Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende yaptırmıştım gerçektende artık korkmuyordum. hiç çıkarma olurmu
günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeee hayırlı günlerrr diliyorummmm
günaydın canım hayırlı cumalar

yavyumun günü mü geçti:92::92:

gülüm menim hiçç sanmıyorummmmm...

yavyumun bugün 33.günü sanırım yanlış hatırlamıyorsam hala kırmızılar gelmedide o yüzden dün birazcık şeettikk test yapsın diye:)

biliyorummm benden çok heyecanlısınız ama inan içimde kıpırtı yok..heleki dün akşamdan sonraa..
sanırım bi sorun var ve ondan gecikti adetimmm...

günaydın ayşecim hoş geldin

hoşbulduk canım :))

günaydın ayşemmmmmmmm hoşgeldin.

hoşbuldum gamzelim :)

hoşgeldin canım :)

günaydın ayşemmmm:)

hoşbuldum nanem :)

yavyum dediğin doğru dış gebelık demek tüplere yerleşmiş bebek demek yanı rahmın dısında
ultrasonla bakarkende belli olurdu dış gebelık olduğu sen öyle bi doktorun dediğine
inanma başka bi doktor da görsün hem sen patoloji sonucunu doktoruna göstermedinmi
doktorun bişey demedimi için rahat olsun istiyorsan bide başka bi doktora göster

veya şöyle söyleyim hadi diyelim ki dış gebelik oldugu kesinleşti ne yapabilirsin ki hiçbirşey
tekrar hamile kalana kadar bişey yapamazsın bunun önlemini almak gibi bi durum
zaten mümkün değil onun içini hiç kafanı takıp canını sıkma tekrar hamıle kaldıgında inşallah
bu konuyu tekrar hatırla ve dış gebelık mi değil mi bakılmasını iste zaten doktorlar ilk ona
bakıyorlar şimdi canını sıkman hiçbi işe yaramaz :)

gülüm menim hiçç sanmıyorummmmm...

biliyorummm benden çok heyecanlısınız ama inan içimde kıpırtı yok..heleki dün akşamdan sonraa..
sanırım bi sorun var ve ondan gecikti adetimmm...
hayra yor balım adetinin gecikmesini

günaydınn canım hoşgeldinn snada hayılrı günler olsun...
allahh allahh cok ilginc canımm ee peki dış gebelik olsa kese görünmezdiki o nasıl oluyo onu anlamadım..dış gebelikte kese asla görünmez ve dış gebelikse bunu dr. nasıl anlamadı..valla benim bile kafam karıştı bencede sen şöyle iyi bir dr. git tüplerinde baktır eğer dış gebelikse gercekten eğer tüplerde hafifte olsa tıkanıklık vardır..ama ben hiç sanmıyorumki dış gebelik olsun cünki sen keseyi görmüştün..peki keseyi hangi haftada görmüştü dr.
bende yaptırmıştım gerçektende artık korkmuyordum. hiç çıkarma olurmu

yokk canım cıkarırmıyım hiç sürekli taşıyorum..allah korusun korkmak bile bebişi düşürüyo..

günaydın nanem hoşgeldin canım..
ben kendi adıma iyiyim cok şükür sen nasılsınn...

hoşbuldum balımmm bende iyiym çok şükür canım...
akıntıların sarıya dönmüş çok sevindim varya canım kendine çok dikkat et bu aralar

günaydınnn canımmm hoşgeldnn

ayyy saol canım benim ya inşallahh inşallah öle olur

aaa gerçektenmii canım ya...bence canım biran önce adam akıllı bi doktora görün derim bunlar önemli konular...baksana prof doktor tahlil sonucuna göre ne demiş ya
insanın kafasının karışmaması imkansız gerçektende...
sana tavsiyem canım rapor al git iyi bi doktora güzelce bi baksınlar neyin var neyin yok diye...sürekli zırt pırt da izin almak zorunda kalmazsın rahat rahat muayeni olursun..sağlık bu herşeyden daha önemli..
ben bile şu tüpbebek tedavisinde rapor almayı düşünüyorum zırt pırt izin almamak için...
kaldıki seninki daha önemli bitanem

canım sonuçları eşim almıştı.dr.a o gösterdi.başı çok kalabalıkmış..bişey görünmüyo..gelsin muayene edeyim demiş..
Ya Ayşe inan öyle bi hale geldimki tamam kesin dış gebelik deseler eyvallah diycemmm..geri dönüşü yok napayım yani..
ama bu belirsizlikkkk...
bi dr.a daha gösterir durumu izah ederim.oda aynı şeyi söylerse inanırım artıkkk...
hernekadar düşüğümü normal karşılasamda bazen acaba ondanmı bundanmı diye düşünüyorumm..
tamam kesin şundan dolayı bitmiş gebelik deseler tedavisine bakarızz.bak şimdi tüplerdende pimpiriklendimmm...

ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum

hoşbuldum balımmm bende iyiym çok şükür canım...
akıntıların sarıya dönmüş çok sevindim varya canım kendine çok dikkat et bu aralar

evet cok şükür döndü canım..dikkat ediyorum hayatımm ayağımın altına yastık koyup sürekli yatıyorum iş yapmıyorum...koçişim geliyo besliyo iğnemi yapıyo gidiyo..artık iğneye karından başladık ve dün acayip morarrtık tam eşim iğneyi soktu amann beni bir gülme krizi tuttu sorma iğne karnımda ben güldükce iğne sallanıyo sonraiğneyi cıkarınca baya kanadı akşamada mosmor kesildi..ne yapalım katlanıcaz artıkın yeterki bebiş sağlıklı olsun..

ay benim o kadar karışıkki...
ilk gittim keseyi görürrüz umuduylaa.3 mm lik bişey var sanıyorum bu dedi...
sonra kan değerinden sonra dış gebelik olabilir dediler...
sonra bi gittik 5 mm..sonra 8mm...
en son 11 mm de kürtaj oldum işteee...
gelişmiyodu kese...
dış gebelik nadiren rahimdede olabiliyomuşş.nasıl oluyosaa...
ama off yaa gittiğim dr. memleketin en iyi dr.u..memleketin yarısı ona gider...
neden demedi bu dış gebelik diyeeee... :26:

evet canım benim adam akıllı tüplerime hormonlarımaa..kanda pıhtılaşma olup olmadığına baktırmam lazımmm...
tabi bunları her hastane yapmıyo..özeldede altından nasıl kalkarım bilmiyorummm... :26:

günaydınnn kızlarrrr
günaydın canım

katlan güzelim katlan

ya kıslar geçen yıllarda bi arkadaşımmın eşi vefat etmişti daha iki yıllık evlilerdi. kocasıda mükemmel bi insandı.onla konuşuyoruz msn de çok kötü teselli veremiyorum

ay Allahım dağlara taşlara..evlerden dışarı yarabbimmm..eşlerimizi bize bağışlaaaa...
Ayyy çok kötü bişeyy..Rabbim sabır versinnn...

ayyy kıyamam yaa rabbim büyük sabır versin cok zor allahım kimseye sevdiğinin acısını göstermesin..düşünmesi bile cok kötü allahım korusun..
günaydınnn kızlarrrr

günaydınnnn hoşgeldin şeker...

anladım canım aslında kesede normal gelişmiş sayılır..evet ya dr. neden demedi madem dış gebeliktide birde en iyi dr. diyosun..
canım sen şöyle iyi bir hastaneye git ne var ne yok yaptır bari..

katlan güzelim katlan

katlanıyoz teyzesi ne yapalım fasulyemiz sağlıkla gelsin yeterki..

kızlar fena miğdem bulanıyo ben cıkıyorumm hepinizi öptümmm...
herkeze iyi hafta sonları başş başş şekerlerim...

ayy ne kadar acı ya Allah sabır versi arkadaşına çok zor gerçektende ben düşünemiyorum bile deliririm heralde
aman Allah korusun eşlerimizi kazalardan belalardan hastalıklardan...

günaydınnn kızlarrrr

günaydın yelizcim hoşgeldinn

:))))) kız iğne yapılırken gülünürmü hiç gıdıklandınmı yoksa :))
aman canım sen ve bebiş iyi olunda katlanılır bunlara...

özel hastanelerinde vardır anlaşmaları canım ya bence bunları düşünme önemli olan senin saglıgın çok şükür işiniz gücünüz var kalkarsınız elbet canım altından...gerekirse biz bile destek oluruz yani tabi yanlış anlama bunu canım ben sadece senin saglıgını düşündüğüm önemsediğim için böle sölüyorum....
neyse sorun ona göre tedavisi uygulanır yapılması gereken ne varsa yapılır canım...

dr.kağan kocatepenın dediği gibi tıpta kesin diye bişey yoktur hep aşağı yukarıdır.
sebebini öğrensende alabileceğin bunu yaptık kesin sorun çıkmıycak diyebileceğin bi önlem yok
ama için rahat etsin istiyorsan bi gözük sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…