneyi cıkarınca baya kanadı akşamada mosmor kesildi..ne yapalım katlanıcaz artıkın yeterki bebiş sağlıklı olsun..
ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum
ayyy kıyamam yaa rabbim büyük sabır versin cok zor allahım kimseye sevdiğinin acısını göstermesin..düşünmesi bile cok kötü allahım korusun..ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum
günaydınnn kızlarrrr
günaydın canım
katlan güzelim katlan
ayyy kıyamam yaa rabbim büyük sabır versin cok zor allahım kimseye sevdiğinin acısını göstermesin..düşünmesi bile cok kötü allahım korusun..
günaydınnnn hoşgeldin şeker...
anladım canım aslında kesede normal gelişmiş sayılır..evet ya dr. neden demedi madem dış gebeliktide birde en iyi dr. diyosun..ay benim o kadar karışıkki...
ilk gittim keseyi görürrüz umuduylaa.3 mm lik bişey var sanıyorum bu dedi...
sonra kan değerinden sonra dış gebelik olabilir dediler...
sonra bi gittik 5 mm..sonra 8mm...
en son 11 mm de kürtaj oldum işteee...
gelişmiyodu kese...
dış gebelik nadiren rahimdede olabiliyomuşş.nasıl oluyosaa...
ama off yaa gittiğim dr. memleketin en iyi dr.u..memleketin yarısı ona gider...
neden demedi bu dış gebelik diyeeee... :26:
katlan güzelim katlan
ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum
günaydınnn kızlarrrr
evet cok şükür döndü canım..dikkat ediyorum hayatımm ayağımın altına yastık koyup sürekli yatıyorum iş yapmıyorum...koçişim geliyo besliyo iğnemi yapıyo gidiyo..artık iğneye karından başladık ve dün acayip morarrtık tam eşim iğneyi soktu amann beni bir gülme krizi tuttu sorma iğne karnımda ben güldükce iğne sallanıyo sonraiğneyi cıkarınca baya kanadı akşamada mosmor kesildi..ne yapalım katlanıcaz artıkın yeterki bebiş sağlıklı olsun..
ay benim o kadar karışıkki...
ilk gittim keseyi görürrüz umuduylaa.3 mm lik bişey var sanıyorum bu dedi...
sonra kan değerinden sonra dış gebelik olabilir dediler...
sonra bi gittik 5 mm..sonra 8mm...
en son 11 mm de kürtaj oldum işteee...
gelişmiyodu kese...
dış gebelik nadiren rahimdede olabiliyomuşş.nasıl oluyosaa...
ama off yaa gittiğim dr. memleketin en iyi dr.u..memleketin yarısı ona gider...
neden demedi bu dış gebelik diyeeee... :26:
evet canım benim adam akıllı tüplerime hormonlarımaa..kanda pıhtılaşma olup olmadığına baktırmam lazımmm...
tabi bunları her hastane yapmıyo..özeldede altından nasıl kalkarım bilmiyorummm... :26:
canım sonuçları eşim almıştı.dr.a o gösterdi.başı çok kalabalıkmış..bişey görünmüyo..gelsin muayene edeyim demiş..
Ya Ayşe inan öyle bi hale geldimki tamam kesin dış gebelik deseler eyvallah diycemmm..geri dönüşü yok napayım yani..
ama bu belirsizlikkkk...
bi dr.a daha gösterir durumu izah ederim.oda aynı şeyi söylerse inanırım artıkkk...
hernekadar düşüğümü normal karşılasamda bazen acaba ondanmı bundanmı diye düşünüyorumm..
tamam kesin şundan dolayı bitmiş gebelik deseler tedavisine bakarızz.bak şimdi tüplerdende pimpiriklendimmm...
kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?